Βόλλεϋ γυναικών: αγώνες & νέα 2019 - 2020
- john4serres
Re: Βόλλεϋ γυναικών: αγώνες & νέα 2019 - 2020
Πήρε μπροστά το μεγάλο μας όπλο το Σερβις και 11-5 στο τέταρτο σετ
-
- painkiller4
Χωρίς να είμαι ειδικός νομίζω ότι οι ξένες δεν κάνουν την διαφορά
Θέλει ενίσχυση η ομάδα...Η υποδοχή μας είναι κάκιστη...
Θέλει ενίσχυση η ομάδα...Η υποδοχή μας είναι κάκιστη...
Εκτός από το Σερβις, όλα τα υπόλοιπα είναι χαμηλής ποιότητας. Γενικά η ομάδα είναι κακιστη επιθετικά.
Θα σταθώ σε αυτό που είπε η Εύα Χαντάβα μετά το τέλος του παιχνιδιού. Είπε ότι ατομικά πάμε καλά αλλά στο ομαδικό κομμάτι πρέπει να βελτιωθουμε. Είχανε χρόνο να γίνουν ομάδα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Σίγουρα οι ξένες που ήρθαν δεν είναι κάνουν τη διαφορά, ωστόσο το βασικό πρόβλημα κατά τη γνώμη μου είναι ο προπονητής. Ίσως θα έπρεπε να κρατήσουμε τον περσινό, ή κάποιον καλύτερο.
EDIT:Ξέχασα να αναφέρω και τον υπεύθυνο τύπου της ομάδας με το ξεσκισμενο παντελόνι που έκανε την περιγραφή για το κανάλι της ομοσπονδίας. Προσέφερε γέλιο.
Θα σταθώ σε αυτό που είπε η Εύα Χαντάβα μετά το τέλος του παιχνιδιού. Είπε ότι ατομικά πάμε καλά αλλά στο ομαδικό κομμάτι πρέπει να βελτιωθουμε. Είχανε χρόνο να γίνουν ομάδα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Σίγουρα οι ξένες που ήρθαν δεν είναι κάνουν τη διαφορά, ωστόσο το βασικό πρόβλημα κατά τη γνώμη μου είναι ο προπονητής. Ίσως θα έπρεπε να κρατήσουμε τον περσινό, ή κάποιον καλύτερο.
EDIT:Ξέχασα να αναφέρω και τον υπεύθυνο τύπου της ομάδας με το ξεσκισμενο παντελόνι που έκανε την περιγραφή για το κανάλι της ομοσπονδίας. Προσέφερε γέλιο.
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ, πάντως, νόμιζα ότι σπηκάρει ο Γεωργούντζος...
Πολύ μετριοκακή η ομάδα, σε κανένα σημείο δεν είδα κάτι που να με πείσει ότι θα κερδίσουμε...
Φυσιολογική, λοιπόν, η ήττα, 2-3 μετά από τέτοια, μετριοκακή εμφάνιση, ειδικά απ τα "βαριά χαρτιά" μας...

Πολύ μετριοκακή η ομάδα, σε κανένα σημείο δεν είδα κάτι που να με πείσει ότι θα κερδίσουμε...

Φυσιολογική, λοιπόν, η ήττα, 2-3 μετά από τέτοια, μετριοκακή εμφάνιση, ειδικά απ τα "βαριά χαρτιά" μας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 05 Δεκ 2019, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"αποκλεισμός";;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Αγώνας πρωταθλήματος ήταν.
Είμαστε στην 7η θέση με 3 νίκες και 4 ήττες.
Είμαστε στην 7η θέση με 3 νίκες και 4 ήττες.
Συμπαθάτε με και οι δύο και όσοι άλλοι πρόλαβαν και το διάβασαν...Mea culpa...Το διόρθωσα ήδη...
Αλλά με όσα έλεγε αυτός ο....."Γεωργούντζος", κατάλαβα ότι παίζαμε για το τουρνουά "Νίκος Σαμαράς"...
Αλλά με όσα έλεγε αυτός ο....."Γεωργούντζος", κατάλαβα ότι παίζαμε για το τουρνουά "Νίκος Σαμαράς"...

3-0 πολύ εύκολη νίκη επί της Θέτιδος (25-19, 25-17, 25-15) την οποία προσπεράσαμε στη βαθμολογια και είμαστε πλέον 4οι.
- john4serres
Μακάρι να είναι δείγμα ότι βελτιωνομαστε σταδιακά. Στόχος είναι η 4αδα έτσι κι αλλιώς φέτος. Φυσικά στα πλευ οφ όλα γίνονται.
- john4serres