Όπως και να έχει, ανεξαρτήτως ματς της Κυριακής και παιχτών στην αποστολή, ο στόχος μας πρέπει να είναι το 2πλο αύριο. Καθαρίζουμε πρόκριση και κερδίζουμε το δικαίωμα για ενα ακομα εκτεταμενο rotation στον επαναληπτικό.
tolis01 έγραψε:paokpantou έγραψε:Βάλε μέσα...
Ρευ
Λυρατζη Ινγκασον Τοσκα Γιαννούλη
Ολιβειρα Μισιτς
Λημνιό Πέλκα Ενρίκε
Σφιντερσκι
Αυτή η ενδεκάδα παίρνει άνετα πρωτάθλημα πλάκα πλάκα..
ABOLEYTOI έγραψε:Μόνο που στον επαναληπτικό κάποιοι από τους παίχτες του ροτειτιον θα είναι πιο βασικοί και μιλάω για τις χειμωνιάτικες μεταγραφές.
Dimg4 έγραψε:Δεν ξερω για σας αλλα ουτε καν βλεπω αυτο το ματς. Το μυαλο μου τρεχει στον τελικο της κυριακης, εχω τρελαθει τοσο πολυ με αυτα που διαβαζω, την υπεροψια της πουτανας του πειραια και ανυπομονω να δω ΛΥΣΣΑ απο την ομαδα μας να πεσει ιστορικο γαμησι.
theo-drama έγραψε:Dimg4 έγραψε:Δεν ξερω για σας αλλα ουτε καν βλεπω αυτο το ματς. Το μυαλο μου τρεχει στον τελικο της κυριακης, εχω τρελαθει τοσο πολυ με αυτα που διαβαζω, την υπεροψια της πουτανας του πειραια και ανυπομονω να δω ΛΥΣΣΑ απο την ομαδα μας να πεσει ιστορικο γαμησι.
Και δεν θες να δεις Ινγκι -Ολιβειρα-Σβιντεφσκι και σια.
Μπορει να παιξουν Κυριακη εστω και ως αλλαγη,αλλα ας τους δεις να δεις τι πουλια πιανουν μεσα στο γηπεδο.