26. Sergio Oliveira
Re: 26. Sergio Oliveira
Παιδιά το ζητούμενο είναι επιτέλους αυτή η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα. Τίποτα δεν τελείωσε και για αυτό έγινε αυτή η μεταγραφή. Δε μου αρέσει πάντα να μιλάμε για το μέλλον. Κάποιες κινήσεις είναι για το παρών. Ο Πολωνός και ο Ισλανδός, είναι για και για το μέλλον, όπως και ο Άκπομπ το καλοκαίρι μαζί με το Ζαμπά, που ήδη δίνουν νούμερα στην ομάδα.
Ας παίξει μπαλάρα το παλικάρι, να το σηκώσουμε επιτέλους, και μετά τα παπάκια μου. Ο ΠΑΟΚ με Ιβαν Σαββίδη και Γιώργο Σαββίδη και με τα 25εκ του CL, θα βρουν παικταράδες. Πλέον μου αρκεί που είδα ότι κοιτούν στην σωστή κατεύθυνση με τον νέο ΤΔ, δηλαδή στα νιάτα. Με 4-5εκ βρίσκεις άνετα παικταράδες 23ετών με πολύ μέλλον και φυσικά προσόντα. Δε χρειάζεται να παρακαλάς κανέναν.
Μπαλάρα του εύχομαι με τον ΠΑΟΚ να πάρουμε το πρωτάθλημα και να έχει υγεία να γουστάρει. Τίποτα άλλο δε με νοιάζει σήμερα που οι μεταγραφές τελείωσαν.
Ας παίξει μπαλάρα το παλικάρι, να το σηκώσουμε επιτέλους, και μετά τα παπάκια μου. Ο ΠΑΟΚ με Ιβαν Σαββίδη και Γιώργο Σαββίδη και με τα 25εκ του CL, θα βρουν παικταράδες. Πλέον μου αρκεί που είδα ότι κοιτούν στην σωστή κατεύθυνση με τον νέο ΤΔ, δηλαδή στα νιάτα. Με 4-5εκ βρίσκεις άνετα παικταράδες 23ετών με πολύ μέλλον και φυσικά προσόντα. Δε χρειάζεται να παρακαλάς κανέναν.
Μπαλάρα του εύχομαι με τον ΠΑΟΚ να πάρουμε το πρωτάθλημα και να έχει υγεία να γουστάρει. Τίποτα άλλο δε με νοιάζει σήμερα που οι μεταγραφές τελείωσαν.
- NIKOS_PAOK04
Και γεμάτος τρίχα έτσι !!!!!barlow4 έγραψε:ο αντελινο ηρθε εδω αμουστακος και επεσε πανω στη βασω.Ολα να τα λεμε.
Ο αλλος μας ερχεται με την αλλη την κοντη την πορτογαλα.Εκει υπαρχει ενα λαθος που πρεπει να διορθωθει.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Καλώς ήρθε στην ομάδα μας, υγεία να χει και δεν θα βγει απο την ενδεκάδα αυτός..αρχη βλέπω να κανει σαν βασικός στο κύπελλο
Στάλθηκε από το SM-T530 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-T530 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
- ΑποστόληςΑ
Πολλά κολακευτικά σχόλια διαβάζω και μια ασυγκράτητη αισιοδοξία για την ποιότητα του παίκτη είναι διάχυτη στο φόρουμ. Λες και πήραμε τον Modric. Προφανώς ο παίκτης έχει πολύ καλή τεχνική, αφού ήταν διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές της χώρας του, U-16, U-17, U-18, U-19, U-20 και U-21. Μάλιστα έχει 13 εμφανίσεις με την U-19, 20 εμφανίσεις με την U-20 και 23 (!) εμφανίσεις με την U-21. Από τα 22 του όμως και μέχρι σήμερα, δηλαδή επί 4,5 έτη έχει μόνο 3 εμφανίσεις με την ανδρών. Θα με πεις ότι η Πορτογαλία έχει παικταράδες στα χαφ. Ναι, έχει. Αλλά μήπως η Κροατία δεν έχει; Και ο Misic έχει ήδη 2 εμφανίσεις με την Εθνική του και είναι και δύο χρόνια μικρότερος. Για τον Κροάτη όμως δεν έγινε τόσος ντόρος, όσο για τον Πορτογάλο.
Θα τους δούμε όλους στο χόρτο και στο πώς θα δέσουν με την ομάδα.
Ναι όμως ο Σέρζιο έχει και πόσες εμφανίσεις με τη Πόρτο. Και πέρυσι που ο Ντανίλο ήταν τραυματίας έπαιξε και πολλούς αγώνες ως βασικός με τη Πρωταθλήτρια Πόρτο. Πλάκα κάνουμε; Νομίζω λάθος η σύγκριση με τον αξιόλογο και ελπιδοφόρο Μίσιτς.
- ΑποστόληςΑ
Της εθνικής. Δώσε και της Porto. Και καλύτερα από τα νούμερα μιλάνε οι ίδιοι οι οπαδοί και όπως προαναφέρθηκε υπήρξε στεναχώρια που αποχώρησε από την ομάδα τους.
- ΑποστόληςΑ
Πού να δεις αυτούς της Σπόρτιγκ! Ομαδικές αυτοκτονίες θα είχαμε αν ο Γιόσιπ δεν έγραφε στο ινστα να κάνουν υπομονή 18 μήνες και ότι θα επιστρέψει δριμύτερος.
- xrictoforoc
Και λέει είναι σαν τον Μανι που γράφει στο τοπικ του χατσεριντι "great performances"Hermann έγραψε:Της εθνικής. Δώσε και της Porto. Και καλύτερα από τα νούμερα μιλάνε οι ίδιοι οι οπαδοί και όπως προαναφέρθηκε υπήρξε στεναχώρια που αποχώρησε από την ομάδα τους.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αλλαγη του ντανιλο που δεν επιασε ουτε στον αρηHermann έγραψε:Ναι όμως ο Σέρζιο έχει και πόσες εμφανίσεις με τη Πόρτο. Και πέρυσι που ο Ντανίλο ήταν τραυματίας έπαιξε και πολλούς αγώνες ως βασικός με τη Πρωταθλήτρια Πόρτο. Πλάκα κάνουμε; Νομίζω λάθος η σύγκριση με τον αξιόλογο και ελπιδοφόρο Μίσιτς.
- anekfrastos
Μου είπε κάποιος που του είπε κάποιος (...) ότι η Πόρτο γλυκοκοιταζει τον Ζαμπα, οπότε δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να παίξει τράμπα. Καταναλωστε με δική σας ευθύνη.
οι κροατες ,οπως και οι σερβοι προωθουν τους παικτες του πρωταθληματος ,ωστε να παρουν μεταγραφη.. απο παντα..
ο Μηλιος ανεβασε αρθρο για την οψιον και το ffp ,που εχει προβλημα η πορτο τα τελευταια χρονια και οτι πηρε ηδη και αλλο χαφ απο την μπραγκα με υποχρεωτικη οψιον 7,5 χαρτια... αρα λεει οτι δεν τον εχουν για να επιστρεφει τον σερτζιο μαλλον και με συμβολαιο μεχρι το 2020 η ρητρα ειναι ουτοπικη.. λογικα με διαπραγματευση και μπονους και ποσοστα θα πεσει η ρητρα.. η πορτο οπως και αλλες τετοιες ομαδες αν ο παικτης στα 27-28 δεν εχει κανει το μπαμ για να παρει μεταγραφη δινουν ευκαιρια σε αλλους.. επειδη προφανως δεν ειναι ο υπερπαικτης για πορτο θεωρουν οτι το ταβανι του το επιασε... η ρητρα μπηκε τοσο μεγαλη για να καλυψουν τον κωλο του,ωστε αν κανει κανα μπαμ να εχουν το μαξιμουμ κερδος... θα δειξει το καλοκαιρι .Ας δειξει τι αξιζει εστω τα μισα και πιστευω 8α τα καταφερουμε..
ο Μηλιος ανεβασε αρθρο για την οψιον και το ffp ,που εχει προβλημα η πορτο τα τελευταια χρονια και οτι πηρε ηδη και αλλο χαφ απο την μπραγκα με υποχρεωτικη οψιον 7,5 χαρτια... αρα λεει οτι δεν τον εχουν για να επιστρεφει τον σερτζιο μαλλον και με συμβολαιο μεχρι το 2020 η ρητρα ειναι ουτοπικη.. λογικα με διαπραγματευση και μπονους και ποσοστα θα πεσει η ρητρα.. η πορτο οπως και αλλες τετοιες ομαδες αν ο παικτης στα 27-28 δεν εχει κανει το μπαμ για να παρει μεταγραφη δινουν ευκαιρια σε αλλους.. επειδη προφανως δεν ειναι ο υπερπαικτης για πορτο θεωρουν οτι το ταβανι του το επιασε... η ρητρα μπηκε τοσο μεγαλη για να καλυψουν τον κωλο του,ωστε αν κανει κανα μπαμ να εχουν το μαξιμουμ κερδος... θα δειξει το καλοκαιρι .Ας δειξει τι αξιζει εστω τα μισα και πιστευω 8α τα καταφερουμε..
Όχι δεν πήραμε τον Mondric, γιατί δεν μπορούμε, αλλά ούτε ένας αρθρογράφος δεν έγραψε κάτι αρνητικό για τον παίχτη.ΑποστόληςΑ έγραψε:Πολλά κολακευτικά σχόλια διαβάζω και μια ασυγκράτητη αισιοδοξία για την ποιότητα του παίκτη είναι διάχυτη στο φόρουμ. Λες και πήραμε τον Modric.
Όλων η απόψη είναι ότι πρόκειται για εξαιρετικό παίκτη που είναι πάνω από τα κυβικά του πρωταθλήματός μας και που θα κάνει την διαφορά.