Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-3 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-3 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Πως γλυτωσα το εμφραγμα στις 2 καρατιες σε Μαουριτσιο και Σαχοφ ενας θεος ξερει...
-
Σιγα ρε...πως κανετε ετσι...απο τυχη κερδισαμε...μας εσπρωξε και λιγο ο διαιτητης
Ειναι φανερο πως εχουμε θεμα στο γκολ μετα την φυγη Πριγιοβιτς...μαλακισμενη ΠΑΕ κανε κατι
Ηρεμα με τις εκφρασεις.
Sourmenetes
Ειναι φανερο πως εχουμε θεμα στο γκολ μετα την φυγη Πριγιοβιτς...μαλακισμενη ΠΑΕ κανε κατι
Ηρεμα με τις εκφρασεις.
Sourmenetes
Χαχαχα αρχισαν οι γαυροι να παίζουν μεσημέρι πριν απο μας. Τα παντα για να χαρουν τα προβατα για μιση ωρα οτι μειωσαν τη διαφορά
Πασχαλάκης MVP χωρίς σύγκριση με κάποιον άλλον.
Η ομάδα όμως έδειξε αδυναμία στο α'.
Ίσως και είναι το δεδομένο που θα βλέπουμε σε κάθε επόμενο αγώνα έως το τέλος:
ο αντίπαλος να σκυλιάζει αρχικώς, αλλά στο β' που θα τους έχει σκάσει το πνευμόνι και θα έχει βγει η γλώσσα έξω,
θα βλέπουμε την ομάδα μας να ανοίγεται απειλητικά.
Επίσης, η ομάδα φωνάζει για ενίσχυσει σε χάφ και επίθεση.
Τώρα που έφυγε ο Πρίγιο, ο προπονητής οφείλει να φτιάξει το σύστημα και να αλλάξει το τρόπο παιχνιδιού,
ώστε να μπορεί να πάρει το 100% των παιχτών που έχει - δεν μπορούμε ακόμη να παίζουμε με ψηλές μπαλιές από πίσω προς τον επιθετικό μας (τουλάχιστον έως να έρθει σε πλήρη φόρμα ο Ακπόμπ).
Κλείνω με την διαιτησία:
Ένα οφσάιτ που δεν δόθηκε αρχικώς στην Τρίπολη και βγήκε τετ-α-τετ ο επιθετικός τους (ας είναι καλά ο Πασχαλάκης).
Ένα κανονικό γκολ που δεν μέτρησε ως οφσάιτ.
Σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, χωρίς κάρτες από τον διαιτητή.
Αστεία σφυρίγματα για φάουλ των παιχτών μας σε αντιπάλους.
Είναι ότι θα δούμε σε όλο το υπόλοιπο του πρωταθλήματος - οφείλουμε να έχουμε να μάτια μας 14.
Επίσημη διαμαρτυρία από την διοίκηση άμεσα.
ΥΣ δεν μου άρεσε η εικόνα στο ημίχρονο με όλη την αποστολή πάνω στους διαιτητές. Το θέμα των διαιτητών, οφείλει να το λύσει η διοίκηση, όχι ο προπονητής, ο φροντιστής ή ο σεκιούριτι.
Αυτά δεν μου άρεσαν από τον γαύρο, δεν μου αρέσουν και από τον ΠΑΟΚ.
Η ομάδα όμως έδειξε αδυναμία στο α'.
Ίσως και είναι το δεδομένο που θα βλέπουμε σε κάθε επόμενο αγώνα έως το τέλος:
ο αντίπαλος να σκυλιάζει αρχικώς, αλλά στο β' που θα τους έχει σκάσει το πνευμόνι και θα έχει βγει η γλώσσα έξω,
θα βλέπουμε την ομάδα μας να ανοίγεται απειλητικά.
Επίσης, η ομάδα φωνάζει για ενίσχυσει σε χάφ και επίθεση.
Τώρα που έφυγε ο Πρίγιο, ο προπονητής οφείλει να φτιάξει το σύστημα και να αλλάξει το τρόπο παιχνιδιού,
ώστε να μπορεί να πάρει το 100% των παιχτών που έχει - δεν μπορούμε ακόμη να παίζουμε με ψηλές μπαλιές από πίσω προς τον επιθετικό μας (τουλάχιστον έως να έρθει σε πλήρη φόρμα ο Ακπόμπ).
Κλείνω με την διαιτησία:
Ένα οφσάιτ που δεν δόθηκε αρχικώς στην Τρίπολη και βγήκε τετ-α-τετ ο επιθετικός τους (ας είναι καλά ο Πασχαλάκης).
Ένα κανονικό γκολ που δεν μέτρησε ως οφσάιτ.
Σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, χωρίς κάρτες από τον διαιτητή.
Αστεία σφυρίγματα για φάουλ των παιχτών μας σε αντιπάλους.
Είναι ότι θα δούμε σε όλο το υπόλοιπο του πρωταθλήματος - οφείλουμε να έχουμε να μάτια μας 14.
Επίσημη διαμαρτυρία από την διοίκηση άμεσα.
ΥΣ δεν μου άρεσε η εικόνα στο ημίχρονο με όλη την αποστολή πάνω στους διαιτητές. Το θέμα των διαιτητών, οφείλει να το λύσει η διοίκηση, όχι ο προπονητής, ο φροντιστής ή ο σεκιούριτι.
Αυτά δεν μου άρεσαν από τον γαύρο, δεν μου αρέσουν και από τον ΠΑΟΚ.
Αντι-ΠΑΟΚτζήδικο άρθρο που ούτε ο κυρ-Σάββας δεν θα έγραφε από ένα σάιτ που δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοια.
https://www.pentapostagma.gr/2019/01/%c ... ce%bf.html
Δεν θα μου προξενέσειι εντύπωση αν δούμε παρόμοιο περιεχόμενο σε διάφορα ΜΜΕ την εβδομάδα που έρχεται.
Το αηδιαστικότερο; Πάνε να το συνδυάσουν με την επίθεση στον Τζήλο!!!! Φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης δηλαδή.
Δεν θα μου προξενέσειι εντύπωση αν δούμε παρόμοιο περιεχόμενο σε διάφορα ΜΜΕ την εβδομάδα που έρχεται.
Το αηδιαστικότερο; Πάνε να το συνδυάσουν με την επίθεση στον Τζήλο!!!! Φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης δηλαδή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Κυρ 13 Ιαν 2019, 22:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δύο δεύτερα ημίχρονα καθαρά ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ, ένα χθες στο μπάσκετ, ένα το σημερινό στο ποδόσφαιρο!
Ρε σεις εκεί στην ΕΟ, από αποτυχία σε αποτυχία πάτε, αποτυχία στο σκουληκίδης με τα 300.000 μεταγραφή της λουλούς, αποτυχία και σήμερα
!!!
Και η αναμετάδοση του αγώνα για όσκαρ, έτσι?
Εκατό φορές μας είπες κοριτσάρα μου ότι έπαιξε μπαλάρα η τριπολιτσά στο πρώτο! Το είδαμε και μόνοι μας αυτό μωρή, εσύ είδες καλά τι έγινε στο δεύτερο? Γιατί τα ματς έχουν δύο ημίχρονα συνήθως απ'ότι θυμάμαι ομορφιά μου!!! Και στο δεύτερο η τριπολιτσά κουράστηκε!!! Εμείς που παίζαμε μωρή κουκουβάγια? Σε παραλία? Και το καλύτερο στο τέλος: ο ΠΑΟΚ κέρδισε με ένα γκολ από στατική φάση, ένα συνδυασμό και ένα τυχαίο αυτογκόλ
Μωρή τρελλή οι στατικές φάσεις είναι και αυτές μέρος του αγώνα, τα φάουλ, τα πέναλτι, όλα αυτά, άλλοι σηκώσαν Μουντιάλ από στατική φάση! Για το δεύτερο γκολ ένας συνδυασμός μόνο ήταν? Αν τον είχαν κάνει αυτόν τον συνδυασμό τα αφεντικά σου από το λιμάνι θα είχες δώσει την παρθενιά σου τρελέγκω! Βγες γυμνή για τζόκινγκε μήπως συνέλθεις!
Άντε τελειώσαμε για φέτος, τα λέμε στον τελικό για το κύπελλο και ξανά του χρόνου.
Ρε σεις εκεί στην ΕΟ, από αποτυχία σε αποτυχία πάτε, αποτυχία στο σκουληκίδης με τα 300.000 μεταγραφή της λουλούς, αποτυχία και σήμερα

Και η αναμετάδοση του αγώνα για όσκαρ, έτσι?

Άντε τελειώσαμε για φέτος, τα λέμε στον τελικό για το κύπελλο και ξανά του χρόνου.
LoL ΡΕAlastor έγραψε:Καλα αυτο το ποδοσφαιρο που παιξαμε σημερα χαλια λεμε. Λουτσεσκου φυγε,Τουντορ γυρνα. Ενα γκολ μας ακυρωσε,πως κανετε ετσι λες και μας ακυρωσε και 2-3?
Μπορει να χαναμε παλια απο καθε χωριο,αλλα τουλαχιστον βλεπαμε ωραια μπαλα. Αυτο που ξες οτι ο ΠΑΟΚ θα κερδισει σιγουρα,με κανει σαν φιλαθλο να το βλεπω ως κατι μονοτονο πλεον. Σαββιδη ξυπνα
Τρομερή νίκη σήμερα.
Και αγωνιστικά (με τον τρόπο που ήρθε) αλλά και για την οικονομία του πρωταθλήματος.
Μερικά συνοπτικά συμπεράσματα:
1. Σε όλο το 2ο ημίχρονο η ομάδα έτρεχε ασταμάτητα. Δεν ξέρω τι, πώς, γιατί, αλλά όλοι τα έδιναν όλα!
2. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που μετά το 1-0 η ομάδα δεν έριξε ρυθμό. Συνέχισαν να προσπαθούν για γκολ και κυριολεκτικά τους ξέσκισαν.
3. Εξακολουθεί να μην μου αρέσει ο τρόπος που αμύνεται η ομάδα. Αφήνουν ελέυθερους αντιπάλους να πάρουν μέτρα και να αλλάζουν μπαλιές, ενώ τα διωξίματα δεν έχουν καθόλου σιγουριά.
4. Μου άρεσε πάρα πολύ ο Ακπομ. Διαφορετικός παίκτης από τον Πρίγιοβιτς, όταν άνοιξαν οι χώροι και μετά, έκανε πάρτυ... Μόλις βρει ρυθμό και πάρει ψυχολογία, πιστεύω ότι θα κάνει σπουδαία πράγματα.
Μεγάλη προσοχή στα 3 επόμενα παιχνίδια! Γιάννενα, Πανιώνιος, ΟΦΗ, όλα εντός. Πρέπει να πάμε αποφασισμένοι και προσεκτικοί. Με τους 9 αυτούς βαθμούς πηγαίνουμε στα ντέρμπι να καθαρίσουμε το πρωτάθλημα!

Και αγωνιστικά (με τον τρόπο που ήρθε) αλλά και για την οικονομία του πρωταθλήματος.
Μερικά συνοπτικά συμπεράσματα:
1. Σε όλο το 2ο ημίχρονο η ομάδα έτρεχε ασταμάτητα. Δεν ξέρω τι, πώς, γιατί, αλλά όλοι τα έδιναν όλα!
2. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που μετά το 1-0 η ομάδα δεν έριξε ρυθμό. Συνέχισαν να προσπαθούν για γκολ και κυριολεκτικά τους ξέσκισαν.
3. Εξακολουθεί να μην μου αρέσει ο τρόπος που αμύνεται η ομάδα. Αφήνουν ελέυθερους αντιπάλους να πάρουν μέτρα και να αλλάζουν μπαλιές, ενώ τα διωξίματα δεν έχουν καθόλου σιγουριά.
4. Μου άρεσε πάρα πολύ ο Ακπομ. Διαφορετικός παίκτης από τον Πρίγιοβιτς, όταν άνοιξαν οι χώροι και μετά, έκανε πάρτυ... Μόλις βρει ρυθμό και πάρει ψυχολογία, πιστεύω ότι θα κάνει σπουδαία πράγματα.
Μεγάλη προσοχή στα 3 επόμενα παιχνίδια! Γιάννενα, Πανιώνιος, ΟΦΗ, όλα εντός. Πρέπει να πάμε αποφασισμένοι και προσεκτικοί. Με τους 9 αυτούς βαθμούς πηγαίνουμε στα ντέρμπι να καθαρίσουμε το πρωτάθλημα!

Ο άλλος στην αθλητική κυριακή ρωτάει τον Πέλκα πώς θα βάζει γκολ ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Πρίγιοβιτς, ενώ το ματς έληξε 0-3. Για πούλιντζερ.
Ποιο σαιτ ρε αδερφε? Το 10.gr ???? Τι το βαζεις εδω μεσα και το ξερασμα το γλυτωσαμε στο τσακ...Rexaris έγραψε:Αισχρότατο άρθρο που ούτε ο κυρ-Σάββας δεν θα έγραφε από ένα σάιτ που δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοια.
Δεν θα μου προξενούσε εντύπωση να έχει πέσει γραμμή και να βλέπουμε το ίδιο περιεχόμενο σε διάφορες μορφές από διάφορα ΜΜΕ όλη την εβδομάδα.
Rexaris έγραψε:Αισχρότατο άρθρο που ούτε ο κυρ-Σάββας δεν θα έγραφε από ένα σάιτ που δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοια.
Δεν θα μου προξενούσε εντύπωση να έχει πέσει γραμμή και να βλέπουμε το ίδιο περιεχόμενο σε διάφορες μορφές από διάφορα ΜΜΕ όλη την εβδομάδα.
Τι μπουρδελο είναι αυτό που μας έβαλες εδώ μέσα, έδωσα και κλικ,έχει και άλλους επισκέπτες αυτός ο βόθρος εκτός από εσενα;
Που τα βρίσκεται αυτά ρε παλικάρια;
μπηκα να γελασω στο κοντρα τζι αρ και απο το ζορι τους δειτε που ειχε το διπλο, το οποιοι ολοι οι αλλοι παιζουν ως πρωτο θεμα
1. Γκερερο καλυτερος απο φορτουνη κλπ
2. Πειν βαζελος
3. 11 κορυφαιοι βαλκανιοι που επαιξαν ελλαδα
4. Μπακς
5. Τεννις
6. Ντε χεα
7. Πρεμιερσιπ
και μετα απο 5-6 αλλα θεματα διπλο ΠΑΟΚ

1. Γκερερο καλυτερος απο φορτουνη κλπ
2. Πειν βαζελος
3. 11 κορυφαιοι βαλκανιοι που επαιξαν ελλαδα

4. Μπακς

5. Τεννις
6. Ντε χεα
7. Πρεμιερσιπ
και μετα απο 5-6 αλλα θεματα διπλο ΠΑΟΚ

-
Πασχαλακης στο πρωτο ημίχρονο Π.Α.Ο.Κ. στο δεύτερο.Μεγάλη νικη .

30000 με νιωνιο τωρα. Επιδειξη δυναμης στους απογονους