Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
tzoker

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από tzoker »

Πως γινεται να συγκρινουμε τη περσινη χρονια με τη φετινη.
6 παιχνιδια λιγοτερα και χωρις (σοβαρη) προετοιμασια το καλοκαιρι, και εγινε στις διακοπες του φθινοπωρου-χειμωνα σταδιακα.Για αυτο και αντεξαμε παραπανω απο τους αλλους
Μαουρισιο τελευταια βδομαδα Αυγουστου οποτε 0 επιβαρυνση.
Τσιμιροτ σου εβγαλε ολο το πρωτο γυρο μονος τους, κουβαλησε ολη την ομαδα.

Δεν βλεπετε οτι ο ενας 30+ μετα τον αλλο τα φτυνει?
Δλδ θα παρακαλαμε να μην παθει ο Μαουρισιο παλι τπτ?
Περιμενετε εσεις το Ραζβαν να τους φυτεψει φιαλες οξυγονου. Με τακτικη ασχολειται ο ανθρωπος, δεν ευθυνεται για την αντοχη και τα τρεξιματα αυτος.Οι γυμναστες τα αναλαμβανουν.

Επειδη τα πρωτα 5 παιχνιδια θα κρινουν το πρωταθλητη αν δεν εχει γινει τουλαχιστον η 1 μεταγραφη στο επομενο 10ημερο, να παρακαλαμε η τυχη να φορεσε τα ασπρομαυρα φετος.
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

Πλέον τα διπλά ματς την εβδομάδα θα είναι πολύ λίγα
Άσε που με την διακοπή θα γίνει πάλι μια μίνι προετοιμασία.

Ρωσική Λίγκα έκανε το ελληνικό πρωταθλημα ο Σαββίδης...να τα λέμε μη τα κρύβουμε αυτα
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

danirifle έγραψε:ας πάνε να πάρουνε έναν καλό δανεικό από μεγάλο πρωτάθλημα να τελειώνει το ψάξιμο
Πολύ σωστά, ένας ποιοτικός παίκτης από μέγαλη ομάδα που δεν παίζει, χρειαζόμαστε βοήθεια άμεσα. Δυστυχώς το απίστευτο Κουκουλωμα της υπόθεσης του ξυλοδαρμού του τζηλου , δείχνει ότι ο σιχαμενος πουστογαυρος θα έχει ακόμα καλύτερες διαιτησίες
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

giagoylas4 έγραψε:Πλέον τα διπλά ματς την εβδομάδα θα είναι πολύ λίγα
Άσε που με την διακοπή θα γίνει πάλι μια μίνι προετοιμασία.

Ρωσική Λίγκα έκανε το ελληνικό πρωταθλημα ο Σαββίδης...να τα λέμε μη τα κρύβουμε αυτα
Τι ακριβώς εννοείς φίλε;
kos

Δημοσίευση από kos »

danirifle έγραψε:ας πάνε να πάρουνε έναν καλό δανεικό από μεγάλο πρωτάθλημα να τελειώνει το ψάξιμο
Και αν ο τραυματισμός του πόντους χαλάει τον σχεδιασμό για το καλοκαίρι, ας στείλουν τον χατσεριντι και ας φέρουν έναν Ομάρ τετρατζε να παιζει στόπερ και εξαρι.
Ayaribas

Δημοσίευση από Ayaribas »

Καλησπέρα παίδες, πρώτο ποστ στο φορουμ και μια ερώτηση για όποιον παρακολουθεί τους νέους μας - απ'τις πιο μικρές ομάδες δεν έχει ταλέντα να ανεβάσει στη πρώτη?

Όλο διαβάζω για το πώς πάνε τρένο στις μικρές κατηγορίες και απορώ γιατι δεν τους προωθούν...με τα σπάτα είδα 1-2 νεαρούς (ονόματα δεν έχω ψάξει) που μου άρεσαν, όπως πχ ο αριστεροπόδαρος μέσος.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα, απο τόσα παιδιά δεν υπάρχει κάτι το αξιοσημείωτο για να βρεθούν τέλος πάντων λύσεις και εκ των έσω...για μένα προσωπικά εκέι θα φανεί ότι ο ΠΑΟΚ όχι μόνο έχει βάλει βάσεις για το παρόν αλλα και για το μέλλον.

Αυτό φυσικά βγάζει και οικονομική υγεία, αντί να πετάνε κάποια εκατομμύρια για Χατσερίντιδες, λεβέκ κλπ

ΥΓ μπορεί και να με φάτε ζωντανό εδώ μέσα και φυσικά έχω τρομερό σεβασμό για τη πρώτη ομάδα, αλλά αυτό με την καθυστέρηση στις ανανεώσεις μου βρωμάει. Αν κάποιοι φανούν ντίβες στα 'θέλω' τους, τότε στο καλό κατευθείαν κιόλας. Ακόμα και αν λέγεσαι Πρίγιοβιτς...ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα και με σεβασμό (και ανάλογες απολαβές φυσικά) για όλους αλλά κολπάκια σαν τους 3 της κούλας δεν τα γουστάρω μια. Δεν λέω ότι έτσι το πάνε, απλά αυτές οι καθυστερήσεις μου φαίνονται παράξενες.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Αν παίζαμε σε κανονικό πρωτάθλημα που δεν έδερναν και απειλούσαν τους διαιτητές μπορεί να έβαζαν στα πλάνα και την προώθηση μερικών νέων κάθε χρόνο στην πρώτη ομάδα. Επειδή όμως παίζεις στην Superλιγδ και όλοι καρκινιάσαμε με την περσινή κλοπή, φέτος δεν υπήρχε περίπτωση να παρθούν περισσότερα ρίσκα από τα απολύτως απαραίτητα, γιατί 3,5 δεκαετίες σχεδόν χωρίς πρωτάθλημα(και στα χαρτιά) είναι πολλές, Αν πάρουμε το φετινό και ηρεμήσουμε λίγο μπορεί έπειτα να αρχίσουν να λειτουργούν σκεφτόμενοι το μέλλον, δηλαδή τα παιδιά των ακαδημιών.
Για τις ανανεώσεις, επειδή δεν είμαστε μπροστά στις συζητήσεις κι εφόσον εγώ βλέπω σε κάθε τους δήλωση τους παίχτες να λένε για το πόσο θέλουν να μείνουν στην ομάδα, εγώ δεν θα πω τίποτα. Αν κάποιοι από τους παίχτες κριθεί από την ομάδα ότι έχουν υπερβολικές απαιτήσεις τότε είτε θα τις ρίξουν είτε θα συνεχίσουν σε άλλη ομάδα εφόσον τους τις καλύψει. Επίσης αν κάποιοι κριθεί ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να προοδεύσει γιατί έχει ανέβει το επίπεδό της πάλι δεν θα πω τίποτα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να δω συμπεριφορές όπως αυτές στην ΑΕΧ, ξεμπροστιάζοντας τους παίχτες επειδή δεν θέλησαν να ανανεώσουν με συγκεκριμένα ποσά. Όλοι τους είναι παίχτες που πρόσφεραν στην ομάδα και την βοήθησαν και βοηθούν να πετύχει τους στόχους της και να μεγαλώσει, άρα ας τιμήσουν(όσοι επιλέξει η διοίκηση να μην ανανεωθούν) τα συμβόλαιά τους μέχρι τέλους και μετά θα τους ευχηθούμε όλοι μαζί καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Δεν είναι και οι μεγάλες ταλεντάρες για να φοβόμαστε μην μας τους κλέψουν, όλοι τους είναι αρκετά προχωρημένης ηλικίας. Αντιθέτως για τον Γάλλο ασθενή θα πω ένα στα τσακίδια αν κι όταν με το καλό αποφασίσουν εκεί στην ΕΠΟ να δεχθούν την λύση του συμβολαίου του.
Υ.Γ. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους, με υγεία κι ευτυχία.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Καλησπέρα και απο εμένα.Δεν πιστέυω οτι θα κινηθούμε έντονα σε αυτη τη μεταγραφική περίοδο για πολλούς λόγους.Πρώτος και σημαντικότερος είναι να γίνουν οι ανανεώσεις συμβολαίων που πρέπει μεχρι τις 10 Γενάρη βαρυά η ομάδα πρέπει να έχει ανανεώσει τα συμβόλαια του Κρέσπο Βαρέλα Κάνιας Μπίσεσβαρ σίγουρα τώρα για το Θέμα Σακοφ ετσι οπως ήρθαν τα πράγματα με το τραυματισμό του Pontus γίνεται απαραίτητος τουλάχιστον ως το καλοκαίρι!Δέυτερος λόγος είναι οι αποχωρήσεις δλδ Χατσερίδη Κίτσιοθ που δεν υπολογίζεται και ίσως κάποια πώληση Ουάρντα Ελ Καντουρί!Τρίτος λόγος η αρμονιά της ομάδας όταν είσαι πρώτος στο +8 απο τον δέυτερο δεν κανεις πολλές αλλαγές πιστέυω οτι θα αποκτηθούν και αυτοι με το ζόρι Ενας η δύο παίκτες το πολύ εκτος αν εχουμε αποχώρηση με μεταγραφή καποιου σηματνικού παίκτη!Γνώμη μου είναι οτι η ομάδα χρειάζεται ένα καλό αριστερο μπάκ πάνω απολα ετοιμο να μπεί και να παίξει αλλα όχι πειράματα τύπου λεβεκ Λέοβατς κτλ,για μένα ολος ο σχεδιασμός πρέπει να πέσεις στο αριστερό μπακ οπου εκει πρέπει να δαπανηθουν χρηματα για να πάρει επιτέλους ο ΠΑΟΚ ένα αριστερο μπακ για τα επομενα χρονια και να μπορει να βασιστει σε αυτον ο Βιερηνια πρέπει να παέι μπροστα αριστερα στη φυσικη του Θέση ετσι ώστε θα χουμε ακόμη μιά λύση στα εξτρεμ!Τώρα για χάφ αν παρουμε πιστευω οτι θα πάρουμε καποιον δανεικο μπορεί και απο το πανω ράφι κάθως τα ματς που μείνανε στο δευτερο μισό ειναι λιγότερα απο τον Ιούλιο Μέχρι τώρα και ίσως μπορει και ο Πιτσιρικας ο Μπαλογιάννης να παίξει σε κάποια μου φάνεικε πολυ καλος προχθες! :nairepaok:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ayaribas έγραψε:Καλησπέρα παίδες, πρώτο ποστ στο φορουμ και μια ερώτηση για όποιον παρακολουθεί τους νέους μας - απ'τις πιο μικρές ομάδες δεν έχει ταλέντα να ανεβάσει στη πρώτη?

Όλο διαβάζω για το πώς πάνε τρένο στις μικρές κατηγορίες και απορώ γιατι δεν τους προωθούν...με τα σπάτα είδα 1-2 νεαρούς (ονόματα δεν έχω ψάξει) που μου άρεσαν, όπως πχ ο αριστεροπόδαρος μέσος.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα, απο τόσα παιδιά δεν υπάρχει κάτι το αξιοσημείωτο για να βρεθούν τέλος πάντων λύσεις και εκ των έσω...για μένα προσωπικά εκέι θα φανεί ότι ο ΠΑΟΚ όχι μόνο έχει βάλει βάσεις για το παρόν αλλα και για το μέλλον.

Αυτό φυσικά βγάζει και οικονομική υγεία, αντί να πετάνε κάποια εκατομμύρια για Χατσερίντιδες, λεβέκ κλπ

ΥΓ μπορεί και να με φάτε ζωντανό εδώ μέσα και φυσικά έχω τρομερό σεβασμό για τη πρώτη ομάδα, αλλά αυτό με την καθυστέρηση στις ανανεώσεις μου βρωμάει. Αν κάποιοι φανούν ντίβες στα 'θέλω' τους, τότε στο καλό κατευθείαν κιόλας. Ακόμα και αν λέγεσαι Πρίγιοβιτς...ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα και με σεβασμό (και ανάλογες απολαβές φυσικά) για όλους αλλά κολπάκια σαν τους 3 της κούλας δεν τα γουστάρω μια. Δεν λέω ότι έτσι το πάνε, απλά αυτές οι καθυστερήσεις μου φαίνονται παράξενες.
Yποπτος μεχρι αποδειξεως του αντιθετου... Βλεπεις ο γαμιας του ποκ εχει πονεσει πολλα κωλαρακια οποτε θα ηθελαν να φυγει τοσο ευκολα...
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Να ρωτήσω και κάτι για το θέμα του αμυντικού μέσου... Κατ'(όχι ο Κατ ο δικός μας, το κατά ο σύνδεσμος) ανάγκη ο Βαρελα μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό τον ρόλο; Έχει χρησιμοποιηθεί σε αυτή την θέση στο παρελθόν, πχ στην Ρουμανία;

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Ayaribas έγραψε:Καλησπέρα παίδες, πρώτο ποστ στο φορουμ και μια ερώτηση για όποιον παρακολουθεί τους νέους μας - απ'τις πιο μικρές ομάδες δεν έχει ταλέντα να ανεβάσει στη πρώτη?

Δηλαδύ τι κολπάκια κάναν οι τρείς της Κούλας?
Ayaribas

Δημοσίευση από Ayaribas »

Dimg4 έγραψε:

Yποπτος μεχρι αποδειξεως του αντιθετου... Βλεπεις ο γαμιας του ποκ εχει πονεσει πολλα κωλαρακια οποτε θα ηθελαν να φυγει τοσο ευκολα...
Φίλε μου όσο γούσταρες εσύ με τα γκολάκια του Πρίγιο άλλο τόσο και εγώ. Τώρα για αποδείξεις και τέτοια δεν μπαίνω στο τριπάκι σου, το μόνο που λέω είναι ότι δεν γουστάρω ντίβες (πρόσεξε δεν είπα ότι κάποιος συμπεριφέρθηκε ετσι, λέω όμως ότι αν κάποιου τα μυαλά πάρουν αέρα εκεί θέλει προσοχή και σωστή διαχείρηση. Οποίος παίχτης και να είναι αυτός). Απλά ελπίζω να τελειώνουμε σύντομα με τις ανανεώσεις που κρίνει η ομάδα ότι πρέπει να γίνουν, βάλε και μια καινούργια ρήτρα στα 20 μυρια στον Πριγιο να τελειώνουμε με τις φαντασιώσεις που έχουν Γάλλοι Άραβες κλπ και ανέβασε τους νέους όσο γίνεται περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Η κούλα τους έκανε κολπάκια

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Kostomanolis έγραψε:Να ρωτήσω και κάτι για το θέμα του αμυντικού μέσου... Κατ'(όχι ο Κατ ο δικός μας, το κατά ο σύνδεσμος) ανάγκη ο Βαρελα μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό τον ρόλο; Έχει χρησιμοποιηθεί σε αυτή την θέση στο παρελθόν, πχ στην Ρουμανία;

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και θα χάσουμε θέση κεντρ αμυντ ενώ ψάχνουμε για να πάει ο βαρέλα εκεί και αν φύγει ο Khacheridi να πάμε πάλι από την αρχή επειδή τραυματίστηκε ο Σουηδός; Τι είναι αυτά που ακούω Χ"γεννιατικα!
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Tupac έγραψε:Πολύ ησυχία στα μεταγραφικά για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ, δεν ακούγεται κανένας παππάς
:pano: :pano: :pano: :pano:
Παππά θα ακούσεις μετά την 1οΧρονιά.
Τώρα νέκρα λοίπουν όλοι και οι παίχτες που είναι για ανανέωση πηδάνε τις γυναίκες τους στο dubai και σε Γαλλίες και Παρίσια και Λονδίνα και ο τεχν διευθ στην Πορτογαλία πίνει ουίσκια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”