Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 Σχόλια & Παραλειπόμενα MVP

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλακης
56
50%
Ματος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βαρελα
41
37%
Κρεσπο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βιερινια
2
2%
Κανιας
3
3%
Μαουρισιο
1
1%
Λημνιός
1
1%
Πελκας
1
1%
Μπισεσβαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πριγιοβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ουαρντα
5
4%
Βερνμπλουμ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ακπομ
2
2%

Σύνολο ψήφων: 112

Άβαταρ μέλους
Sekeris

Re: Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 Σχόλια παρελειπόμενα MVP

Δημοσίευση από Sekeris »

Κακιστη εμφανιση και ΤΕΡΑΣΤΙΑ νικη με τραγικο διαιτητη.Στυμενο δεν θα τον πω γιατι ο στυμενος δεν υπηρχε περιπτωση να μη δωσει το μαρς πεναλτι του Βιεϊρινια.Ηταν απλα ανικανος και για να 'διορθωσει' το λαθος,επαιξε 80-20 υπερ της λαμιας στο δευτερο ημιχρονο.Το σουτ του Κανιας δεν ηταν εξ επαφης και θα μπορουσε να δωσει πεναλτι.Ανυπαρκτη 2η κιτρινη καρτα στον Κανιας.Χαριζει κοκκινη μαρς στον μπαραλες και γενικα στο δευτερο ημιχρονο απο τα 10 φαουλ που μας κανουν δινει τα 2.

Σε αλλες εποχες αυτο το ματς θα εληγε 2-0 σβηστο.Η ομαδα φαινεται οτι παει με αυτοματο πιλοτο και μια αορατη ασπιδα μας προστατευει.Τύφλα να εχει το καφε δερματινο.Θα αρχισω να πιστευω στο ...καρμα.

Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ Χ Θ Ε Σ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris την Δευ 03 Δεκ 2018, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Χώμα ειμασταν
Αλλά αν έχεις το καλύτερο αμυντικό δίδυμο και τον καλύτερο τερματοφυλακα στην Ελλάδα τότε αντέχεις
Αντέχεις και το ξύλο στα χωριά
Αντέχεις και τέτοιους διαιτητές
Όλα καλά
Κάποια στιγμή βέβαια πρέπει να συνέλθουμε και να παίξουμε όπως στις αρχές του πρωταθλήματος
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Σήμερα ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός...ούτε όμως και κακός...τουλάχιστον μέχρι την αποβολή..Υπάρχουν 2 ερμηνείες στο παιχνίδι: Αγωνιστική και Εξωαγωνιστική ερμηνεία...
Θα ξεκινήσω από το 2ο...Όλοι γίναμε μάρτυρες μιας κανονικής σφαγής κατά του ΠΑΟΚ...Ναι έπρεπε να δώσει πέναλτυ στον Βιερίνια, ωστόσο από εκεί και μετά το γήπεδο γέρνει με τις αποφάσεις του Πειραιώτη ρέφερι...Φαίνεται για ακόμα μια φορά πως ο Σαββίδης ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να προστατέψει το προιόν του...Η ΚΕΔ υπαρχει και λειτουργεί για άλλον!!!.
Αγωνιστικά να επισημάνω για ακόμη μια φορά το μόνιμο πρόβλημα που έχουμε στα χαφ...Το έχω πει και το ξαναλέω...Για μένα παίκτης Μαουρίτσιο δεν υπάρχει, ίσως είναι και το γεγονός πως έχω το χαφ στο μυαλό μου εντελως διαφορετικά...Σήμερα ήταν μακράν ο χειρότερος παίκτης του αγώνα..Ο Κάνιας πολύ πιο φιλότιμος και πιο παθιασμένος σήμερα...
Συμπερασματικά θα έλεγα πως σήμερα χάρηκα την ομάδα γιατί πήρε το διπλό ΜΕ ΜΑΓΚΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ δείχνοντας αυταπάρνηση από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό...

p.s. Και ένα μήνυμα προς την διοίκηση...Τι περιμένετε ρε μάγκες για να ανανεώσετε τα συμβόλαια του Βαρέλα και του Κρέσπο??Δείτε τί κάνουν και πως παίζουν!!Τίποτα άλλο..
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Νίκη τίτλου.
Ευχαριστούμε Αλέξανδρε, για το μισό πρωτάθλημα που μας έχεις δώσει με τις καίριες επεμβάσεις.

Οι τελικοί συνεχίζονται.
Χρήστος ο τρίποντος

Δημοσίευση από Χρήστος ο τρίποντος »

Πέρυσι χανόταν η μπάλα. Εβρισκαν ο ενας τον άλλον με κλειστά μάτια στην ομάδα. Ειδικά στις αντεπιθέσεις. Φέτος στα 3 μέτρα κανουν λάθος πάσα... Αν πω για τις αντεπιθέσεις εκει ειναι για κλάματα ... Φευγουν με περισσότερα άτομα μπροστά και οι πάσες ειναι αλλού για αλλού...
Φταίνε τα νέα πρόσωπα στην ομάδα; Μα και οι παλιοί ειναι κατα πολύ χειρότεροι στον τομέα αυτό... Χάλασε κατι στα αποδυτήρια; Δεν ξέρω τι φταίει αλλά κατι δεν πάει καλά...
Ακόμη κι έτσι πάντως τα αποτελεσματα τα παίρνουν και με κοντρα διαιτησία και μπράβο. Όμως θα πρέπει να βρεθεί και τι φταίει για να διορθωθει
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δεν είδα το ματς παρά μόνο κάποιες σκόρπιες φάσεις.
Από τα νεύρα όλων , καλύτερα που δε το είδα.

3 πόντοι και προχωράμε. Τη δουλειά μας εμείς.
prax

Δημοσίευση από prax »

Giorgos_Sketos έγραψε:Ρε παιδες αυτος ο σουντουλοδγς υποτιθεται ειναι ρεπορτερ του ΠΑΟΚ στο γκαζετα; δεν κανει καμια αναφορα στο χερι της λαμίας. Ουτε γραμμη. Σα να μην υπηρηε. ουσιαστικα βγαζει και αδικημενο το παραρτημα
Αυτός είναι για πολλά σουτια, φιλε άστο γιατί θα αρχίσω να βρίζω, ή θα πάρω ένα δράπανο.. δε ξέρω
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Καλα μετα απο αυτον τον διαιτητη τι να πει κανεις. Με το ζωρι σου ερχεται να σχολιασεις.

Αλλα αφου ηταν μαπα και η ομαδα ας κραξουμε λιγο αφου κερδισαμε κι ολας :mrgreen:

Κακοι
Ματος, Βιειρινια, Μπισεσβαρ: ΠΑΛΕΜΑΧΟΙ
Μαουρισιο: τραγικος, ΤΡΑΓΙΚΟΣ
Λημνιος: ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ

Προσπαθησαν/Καλουτσικοι:
Πελκας, Πριγιο, Κανιας, Κρεσπο

Καλοι/ΜΒΠ:
Βαρελα,Πασχα

*Βιειρινια και Λημνιος καλυτεροι στο Β
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Γ@μω την κασιδα σου ρε αλητη δολοφονε...
θα τον σκοτωνες ρε μπασταρδε γαμω την λαμια σου γ@ μω!!!
Αν αυτο που εκανε ο μπαραλες στον Πασχαλακη,το εκανε στον τερματοφυλακα του γαυρου,θα ειχε ξεκινησει
.ειδη η διαδιακασια απελασεις του απο την χωρα...
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Γ@μω την κασιδα σου ρε αλητη δολοφονε...
θα τον σκοτωνες ρε μπασταρδε γαμω την λαμια σου γ@ μω!!!
Αν αυτο που εκανε ο μπαραλες στον Πασχαλακη,το εκανε στον τερματοφυλακα του γαυρου,θα ειχε ξεκινησει
.ειδη η διαδιακασια απελασεις του απο την χωρα...
Φαντάσου να το είχε κάνει κανένας Πρίγιοβιτς....
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Αυτός ο διαιτητής θέλει κρέμασμα. Μπράβο για την νίκη παλέψαμε με 10 παικτες και κρατήσαμε σχετικά άνετα το τελευταίο 30 λεπτο το ματς. Αγωνιστικά η ομαδα ειναι πλέον προβλέψιμη. Ο Λουτσεσκου πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα και ειδικά τα κολλήματα του. Μβπ Βαρελα
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Οτι ειχε γινει στο καλλονη Παοκ επι αναστασιαδη πριν καποια χρονια, τωρα ειχαμε μια επαναληψη για να μην ξεχνιομαστε. λυπαμαι που το λεω αλλα ο οργανισμος ΠΑΟΚ δεν προσφερει καμια απολυτως βοηθεια στην ομαδα μας. ανυπαρκτο γραφειο τυπου . ο πουστογαυρος δευτερο γκολ οφσαιτ και δεν μιλα κανεις για αυτο. το πρωταθλημα δεν θα κριθει μονο στο γηπεδο, το ξερουν αυτο οι διοικουντες του ΠΑΟΚ και δεν μιλω για τον Προεδρο μας
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οι ελληνες διαιτητες συνεχιζουν την αλλοιωση. Πρεπει να γινει κατι
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

πραγματικα δεν εχω κουραγιο να σχολιασω ΤΙ_ΠΟ_ΤΑ

ΑΙΣΧΟΣ---το συναισθημα τους
ΑΗΔΙΑ----στο στομαχι μου
ΕΜΕΤΟΣ----που προκαλεσαν χαλασμενα προιοντα σουπερλιγκ
ΠΡΟΚΛΗΣΗ----με αποτελεσμα την βια, θα ψαχνουμε παλι αιτιες γυρω γυρω (καταδικαζω την βια βεβαια)
ΔΙΣΟΔΙΑ----βρωμοκοπαει η μποχα τους
ΠΟΝΟΣ----στη ψυχη μου
ΚΑΤΑΝΤΙΑ----η καταντια τους
ΠΡΟΣΒΟΛΗ----νιωθω θιγμενος σε αυτα που καταλαβαινω
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ----στα πιστευω μου---- Π.Α.Ο.Κ.
ΒΙΑΣΜΟΣ----της λογικης μου και της ιδεας μου που χωρις αυτη εμαθα να μη ζω----Π.Α.Ο.Κ.
Bonekohal

Δημοσίευση από Bonekohal »

Sekeris έγραψε:Η ομαδα φαινεται οτι παει με αυτοματο πιλοτο και μια αορατη ασπιδα μας προστατευει.
++++++++++++++++++
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”