Chelsea-ΠΑΟΚ 4-0,MVP- Σχόλια & Παραλειπόμενεα
Re: Chelsea-ΠΑΟΚ 4-0,MVP- Σχόλια & Παραλειπόμενεα
Το εβλεπα με κατι παοκια και ειχαμε κανα 2 γαυρους στην παρεα και το ελεγαν συνεχως. Αν δε σας κανει φερτε τον χθες και ας ξενυχταει αν ειναι να παιζει και να αλλαζει ολο το ματς. Καποιοι παικτες εχουν μουρλα αλλα στο παιχνιδι ειναι τρομεροι.
- buffalobill4
οσοι ημασταν μεσα βγαλαμε τα γουστα της χρονιας. καταπληκτικη κερκιδα φουλ παλμος πολυς κοσμος και καλος κοσμος. προσωπικα ματς δεν ειδα ουτε και ειχα σκοπο να δω.
αυτο που ειδα και μου γυρισε τα μυαλα ειναι ενω εχουμε φαει 4, τελειωνει το ματς, ο κοσμος παραληρει στις κερκιδες, οι παικτες ερχονται και ενας φευγει απευθειας για τα αποδυτηρια ενω ο βιειρινια κανει νοημα να πανε προς την κερκιδα. για μενα ο συγκεκριμενος εχει τελειωσει.
αυτο που ειδα και μου γυρισε τα μυαλα ειναι ενω εχουμε φαει 4, τελειωνει το ματς, ο κοσμος παραληρει στις κερκιδες, οι παικτες ερχονται και ενας φευγει απευθειας για τα αποδυτηρια ενω ο βιειρινια κανει νοημα να πανε προς την κερκιδα. για μενα ο συγκεκριμενος εχει τελειωσει.
Aν και για να μην αναφέρεις ονομα, προφανώς δεν θες να πεις αλλά ας ρωτήσω. Είναι απο τους βασικούς μας?buffalobill4 έγραψε:οσοι ημασταν μεσα βγαλαμε τα γουστα της χρονιας. καταπληκτικη κερκιδα φουλ παλμος πολυς κοσμος και καλος κοσμος. προσωπικα ματς δεν ειδα ουτε και ειχα σκοπο να δω.
Ποιος;buffalobill4 έγραψε:οσοι ημασταν μεσα βγαλαμε τα γουστα της χρονιας. καταπληκτικη κερκιδα φουλ παλμος πολυς κοσμος και καλος κοσμος. προσωπικα ματς δεν ειδα ουτε και ειχα σκοπο να δω.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Λοιπόν η ομάδα έπαιξε χειρότερα απο αυτό που μπορεί
ΑΛΛΑ
Ο Λαός ηταν εκεί!
Και εμείς τσακάλια το ευχαριστηθήκαμε.
Τρέλα πουλησε ο Λαός του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο.
Τσέλσυ δεν υπάρχει πουθενά...σαν χαζοί μας κοιτούσαν.
Πήραμε συγχαρητήρια απο όλους!
Η ομάδα θα έρθει. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
ΑΛΛΑ
Ο Λαός ηταν εκεί!
Και εμείς τσακάλια το ευχαριστηθήκαμε.
Τρέλα πουλησε ο Λαός του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο.
Τσέλσυ δεν υπάρχει πουθενά...σαν χαζοί μας κοιτούσαν.
Πήραμε συγχαρητήρια απο όλους!
Η ομάδα θα έρθει. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Το παιχνίδι δεν έχει νόημα να σχολιαστεί. Η κόκκινη ήταν άδικη - κλασική Ουέφα. Πραγματικά ντροπή και κατά τη γνώμη μου αυτές οι φάσεις θα πρέπει επίσης να ελέγχονται από το VAR γιατί κρίνουν ένα αποτέλεσμα.
Οι δηλώσεις Λουτσέσκου με μπέρδεψαν. Εφόσον το παιχνίδι αυτό δεν έκρινε τίποτα, όπως είπε, και ούτε το Χ θα έδινε κάτι, γιατί δεν έκανε μαζικό ροτέισον;;
Εμένα αυτό το ματς δε με ένοιαζε και ούτε η Ευρώπη. Μπορούμε επιτέλους να πάρουμε ένα πρωτάθλημα, που έχουμε να το σηκώσουμε 34 χρόνια; Για την Ευρώπη θα κάνουμε στο μέλλον καλύτερες πορείες. Για μένα ο Λουτέσκου έπρεπε να κατεβάσει την ομάδα ως:
Ρέυ
Τόσκα - Χάτσερ - Μαλεζάς - Κίτσιου
Βέρνμπλουμ - Σάκχοφ
Ουάρντα - Καντουρί - Ζάμπα
Ακπόμπ (Καρέλης στον πάγκο)
αλλαγές: Σιαμπάνης, Κρέσπο, Βιέρι, Μαουρίτσιο, Μπίσε, Λημνιός, Καρέλης
Στο ταξίδι καθόλου οι Πασχαλάκης, Πέλκας, Πρίγιοβιτς και Μάτος. αλλαγή για τα μπακ ο Βιέρι. Αυτοί οι παίκτες χρειάζονται ψυχολογικά ξεκούραση και ειδικά ο Πρίγιοβιτς που τον έχουμε ανάγκη να παραμείνει σε φόρμα. Γενικά λέμε στα λόγια ότι διαλέγουμε παιχνίδια, όμως ροτέισον γίνεται στο ελάχιστο. Τα πολύωρα πάνε έλα ταλαιπωρούν πολύ έναν οργανισμό και ειδικά οι πτήσεις
Με την παραπάνω σύνθεση δε νομίζω ότι θα τρώγαμε παραπάνω, γιατί και ο αντίπαλος όταν σε δει να κάνεις 11/11 ροτέισον, το πάει λίγο πιο χαλαρά, γιατί η λίγκα τους φέτος η προτεραιότητα. Παίζεις, τα δίνεις όλα με τη 2η σου εντκάδα, που οι παίκτες έχουν κίνητρο να φανούν και να δείξουν στον προπονητή την αξία τους, χωρίς όμως το άγχος του αποτελέσματος. Υπό αυτή τη λογική δε νομίζω να έρχονταν και αυτή η άδικη κόκκινη - γενικά άλλο ματς.
Οι δηλώσεις Λουτσέσκου με μπέρδεψαν. Εφόσον το παιχνίδι αυτό δεν έκρινε τίποτα, όπως είπε, και ούτε το Χ θα έδινε κάτι, γιατί δεν έκανε μαζικό ροτέισον;;
Εμένα αυτό το ματς δε με ένοιαζε και ούτε η Ευρώπη. Μπορούμε επιτέλους να πάρουμε ένα πρωτάθλημα, που έχουμε να το σηκώσουμε 34 χρόνια; Για την Ευρώπη θα κάνουμε στο μέλλον καλύτερες πορείες. Για μένα ο Λουτέσκου έπρεπε να κατεβάσει την ομάδα ως:
Ρέυ
Τόσκα - Χάτσερ - Μαλεζάς - Κίτσιου
Βέρνμπλουμ - Σάκχοφ
Ουάρντα - Καντουρί - Ζάμπα
Ακπόμπ (Καρέλης στον πάγκο)
αλλαγές: Σιαμπάνης, Κρέσπο, Βιέρι, Μαουρίτσιο, Μπίσε, Λημνιός, Καρέλης
Στο ταξίδι καθόλου οι Πασχαλάκης, Πέλκας, Πρίγιοβιτς και Μάτος. αλλαγή για τα μπακ ο Βιέρι. Αυτοί οι παίκτες χρειάζονται ψυχολογικά ξεκούραση και ειδικά ο Πρίγιοβιτς που τον έχουμε ανάγκη να παραμείνει σε φόρμα. Γενικά λέμε στα λόγια ότι διαλέγουμε παιχνίδια, όμως ροτέισον γίνεται στο ελάχιστο. Τα πολύωρα πάνε έλα ταλαιπωρούν πολύ έναν οργανισμό και ειδικά οι πτήσεις
Με την παραπάνω σύνθεση δε νομίζω ότι θα τρώγαμε παραπάνω, γιατί και ο αντίπαλος όταν σε δει να κάνεις 11/11 ροτέισον, το πάει λίγο πιο χαλαρά, γιατί η λίγκα τους φέτος η προτεραιότητα. Παίζεις, τα δίνεις όλα με τη 2η σου εντκάδα, που οι παίκτες έχουν κίνητρο να φανούν και να δείξουν στον προπονητή την αξία τους, χωρίς όμως το άγχος του αποτελέσματος. Υπό αυτή τη λογική δε νομίζω να έρχονταν και αυτή η άδικη κόκκινη - γενικά άλλο ματς.
- NIKOS_PAOK04
Ο ΠΑΟΚ εχθές ήταν κακός ο ΛΑΟΣ του ήταν καταπληκτικός ΜΠΡΑΒΟ σε όσους ήταν εκεί και είχαν το κουράγιο παρά την κακή εικόνα να δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ ειναι ΠΑΟΚΑΡΑ ακόμα και στις κακές βραδιές και στις βαριές ήττες γιατί ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο οι παίχτες και οι προπονητές (αυτοί λόγο επαγγέλματος ίσως να είναι και λιγότερο) ΠΑΟΚ είναι κυρίως ο ΛΑΟΣ !!!
Τώρα το ματς στράβωσε από την αρχή και ενώ είναι τεράστιο μέγεθος ο αντίπαλος εμείς από το 7' αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε και όλο το πλάνο που μπορεί να είχαμε.
Οι παίκτες φοβήθηκαν πολύ το ματς και ο Λουτσέσκου το φοβήθηκε περισσότερο και αυτό φάνηκε από τα απανωτά λάθη χωρίς καν την πίεση του αντιπάλου για τους παίχτες οι λάθος πάσες σε χαλαρές καταστάσεις έσπασαν ρεκόρ ο Λουτσέσκου σε ομάδα χωρίς ΚΑΝΟΝΙΚΟ στόπερ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ με 10 ΠΑΙΚΤΕΣ κάνει την δευτερή αλλαγή στο 70φεύγα αφού η πρώτη αλλαγή στο ημίχρονο αφαιρεί το σέντερ φορ !!! με λίγα λόγια δίνει το στίγμα του πάμε αμυντικά μην διασυρθούμε αλλά ξεχνάει να βάλει το κανονικό στόπερ !!!
Οι κακές βραδιές είναι για όλους και όσο δεν μας σκοτώνουν είμαστε σε καλό δρόμο.
Την Δευτέρα θέλω νίκη στο ματς με Λαμία γιατί οι απέναντι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να χάσουμε βαθμό(υς)
ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΕΧΘΕΣ ΓΗΠΕΔΟ
Τώρα το ματς στράβωσε από την αρχή και ενώ είναι τεράστιο μέγεθος ο αντίπαλος εμείς από το 7' αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε και όλο το πλάνο που μπορεί να είχαμε.
Οι παίκτες φοβήθηκαν πολύ το ματς και ο Λουτσέσκου το φοβήθηκε περισσότερο και αυτό φάνηκε από τα απανωτά λάθη χωρίς καν την πίεση του αντιπάλου για τους παίχτες οι λάθος πάσες σε χαλαρές καταστάσεις έσπασαν ρεκόρ ο Λουτσέσκου σε ομάδα χωρίς ΚΑΝΟΝΙΚΟ στόπερ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ με 10 ΠΑΙΚΤΕΣ κάνει την δευτερή αλλαγή στο 70φεύγα αφού η πρώτη αλλαγή στο ημίχρονο αφαιρεί το σέντερ φορ !!! με λίγα λόγια δίνει το στίγμα του πάμε αμυντικά μην διασυρθούμε αλλά ξεχνάει να βάλει το κανονικό στόπερ !!!
Οι κακές βραδιές είναι για όλους και όσο δεν μας σκοτώνουν είμαστε σε καλό δρόμο.
Την Δευτέρα θέλω νίκη στο ματς με Λαμία γιατί οι απέναντι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να χάσουμε βαθμό(υς)
ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΕΧΘΕΣ ΓΗΠΕΔΟ

-
Να τρως 4 και ο λαός να είναι εκεί όπως πρέπει να είναι,πρωτάθλημα και κύπελλο αυτό είναι το σωστό.
Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα από εδώ αλλά εχθές η Τσέλσι ήθελε να ξεπλύνει το κακό που την βρήκε με την Τότεναμ ,δεν έβλεπε τον αγώνα χαλαρά πίεζε μέχρι το 90 και όταν είσαι με 10 παίκτες δεν μπορείς να κάνεις πολλά.
Πάμε παρακάτω ,νίκη στην Λαμία όχι τραυματισμοί εγώ είμαι ευχαριστημένος από όλους.
Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα από εδώ αλλά εχθές η Τσέλσι ήθελε να ξεπλύνει το κακό που την βρήκε με την Τότεναμ ,δεν έβλεπε τον αγώνα χαλαρά πίεζε μέχρι το 90 και όταν είσαι με 10 παίκτες δεν μπορείς να κάνεις πολλά.
Πάμε παρακάτω ,νίκη στην Λαμία όχι τραυματισμοί εγώ είμαι ευχαριστημένος από όλους.
- sourmenetes
- Moderator
Ποιος ηταν;;;buffalobill4 έγραψε:οσοι ημασταν μεσα βγαλαμε τα γουστα της χρονιας. καταπληκτικη κερκιδα φουλ παλμος πολυς κοσμος και καλος κοσμος. προσωπικα ματς δεν ειδα ουτε και ειχα σκοπο να δω.
Δεν ξέρω τι ακουγόταν στην cosmote αλλά από το bt sports που το έβλεπα νόμιζες ότι παίζαμε Τούμπα. Μπράβο στα παιδιά που πήγαν .
Τωρα αγωνιστικά τι ανάλυση να κάνεις . Ναι έγιναν λάθη αλλά και να μην γίνονταν νομίζω δεν θα άλλαζε κάτι.
Τωρα αγωνιστικά τι ανάλυση να κάνεις . Ναι έγιναν λάθη αλλά και να μην γίνονταν νομίζω δεν θα άλλαζε κάτι.
- sourmenetes
- Moderator
Το ιδιο ακουγοταν κι απο οτε...
Αλλα ειχαμε την μεγαλη προσωπικοτητα να μας σχολιαζει..
Εκει χαλαγε το γλυκο.
Αλλα ειχαμε την μεγαλη προσωπικοτητα να μας σχολιαζει..
Εκει χαλαγε το γλυκο.
- Sick Bastard
Ακόμα μία πάρα πολύ κακή ευρωπαϊκή εμφάνιση.
Κι αν οι προηγούμενες είχαν τουλάχιστον μια κάποια θέληση κι ένα πάθος, αυτή δεν είχε τίποτα.
Κι αν οι προηγούμενες είχαν τουλάχιστον μια κάποια θέληση κι ένα πάθος, αυτή δεν είχε τίποτα.
Το ευρωπαικο ποδοσφαιρο μας εχει προσπερασει και εμεις παιζουμε με τα χωρια.
Η ταχυτητα μας ειναι κατω του μετριου και στις 3 γραμμες.
Στην Ευρωπη οι ομαδες στοχεύουν στο ταχυδυναμικο παιχνιδι αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος του next level Παοκ.
Ο Λουτσε κανει αλχημειες αντι να βγει και να πει δεν μου κανουν αυτοι θελω παικτες στην ταδε θεση.
Το πειραμα Χατσεριδη πεθανε όπως και του Σαμπρανο περσι ...κανεις τον σταυρο σου μην παθουν τπτ Κρεσπο- Βαρελα.
Αυτοι που κραζαν περσι Μακ και Τζαλμα(κάλυπτε τον Ματος) ,τωρα τους αναπολούν.
Αν δεν σε ενδιαφερει η Ευρωπη βάλε τους αναπληρωματικους να δείξουν την αξία τους.
Το πρωτάθλημα ειναι εφικτός στόχος , παρτο .
Η ταχυτητα μας ειναι κατω του μετριου και στις 3 γραμμες.
Στην Ευρωπη οι ομαδες στοχεύουν στο ταχυδυναμικο παιχνιδι αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος του next level Παοκ.
Ο Λουτσε κανει αλχημειες αντι να βγει και να πει δεν μου κανουν αυτοι θελω παικτες στην ταδε θεση.
Το πειραμα Χατσεριδη πεθανε όπως και του Σαμπρανο περσι ...κανεις τον σταυρο σου μην παθουν τπτ Κρεσπο- Βαρελα.
Αυτοι που κραζαν περσι Μακ και Τζαλμα(κάλυπτε τον Ματος) ,τωρα τους αναπολούν.
Αν δεν σε ενδιαφερει η Ευρωπη βάλε τους αναπληρωματικους να δείξουν την αξία τους.
Το πρωτάθλημα ειναι εφικτός στόχος , παρτο .