ΠΑΟΚ-Άρης 95-79 Σχόλια MVP & Παρελειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Άρης 95-79 Σχόλια MVP & Παρελειπόμενα
Καταρχην ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ!
Πισω στην σκουληκοτρυπα τους τα πελατακια μας!
Ημουν σε φοβερο δίλημμα για MVP μεταξυ γκος και λινου αλλα ψηφισα ΛΙΝΟ γιατι ειναι σε ημιαγρια κατασταση τελευταια και μου αρεσει ΑΛΛΑ σκεφτηκα και την φοβερη ταπα που εριξε!
Το προβλημα που λέγεται Χατσερ συνεχιζεται......οποτε μπαινει μεσα η ομαδα χανει διαφορες κινδυνευει να χασει τα ματς.....πολυ πολυ κακος.....πρεπει στο ελληνικο πρωταθλημα ΚΑΙ έλλειψή του ΒΑΓΓΕΛΑΡΑ (σημερα με τοσα φαουλ παραλιγο να παιξει 5αρι ο Τεπιτς) να αντικατασταθει ο ΚΑΚΟΣ Χατσερ απο τον Pope. Χρειαζομαστε μια επιπλεον λυση στη ρακετα εστω και μετρια οπως ο Pope!
ΠΟΛΥ θετικη η παρουσια του κοσμου....μακαρι να υπηρχε και συνεχεια........
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Πισω στην σκουληκοτρυπα τους τα πελατακια μας!
Ημουν σε φοβερο δίλημμα για MVP μεταξυ γκος και λινου αλλα ψηφισα ΛΙΝΟ γιατι ειναι σε ημιαγρια κατασταση τελευταια και μου αρεσει ΑΛΛΑ σκεφτηκα και την φοβερη ταπα που εριξε!
Το προβλημα που λέγεται Χατσερ συνεχιζεται......οποτε μπαινει μεσα η ομαδα χανει διαφορες κινδυνευει να χασει τα ματς.....πολυ πολυ κακος.....πρεπει στο ελληνικο πρωταθλημα ΚΑΙ έλλειψή του ΒΑΓΓΕΛΑΡΑ (σημερα με τοσα φαουλ παραλιγο να παιξει 5αρι ο Τεπιτς) να αντικατασταθει ο ΚΑΚΟΣ Χατσερ απο τον Pope. Χρειαζομαστε μια επιπλεον λυση στη ρακετα εστω και μετρια οπως ο Pope!
ΠΟΛΥ θετικη η παρουσια του κοσμου....μακαρι να υπηρχε και συνεχεια........
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Μπράβο σε ομάδα και λαό, που λιώσανε, παρέα, με μια φτέρνα, τα σκουλήκια...
Προχωράμε...
Υ.Γ. Επιτέλους ο Μπάνε είδε το παιχνίδι μέσα απ το γήπεδο...

Προχωράμε...

Υ.Γ. Επιτέλους ο Μπάνε είδε το παιχνίδι μέσα απ το γήπεδο...

ε αφού του τα γραψα ρε γκόραν. δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς και να μην είναι σήμερα εκεί. ελπίζω να το χάρηκε.
τρομερή πυλαία σήμερα, εγώ είχα καιρό να ζήσω τέτοιο παλμό. Υπάρχει πολλή ελπίδα για αυτή την ομάδα. Υπάρχει στήριξη. Μακάρι να τανε οι μισοί ή και λίγο λιγότεροι σε κάθε ματς. Με αυτόν τον κόσμο και μια νορμάλ διαιτησία 60-40 (που σήμερα ήταν το ανάποδο) αυτός ο ΠΑΟΚ θα μοίραζε 30αρες.
τρομερή πυλαία σήμερα, εγώ είχα καιρό να ζήσω τέτοιο παλμό. Υπάρχει πολλή ελπίδα για αυτή την ομάδα. Υπάρχει στήριξη. Μακάρι να τανε οι μισοί ή και λίγο λιγότεροι σε κάθε ματς. Με αυτόν τον κόσμο και μια νορμάλ διαιτησία 60-40 (που σήμερα ήταν το ανάποδο) αυτός ο ΠΑΟΚ θα μοίραζε 30αρες.
Μου αρεσε που ο κοουτς εξήρε την βελτιωση του Κονιαρη ως μια βασικη παραμετρος για την βελτιωση της ομαδας γενικοτερα!
Αυτο φαινεται ακομη περισσοτερο οταν μπαινει στην θεση του ο Χατσερ........
Επισης προτιμω τον σαφεστατα τον Ζαρα αντι του Αθηναιου........7 ποντους σε 7 λεπτα ειχε ο Θοδωρης παλι!
Αυτο φαινεται ακομη περισσοτερο οταν μπαινει στην θεση του ο Χατσερ........
Επισης προτιμω τον σαφεστατα τον Ζαρα αντι του Αθηναιου........7 ποντους σε 7 λεπτα ειχε ο Θοδωρης παλι!
- Chuck Norris
-
- Επικοινωνία:
Εκείνο το κορμί ο Williams τι απέγινε;Θα μπορούσε ν'αντικαταστήσει τον Χατσερ που μέχρι στιγμής είναι αρνητικός στην ομάδα;Επίσης ο Pope τόσο χάλια είναι και δεν παίζει καθόλου;εδώ παίζει ο αμπαλος ο Σχίζας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Δευ 26 Νοέμ 2018, 00:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προλάβαμε και του κάναμε διετές μη μας τον κλέψουν στο άνθος της ηλικιας του. Τώρα αν το επιθυμούσε ο παίχτης για να ρίξει το κασέ του, που μου φαίνεται πιθανό, δύσκολο να δεχτεί τώρα να το σπάσει
- Chuck Norris
Ας μην βιαστούμε με τον Χατσερ, πιστεύω θα ανέβει με τον καιρό
για 2ο συνεχομενο ματς απολαμβανω μπασκετικο Π.Α.Ο.Κ
ελπιζω σε αναλογη συνεχεια.
ολα τα εντος τα δειχνει η ΕΡΤ?
ελπιζω σε αναλογη συνεχεια.
ολα τα εντος τα δειχνει η ΕΡΤ?
- KalamarGiannis
o Williams ήταν τραυματίας από την προετοιμασία και τελικά έφυγε Αμερική πριν μερικές βδομάδες...άγνωστο αν συμφωνήσαν να γυρίσει του χρόνου...
Ο Πόουπ είναι 7ος ξένος και δε χωράει για Ελλάδα αλλά μόνο για Ευρώπη.
Ο Χάτσερ με εκνεύρισε σήμερα, γενικά είναι τρύπα κι όταν παίζει (και παίζει πολύ) η ομάδα πάει πίσω.
Τον άλλαζα σε μια στιγμή αν υπήρχε μπαγιόκο...
Ενας καθαρός οργανωτής που παίζει κι άμυνα θα έδινε πολλές λύσεις στον κοουτς ...
Ο Πόουπ είναι 7ος ξένος και δε χωράει για Ελλάδα αλλά μόνο για Ευρώπη.
Ο Χάτσερ με εκνεύρισε σήμερα, γενικά είναι τρύπα κι όταν παίζει (και παίζει πολύ) η ομάδα πάει πίσω.
Τον άλλαζα σε μια στιγμή αν υπήρχε μπαγιόκο...
Ενας καθαρός οργανωτής που παίζει κι άμυνα θα έδινε πολλές λύσεις στον κοουτς ...
Πήρε τον Οντουμ ο καφετζής και εβγαλε 14 ασίστ στο πρώτο του ματς,μια συνοικιακη ομάδα με κοντά 1,5 μυριο μπάτζετ.
Γι'αυτό μίλησε ο Μπανε για την εγχώρια αγορά.
Γι'αυτό μίλησε ο Μπανε για την εγχώρια αγορά.
Π.Α.Ο.Κ. γ@μα τον Τσελσι-ακό,
τους σκώληκες τους γράφουμε στ @ρχίδια μας τα δυο...
Υ.Γ. Ανοίξτε επιτέλους το topic του εξοχικού μας Λονδίνου λαίμαι...
τους σκώληκες τους γράφουμε στ @ρχίδια μας τα δυο...

Υ.Γ. Ανοίξτε επιτέλους το topic του εξοχικού μας Λονδίνου λαίμαι...

- painkiller4
Κατ' αρχήν επιτέλους κόσμος στο γήπεδο και μάλιστα με παλμό κάτι που δυστυχώς έχει εκλείψει.
Συγχαρητήρια σε όλους αλλά ιδιαίτερα στον Λίνο που έχει βαλθεί να μας πείσει ότι είναι ο δικός μας Ντουραντ
Απλά εξαιρετικός
Δεν ξέρω αλλά δεν έχει σχολιάσει κανείς το ότι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο όπως είπε ο κόουτς να προχωρήσουν σε απόκτηση παίκτη το επόμενο διάστημα. Δεν ξέρω αν πάμε σε κάποια αντικατάσταση των ήδη υπαρχόντων ξένων αφού είναι συμπληρωμενος ο αριθμός που έχουμε ήδη ή προβούν σε τυχόν κάποια μεταγραφή Έλληνα πάντως δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια αξιόλογη περίπτωση και δη στους ψηλούς αφού εκεί έδειξε πως υπάρχει έλλειψη μετά το τραυματισμό του αρχηγού μας.
Συγχαρητήρια σε όλους αλλά ιδιαίτερα στον Λίνο που έχει βαλθεί να μας πείσει ότι είναι ο δικός μας Ντουραντ

Δεν ξέρω αλλά δεν έχει σχολιάσει κανείς το ότι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο όπως είπε ο κόουτς να προχωρήσουν σε απόκτηση παίκτη το επόμενο διάστημα. Δεν ξέρω αν πάμε σε κάποια αντικατάσταση των ήδη υπαρχόντων ξένων αφού είναι συμπληρωμενος ο αριθμός που έχουμε ήδη ή προβούν σε τυχόν κάποια μεταγραφή Έλληνα πάντως δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια αξιόλογη περίπτωση και δη στους ψηλούς αφού εκεί έδειξε πως υπάρχει έλλειψη μετά το τραυματισμό του αρχηγού μας.
-
- Επικοινωνία:
Μάλλον για Έλληνα θα πάμε.Απο ξένους έχουμε ήδη 7 δηλαδή έναν παραπάνω.Για να πάρουμε παίκτη πρέπει να διώξουμε δύο.Χατσερ και Ποουπ μεγάλες απογοητεύσεις μέχρι στιγμής ενώ και ο Τζοουνς είναι μέτριος αλλά και πάλι δύσκολα.Και να μπορούμε ν'αλλάξουμε όμως και να ξανατυχουμε λαχεία τύπου Petteway,Sobey,Dj Cooper κτλ φαντάζει απίθανο. Έλληνας τι ποιοτικό μπορεί να υπάρχει;Θα μου πείτε εδώ θεωρούμε παίκτη τον Σχίζα....Πριν λίγες μέρες υπόγραψε ο Μαυροκεφαλιδης σε ομάδα Α2(Ιωνικός; ) και να πω την αλήθεια ενα κοκομπλοκο το έπαθα!
Συμφωνα ΜΟΝΟ με το gazzetta ο κοουτς δηλωσε πως θελει 2 παικτες!
ΑΝ ειναι ετσι οι υποψηφιοι προς αποχωρηση ειναι τρεις : Pope,Hatcher,Jones.
Η πιο δυσκολη περιπτωση ειναι του Hatcher που εχει 2ετες ΑΛΛΑ ειναι ο πρωτος που πρεπει να αντικατασταθει καθως προκειται για περιπτωση Dilard.
Παντως η ομαδα με εναν "ασσο" και ενα "4αρι" της προκοπης θα απογειωθει σε αλλα επιπεδα που θα την βαλουν χοντρα στο παιχνιδι της ευρωπαικης διακρισης και της διεκδικησης του κυπελου.
Το σιγουρο ειναι οτι αν ο ΜΠΑΝΕ ηξερε οτι θα εχει τοσο κοσμο σε ολα τα ματς θα το εκανε ΧΘΕΣ, αλλα.........
ΑΝ ειναι ετσι οι υποψηφιοι προς αποχωρηση ειναι τρεις : Pope,Hatcher,Jones.
Η πιο δυσκολη περιπτωση ειναι του Hatcher που εχει 2ετες ΑΛΛΑ ειναι ο πρωτος που πρεπει να αντικατασταθει καθως προκειται για περιπτωση Dilard.
Παντως η ομαδα με εναν "ασσο" και ενα "4αρι" της προκοπης θα απογειωθει σε αλλα επιπεδα που θα την βαλουν χοντρα στο παιχνιδι της ευρωπαικης διακρισης και της διεκδικησης του κυπελου.
Το σιγουρο ειναι οτι αν ο ΜΠΑΝΕ ηξερε οτι θα εχει τοσο κοσμο σε ολα τα ματς θα το εκανε ΧΘΕΣ, αλλα.........