Μεγαλη αληθεια...Εβλεπα χτες μεγαλες ευρωπαικες ομαδες εχουν κανει τις γκελες τους...Γιουβε, Σιτυ, Μπαρτσα, νομοτελειακα θα γινει...το θεμα ειναι ποτε...pilotos έγραψε:Κάπου θα κάνεις γκέλα.
ΠΑΟΚ-βαζελος 29/10-21:30 NS1HD
Re: ΠΑΟΚ-βαζελος 29/10-21:30 NS1HD
-
Η ήττα μας από την Βίντι πιστεύω πως μας έμαθε ότι δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Σήμερα πρέπει να μπουν με αέρα και συγκέντρωση χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουν τους άλλους. Σε αυτό που πιστεύω ο Παναθηναϊκός υπερτερεί είναι η φρεσκάδα και τα τρεξίματα μιας ξεκουραστης ομάδας.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!

Σοβαρότητα και αποφασιστικότητα από το πρώτο λεπτό και η νίκη θα έρθει.
- V-olakiotis
Έλα να ζεσταινόμαστε και πάλι, από σήμερα έχει μοναξιές στην κορυφή...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Έκανα γκέλα, μόλις πριν 4 μέρες...pilotos έγραψε:Κάπου θα κάνεις γκέλα.
Αυτό είναι νομοτελειακά το ποδόσφαιρο.
Οι μεγάλες ομάδες, ξεπερνούν την οποία κρίση.
Είναι κι η ώρα περίεργη...
SM-G965F
Δεν νομίζω ότι χωράει κι άλλη, απανωτή...
Ούτε νομοτελιακά, ούτε λόγω "έλλειψης ενέργειας"...
Ειδικά τουλάχιστον μ αυτόν τον αντίπαλο, ΝΙΚΑΣ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...
Τον τσακώνεις απ το λαρύγγι, με λίαν θολογυαλισμένο μάτι και τα σάλια σου να πετιούνται στην μάπα του, κράζεις:
Έλα δω ρε παλιόπ**στα, εσύ που μ έστελνες κάτι Λίτσες, κάτι "πεναλτάκηδες" Γερμανάκους, κάτι διατεταγμένους Ζλατάνους και πολλά λοιπά πουλιά, τα θυμάσαι? Ε, απόψε μπροστά στον ξένο θα φτύσεις το γάλα που βύζαξες!!!!
Έτσι τελειώνουν όλα, πριν καν αρχίσει να ρουφάει τα μπαλάκια, όπως καθημερινά ο κάθε μπούλης το αυγό του...

Η μισή ώρα της διαφοράς απ τους αγώνες του C.L. δεν είναι περίεργη και είναι χρέος μας να την συνηθίσουμε...
Η μέρα, που είναι Δευτέρα πιθανά να είναι, αλλά οι μεγάλες ομάδες την ξεπερνάνε, πριν τους βρει όποια κρίση...
ΠΑΜΕ ΡΕ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ!!

Εγω εχω μια ερωτηση. Αρμοδιο τμημα ιστοριας εχει η ΠΑΕ;
Κανονικα πριν απο τετοια παιχνιδια πρεπει να τους μαζευουν, να τους δειχνουν το τι πριονοκορδελες μας εχουν περασει τα ΠΟΚεμον και μετα να μπαινουν μεσα οι παιχτες "ετοιμοι" να δαγκωσουν λαρυγγια. Οτι και να πεις στον πριγιο και στον Ματος καλο ειναι να δουνε τις σφαγες του παρελθοντος για να μην υπαρχει αμφιβολια για το αν θα δωσουν το 100% οταν μπουν στο γηπεδο.
Λοιπον εδω και τωρα ενα ντορτι σαν το περσινο να κοπουν οι γλωσσες που βγηκαν απο κατι Φανηδες και Δωνηδες κτλ...
Κανονικα πριν απο τετοια παιχνιδια πρεπει να τους μαζευουν, να τους δειχνουν το τι πριονοκορδελες μας εχουν περασει τα ΠΟΚεμον και μετα να μπαινουν μεσα οι παιχτες "ετοιμοι" να δαγκωσουν λαρυγγια. Οτι και να πεις στον πριγιο και στον Ματος καλο ειναι να δουνε τις σφαγες του παρελθοντος για να μην υπαρχει αμφιβολια για το αν θα δωσουν το 100% οταν μπουν στο γηπεδο.
Λοιπον εδω και τωρα ενα ντορτι σαν το περσινο να κοπουν οι γλωσσες που βγηκαν απο κατι Φανηδες και Δωνηδες κτλ...
- PAOK_Antarctica
Θα είμαστε σοβαροί και θα κερδίσουμε.
Κι αφήστε τους άλλους να αγχώνονται.
Κι αφήστε τους άλλους να αγχώνονται.
Νίκη γιατί:
- Δεν έπρεπε καν να παίζουν στην κατηγορία
- Είναι ύπουλοι και υποχθόνιοι
- Έχουν τον πιο αντιΠΑΟΚ προπονητή που πέρασε δυστυχώς από τον πάγκο μας.
- Δεν έπρεπε καν να παίζουν στην κατηγορία
- Είναι ύπουλοι και υποχθόνιοι
- Έχουν τον πιο αντιΠΑΟΚ προπονητή που πέρασε δυστυχώς από τον πάγκο μας.
Ποια μωρά του Δώνη και ποια ομάδα και ποιος βάζελος... ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ!!! Ανεξαρτήτου χρώματος και οι 3 την ΙΔΙΑ ΜΠΟΧΑ κουβαλάνε...
- ΑποστόληςΑ
Δηλαδή ή εντός έδρας ήττα από την Βίτι τι ήταν;crow1581 έγραψε:Μεγαλη αληθεια...Εβλεπα χτες μεγαλες ευρωπαικες ομαδες εχουν κανει τις γκελες τους...Γιουβε, Σιτυ, Μπαρτσα, νομοτελειακα θα γινει...το θεμα ειναι ποτε...pilotos έγραψε:Κάπου θα κάνεις γκέλα.
ρε παιδια δεν θυμαμα αν το ειδα καπου αλλα ποιος σφυριζει σημερα;
Ωραία ιδέα στο γενικότερο βέβαια πλαίσιο , όχι στο κάθε ματς.Gabri17 έγραψε:Εγω εχω μια ερωτηση. Αρμοδιο τμημα ιστοριας εχει η ΠΑΕ;
Καλά θα είναι οι παίκτες να καταλαβαίνουν που είναι και απέναντι σε ποιον παίζουν.
Και γιατι υπαρχει νομος που λεει οτι οι γκελες ειναι μονο στα Ευρωπαικα? Το γεγονος οτι μονο εμεις και οι Παρι εχουμε μονο νικες στα πρωταθληματα μας λεει πολλα...ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή ή εντός έδρας ήττα από την Βίτι τι ήταν;crow1581 έγραψε:Μεγαλη αληθεια...Εβλεπα χτες μεγαλες ευρωπαικες ομαδες εχουν κανει τις γκελες τους...Γιουβε, Σιτυ, Μπαρτσα, νομοτελειακα θα γινει...το θεμα ειναι ποτε...pilotos έγραψε:Κάπου θα κάνεις γκέλα.
Από thessports.gr: Ο Γενς Μάε είναι ο δεύτερος Δανός διαιτητής που έρχεται στην Τούμπα για να διευθύνει αναμέτρηση, με τον ίδιο να είναι στα 36 του χρόνια και μόλις φέτος να έχει ανέβει στην δεύτερη κατηγορία της UEFA μετά από 4,5 χρόνια στην τρίτη.Azrael έγραψε:ρε παιδια δεν θυμαμα αν το ειδα καπου αλλα ποιος σφυριζει σημερα;
Ο Δανός ρέφερι ξεκίνησε την διαιτησία το 1998 και μέχρι εκείνη την στιγμή μοίραζε εφημερίδες, πράγμα το οποίο όπως τόνισε και ο ίδιος ήταν για τον ίδιο πολύ βαρετό «Το 1997, όταν ήμουν 15, ο πατέρας μου και ο μεγάλος μου αδερφός ήταν διαιτητές κι εγώ μοίραζα εφημερίδες αλλά ήταν βαρετό. Με ένα γκρουπ από παιδιά από το σχολείο παρακολουθήσαμε μαθήματα διαιτησίας. Στην αρχή ήταν δουλειά, μετά έγινε χόμπι και στο τέλος καριέρα»
Ο Μάε μετράει 120 αγώνες στην μεγάλη κατηγορία έχοντας δείξει 377 κίτρινες κάρτες (3.1 μέσο όρο) και 12 κόκκινες. Τελευταίο παιχνίδι που σφύριξε ήταν το Βέιλε – Κοπεγχάγη (1-3) στις 21/10.