6. Alin Tosca
Re: 6. Alin Tosca
ο τοσκα ειναι το αντιθετο του βιερινια. Πιο αξιολογος αμυντικα,αλλα επιθετικα δεν εχει το κατι παραπανω να προσφερει στα ακρα,χωρις να σημαινει οτι ειναι κακος παικτης.
- sourmenetes
- Moderator
Εμενα αυτο που ειδα μου φανηκε απο μετριο μεχρι κακο.ολη η ομαδα βεβαια ηταν χαλια.
Οταν μεγαλο μερος του παιχνιδιου σου στηριζεται στα επιθετικογενη μπακ δεν παιρνεις μπακ στοπερ.Θελαμε ενα αριστερο μπακ και η διοικηση μου ειπε οτι μπορει να φερει τον Τοσκα και εγω ειπα οκ παρτε τον...Αυτο ειναι δηλωση Ραζβαν...
O Τοσκα ειναι ενα αμυντικο μπακ που παιζει και κεντρικος αμυντικος.
Δηλαδη περιμεναμε απο κεντρικο αμυντικο, να κανει σεντρες και επελασεις.?
Δεν θα ηταν παικτης τοτε, γαλλικο κλειδι θα ηταν.
Ο Τοσκα πρεπει να κριθει για αυτο που ειναι και ειναι αξιοπρεπης.
Αναλογη αναλυση πρεπει να γινει με Καρελη, Σαχοφ.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Επιθετικά δεν το έχει, δυστυχώς. Αλλά και μόνο το ότι παίζει και στόπερ και αριστερό μπακ, μας δηλώνει ότι είναι κατά βάσιν αμυνόμενος με λίγες επιθετικές αρετές. Ό εστί μεθερμηνευόμενον ότι στην πλειονότητα των αγώνων της SL δεν θα έχει και πολλά να προσφέρει σαν αριστερό μπακ.
Δεν μπορώ να πω καλά το θέτεις... Αλλά το να μη μπορεί να δώσει την μπάλα από το αριστερό στο δεξί πόδι αυτό είναι εκπληκτικό...tzoker έγραψε:O Τοσκα ειναι ενα αμυντικο μπακ που παιζει και κεντρικος αμυντικος.
Δεν διαφωνω και κακοφαινεται.
Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα θεματα απο την αλλαγη του αριστερου μπακ.Βασικοι μας λειπουν.
Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα θεματα απο την αλλαγη του αριστερου μπακ.Βασικοι μας λειπουν.
ο αναπληρωματικος αριστερος σου μπακ παιρνει περισσοτερα ομως απο τον μαυρουκο της βιντι που σε πεταξε τα ματια εξω...για να τα λεμε ολα...
υγ δεν νοειται μπακ στο σημερινο ποδοσφαιρο με επιθετικη συνεισφορα αντιστοιχη του σναουτσερ :ugeek:
υγ δεν νοειται μπακ στο σημερινο ποδοσφαιρο με επιθετικη συνεισφορα αντιστοιχη του σναουτσερ :ugeek:
- sourmenetes
- Moderator
Γι'αυτό και δεν θέλω να τον κρίνω... Δεν θα είμαι αντικειμενικός... Για εκείνα τα χρόνια και εκείνη την ομάδα μια χαρά ήταν ο Σνάου και ας γλιστρούσε όταν περνούσε την γραμμή του κέντρου... Άλλαξαν τα χρόνια, άλλαξαν τα μπακ, άλλαξαν τα πάντα... Υπάρχουν πολλοί οκ που χρησιμοποιούν το ένα πόδι... Αλλά ο συγκεκριμένος αν δώσει πάσα από το αριστερό στο δεξί θα βρεθεί στο χορτάρι... Είναι εκπληκτική η ανικανότητα του δεξιού του ποδιού...
Τον φάγαμε κι αυτόν με ένα παιχνίδι...
Βασικός στην Ρουμανία είναι, αλλά ούτε εκεί ξέρουν.....
Τί αρρώστια είναι αυτή;;;;;;;
Τον έχετε δει αλλού να παίζει;
SM-G965F
Βασικός στην Ρουμανία είναι, αλλά ούτε εκεί ξέρουν.....
Τί αρρώστια είναι αυτή;;;;;;;
Τον έχετε δει αλλού να παίζει;
SM-G965F