Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΛ 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΛ 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Επισης ξεχασα να αναφερω πως ο νεος ΠΑΟΚ χτιζει ομαδα με προσωπικοτητες που ελλειπαν καιρο απτην ομαδα.Τεραστια υποθεση
potamda έγραψε:Αν και φοβάμαι την κατάρα του hasio...δεν μπορώ να μην ψηφίσω MVP σήμερα τον Μπίσεσβαρ. Ήταν απολαυστικός!
αυτό ακριβώς
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Ευκολο ματς.
Ασος απο ημιχρονο όπως πρέπει.
Κανονικά η ταρίφα είναι 4-0 αλλά ηταν και λίγο τυχερός ο μοντελοπνίχτης.
Να βουλώνουν τα στόματα των ασεβών.
Φυσικά και θα προσκυνήσει η Λαμία και μετά περιμένω γαυρο και κουλα.
Ο γαυρος διελυσε ήδη. Εγω θα του ρίξω την τελειωτική για να τον διαλύσω.
Την κουλα την περιμένω πως και πώς...η οποία έχει να πάρει βαθμό στην Τούμπα από πριν πέσει

Ασος απο ημιχρονο όπως πρέπει.
Κανονικά η ταρίφα είναι 4-0 αλλά ηταν και λίγο τυχερός ο μοντελοπνίχτης.
Να βουλώνουν τα στόματα των ασεβών.
Φυσικά και θα προσκυνήσει η Λαμία και μετά περιμένω γαυρο και κουλα.
Ο γαυρος διελυσε ήδη. Εγω θα του ρίξω την τελειωτική για να τον διαλύσω.
Την κουλα την περιμένω πως και πώς...η οποία έχει να πάρει βαθμό στην Τούμπα από πριν πέσει

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ακριβώς,τον γαύρο θα τον στείλω στα τάρταρα αλλά τους άλλους τους στηδεσπου θέλω να τους ξεπατατωσω και ας βγουν μετά να λένε ότι έπαιζα και μαζί τους φιλικό!!
Είδα πολύ γλύψιμο από τη Νόβα στου παίκτες μας και συγκεκριμένα σε Βαρέλα και Πέλκα. Ειδικά για τον Πέλκα. Την έχω ξαναδεί αυτήν την τακτική τους. Ξαφνικά μετά από τόση κριτική για σφυρίγματα κ.λπ, αλλάξανε ρότα. Είδανε προφανώς ότι αυτή η 'κριτική', μας πεισμώνει και περάσανε στο αισχρό γλύψιμο.
Όχι δεν πρέπει να νιώσουμε ότι πετύχαμε κάτι και ξεφουσκώσουμε από υπερβολική αυτοπεποίθηση. Το κύπελλο έχει δρόμο, όπως και το πρωτάθλημα. Είναι παγίδα να πανηγυρίζουμε τώρα γιατί όντως κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση φέτος. Η ομάδα πρέπει να βλέπει όπως ο κόουτς λέει μόνο το επόμενο παιχνίδι, και μακρυά από τα φίδια της 'δημοσιογραφίας'. Την ένιωσα την ατμοσφαιρα των δημοσιογράφων της νόβα και είδα το φόβο τους. Πραγματικά δεν παίζονται τα μ***όπανα.
Είδα σήμερα από το Λουτσέσκου ακριβώς τη μπάλα που ευχόμουν να δω από τον ΠΑΟΚ. Όσο για την 11άδα, ποτέ δεν είναι αργά, "μου έκανε το χατήρι", και κατέβασε την ομάδα ακριβώς όπως την ονειρευόμουν από όταν ανέλαβε.
Όχι δεν πρέπει να νιώσουμε ότι πετύχαμε κάτι και ξεφουσκώσουμε από υπερβολική αυτοπεποίθηση. Το κύπελλο έχει δρόμο, όπως και το πρωτάθλημα. Είναι παγίδα να πανηγυρίζουμε τώρα γιατί όντως κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση φέτος. Η ομάδα πρέπει να βλέπει όπως ο κόουτς λέει μόνο το επόμενο παιχνίδι, και μακρυά από τα φίδια της 'δημοσιογραφίας'. Την ένιωσα την ατμοσφαιρα των δημοσιογράφων της νόβα και είδα το φόβο τους. Πραγματικά δεν παίζονται τα μ***όπανα.
Είδα σήμερα από το Λουτσέσκου ακριβώς τη μπάλα που ευχόμουν να δω από τον ΠΑΟΚ. Όσο για την 11άδα, ποτέ δεν είναι αργά, "μου έκανε το χατήρι", και κατέβασε την ομάδα ακριβώς όπως την ονειρευόμουν από όταν ανέλαβε.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Α. ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ
Β. Καλή εμφάνιση, αναμένονται καλυτερες.
Η ατέρμονη αποθέωση δεν έχει καλά αποτελέσματα 12 ματς πριν το τέλος των διοργανώσεων.
Στη Λαμία είναι σοβαρό τεστ, θα μας βάλουν εμπόδια και πρέπει να παμε ψυλλιασμενοι .
Τα υπόλοιπα έπονται.
Β. Καλή εμφάνιση, αναμένονται καλυτερες.
Η ατέρμονη αποθέωση δεν έχει καλά αποτελέσματα 12 ματς πριν το τέλος των διοργανώσεων.
Στη Λαμία είναι σοβαρό τεστ, θα μας βάλουν εμπόδια και πρέπει να παμε ψυλλιασμενοι .
Τα υπόλοιπα έπονται.
Μπράβο στην ομάδα αλλα τα δύσκολα τωρα αρχίζουν κ η κουλα καραδοκεί ( αντέχει κ εχει ψυχολογία πλέον)
Πρεπει να κοιτάζουμε μονο το παιχνίδι στην Λαμία, ΤΕΛΙΚΟΣ!!!
Πρεπει να κοιτάζουμε μονο το παιχνίδι στην Λαμία, ΤΕΛΙΚΟΣ!!!
Ας περάσει Ξανθη, Ατρομητο, Τουμπα κι ας το παρει...
- NIKOS_PAOK04
Εχουμε άλλους 9 «τελικούς» και πρέπει να έχουμε χαμηλά την μπάλα και τα μυαλά μέσα στο κεφάλι.
ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ... αλλά την χθεσινή ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ εμφάνιση που ΧΟΡΤΑΣΑ να βλέπω μπάλα έστω και εάν μετά το 3-0 κάναμε κοινός πλάκα στον αντίπαλο θέλω να την βλέπω κάθε φορά όσο θέλω και τον τίτλο.
Βιερίνια ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ 3 κλασεις πάνω από τον Βιερίνια που έφυγε
Μπισεσβάρ Τελικά ρε σεις αυτός δεν είναι και τόσο βαρύς και αντέχει και 90 λεπτά και είναι και ΜΑΓΟΣ
Πέλκας το πρώτο Ελληνάκι (μετά από πολλά χρόνια και από το κέντρο και πάνω) που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ μας τα έκαναν τσουρέκια με Μάνταλο και Φορτούνη αλλά ο Δημητράκης είναι άλλο επίπεδο.
ΒΑΡΕΛΑ η κυριολεξία του ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟΥ αμυντικού που ξερει εκατό κιλά μπάλα.
Κρέσπο ο πιο αδικημένος στόπερ του ΠΑΟΚ ever Σχεδόν αλανθαστός και ξέρει και πολύ μπάλα για στόπερ
Πρίγιοβιτς ο τύπος ότι ακουμπάει γίνετε χρυσός
Μάτος αυτός είναι ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ που γουστάρεις να βλέπεις ποιοτητα και συνεχείς προσπάθεια μαζί.
Κάμπος έκανε την κοιλιά του αλλά οκ ξέρουμε τος δυνατότητες του
Σακχοφ με κάποιον τρόπο αυτή η αργοκαρούτσα είναι παντού και ειδικά το γκολ το έχει στο αίμα του.
Μαουρίσιο (δεν άρεσε σε πολλούς βάση σχολίων) ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΧΑΦ παρα πολά τρεξίματα από ένα παίχτη που ξέρει να κόβει και να μοιράζει-παίζει ποδόσφαιρο
MVP Πασχαλάκης 90 λεπτά μόνος και ούτε μια φορά δεν κοιμήθηκε !!! όλο όρθιος και περίμενε μπράβο για την υπομονή του.
Αζεβέδο νομίζω πως πρεπει να μπει σιγά - σιγά για να νιώσει ότι μπορεί να πάρει και περισσότερες ευθύνες επιθετικές κυρίως γιατί αμυντικά νομίζω ότι ήδη ξεχωρίζει από τα 150 λεπτα που έχει παίξει.
Μακ με πολύ όρεξη θέλει την βασική φανέλα και αυτό θα μας χρησιμεύσει για την κατάκτηση των στόχων.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ(με το νταμπλ)
ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ... αλλά την χθεσινή ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ εμφάνιση που ΧΟΡΤΑΣΑ να βλέπω μπάλα έστω και εάν μετά το 3-0 κάναμε κοινός πλάκα στον αντίπαλο θέλω να την βλέπω κάθε φορά όσο θέλω και τον τίτλο.
Βιερίνια ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ 3 κλασεις πάνω από τον Βιερίνια που έφυγε
Μπισεσβάρ Τελικά ρε σεις αυτός δεν είναι και τόσο βαρύς και αντέχει και 90 λεπτά και είναι και ΜΑΓΟΣ
Πέλκας το πρώτο Ελληνάκι (μετά από πολλά χρόνια και από το κέντρο και πάνω) που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ μας τα έκαναν τσουρέκια με Μάνταλο και Φορτούνη αλλά ο Δημητράκης είναι άλλο επίπεδο.
ΒΑΡΕΛΑ η κυριολεξία του ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟΥ αμυντικού που ξερει εκατό κιλά μπάλα.
Κρέσπο ο πιο αδικημένος στόπερ του ΠΑΟΚ ever Σχεδόν αλανθαστός και ξέρει και πολύ μπάλα για στόπερ
Πρίγιοβιτς ο τύπος ότι ακουμπάει γίνετε χρυσός
Μάτος αυτός είναι ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ που γουστάρεις να βλέπεις ποιοτητα και συνεχείς προσπάθεια μαζί.
Κάμπος έκανε την κοιλιά του αλλά οκ ξέρουμε τος δυνατότητες του
Σακχοφ με κάποιον τρόπο αυτή η αργοκαρούτσα είναι παντού και ειδικά το γκολ το έχει στο αίμα του.
Μαουρίσιο (δεν άρεσε σε πολλούς βάση σχολίων) ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΧΑΦ παρα πολά τρεξίματα από ένα παίχτη που ξέρει να κόβει και να μοιράζει-παίζει ποδόσφαιρο
MVP Πασχαλάκης 90 λεπτά μόνος και ούτε μια φορά δεν κοιμήθηκε !!! όλο όρθιος και περίμενε μπράβο για την υπομονή του.
Αζεβέδο νομίζω πως πρεπει να μπει σιγά - σιγά για να νιώσει ότι μπορεί να πάρει και περισσότερες ευθύνες επιθετικές κυρίως γιατί αμυντικά νομίζω ότι ήδη ξεχωρίζει από τα 150 λεπτα που έχει παίξει.
Μακ με πολύ όρεξη θέλει την βασική φανέλα και αυτό θα μας χρησιμεύσει για την κατάκτηση των στόχων.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ(με το νταμπλ)
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Πω πω ενας ΠΑΟΚ...καραγουσταρα μπαλα!Επομενος τωρα,Λαμία!
Στάλθηκε από το SM-T530 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-T530 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι λαός και τι ομάδα!!
Είστε πολύ τυχεροί όσοι βρίσκεστε κοντά και σας ζηλεύω
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είστε πολύ τυχεροί όσοι βρίσκεστε κοντά και σας ζηλεύω
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dimitris_L4
Το ιδιο ακριβως ζηλευω και εγω..
Στα του ματς..εαν εξαιρεσω τη χθεσινη παραφωνια καμπος, η ομαδα ηταν βγαλμενη απο τα πιο καυλωτικα μου ονειρα..επιθεσεις κατακυματα απο παντου,απιστευτο πρεσιγνκ γενικα ομαδα που εδειξε οτι θα μπει και θα τους πιασει απο το λαιμο...δε θυμαμαι ποτε τετοια νοοτροπια σε ομαδα μας...
Μπραβο σε ολους..μβπ ο μπισε...οπως είπε ο λου "δε γινεται να μην ερωτευτεις τον τροπο που παιζει"...
Στα του ματς..εαν εξαιρεσω τη χθεσινη παραφωνια καμπος, η ομαδα ηταν βγαλμενη απο τα πιο καυλωτικα μου ονειρα..επιθεσεις κατακυματα απο παντου,απιστευτο πρεσιγνκ γενικα ομαδα που εδειξε οτι θα μπει και θα τους πιασει απο το λαιμο...δε θυμαμαι ποτε τετοια νοοτροπια σε ομαδα μας...
Μπραβο σε ολους..μβπ ο μπισε...οπως είπε ο λου "δε γινεται να μην ερωτευτεις τον τροπο που παιζει"...
- sourmenetes
- Moderator
Dimg4 έγραψε:sourmenetes έγραψε:Πειτε μου λιγο παιδια...
Ο μπισεσβαρ τρεχει;;;
Μαρκαρει;;;
Ανεβαζει την ομαδα;;;
ειστε προκλητικοτατος κυριε μοντ βεβαιως βεβαιως
Δε σηκωνω κουβεντα...
Θα το γραφω μεχρι να βγαλει μελανι το κινητο..
Λειτουργησε ορθοδοξα πλεον η πλευρα γιατι ο μακ μας εβγαλε τα συκωτια φετος.
- ΑποστόληςΑ
prist64 έγραψε:Ο Ι Κ Ο Γ Ε Ν Ε Ι Α
οτι και να πει κανεις,ειναι λιγο
+1