Πας Γιάννενα-ΠΑΟΚ 1-3 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
1
1%
Ματος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βαρελα
8
6%
Κρεσπο
1
1%
Βιερινια
42
33%
Μαουριτσιο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σακχοβ
3
2%
Καμπος
1
1%
Πελκας
17
13%
Μακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πριγιοβιτς
52
40%
Αζεβεδο
4
3%
Λημνιος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπισεσβαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 129

Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Πας Γιάννενα-ΠΑΟΚ 1-3 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Τον γαύρο να τον κερδίσουμε με 1000 πέτσινα πέναλτυ.
Ο ΠΑΣ τι μας φταίει;

Το αναφέρω επειδή πολλοί λέτε για τα όργια του γαύρου.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ο πας θα πρεπε να φάει μια κόκκινη 100%, ένα οφ σάιτ του λημνιού που έβγαινε φάτσα εστία και 1 πέναλτι σε χέρι εντός περιοχής

απλά το υπενθυμίζω
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Φαντασμα έγραψε:Εεε γεια σας...η Γκρινια ειμαι....με ολες αυτες τις νικες και τα πανηγυρια χαθηκα....μηπως μπορειτε να με βοηθησετε να βρω τον μπαμπα και τη μαμα μου; Ο μπαμπας μου λεγεται Τσιμιροτ και η μαμα μου λεγεται " ρε τι κανετε εκει στην παε;" Επισης εχω μαζι μου και το αδερφακι μου που πασχει απο συνδρομο της στοκχολμης και λεγεται "απαγορευεται ο παοκ να παρει σφυριγμα"....μπορειτε να το βοηθησετε κι αυτο;
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Αχ Κρόκο και Φαταούλ σας αγαπάμε !!!
Τα ξαρδεφάκια τους ΑΡΔ τους συμπονούμε .
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Μπράβο στην ομάδα, μπράβο στον ΛΑΟ, έτσι θα είναι όλα τα ματς, εκτός από τα ντέρμπι, εκεί βλέπω να πάίζεται το όλο θέμα και τον Μάιο θα είμαστε :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο ΠΑΟΚ σήμερα έκανε ένα από τα κορυφαία του παιχνίδια δημιουργικά. Αν ο Πρίγιο ήταν πιο συγκεντρωμένος σε 2-3 φάσεις, το τάλιρο θα ήταν δεδομένο. Ο κόσμος έπαιξε κι αυτός τον ρόλο του, το παραδέχθηκε μέχρι και ο Πετράκης και ελπίζω η Τούμπα να είναι sold out από δω και πέρα.

Υ.Γ. Θα ήθελα πολύ να δω Μπίσε και Πέλκα μαζί στην 11άδα να εναλλάσσονται μεταξύ άξονα και πτέρυγας.
Άβαταρ μέλους
shearer4

Δημοσίευση από shearer4 »

Για οσους λενε για το οφσαιντ, δυο πραγματα.

Θελω να πιστευω οτι δεν υπαρχει συνοπαδος που να χαιρεται πραγματικα οταν το γκολ που βαζουμε ειναι ακυρο, ολοι νιωσαμε ενα σφιξιμο στον τελικο, παρολο που την κινηση του Ενρικε εγω θα την εχανα 95 φορες στις 100 και θα ελεγα ειναι κανονικο.

Η μεγαλη διαφορα ειναι η εξης, μην εχουμε μνημη χρυσοψαρου, καποιοι εδιναν εντολες ολα αυτα τα χρονια. Σε καποιους δεν εφτανε ναι παιρνουν τα τσιγκινα, ηθελαν να τα παιρνουν αηττητοι, να γραφουν "ρεκορ", και το πιο σημαντικο, ηθελαν να διαλυουν τους υπολοιπους. Να τους καταστρεφουν. Δεν εφτανε που ηταν 20 ποντοι μπροστα, επρεπε να κοπουν οφσαιντ που δεν ηταν, να δινονται 2 κοκκινες σε ματς, να προκαλουν επεισοδια-τιμωριες για να σε κρατανε εκει μεσα, στον μικροκοσμο σου, να τρωγεσαι με τις σαρκες σου οσο γελουν στα μουτρα σου. Τριβοντας σου με υπεροψια την αδυναμια σου να προστατευτεις απο ενα συστημα που γι'αυτους ηταν εντος εδρας απο το γηπεδο μεχρι τους μπιντεδες της ΕΠΟ και τα κινητα εκ πακισταν.

Μας εκαναν σε αυτο το μπουρδ@λο για χωρα να μην μπορουμε να ξεχωρισουμε το λαθος απο την προθεση. Μας εκαναν να αμφισβητουμε τα ιδια μας τα ματια εφευρισκοντας ενα τσουβαλι μπαρουφες με στημενους μαιντανους διαιτησιας σε ραδια και εκπομπες τηλεορασης. Μας εκλεψαν τις Κυριακες για χρονια.

Για καθε οφσαιντ γκολ που βαζω, το οποιο και παραδεχομαι λαμογια, τωρα που αλλαξαν τα κοζια εχω αλλες 3 φασεις κατα μου - ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ. Εγω που τα ελεγχω ολα (!), γελαει και πρωην γυναικα του κερατα του υπαλληλου που την πουλησε για μια θεση κι εναν μισθο. Εγω που κανω κουμαντο και τρωω 7 αγωνιστικες και οι αλλοι 3, που χανω 15 βαθμους τιμωρια για ψαρια, που με παιζουν μεθυσμενοι πληρωμενοι αλλοδαποι διαιτητες. ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΙ ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ.

ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ λιγε. Και παλι δεν θα ειναι αρκετα.

Να με συγχωρατε για το μεγεθος του ποστ.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Τον γαύρο να τον κερδίσουμε με 1000 πέτσινα πέναλτυ.
Ο ΠΑΣ τι μας φταίει;

Το αναφέρω επειδή πολλοί λέτε για τα όργια του γαύρου.
Να βγει ο ΠΑΣ και να διαμαρτυρηθεί....να το καταλαβω.

Αλλα να βγαινει ο ανθρωπος που εγινε υπάλληλος του γ@μια της γυναικας του....και να λεει πως αηδιασε...ε,οχι ρε φιλε!!!ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ!!
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Όλα τα λεφτά ο πανηγυρισμός του Βαρελα στο δεύτερο γκολ! Είναι αυτό το βλέμμα του που λέει ότι τίποτα δε μας σταματά, θα σας διαλυσουμε όλους στο πέρασμα μας!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Όταν γι αυτόν ειδικά τον αγώνα, που αν έληγε και με 1-6, ακόμα και τότε οι αντίπαλοι μας θα έπρεπε να μιλούν για δίκαιο αποτέλεσμα, ακούγονται κάπως επίμονα όποιες "αντικειμενικές" φωνές για την εγκυρότητα του πρώτου μας γκολ, τότε όλες τους καταντάνε πια γραφικότερες ακόμα και του γκραν γκανιάν διδύμου Πηλίου-Ζαγοροχωρίων!!!!

:pano:

:nairepaok:

Π.Α.Ο.Κ. εμπρός και πρόλογο μην τρως... :opaokara: :opaokara:
το Πρωτάθλημα έγινε μονόδρομος!!!!!!!!!! :opaokara: :opaokara:

:nairepaok:

:pano:
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Περιμενα να τελειωσει το παιχνιδι .Το γκολ οφσαιντ να τιμωρηθει ο εποπτης ,ας βαζανε το var οπως προτεινε ο Ιβαν.Επισης ας δεχοντουσαν τα play off για τον πρωταθλητη.Πολυ σοβαρος ο ΠΑΟΚ πολυ ωραιο ποδοσφαιρο ,η ομαδα με Βιερινια μπροστα θα αλλαξει επιπεδο ,αν μπει και Μουλεν μεσα η ομαδα δεν θα παιζεται. Συνεχιζουμε.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

goran 64 έγραψε:Όταν γι αυτόν ειδικά τον αγώνα, που αν έληγε και με 1-6, ακόμα και τότε οι αντίπαλοι μας θα έπρεπε να μιλούν για δίκαιο αποτέλεσμα, ακούγονται κάπως επίμονα όποιες "αντικειμενικές" φωνές για την εγκυρότητα του πρώτου μας γκολ, τότε όλες τους καταντάνε πια γραφικότερες ακόμα και του γκραν γκανιάν διδύμου Πηλίου-Ζαγοροχωρίων!!!!
Ακόμα πιο γραφικές κι από σένα ;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Δηλώσεις πέτρακη διαβάστε για να δείτε αν κερδίσαμε δίκαια η όχι.... Όλα τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Δηλώσεις παικτών του Πας. Ασε τους αλλους να στέκονται σε μια φάση μόνο. Ο Παοκ σήμερα έπαιξε το καλύτερο εκτος εδρας παιχνίδι του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Σήμερα δεν λειτούργησε τίποτα καλά, νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, κάναμε πολλά λάθη, ευτυχώς ο ΠΑΟΚ δεν τα εκμεταλλεύτηκε όλα».

Από την πλευρά του, ο Γαρουφαλιάς συμπλήρωσε:

«Δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο παιχνίδι, δεν αξίζαμε τίποτα, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ πιο έτοιμος και μοιραία χάσαμε».
nickgg

Δημοσίευση από nickgg »

ΠΩΠΩ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ
ΠΩΠΩΠΩ ΠΩΠΩΠΩ ΜΙΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
stavrospgr

Δημοσίευση από stavrospgr »

Μπράβο στα παιδιά που μπήκαν δυνατά από την αρχή, το καθάρισαν και τα Γιάννενα δεν κάναν ούτε μισή φάση.
Στο δεύτερο χαβαλέ, λάθος του Λουτσέσκου να μη βάλει το Μπίζι νωρίτερα να μην φάμε ούτε το ένα γκολ.
Μπράβο στον κόσμο που δεν δημιούργησε θέμα και πάμε για το επόμενο.
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και πρέπει να το πάρουμε.
ΔΕΝ μας νοιάζει τί λένε οι άλλοι όλων των αποχρώσεων.
ΠΑΟΚ ΣΦ ΖΑΜΠΙΑ μαζί σου! :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”