ΑΟ Τρίκαλα-ΠΑΟΚ 1-5,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΡΕΥ
2
3%
ΜΑΤΟΣ
19
29%
ΒΑΡΕΛΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΑΛΕΖΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
2
3%
ΤΣΙΜΙΡΟΤ
1
2%
ΣΑΚΧΟΦ
4
6%
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
13
20%
ΛΗΜΝΙΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΠΕΛΚΑΣ
3
5%
ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ
8
12%
ΚΑΜΠΟΣ
2
3%
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
1
2%
ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ
10
15%

Σύνολο ψήφων: 65

Άβαταρ μέλους
chrisg4

Re: ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΠΑΟΚ 1-5,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από chrisg4 »

Rizla έγραψε:
chrisg4 έγραψε:Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο , να ξέρεις ότι η ομάδα θα τιμωρηθεί αν ανάψεις πυρσό η' να πιστεύεις ότι βρήκες τρύπα στο νομό για να κάνεις βλαχομαγκια. Το να μη ρισκάρουν ας πουμε να τιμωρηθεί η ομάδα δεν περνάει καν από το μυαλό τους. Πρέπει να τους πούμε και μπράβο . Μιλάμε δεν υπάρχει σωτηρία .
Το να αντιστεκόμαστε σε ηλιθιους νόμους που τους βγάζουν άνθρωποι παντελώς άσχετοι με το αντικειμενο
δεν περναει καν απο το δικο μας, ε;
Ε γι αυτό λέω ότι είμαστε σαν λαος τα μεγαλύτερα κορόιδα. Εμείς θα το παίζουμε επαναστάτες του κολου σε μια χρονιά που διεκδικούμε πρωταθλημα και θα αφήσουμε την ομάδα να παίζει μόνη της. Και όλα αυτά για τους πυρσούς . Όχι για κανένα σοβαρό θέμα .

Δεν πειράζει παιδιά. Ας το πάρει ο γαύρος το πρωτάθλημα . Το καλοκαίρι που θα καταργηθεί ο νόμος γιατί είναι όντως ηλίθιος εμείς θα πανηγυρίζουμε την επανάσταση :D :D :D :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Τρί 19 Δεκ 2017, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αυτο που λεμε για κεκλεισμενων με την τριτη φορα, ΝΑΙ, ισχυει μονο αν δεν πεταχτουν.
ο κωλονομος αυτος ΙΣΧΥΕΙ ΑΝ ΑΝΑΨΟΥΝ (και γραφτει στο φυλλο αγωνα).

Το αν μετα πεταχτουν (αφου αναψουν), το αν γραφτει οτι αναψαν, ειναι αλλη ιστορια..

Για τελευταια φορα, επειδη μας διαβαζουν και μικρα παιδια (και χαζοι)...

Το καλοκαίρι που θα καταργηθεί ο νόμος γιατί είναι όντως ηλίθιος εμείς θα πανηγυρίζουμε την επανάσταση
ΑΥΤΟ
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Rizla έγραψε:
Το να αντιστεκόμαστε σε ηλιθιους νόμους που τους βγάζουν άνθρωποι παντελώς άσχετοι με το αντικειμενο
δεν περναει καν απο το δικο μας, ε;
dura lex, sed lex

επίσης, μεγαλύτερη σημασία έχει το τι θα γραφεί στο φ.α. παρά το τι πραγματικά έγινε όπως πχ, στο Βόλο που οπαδοί δικοί μας και της κούλας πλακώθηκαν αλλά μόνο εμείς φάγαμε 7 αγωνιστικές
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Η αληθεια βεβαια Sick ειναι οτι δεν εγιναν μονο αυτα..
Ο λογος που τιμωρηθηκαμε περισσοτερο ειναι για οσα εγιναν εδω (είσοδος από σπασμένη πόρτα στην 117 θύρα και συμπλοκή με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Κατά τη συμπλοκή είχαμε ρίψη διαφόρων αντικειμένων, σπασμένα τούβλα ή κομμάτια από σπασμένα είδη υγιεινής) (και αυτα, και η κερκοπορτα στην τουμπα κλπ, τοσα χρονια λυνονται "εσωτερικα"..) και γιατι ημασταν υποτροποι..

Ασχετο αν δεν επρεπε να τιμωρηθουμε, γιατι αυτα εγιναν 2+ ωρες πριν, και τα νιαμου οι δικαστες, πατησαν πανω στο λαθος του παρατηρητη Βακαλη, που τα τοποθετησε μετα τον ερχομο των ομαδων..

Η αφορμη ομως δοθηκε, η μλκια εγινε, και να που τα νομικιστικα μας γαμησαν..
nickgg

Δημοσίευση από nickgg »

simba έγραψε:
Αυτο που λεμε για κεκλεισμενων με την τριτη φορα, ΝΑΙ, ισχυει μονο αν δεν πεταχτουν.
ο κωλονομος αυτος ΙΣΧΥΕΙ ΑΝ ΑΝΑΨΟΥΝ (και γραφτει στο φυλλο αγωνα).

Το αν μετα πεταχτουν (αφου αναψουν), το αν γραφτει οτι αναψαν, ειναι αλλη ιστορια..

Για τελευταια φορα, επειδη μας διαβαζουν και μικρα παιδια (και χαζοι)...

ΑΥΤΟ

Εισαι λιγο ισχυρογνωμων ή ειναι ιδεα μου ;
Αρθρο 15 παραγραφος 2
Πυρσοί, φωτοβολίδες, κροτίδες, καπνογόνα
Και
Αρθρο 15 παραγραφος 3
Ρίψεις φωτοβολίδων και αντικειμένων
Του πειθαρχικου κανονισμου της ΕΠΟ γραφει για αναμα χωρις ριψη και στην αλλη περιπτωση ριψη.

Τελος παντων δε με ενδιαφερει κιολλας.

Αν μου λεγαν πριν το ματς οτι θα λειξει 1-5 θα ελεγα " σιγα μη βαλουμε και 10 ρε μαλ...."
ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ
αντε τζους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nickgg την Τρί 19 Δεκ 2017, 23:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ειμαι μακρια και μου είναι δυσκολο αν και με διαρκειας να παρακολουθω απο κοντα την ομαδα. Οταν ειδα οτι στις διακοπες μου πεφτει το ΠΑΟΚ λεβαδια χάρηκα οσο δεν παει αλλο. Οταν ειδα σημερα τους πυρσους παγωσα. Δεν μπορώ να διανοηθω οτι θα παιζει ο ΠΑΟΚ θα ειμαι εκει θα εχω εισιτηριο κ δεν θα μπορω να δω απο κοντα την αγαπημενη μου ομαδα.

Ο νομος ειναι μια παρωδια. Και φυσικα η αντισταση σ αυτον ειναι απαραιτητη. Αν οχι απο μας απο ποιους. Το δε γραμμα του νομου οπως το διάβασα εδω μεσα ειναι η επιτομη της συγχρονης ελλαδας. Βαση δινεται στο τι θα γραψει ο παρατηρητης και πώς θα το εφαρμοσει ο δικαστής παρα στον νομο καθ αυτον. Είναι απιστευτη η γελοιοτητα των νομοθετων. Και επ αυτου καλα κανουμε και τους ξεφτιλίζουμε. Απο την αλλη αυτο παιζει να μου στερησει το να ειμαι στο γηπεδο.

Ελλαδα 2018. Ολα φλου
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

καλησπερα!
παιζει να υπαρχει καπου το παιχνιδι σε τορεντ ή σε καποια αλλη μορφη για να το δω?

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

nickgg έγραψε: Εισαι λιγο ισχυρογνωμων ή ειναι ιδεα μου ;
Αρθρο 15 παραγραφος 2 (Πυρσοί, φωτοβολίδες, κροτίδες, καπνογόνα)
Και
Αρθρο 15 παραγραφος 3 (Ρίψεις φωτοβολίδων και αντικειμένων)
Του πειθαρχικου κανονισμου της ΕΠΟ πουθενα δεν αναφερει "φυλλο αγωνα"
Αστο ρε φιλε, δν καταλαβαινεις..
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

mpafos4 έγραψε:
Sekeris4 έγραψε:Τι να ρισκαρεις?Πρεπει να εχουμε εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη.Θα εφαρμοσει το γραμμα του νομου,το οποίο δεν προβλεπει τιμωρια.
Τρελα στους τρελους δεν πουλησε κανεις :pano:

Δεν ειναι αστεια αυτα ρε παλικαρε!...

Οσοι ειναι μεσα στους συνδεσμους και τρεχουν παντου πρεπει να το τελειωσουν το θεμα,χθες!!!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΥΡΣΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΡΚΙΔΑ!!!Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΥΡΣΟΥΣ!!!!

Οσο για το ματς,η σοβαροτητα του δευτερου ημιχρονου,εδειξε πως η ομαδα εχει τετοια ποιοτητα παικτων,που οταν αδιαφορουν ή παιζουν χαλαρα,αυτο φανεται πολυ εντονα!

Καλες γιορτες με υγεια και ηρεμια σε ολους!!!

ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΓΑΠΆΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ!!!
Ο θρυλος της Τουμπας δεν ειχε πυρσους,αλλα ειχε κοτρωνια.Μια δευτερη Τουμπα εχει πεταχτει στον αγωνιστικο χωρο.Τωρα αυτο το σπορ τελειωσε.Συμφωνω οτι οι πυρσοι ειναι να χαμε να λεγαμε,η φωνη ειναι το πιο σημαντικο για την κερκιδα.

Προστιμο θα φαμε,μην τρελενεστε ρε παιδια.Λετε να ειμαστε τοσο μοσχαρια να αυτοτρυπηθουμε απ το πουθενα?
Paoki-nrw

Δημοσίευση από Paoki-nrw »

Sekeris4 έγραψε:
mpafos4 έγραψε:
Sekeris4 έγραψε:Τι να ρισκαρεις?Πρεπει να εχουμε εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη.Θα εφαρμοσει το γραμμα του νομου,το οποίο δεν προβλεπει τιμωρια.
Τρελα στους τρελους δεν πουλησε κανεις :pano:

Δεν ειναι αστεια αυτα ρε παλικαρε!...

Οσοι ειναι μεσα στους συνδεσμους και τρεχουν παντου πρεπει να το τελειωσουν το θεμα,χθες!!!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΥΡΣΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΡΚΙΔΑ!!!Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΥΡΣΟΥΣ!!!!

Οσο για το ματς,η σοβαροτητα του δευτερου ημιχρονου,εδειξε πως η ομαδα εχει τετοια ποιοτητα παικτων,που οταν αδιαφορουν ή παιζουν χαλαρα,αυτο φανεται πολυ εντονα!

Καλες γιορτες με υγεια και ηρεμια σε ολους!!!

ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΓΑΠΆΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ!!!
Ο θρυλος της Τουμπας δεν ειχε πυρσους,αλλα ειχε κοτρωνια.Μια δευτερη Τουμπα εχει πεταχτει στον αγωνιστικο χωρο.Τωρα αυτο το σπορ τελειωσε.Συμφωνω οτι οι πυρσοι ειναι να χαμε να λεγαμε,η φωνη ειναι το πιο σημαντικο για την κερκιδα.

Προστιμο θα φαμε,μην τρελενεστε ρε παιδια.Λετε να ειμαστε τοσο μοσχαρια να αυτοτρυπηθουμε απ το πουθενα?

Ειλικρινά τώρα θέλεις απάντηση σε αυτό το ερώτημα ?
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Sekeris4 έγραψε: Λετε να ειμαστε τοσο μοσχαρια να αυτοτρυπηθουμε απ το πουθενα?
Τραυματισμός του Σάχα από φωτοβολίδα, υπόλοιπες ρίψεις αντικειμένων, η εισβολή που είχε ως αποτέλεσμα την 25λεπτη διακοπή του ματς. https://www.youtube.com/watch?v=UXYoUzTQ-eA

οσα εγιναν εδω (είσοδος από σπασμένη πόρτα στην 117 θύρα και συμπλοκή με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Κατά τη συμπλοκή είχαμε ρίψη διαφόρων αντικειμένων, σπασμένα τούβλα ή κομμάτια από σπασμένα είδη υγιεινής)

https://www.youtube.com/watch?v=LKV5NwPsnS8

Και σημερα, που υποστηριζουμε οτι πεταμε φωτοβολιδες χωρις να τις αναψουμε και επαφιομαστε στη διακριτικη ευχερεια των διαιτητων και των δικαστων . Και μαλιστα υπηρχε και σχεδιο :lol:

Ασε ναι, τερατα εξυπναδας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 19 Δεκ 2017, 23:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Sekeris4 έγραψε:Λετε να ειμαστε τοσο μοσχαρια να αυτοτρυπηθουμε απ το πουθενα?
Άνετα
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Κουραστηκα...Τα λεμε οταν βγει η αποφαση της δικαιοσυνης. :pano:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μην ξεχασεις να προτρεψεις κι αλλους συνοπαδους, να πετανε ολοι μεσα τους πυρσους, στο ματς με το λεβαδειακο και στα επομενα..
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

ξεκινας με -7 κι αλλη 1 τωρα 8 κι αλλες 2 στην επομενη φτανουμε στις 10. 10 απο τις 15 χωρις κοσμο. η αυτοι που πηραν διαρκειας ειναι χαζοι η αυτοι που αναβουν τους πυρσους ηλιθιοι. απλα πραγματα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”