ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 4-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ
2
1%
ΒΑΡΕΛΑ
25
17%
ΜΑΛΕΖΑΣ
2
1%
ΚΡΕΣΠΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΑΤΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΝΙΑΣ
2
1%
ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ
3
2%
ΠΕΛΚΑΣ
106
73%
ΜΑΚ
1
1%
ΛΗΜΝΙΟΣ
4
3%
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
1
1%
ΤΣΙΜΙΡΟΤ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΜΠΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 146

Άβαταρ μέλους
Odi

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 4-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Odi »

Η γκρίνια δεν παλεύεται.. Έχετε φτάσει σε άλλο επίπεδο πια.

Καταρχάς κερδίσαμε 4-0. Η ομάδα σίγουρα δεν έπαιξε φανταστικό ποδόσφαιρο. Άλλο αυτό και άλλο να γράφετε πως η ομάδα ήταν πολύ κακή. Όχι απλά κακή, αλλά πολύ κακή. Δηλαδή αν ήταν μέτρια, θα κέρδιζε 8-0 και αν ήταν και σούπερ θα βάζαμε 10 γκολ.. Τί είναι αυτά τα πράγματα που γράφετε; Ναι η ομάδα δεν ρόλαρε τόσο, αλλά το πάτε στο άλλο άκρο.

Όσον αφορά τους πυρσούς. Να ξεκινήσω λέγοντας πως ο νόμος αυτός είναι απλά ηλίθιος. Το άναμα του πυρσού είναι φαντασμαγορικό θέαμα και δεν έχει καμιά σχέση με το πέταγμα του ή την χρήση του για να βλάψει κάποιον. Είναι σαν να έχεις ένα σπορ αυτοκίνητο. Το να το έχεις είναι κουλ, το να το οδηγάς σαν τρελός απειλώντας να σκοτώσεις κόσμο είναι άλλο πράγμα. Πέραν αυτού, θα επιβληθεί μόνο πρόστιμο, το ζήτημα είναι να μην γίνει δεύτερη φορά. Εκεί θα δούμε αν ήταν το σημερινό κίνηση διαμαρτυρίας ή απλά γούστα της κερκίδας.

Στα αγωνιστικά, MVP o Πέλκας, από κοντά ο Λημνιός, ενώ ειδική μνεια αξίζει στον εξαιρετικό Βαρέλα. Απροσπέλαστος απλά.

Ατυχής η έμπνευση του Λουτσέσκου για το δίδυμο Κάνιας-Μαουρίσιο καθώς και ο Ισπανός ήταν σε κακή μέρα και ο Βραζιλιάνος μπήκε στο ματς και βρήκε τα πατήματα του μετά το 60.

Πέραν αυτού να σημειωθεί οτι ο πολύ κακός ( :shock: :shock: ) ΠΑΟΚ δεν επέτρψε στον αντίπαλο ούτε μισή υποψία φάσης και οτι ο Πρίγιοβιτς έκλεισε πολλά στόματα διάφορων κακοπροαίρετων που μας τα κάνανε τσουρέκια για μεταγραφή κλπ.

Στο θέμα Μακ: Ο παίκτης γουστάρει απίστευτα και θέλει να δείξει πολλά πράγματα και αυτό φαίνεται. Ένα μπράβο για την εμφάνιση του, ένα " έλα ρε Μακ" για την αποβολή στην οποία φάση δέχεται πρώτος αγκωνιά, αλλά επειδή ξέρει οτι παίζει στον ΠΑΟΚ και όχι σε κάποιο βρωμοσωματείο του ΠΟΚ, προς τιμήν του δεν πέφτει να κάνει τον πεθαμένο.

Όλοι εσεις βέβαια που κραζετε μάλλον ξέρετε καλύτερα και αντί να υποστηρίξετε τον παίκτη της ομάδας που στηρίζετε, κάθεστε και γράφετε για πρόστιμα και μαλακίες αντί να γράφετε πως η ΠΑΕ πρέπει να πάρει το βίντεο και να κάνει καταγγελία τον αστείο Βιγιαφάνες στον αθλητικό δικαστή. Αυτό για να καταλάβετε πόσο διεστραμένα και άρρωστα σκέφτεστε.

Εγώ βλέποντας τον πολύ κακό ΠΑΟΚ γύρισα χαρούμενος στο σπίτι μου. Αν έβλεπε τον τέλειο ΠΑΟΚ όπως κρίνετε εσείς, θα είχα γεννηθεί στην Καταλονία και θα ήμουν Μπαρτσελόνα.

Υ.Γ1: Αλαφούζο βάλε ΣΚΑΙ, για να δεις η ΠΑΟΚάρα πως γ@μαει.
Υ.Γ2: Οε οε οε, οε οε οε, εμείς θα σε γ@μησουμε Παναθηναικέ.
Υ.Γ4: Συγνώμη αν κούρασα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

hasio_john έγραψε:Εντάξει αδερφέ denyparxeisalio ..., σε βρίσκω υπερβολικό να λες ότι είσαι ξενερωμένος μετά το 4-0!
Με τον βάζελο έπαιζες και όχι με την Κέρκυρα ρε συ. Και διαλυμένη η ζέλα, και μισή και με τα δεύτερα (θυμάσαι πέρσι) και δεν ξέρω και γω τι άλλο, ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ!
Έτσι όπως το θέτεις είναι λες και παίξαμε το χειρότερο παιχνίδι της ζωή μας.
Τι να πω ρε παιδιά, πραγματικά δεν ξέρω! :|
(Αδερφέ, δεν αντιλέγω στην άποψή σου, εννοείτε ο καθένας με την γνώμη του. Απλά την σχολιάζω τελείως φιλικά)
Εγώ έφυγα από το γήπεδο και δεν ειμουν καθόλου ξενερωμενος όπως και ο κόσμος μας. . Κέρδισα 4-0 και θα ξενερώσω; γιατί; ίσα ίσα γούσταρα πάρα πολύ....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Γενικώς η εικόνα του ματς:

- Μπαίνεις γερά και στο πρώτο οκτάλεπτο έχεις ΛΙΑΝΙΣΕΙ τη ζέλα. ΚΑΙ γιατί έχεις καλύτερους παίκτες, ΚΑΙ γιατί μπήκες με διάθεση.
- Στη συνέχεια κααααααααααααααθεσαι και δίνεις για ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ το δικαίωμα στους πεθαμένους να ελπίζουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Παίζει να δώσαμε και κατοχή στο 1ο, κάτι που δεν θα πείραζε αν βγάζαμε φάσεις στην κόντρα που ΔΕΝ βγάλαμε.
- Ο Πέλκας κερδίζει μπάλες, κάνει τρίπλες, κρατάει μπάλα και ψάχνει απεγνωσμένα στήριγμα. Εκτός του Κουλούρη που έχει γύρω του 2-3 ζέλες, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ. Αυτό έγινε τρεις φορές το λιγότερο στο 1ο ημ.
- Ο Πέλκας κουνώντας χέρια ζητά να ανέβουν να πιέσουν. Μπαααααα.
- Ξεκινά το 2ο, και η ζέλα τρώει γκολ ερασιτεχνικό όπως είπε και κάποιος παίκτης τους. Από κει και πέρα, πολύ απλά δεν υπάρχει ζέλα στο γήπεδο.

- Ο ρουμάνος πρέπει να ανάψει λαμπάδα στον Πέλκα και να ευχαριστήσει την τύχη (ή την αφραγκουζία) που έπαιζε εναντίον δύο παικτών (π@@στροφάνες κ κουρμπέλη). Και ινσούα μέχρι να πάρει μπρος ο μικρός.Οι υπόλοιποι δεν...
- MVP Πελκίνιο, από κοντά Βαρέλα, Μακ, Κουλούρης.
- Ο Κουλούρης έκανε τη βρώμικη δουλειά, ο Πρίγιο μπήκε και έδειξε γιατί κοστολογείται 10 χαρτιά με μία φάση.
- Πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα της κερκίδας οι φωνές αποδοκιμασίας όταν στο 3-0 περιμέναμε να σφυρίξει λήξη ο κόραξ.

Τελειώνω με δύο μπράβο.

- ΜΠΡΑΒΟ στα καλόπαιδα που θα με στερήσουν το γήπεδο για μια ακόμα αγωνιστική. Και που είναι κατά πλειοψηφία τζαμπατζήδες κι εγώ ο μ@λ@κας που πλήρωσα διαρκείας. Λες κι εγώ δεν γουστάρω τους πυρσούς, λες κι αυτοί κάτι πέτυχαν πέραν του να επιδείξουν το τσουτσουνάκι τους...

- ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΠΡΑΒΟ στον ΑΡΧΙΜ@Λ@ΚΑ με το laser που επέδειξε επίσης το τσουτσουνάκι του...
Άντε αγοράκι μου, θα σε βγάλουν και ειδήσεις και θα το δείχνεις με καμάρι στους φίλους σου: Εγώ έριχνα το laser στο κοράκι και στα βαζέλια. Για μένα έγινε τρεις φορές σύσταση από τα μεγάφωνα, μετά από προειδοποίηση του κορακιού. Και πάλι μπράβο.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Συγχαρητηρια στην ομαδα και στο προπονητη, γιατι αυτο που μετραει ειναι το αποτελεσμα.
Εχουμε δει μπαλαρα, εχουμε δει πολλες φασεις στο παρελθον αλλα το αποτελεσμα δεν ηταν ισαξιο του σημερινου πολλες φορες.
Ολοι θελαμε κατι παραπανω, αλλα δεν μας παιρνει να ειμαστε αχαριστοι.Μακαρι να συνεχισουμε ετσι.
Εμενα ενα πραγμα με ανησυχει μονο, οτι μεσοεπιθετικα η ομαδα δεν εχει βρει ακομα το βασικο κορμο της.Λιγο οι τραυματισμοι,λιγο οι τιμωριες, λιγο οι αλχημιες δεν υπαρχει καποιος σταθερος, αν εξαιρεσεις το Πελκα που απο οτι φαινεται θα συνεχισει εκει.Απο τη μια ειναι καλο γιατι υπαρχει ανταγωνισμος, απο την αλλη ποτε θα δεσουν και θα αποκτησουν αυτοματισμους.Αυτα απο αυριο.Σημερα ας χαρουμε τη μεγαλη νικη μας.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Odi έγραψε:Η γκρίνια δεν παλεύεται.. Έχετε φτάσει σε άλλο επίπεδο πια.

Καταρχάς κερδίσαμε 4-0. Η ομάδα σίγουρα δεν έπαιξε φανταστικό ποδόσφαιρο. Άλλο αυτό και άλλο να γράφετε πως η ομάδα ήταν πολύ κακή. Όχι απλά κακή, αλλά πολύ κακή. Δηλαδή αν ήταν μέτρια, θα κέρδιζε 8-0 και αν ήταν και σούπερ θα βάζαμε 10 γκολ.. Τί είναι αυτά τα πράγματα που γράφετε; Ναι η ομάδα δεν ρόλαρε τόσο, αλλά το πάτε στο άλλο άκρο.

Όσον αφορά τους πυρσούς. Να ξεκινήσω λέγοντας πως ο νόμος αυτός είναι απλά ηλίθιος. Το άναμα του πυρσού είναι φαντασμαγορικό θέαμα και δεν έχει καμιά σχέση με το πέταγμα του ή την χρήση του για να βλάψει κάποιον. Είναι σαν να έχεις ένα σπορ αυτοκίνητο. Το να το έχεις είναι κουλ, το να το οδηγάς σαν τρελός απειλώντας να σκοτώσεις κόσμο είναι άλλο πράγμα. Πέραν αυτού, θα επιβληθεί μόνο πρόστιμο, το ζήτημα είναι να μην γίνει δεύτερη φορά. Εκεί θα δούμε αν ήταν το σημερινό κίνηση διαμαρτυρίας ή απλά γούστα της κερκίδας.

Στα αγωνιστικά, MVP o Πέλκας, από κοντά ο Λημνιός, ενώ ειδική μνεια αξίζει στον εξαιρετικό Βαρέλα. Απροσπέλαστος απλά.

Ατυχής η έμπνευση του Λουτσέσκου για το δίδυμο Κάνιας-Μαουρίσιο καθώς και ο Ισπανός ήταν σε κακή μέρα και ο Βραζιλιάνος μπήκε στο ματς και βρήκε τα πατήματα του μετά το 60.

Πέραν αυτού να σημειωθεί οτι ο πολύ κακός ( :shock: :shock: ) ΠΑΟΚ δεν επέτρψε στον αντίπαλο ούτε μισή υποψία φάσης και οτι ο Πρίγιοβιτς έκλεισε πολλά στόματα διάφορων κακοπροαίρετων που μας τα κάνανε τσουρέκια για μεταγραφή κλπ.

Στο θέμα Μακ: Ο παίκτης γουστάρει απίστευτα και θέλει να δείξει πολλά πράγματα και αυτό φαίνεται. Ένα μπράβο για την εμφάνιση του, ένα " έλα ρε Μακ" για την αποβολή στην οποία φάση δέχεται πρώτος αγκωνιά, αλλά επειδή ξέρει οτι παίζει στον ΠΑΟΚ και όχι σε κάποιο βρωμοσωματείο του ΠΟΚ, προς τιμήν του δεν πέφτει να κάνει τον πεθαμένο.

Όλοι εσεις βέβαια που κραζετε μάλλον ξέρετε καλύτερα και αντί να υποστηρίξετε τον παίκτη της ομάδας που στηρίζετε, κάθεστε και γράφετε για πρόστιμα και μαλακίες αντί να γράφετε πως η ΠΑΕ πρέπει να πάρει το βίντεο και να κάνει καταγγελία τον αστείο Βιγιαφάνες στον αθλητικό δικαστή. Αυτό για να καταλάβετε πόσο διεστραμένα και άρρωστα σκέφτεστε.

Εγώ βλέποντας τον πολύ κακό ΠΑΟΚ γύρισα χαρούμενος στο σπίτι μου. Αν έβλεπε τον τέλειο ΠΑΟΚ όπως κρίνετε εσείς, θα είχα γεννηθεί στην Καταλονία και θα ήμουν Μπαρτσελόνα.

Να αγιάσει το στόμα σου Οδυσσέα ... +1926 σε κάθε λέξη αυτού του ποστ!!!!! :opaokara: :opaokara:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πέρα από τις γκολαρες του Πέλκα , μου έμεινε η δυσκοιλιότητα στην ανάπτυξη με το Κάνιας στο 6αρι. Δεν είναι τόσο ότι έκανε συνεχώς λάθος πάσες , είναι η αδυναμία του να κουβαλήσει έστω για 5-6 μέτρα τη μπάλα μπροστά. Μονίμως παράλληλο παιχνίδι που δε συνεισφέρει καθόλου στη δημιουργία φάσεων.

Παίκτης ξεπερασμένος που δεν έχει θέση σε ομάδα πρωταθλητισμού.

Και όταν βάζει το Τσιμιροτ , βλέπεις ένα - δυο κουβαλήματα 10 μέτρων , κάθετα προς την αντίπαλη άμυνα και λες ρε φίλε αυτό είναι ποδόσφαιρο. Από το Τσιμιροτ ο οποίος έχει πολλά ψωμιά να φάει ακόμα, αλλά όταν τα φάει θα είναι εκπληκτικός παίκτης

Στο θέμα της οπισθοχώρησης ,δεν έχω να πω κάτι . Ιδίως από τη στιγμή που βλέπω το προπονητή να φωνάζει συνέχεια .

Μπράβο ρε ομαδάρα
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Οπως ειπαν και καποιοι ποιο πισω και ειχαν πολυ δικαιο....
..... ,δεν γιναμε Μπαρτσα....τον διαλειμμενο βαζελο κερδισες...και στο πρωτο δεν ησουν καλος....για αυτο
.....χαμηλα την μπαλλα...
Η ομαδα θελει αμμεσα 2-3 παικτες επιπεδου Βιερινια και πανω,για να κανεις16 στα16 γιατι μονο ετσι θα το παρεις
Απο εδω και περα κανεις απο τους δυο των Αθηνων δεν θα κανειξανα "" χαζη γκελα""....γραφτε το...
.......................Εκτος και αν τα ΠΑΟΚτσακια του Ατρομητου μας χαρισουν δυο υπεροχες νικες μες το Περιστερι με .....γαυρο και κουλα ;)

Υ.Γ. (1)..Ψηφισα Πασχαλακη γιατι νιωθω πως βρηκαμε τερματα για πολλα πολλα χρονια.......
Υ.Γ(2). .20-30 Πυρσοι.παλι.αναψαν.....γιατι ετσι...γιατι αφου... .και ξερω γω...να' πουμε δλδ.....
....ποσο αυτοκαταστροφικοςΠΑΟΚ....ποσο....
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

εναν κοφτη επιπεδου
και ενα φορ τυπου αραουχο/λιβαγια θελει η ομαδα
και φυσικα αριστερο μπακ

το πρωτο το βλεπω μολις
ο παναθηναικος μιλαμε ζητημα να ανεβηκε τρεις φορες κανοντας μιση φαση
τιποτα

ο ΠΑΟΚ ομως δεν ειναι απειλητικος
ο Μακ χωρις να ειναι κακος δεν βοηθαει αριστερα
ο λημνιος κινητικος,αλλα βαζει παιχτη γρηγορο πανω του ο ουζουνιδης

το θεμα ειναι στον αξονα με πελκα ειμαστε κινητικοι
πισω ομως ο μαουριτσιο που ξερει πολλα κιλα μπαλα θελει ομως διπλα του μια σφαιρα και κοφτη επιπεδου
εκει χωλαινουμε
με τσιμιροτ ισως ημασταν καλυτεροι στο πρωτο
τα μπακ μας καλα και ο μαλεζας και ο βαρελα
ο δε κρεσπο φιλοτιμος και μαλιστα ηταν μεσα και στην φαση του γκολ,παιζει σε θεση που δεν ειναι για αυτον αλλα κανει καλουτσικο ματς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 11 Δεκ 2017, 00:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ωραια ηταν σημερα.Φιλοι που χαμε να ειδωθουμε μηνες.4 γκολ .Ζωντανη Τουμπα .τι αλλο να ζητησεις κυριακη απογευμα?
Odi έγραψε:Η γκρίνια δεν παλεύεται.. Έχετε φτάσει σε άλλο επίπεδο πια.

ΥΓ5 ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ.
Ωραιος Οντι.

Το γεγονος οτι κατι δε μας αρεσει,οτι κατι δε γινεται με το τροπο που εχουμε στο μυαλο μας δε σημαινει οτι ειναι και λαθος .Μερικες φορες για να πας ψηλα αρκει να εμπιστευτεις τις ιδεες καποιων αλλων και απλα να ακολουθησεις.Αρκει να πιστεψεις.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Και σκέψου λέει να παίζει ΑΟΚ-ΑΕΚ να βγαίνει 1-1 και να πας λέοφωρο να κερνας παστελι και με διπλο να παιρνεις πρωταθλημα και συγχρονως να ριχνεις τον βαζελο και να αφιερωνεις το πρωταθλημα στον σπαθα!!! ε? :twisted:
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Για μένα ήταν η καλύτερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ φέτος και η καλύτερη εμφάνιση σε ντέρμπι τα τελευταία 2-3 χρόνια. Όχι γιατί παίξαμε μπαλαρα αλλα γιατί είδα επιτέλους τον ΠΑΟΚ να μπαίνει με το μαχαίρι στα δόντια και τα ντέρμπυ ειδικά από αυτό ξεκινάνε , από τη θέληση . Τώρα αγωνηστικα πολλά μπορούμε να πούμε και θετικά και αρνητικά αλλα νομίζω όταν κερδίζεις 4-0 τον βαζελο είναι ανούσιο . Μπράβο σε παιχτες και προπονητή.
Άβαταρ μέλους
Nevsky_

Δημοσίευση από Nevsky_ »

Συγχωρέστε με προκαταβολικά για την υποτακτική, όντας νέο μέλος και άγνωστος στους περισσότερους, αλλά βάλτε επιτέλους μια άνω τελεία στη γκρίνια. Κατανοώ από πού έρχεστε όσοι θέλετε να τονίσετε τις ατέλειες και τα σημεία βελτίωσης στο αγωνιστικό και έχετε 110% δίκιο, αλλά...

Είστε σοβαροί ρε μάγκες; Σήμερα; Τώρα; 3 ώρες μετά ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1979 ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ;

Κάθομαι και βλέπω, ξαναβλέπω, ξαναμαναβλέπω τα highlights και δεν μπορώ να συγκρατήσω την κ@ύλα. Από το γήπεδο έφυγα με το μεγαλύτερο χαμόγελο και την πιο καταπονεμένη φωνή, κάνοντας νέες παρέες προς την έξοδο, εισπράττοντας και μοιράζοντας αστεία, καζούρα, συνθήματα, την οπαδική αποθέωση στο πετσί της. Εικόνες και εμπειρίες που με το πέρασμα του χρόνου θα γίνουν οι πιο γλυκές αναμνήσεις, η επιτομή του λόγου που πάμε στο γήπεδο στα ντέρμπι!

...και όλα αυτά να μην θεωρούνται αυτονόητα και να μην εκφράζουν στο έπακρο όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ;

Δεν θέλω να συμπληρώσω κάτι επί του αγωνιστικού, τα είπανε άλλοι πριν και είμαι σίγουρος θα βρεθούν καταλληλότεροι μετά, γι αυτό από εμένα μια προτροπή μόνο: αφήστε τους εαυτούς σας να απολαύσουν έναν ακόμη διασυρμό του σιχαμερού πράσινου γαύρου, ένα ακόμη μικρό αλλά σταθερό βήμα στην πορεία για την εξισορρόπηση των ιστορικών αδικιών που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ να διεκδικεί μόλις φέτος για πρώτη φορά με αξιώσεις ένα Πρωτάθλημα που του λείπει τρεις δεκαετίες.

Καλώς ή κακώς η ομάδα παρουσιάζει ακόμα θέματα στην ψυχολογία της και τέτοιες νίκες χρειάζονται για να σπάσει ο φόβος του πρωταθλητισμού. Όπως είπε εύστοχα μεταξύ σοβαρού κι αστείου ένας χρήστης στο pre-game, ο αγώνας ήταν κομμένος και ραμμένος για γκέλα. Μαθημένοι θα ήμασταν. Γι αυτό και το σημερινό 4-0 έχει ισχύ και αξία μεγαλύτερη της κυνικής ανάγνωσης των "απλώς 3 βαθμών".

Συμφωνώ πως η οπισθοχώρηση της ομάδας μετά το 1-0 μπορεί να εκφραστεί ως φοβική νοοτροπία, αλλά όπως φάνηκε στο 2ο ημίχρονο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι παίκτες θέλησαν ασυναίσθητα να διαφυλάξουν το προβάδισμα και σε αυτό τα κατάφεραν περίφημα, καθώς δεν αφήσαν την παραμικρή αμφιβολία πως διατηρούσαν τον έλεγχο στον αγώνα. Τους ρίξαμε 3-0 σε 25 αγωνιστικά λεπτά, μόλις αποφασίσαμε να το τελειώσουμε και να κερδίσουμε πίσω το κέντρο. Μην το ξεχνάτε αυτό.

Υ.Γ. Για εμένα το κυνήγι για το Πρωτάθλημα θα κριθεί την επόμενη αγωνιστική. Όχι τόσο βαθμολογικά, αλλά από απόψη νοοτροπίας. Δεκάδες φορές στο παρελθόν έχουμε πετύχει ανάλογους θριάμβους και μετά τους πετούσαμε στα σκουπίδια απέναντι σε ομάδες που δεν μπορείς καν να βρεις στο χάρτη. Θέλω να δω νοοτροπία killer στον Πλατανιά, do-or-die και το κεφάλι κάτω. Μας βολεύει να προχωράμε ως 3ο φαβορί. Όσο λιγότερο χρόνο περνάμε στο spotlight, τόσο καλύτερα.

:pano:
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

[youtube]ammI9xDlD5U[/youtube]
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

sn0ufel4 έγραψε:Και σκέψου λέει να παίζει ΑΟΚ-ΑΕΚ να βγαίνει 1-1 και να πας λέοφωρο να κερνας παστελι και με διπλο να παιρνεις πρωταθλημα και συγχρονως να ριχνεις τον βαζελο και να αφιερωνεις το πρωταθλημα στον σπαθα!!! ε? :twisted:
Σατανικό... :D :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Προς το παρόν ας αφιερώσουμε το παρακάτω στα χαβουζογλιτσοβαζελίνια, τους πελάτες της καρδιάς μας...
[youtube]3ILm8cnhfls[/youtube]

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

παντως δεν παιξαμε μπαλαρα παιδια

5 φασεις καλες καναμε στο ματς
θα το κερδιζαμε βεβαια γιατι οι αλλοι δεν καναν καμια
αλλα εχουμε παιξει καλυτερη μπαλα σε ματς που ηρθαν ισοπαλια ή ηττα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”