Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΔΟΥΛΕΥΤΗ, ΑΠΕΙΘΑΡΧΗ, ΑΝΕΥΡΗ ΟΜΑΔΑ.
- sourmenetes
- Moderator
Εχει καταφερει σε ενα ματς που παιζει απο το 10ο λεπτο με παικτη παραπανω να μη βγαλει σε ολο το πρωτο ημιχρονο ενα καλο συνδυασμο η ομαδα του, να φαινονται ολοι οι παικτες παικτακια της σειρας, να χανει τον ζαμπρανο ενω βλεπει οτι εχει νευρα.
Η αεκ σε προκαλει σε καθε φαση και αντι να ηρεμησεις την ομαδα δινεις χωρο στον αντιπαλο κρατωντας τον σακχοφ μεσα.
Εισαι απιστευτος κ.Λουτσεσκου.
οι παικτες σου παιζουν σα βλακες και συ δεν παιρνεις μυρωδια.,
πηρες 10! στημενα και μια κομπινα δεν καναμε σαν ομαδα.
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ?????
omerta παιζει η αεκ με 10 και εχει κιτρινη ο ζαμπρανο και τον βλεπεις οτι ειναι επιρρεπης.
Γιατι δεν τον βγαζεις???/
Τρως το γκολ.
Και δεν μπορεις να βγαλεις φαση.τι μου κρατας τον σακχοφ μεσα???τι σου προσφερει την ωρα που δεν μπορεις να φτιαξεις φασεις??
Η αεκ σε προκαλει σε καθε φαση και αντι να ηρεμησεις την ομαδα δινεις χωρο στον αντιπαλο κρατωντας τον σακχοφ μεσα.
Εισαι απιστευτος κ.Λουτσεσκου.
οι παικτες σου παιζουν σα βλακες και συ δεν παιρνεις μυρωδια.,
πηρες 10! στημενα και μια κομπινα δεν καναμε σαν ομαδα.
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ?????
omerta παιζει η αεκ με 10 και εχει κιτρινη ο ζαμπρανο και τον βλεπεις οτι ειναι επιρρεπης.
Γιατι δεν τον βγαζεις???/
Τρως το γκολ.
Και δεν μπορεις να βγαλεις φαση.τι μου κρατας τον σακχοφ μεσα???τι σου προσφερει την ωρα που δεν μπορεις να φτιαξεις φασεις??
Θα μας πεθάνετε ρε , φτάνει πια. Κάποιος που νιώθει να βγει μπροστά να μιλήσει στον κόσμο, αυτό που συμβαίνει φέτος είναι κοροϊδία. Δεν υπάρχει δικαιολογία για κανένα. Απόλυση προπονητή(χθες) και πρόστιμα στους παίκτες για αρχή.
Βγαίνω και γω..... δεν αντέχω άλλο τα..... μετά Χριστόν Προφήτες, την γκρίνια, την ανικανότητα προπονητών - παικτών - διαιτητών κλπ.....
Ανάσα και ηρεμία παίδες....
Ανάσα και ηρεμία παίδες....

Γιατι ρε φιλε φώναζε οτι θα παρει κάρτα;; Η πρώτη ήταν; Η πιστεύεις οτι ο Αρετοπουλος δεν θα το έφερνε στα ίσια το παιχνίδι; Απο την πρώτη φάση μετα την αποβολή φώναζαν για κάθε μαρκάρισμα, ο καραγκιόζης στον πάγκο τον τέταρτο τον πήγαινε καροτσάκι, φάγαμε 2-3 κάρτες μονο απο τον αέρα που τους ακουμπούσε και φταίει ο Ρουμάνος; Καταλαβαίνω την πίκρα αλλα λίγο λογική πια....denyparxeisalio έγραψε:Πέραν από ότι στο φμ είμαι μανούλα.... αδερφέ ο ζαμπρανο φώναζε ότι θα πάρει κάρτα ( νομίζω του την χάρισε σε μία φάση) οπότε ναι ρε φίλε τον βγάζειςomerta76 έγραψε:Δεν μπορω να καταλάβω μερικούς τι γράφουν. Έπαιζε με 10 η ΑΕΚ και περιμένατε στο 10 να κάνει αλλαγη για να παιξει πιο επιθετικά κ μετα γύρω στο 20 να έκανε κ αλλαγη τον Σαμπρανο; Το εννοείτε αυτό η απλά βρίσκετε δικαιολογία για να την πείτε στον Ρουμάνο;;;;
Πολυ FM παίζετε μου φαίνεται .....
Α ξέχασα, με μαγκιά η κουλα το πήρε...αυτό θα μας πασάρουν....
- denyparxeisalio
Ότι και να λέμε μάγκες αυτήν την στιγμή από τον κόσμο χρειάζεται μόνο αυτό:
ΠΑΟΚ στα εύκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα
Τις οποίες αποφάσεις ας τις πάρουν αυτοί που πληρώνονται αδρά από την ομάδα
ΠΑΟΚ στα εύκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα
Τις οποίες αποφάσεις ας τις πάρουν αυτοί που πληρώνονται αδρά από την ομάδα
Είχα να γράψω πάρα πολλά χρόνια. Όλα ήταν αναμενόμενα... ΠΑΟΚια φίλοι μου έγραφαν στο FB πόσο καλό στοίχημα είναι η νίκη της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ να μην σκοράρει καν. Και φαινόταν απολύτως λογικό. Δεν γράφω καμία κριτική, δεν έχω άλλη υπομονή, ούτε μπορώ να γράφω άλλο με ψυχραιμία. Μου τελείωσαν όλα τα αποθέματα... Καμία ποδοσφαιρική λογική στην ομάδα, το απόλυτο τίποτα... Λουτσέσκου, Μίχελ ούτε να προσγειωθούν με την ομάδα... Ακόμα κι ο Άγγελος φαντάζει Μουρίνιο μπροστά του. Καλή δύναμη σε όλους με αυτούς που μπλέξαμε και συγχαρητήρια στην ΑΕΚ που με το 1/3 του μπάτζετ μας κάνει πλάκα.
simba έγραψε:Καλα κρασα...
Ντροπη σήμερα ολοι...
Οι καλοπληρωμένοι ξεκουραστοι παίκτες (σε σχεση με τους αλλους που παιρνουν τα υποδιπλασια κ επιβαρυμενοι εδωσαν την ψυχη τους) με τη λιγοψυχια, τη νωθροτητα, το 0 πάθος κ τη χαζομαρα τους (κοκκινες)..θα πρέπει να ντρέπονται πραγματικά, μαμω τα συμβολαια τους....
Και φυσικά, ντροπη κ ο αλλος στον πάγκο για τη συμμετοχη του στα παραπάνω, για την επιθετικη εικονα, για τις δυναμεις των παικτων, για τη διαχείριση του αγωνα με τις αλλαγες (ακομη μια φορα), για την αδυναμια του να εμπνεύσει, τσιτωσει, δωσει ψυχολογία..
Μονοδρομος η αλλαγη πλέον, οχι πως θαχει μεγαλη σημασια βέβαια αν δεν (κανουν την έκπληξη κ) φερουν επιτέλους εναν κοουτς ικανο να κουμανταρει το καραβι, κοιτώντας μπροστά κ οχι κοντοφθαλμα..
Τι να πεις, η μερα της μαρμοτας..
Μαλλον θα συμφωνησω,δεν ειμαι και σιγουρος,τα εχω λιγο χαμενα.
Τα ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είναι τα πιο χαλαρά μου ματς κάθε σεζόν. Ξέρω οτι κατά 99% θα χάσουμε κι έτσι δεν αγχώνομαι. Αράζω και βλέπω το ματς μη τυχόν και 1% τσιμπήσουμε βαθμόSekeris4 έγραψε:Χασαμε απ την ΑΕΚ στο οακα.ΣΟ ΦΑΚΙΝΓΚ ΓΟΥΑΤ

- aspromaura ioannina
Φιλε Omerta πραγματικα πες μου ΕΝΑ καλο στοιχειο που εχεις διακρινει στον Λουτσεσκου. ΕΝΑ.omerta76 έγραψε:Και πάρε τον Αναστασιαδη που εχει το DNA ΠΑΟΚ, αυτό μωρε των 2 πρωταθλημάτων σε 91 χρονιαHermann έγραψε:Βγαινει ο απατεωνας στη νοβα και λεει "δεν εχουμε σωστη νοοτροπια στην αθηνα" και ακομη τον κραταμε.
ΡΕ ΔΡΟΜΟ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aspromaura ioannina την Κυρ 05 Νοέμ 2017, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα 10 λεπτά έτρεμα απο τα νεύρα αλλά προσπαθώ οσο μπορώ να το διαχειριστώ. Η ΑΕΚ σταθηκε καλα μεσοαμυντικά και ευτύχησε να προηγηθεί απο ένα γκολ που μονο ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να φάει. Έκανε καλή διαχείριση γενικά οκ αλλά συνεχιζω να θεωρώ ότι δεν εδειξε και αυτή τιποτα. Απο την άλλη θα μ πεις οτι αφου ειχε το σκόρ γιατί να ρισκάρει?και ίσως να έχεις δικιο. Τεσπα, νομίζω οτι με το υλικό που έχουμε έπρεπε να παίζουμε πολύ καλυτερα. Ναι στα ντέρμπι παντα δεν μπορεις να αποδώσεις αλλά πουθενά δεν είδα εναν αυτοματισμόaspromaura ioannina έγραψε:Σε χαιρομαι που μπορεις και δειχνεις εγκρατεια..μακαρι να μπορουσαμε ολοι.george188 έγραψε:Aπο τους κακούς σήμερα έχασε ο λίγο χειρότερος. Ουδεμία ψυχραιμία στη διαχείριση του ματς και κακές αλλαγές. Δεν εχεις πείσει ρε λουτσέσκου καθόλου μέχρι στιγμής , πραγματικά. Κανένα πλάνο μετά την αποβολή και καμία καθοδήγηση απο τον πάγκο. Υστέρησε όλη η μεσοεπιθετική γραμμή. Δεν πρόκειται να αρχίσω αφορισμους σε παίκτες και να λέω για μανατζερ κτλ τα θεωρώ ανυπόστατα οτι και να μ λετε. Πάρε εναν προπονητή που να μην είναι τοσο φοβιτσιάρης. ΠΑΟΚ στα ευκολα ΠΑΟΚαρα στα δύσκολαΩστοσο, νομιζω πως κανεις ενα λαθος. Η αεκ δεν ηταν κακη. Η αεκ καταφερε να προηγηθει και γενικα να ειναι πιο απειλητικη απο εμας, στο διαστημα που μειναμε με δεκα παιχτες. Αλλα και μετα την αποβολη Ζαμπρανο σταθηκε πολυ καλα μεσοαμυντικα, σε σημειο που να μη μας αισθανθει πλην δυο περιπτωσεων
- denyparxeisalio
Εάν δεν είδες εσύ ότι ο ζαμπρανο ήταν για κόκκινη τι να σου πω εγώ. Στο λάιβ πάντως που έβλεπα τον αγώνα έκανε μπαμomerta76 έγραψε:Γιατι ρε φιλε φώναζε οτι θα παρει κάρτα;; Η πρώτη ήταν; Η πιστεύεις οτι ο Αρετοπουλος δεν θα το έφερνε στα ίσια το παιχνίδι; Απο την πρώτη φάση μετα την αποβολή φώναζαν για κάθε μαρκάρισμα, ο καραγκιόζης στον πάγκο τον τέταρτο τον πήγαινε καροτσάκι, φάγαμε 2-3 κάρτες μονο απο τον αέρα που τους ακουμπούσε και φταίει ο Ρουμάνος; Καταλαβαίνω την πίκρα αλλα λίγο λογική πια....denyparxeisalio έγραψε:Πέραν από ότι στο φμ είμαι μανούλα.... αδερφέ ο ζαμπρανο φώναζε ότι θα πάρει κάρτα ( νομίζω του την χάρισε σε μία φάση) οπότε ναι ρε φίλε τον βγάζειςomerta76 έγραψε:Δεν μπορω να καταλάβω μερικούς τι γράφουν. Έπαιζε με 10 η ΑΕΚ και περιμένατε στο 10 να κάνει αλλαγη για να παιξει πιο επιθετικά κ μετα γύρω στο 20 να έκανε κ αλλαγη τον Σαμπρανο; Το εννοείτε αυτό η απλά βρίσκετε δικαιολογία για να την πείτε στον Ρουμάνο;;;;
Πολυ FM παίζετε μου φαίνεται .....
Α ξέχασα, με μαγκιά η κουλα το πήρε...αυτό θα μας πασάρουν....
- denyparxeisalio
ΩραίοςGI4NNEN4 έγραψε:Τα ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είναι τα πιο χαλαρά μου ματς κάθε σεζόν. Ξέρω οτι κατά 99% θα χάσουμε κι έτσι δεν αγχώνομαι. Αράζω και βλέπω το ματς μη τυχόν και 1% τσιμπήσουμε βαθμόSekeris4 έγραψε:Χασαμε απ την ΑΕΚ στο οακα.ΣΟ ΦΑΚΙΝΓΚ ΓΟΥΑΤ