Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Συγγνώμη ρε συ Μπάνε αλλά εσύ πως το βλέπεις το πράγμα?
Μέχρι προχθές δεν είχαμε την απαιτούμενη φυσική κατάσταση,από αύριο θα αρχίσουμε να λέμε ότι οι παίκτες είναι λίγοι και αμπαλοι
Μήπως δεν είναι στραβοί ο γιαλός?
Βέβαια ότι και να λέμε τώρα είναι τζάμπα λόγια.
Έχουμε τέσσερις αγώνες που θα δείξουν πολλά.
Οτιδήποτε κάτω από 9 βαθμούς είναι αποτυχία.
Και η αποτυχία σε μια ομάδα που έχει ως μοντέλο στόχο το πρωτάθλημα μόνο με έναν τρόπο αντιμετωπίζεται
Μέχρι προχθές δεν είχαμε την απαιτούμενη φυσική κατάσταση,από αύριο θα αρχίσουμε να λέμε ότι οι παίκτες είναι λίγοι και αμπαλοι
Και η αποτυχία σε μια ομάδα που έχει ως μοντέλο στόχο το πρωτάθλημα μόνο με έναν τρόπο αντιμετωπίζεται
- Παλαιολόγος
Σβηστη στο 90, δεν υπαρχει.Παντως τα πραγματα ειναι καπου στη μεση, δλδ σε σημειο που ολα αλλαζουν.Το κυπελλο σε αυτο το χρονικο σημειο ειναι παντα επιφοβο για τις μεγαλες ομαδες.Θυμαστε περσι πως περασαν τα βαζελια.
Να θυμίσω πως πέρυσι τέτοια εποχή φέρναμε 0-0 στα Τρίκαλα για το κύπελλο με άθλια εμφάνιση, την κορυφή του πρωταθλήματος δεν την βλέπαμε ούτε με το κυάλι και ρίχναμε κατάρες.
Συνεχίστε.
Συνεχίστε.
- ΑποστόληςΑ
Και τώρα για 0-0 είμασταν, με άθλια εμφάνιση.
100% συμφωνώ. Καλά τα είπε ό Γιώργης. Ήρεμα βρε περίεργοι έμεις δυναμιτιζουμε το κλίμα επειδή για τους δίκους μας λίγους δέν μας άρεσει η μουτσκα του Λουτσεσκουυ. Εχει δείξει η ομάδα κάποια πολύ θετικά στοιχεία μέχρις στιγμής εντάξει εννοείται και αρκετά αρνητικά.. Μήν ξεχνάμε κάτω άπο ποιες συνθήκες προσπαθεί να κάνει ομάδα ένα μάτσο λεγεωναριους που ήρθαν 1η Σεπτεμβρίου. Υπάρχει ό χρόνος η επο παλεύουα για την κεδ. Κάπου ωπα δηλαδή.. Δεν καταλαβαίνω αυτή την καταστροφολογια που πάει πακέτο με τον επερχόμενο σταλεγακισμο αν τυχόν στραβώσει άυριο μεθαύριο κάπου ή πορεία τής ομάδας. Ντε και καλά να σας φάμε στην μαπα εδώ κάι στα ραδια όλους εσάς που μονό σκοπός έχετε μαζί βγείτε να πείτε δικαιώθηκα κτλ κτλ;;;; . Ενα γαμωματς ήταν κύπελλου που στην τελική νικήσαμε. Οχι αλλά φαντάσματα του παρελθόντος αγορίνες. Πάμε μπροστά.thanos-xanthi έγραψε:η αντιθετη αποψη παντως λεει..
σβηστη επαγγελματικη νικη 0-1
παμε παρακατω
τα σημαντικα τη Δευτερα
μη φερνετε την καταστροφη
- ΑποστόληςΑ
Μήπως δεν είδες τον αγώνα;Apegner έγραψε:Δεν καταλαβαίνω αυτή την καταστροφολογια που πάει πακέτο με τον επερχόμενο σταλεγακισμο αν τυχόν στραβώσει άυριο μεθαύριο κάπου ή πορεία τής ομάδας.
Την κορυφή την βλέπουμε όμως.... Ξέρω ξέρω φταίνε οι άλλοι που είναι άθλιοι γιαυτό.....ΑποστόληςΑ έγραψε:Και τώρα για 0-0 είμασταν, με άθλια εμφάνιση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την τελευταία σου παράγραφο πρέπει να κρατήσουμε,σήμερα ήταν ένα ματς ειδικών συνθηκών,με κακη εικονα ναι,αλλά ρε φιλε εδώ πέρα γράφουν ότι η χρόνια χάθηκε λόγω του σημερινού και ότι οι παίχτες είναι έτοιμοι να παίξουν ψιλές μεταξύ τους.desperando έγραψε:Συγγνώμη ρε συ Μπάνε αλλά εσύ πως το βλέπεις το πράγμα?
Είναι σοβαρά πράγματα αυτα;
Ήρεμη και σωστή προσέγγισηtzoker έγραψε:Σβηστη στο 90, δεν υπαρχει.Παντως τα πραγματα ειναι καπου στη μεση, δλδ σε σημειο που ολα αλλαζουν.Το κυπελλο σε αυτο το χρονικο σημειο ειναι παντα επιφοβο για τις μεγαλες ομαδες.Θυμαστε περσι πως περασαν τα βαζελια.
Τον είδα πασάκα μου και εγώ προβληματιστηκα εννοείται αλλά ελπίζω ότι το είδαν και οι υπεύθυνοι και μιας που δέν είχαμε καμιά απώλεια και είμαστε καργά μέσα σε όλους τους στόχους προτιμώ να μην αφοριζω τα πάντα και να μηρλιαζω ούτε να ξεθάβω σκελετούς από την ντουλάπα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μήπως δεν είδες τον αγώνα;Apegner έγραψε:Δεν καταλαβαίνω αυτή την καταστροφολογια που πάει πακέτο με τον επερχόμενο σταλεγακισμο αν τυχόν στραβώσει άυριο μεθαύριο κάπου ή πορεία τής ομάδας.
Δεν ξέρω τι έκαναν στα αποδυτήρια , αλλά ξέρω τι έβλεπα στο γήπεδο.obanebane έγραψε:Τι καταστροφολαγνεια είναι αυτή,και στις ζωές σας έτσι είσαστε ρε παλικάρια;
dimbar τι είναι αυτά που γράφεις ρε άνθρωπε;
Ξανά διάβασε λίγο το ποστ σου.
Μήπως πλακωθηκαν και στις μπουνιές στα αποδυτήρια,άλλη σάλτσα έχει;
Η αλήθεια δεν ειναι καταστροφολαγνία, κατά την γνώμη μου καταστροφικό αυτή τη στιγμή είναι να πειστεύεις μετά από 14 επίσημα παιχνίδια οτι από την Κυριακή και μετά θα κάνεις ομάδα αξιώσεων.
Εσυ δεν ξέρω πως είσαι στην ζωή σου, εγώ πάντως αιθεροβάμονας δεν υπήρξα ποτέ.
Και για επιπλέον σάλτσα μιας που την ζήτησες, η ομάδα είναι όπως την άφησε ο Στανόγιεβιτς.
1...Πόσα σουτ κάναμε σήμερα στην εστία, εκτός περιοχής, που να δυσκολέψουν τον τερματοφύλακα της αντιπάλου μας ομάδας, της Football League κατηγορίας σημειωτέον, που είχαμε απέναντι μας, με τόσα ποιοτικά και "ορεξάτα" χαφ που είχαμε στην 11άδα μας?
2...Πόσες αλλαγές χαφ κάναμε ενώ ήταν ξεκάθαρο ότι δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ούτε της πλάκας φάση?
Τροφή για σκέψη...
2...Πόσες αλλαγές χαφ κάναμε ενώ ήταν ξεκάθαρο ότι δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ούτε της πλάκας φάση?
Τροφή για σκέψη...

Εκτός κλίματος, αλλά έτσι πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδαApegner έγραψε:Τον είδα πασάκα μου και εγώ προβληματιστηκα εννοείται αλλά ελπίζω ότι το είδαν και οι υπεύθυνοι και μιας που δέν είχαμε καμιά απώλεια και είμαστε καργά μέσα σε όλους τους στόχους προτιμώ να μην αφοριζω τα πάντα και να μηρλιαζω ούτε να ξεθάβω σκελετούς από την ντουλάπα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μήπως δεν είδες τον αγώνα;Apegner έγραψε:Δεν καταλαβαίνω αυτή την καταστροφολογια που πάει πακέτο με τον επερχόμενο σταλεγακισμο αν τυχόν στραβώσει άυριο μεθαύριο κάπου ή πορεία τής ομάδας.
O ΠΑΟΚ πέρσι σε 8 αγωνιστικές είχε κερδίσει 14 βαθμούς βαθμούς (11 με την εφαρμογή του -3) με πολύ δυσκολότερο πρόγραμμα. Τώρα έχει 15, έχοντας αρκετά βατό πρόγραμμα μέχρι στιγμής.Odi έγραψε:Να θυμίσω πως πέρυσι τέτοια εποχή φέρναμε 0-0 στα Τρίκαλα για το κύπελλο με άθλια εμφάνιση, την κορυφή του πρωταθλήματος δεν την βλέπαμε ούτε με το κυάλι και ρίχναμε κατάρες.
Συνεχίστε.
Δεν βολεύει πολύ αυτή η επιχειρηματολογία που παρέταξε και ο Γιώργος, αν κοιτάξουμε λίγο πίσω από τους αριθμούς.