ΠΑΟΚ - Προμηθέας Πάτρας 73-79 Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνα
Re: ΠΑΟΚ - Προμηθέας Πάτρας 73-79 Σχόλια & παραλειπόμενα αγώ
Θελετε και τρανζισιον αμυνα με Τσοχλα,Μαργαριτη και Ζαρα?Να γελασω η να κλαψω?
-
Dimg4
Στα ελληνικα το δεν πιστευω σε ενα τμημα σημαινει δεν περιμενω πολλα.πραγματα. ΔΕΝ σημαινει δεν.στηριζω καλε.μου φιλε οποτε αυτο.με τα σταθμα.και τα μετρα δεν ταιριαζει.εδω.eorptol1 έγραψε:Δύο μέτρα και δύο σταθμά.... Εγώ στηρίζω όλες τις ομάδες μας.... Τίτλο πάντως θα φέρουν ποδόσφαιρο και βόλεϋ και ίσως και το χαντ μπωλ .... Αλλά άσχετα από αυτό και το μπάσκετ κάνει τον αγώνα του.....
- Kostomanolis
Γρηγορη τι εννοεις με το καταραμενοι γαμοι του Οκτωβρη;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
-
Dimg4
Ειδικα ο τσοχλας, ο τροπος που πεφτει ατσουμπαλα πανω στον αντιπαλο στην προσπαθεια να μαρκαρει, μου θυμιζει το κλασικα αγυμναστο πρελεβιτς των 90ςdtown έγραψε:Θελετε και τρανζισιον αμυνα με Τσοχλα,Μαργαριτη και Ζαρα?Να γελασω η να κλαψω?
Ένας τέτοιος φίλε μου δεν μου επέτρεψε να είμαι σήμερα στο Παλατάκι...Kostomanolis έγραψε:Γρηγορη τι εννοεις με το καταραμενοι γαμοι του Οκτωβρη;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Nothing more or nothing less...
Ένα πράμα που πάντα μ'ενοχλούσε στην ομάδα μπάσκετ είναι η σύγκριση με άρη. Όποιον κι αν βάλουν μέσα, όσα προβλήματα κι αν έχουν, οι συμπολίτες πάντα παίζουν σαν λυσασμένα σκυλιά μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και κατορθώνουν να φέρνουν αποτέλέσματα καλύτερα του αναμενομένου. Αντίθετα οι δικοί μας, είναι σαν να μην ξέρουν πού παίζουν και τί φανέλα φοράνε, λες και παίζουν σε κανένα χωριό κι άμα χάσουμε έλα μωρέ... Αυτός είναι και ο λόγος που το μπάσκετ το έχω πια αφήσει και όχι τα αποτελέσματα και η έλλειψη τίτλων.
- hasio_john
Νωρίς είναι εννοείτε, νέα ομάδα είναι, απουσίες έχουμε, ΑΛΛΑ όλα τα υπόλοιπα δεν σου δίνουν και ελπίδες για κάτι καλύτερο από πέρσι ή πρόπερσι ή .... Αν είναι κάθε χρόνο να παλεύουμε για το μέτριο, να μας το πουν! Το ταβάνι πλέον του ιστορικού ΠΑΟΚ στο μπασκετ ποιο είναι? Να τρώμε φάπες από χωριά, να παλεύουμε να μπούμε στην 5δα και στο τέλος ν' αρπάζουμε τις 30ρες διαφορές με την ζέλα και τον γκέι? Σαν να το βλέπουμε πλέον σ' επανάληψη ΚΑΘΕ χρόνο, το ίδιο και το ίδιο και το ίδιο.. Προτιμώ τα λεφτά για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, να πάνε στο μπάσκετ και να γίνουμε σουπερομάδα για μερικά χρόνια! ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ. Να πρωταγωνιστήσουμε και στην Ευρώπη! (Βολευόμαστε και στην Τούμπα για μερικά χρόνια, δεν έγινε και κάτι)
Ρίχνει λεφτά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Ρίχνει λεφτά ακόμα και στο Καυτανζόγλειο
Ρίξε και κάνα φράγκο στο μπάσκετ ρε μάστορα!!!
Θα μπορούσα να γλυτωνα όλο το παραπάνω μπλα μπλα και να το διατύπωνα στο παρακάτω! (...δυστυχώς)
Ρίχνει λεφτά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Ρίχνει λεφτά ακόμα και στο Καυτανζόγλειο
Ρίξε και κάνα φράγκο στο μπάσκετ ρε μάστορα!!!
Θα μπορούσα να γλυτωνα όλο το παραπάνω μπλα μπλα και να το διατύπωνα στο παρακάτω! (...δυστυχώς)
potamda έγραψε:Γιατί ποιοι είμαστε τόσα χρόνια που έχουμε την τεράστια διαφορά από τον κάθε Προμηθέα;
και κατι αλλο.Φερτε εναν βοηθο προπονητη στον Παπαθεοδωρου.Εναν νεαρο εχει,και τον Χαραλαμπιδη που εχει πιει το αμιλητο νερο.Ο ανθρωπος δειχνει να τα εχει χαμενα και να μην εχει βοηθεια.Στην τβ δεν θα φανηκε αλλα ειχαμε κανονικο λαικο δικαστηριο με πολυ κραξιμο οταν εμπαινε στη φυσουνα.Αυτη η εικονα δεν μου αρεσε καθολου.Στην τελικη δεν ηρθε μονος του,καποιοι τον επελεξαν.
Σκέψου πόσο συγχυσμένος ήμουν που έγραψα Παλέ. LOL!!!!!!
Έχω παίξει μπάσκετ και έχω κάνει προπονήσεις με ομάδα Α1. Κάποτε. Το μπάσκετ που είδα σήμερα ήταν για κλάματα. Η ομάδα δεν ήξερε τι έκανε στην επίθεση και είχε πρόβλημα σε απλές άμυνες. Αλλά... έπαιζε με ένα playmaker που ήρθε προχθές. Τι περίμενα να δω; Να πω την αλήθεια αυτό περίμενα να δω. Δεν γίνεται πρώτη αγωνιστική να παίζεις με ένα playmaker που ήρθε προχθές και να περιμένεις να δεις σωστό, ορθολογικό μπάσκετ.
Ο προπονητής προφανώς και δεν φταίει. Έχασε ένα ματς μέσα στο Παλέ όπου η ήττα δεν είναι αποτέλεσμα που σε κάνει να θυμώνεις. Έχασε και ένα ματς χωρίς το βασικό του playmaker και με ένα playmaker που δεν γνωρίζει ούτε τα ονόματα των συμπαικτών του.
Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Ομάδες με την συμπεριφορά που έχουμε ως οπαδοί δεν γίνονται. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει ανθρώπους του μπάσκετ. Κατά κανόνα γνωρίζουν τι κάνουν.
Υ.Γ. Λυπήθηκα πολύ που έδιωξαν τον Σούλη. Κάποτε όμως θα έπρεπε να φύγει. Ας το συνηθίσουμε.
Έχω παίξει μπάσκετ και έχω κάνει προπονήσεις με ομάδα Α1. Κάποτε. Το μπάσκετ που είδα σήμερα ήταν για κλάματα. Η ομάδα δεν ήξερε τι έκανε στην επίθεση και είχε πρόβλημα σε απλές άμυνες. Αλλά... έπαιζε με ένα playmaker που ήρθε προχθές. Τι περίμενα να δω; Να πω την αλήθεια αυτό περίμενα να δω. Δεν γίνεται πρώτη αγωνιστική να παίζεις με ένα playmaker που ήρθε προχθές και να περιμένεις να δεις σωστό, ορθολογικό μπάσκετ.
Ο προπονητής προφανώς και δεν φταίει. Έχασε ένα ματς μέσα στο Παλέ όπου η ήττα δεν είναι αποτέλεσμα που σε κάνει να θυμώνεις. Έχασε και ένα ματς χωρίς το βασικό του playmaker και με ένα playmaker που δεν γνωρίζει ούτε τα ονόματα των συμπαικτών του.
Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Ομάδες με την συμπεριφορά που έχουμε ως οπαδοί δεν γίνονται. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει ανθρώπους του μπάσκετ. Κατά κανόνα γνωρίζουν τι κάνουν.
Υ.Γ. Λυπήθηκα πολύ που έδιωξαν τον Σούλη. Κάποτε όμως θα έπρεπε να φύγει. Ας το συνηθίσουμε.
Απ' ότι διαβάζω βέβαια αυτά είπε και ο κόουτς. Φυσιολογικά πράγματα δηλαδή.
- Kostomanolis
Ε, οχι και καταραμενοι βρε συ. Και εγω Οκτωβρη ειμαι παντρεμενος και προ ολιγων ημερων κλεισαμε εννια χρονια εγγαμου βιου...goran 64 έγραψε:Ένας τέτοιος φίλε μου δεν μου επέτρεψε να είμαι σήμερα στο Παλατάκι...Kostomanolis έγραψε:Γρηγορη τι εννοεις με το καταραμενοι γαμοι του Οκτωβρη;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ![]()
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
συμφωνώ απόλυτα. τα ίδια και με σούλη όταν έφυγε ο χάρης. βλέπεις nba και καλούν Time out Και βγαίνουνε 43 άτομα πίσω από τον ντοκ ρίβερς ξερω γω και αναλύουν και μιλάνε τί θα κάνουνε. εμείς έχουμε κάτι τύπους που κοιτάνε.dtown έγραψε:και κατι αλλο.Φερτε εναν βοηθο προπονητη στον Παπαθεοδωρου.Εναν νεαρο εχει,και τον Χαραλαμπιδη που εχει πιει το αμιλητο νερο.Ο ανθρωπος δειχνει να τα εχει χαμενα και να μην εχει βοηθεια.Στην τβ δεν θα φανηκε αλλα ειχαμε κανονικο λαικο δικαστηριο με πολυ κραξιμο οταν εμπαινε στη φυσουνα.Αυτη η εικονα δεν μου αρεσε καθολου.Στην τελικη δεν ηρθε μονος του,καποιοι τον επελεξαν.
λήμνιάτη γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα.
Συμφωνώ 100 τις 100 και έλεος με το κραξιμο μετά από κάθε ήττα.apple64 έγραψε:Σκέψου πόσο συγχυσμένος ήμουν που έγραψα Παλέ. LOL!!!!!!
Προφανής η αλληγορική έννοια της λέξης που χρησιμοποίησα, γι αυτό άλλωστε την έγραψα και μέσα σε εισαγωγικά, ήτοι "καταραμένοι", θέλοντας ουσιαστικά να κάνω κι ένα λογοπαίγνιο, απαντώντας μ αυτήν στον kataramenos5...Kostomanolis έγραψε:Ε, οχι και καταραμενοι βρε συ. Και εγω Οκτωβρη ειμαι παντρεμενος και προ ολιγων ημερων κλεισαμε εννια χρονια εγγαμου βιου...goran 64 έγραψε:Ένας τέτοιος φίλε μου δεν μου επέτρεψε να είμαι σήμερα στο Παλατάκι...Kostomanolis έγραψε:Γρηγορη τι εννοεις με το καταραμενοι γαμοι του Οκτωβρη;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ![]()
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Επιπλέον λοιπόν τις ευχές μου, να είστε υγιείς και να γιορτάσετε την αδαμάντινη επέτειο σας σε 51 χρόνια φίλε...