Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- Παλαιολόγος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
παντως αν ενδιαφερθηκαν προφανως επειδη θα τους εβγαινε φτηνα,τοτε προβληματιζομαι για την νοοτροπια με την οποια κινουμαστε.
Γιατί ότι λένε οι αρδ το περνουμε σαν δεδομένο, αφού ξέρουμε ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τρί 18 Ιούλ 2017, 19:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να μην προβληματίζεσαι , γνωρίζεις το κόστος;
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Παντως κανεις δεν ξερει τπτ...το ρεπορταζ γινεται 85-90% απο εξωτερικο και αν πεταξει κανενα σπορι η παε.
Με εκεινο το ραντεβου με τον μανατζερ του μπελουσι τι εγινε;;;
Το μεσημερι ο μπελουσι δεν ηταν κοντα;;;τωρα τι εγινε;; τους ξυνισε;;
Οτι να ναι..
Με εκεινο το ραντεβου με τον μανατζερ του μπελουσι τι εγινε;;;
Το μεσημερι ο μπελουσι δεν ηταν κοντα;;;τωρα τι εγινε;; τους ξυνισε;;
Οτι να ναι..
Τελικως... Μπελουσι? Εκανα κι εγω σκαουτινγκ ρε αρδ της συμφορας, πριν μια ωρα
http://peacockandsmiley.com/4478/offici ... -building/
Bellusci now seems set to join Greek side PAOK on a free transfer after finally ending his stay in West Yorkshire.
http://peacockandsmiley.com/4478/offici ... -building/
Bellusci now seems set to join Greek side PAOK on a free transfer after finally ending his stay in West Yorkshire.
- navigator11
Εννοώ ότι ο "επιστημονικός" τρόπος παρουσίασης προσώπων και καταστάσεων βρίσκει αποδέκτες. Υπάρχουν εθελούσια αφ' εαυτού τους (αυτούς τους έχω αφοδευμένους) ευήκοα ώτα για τέτοιου είδους "τροφή". Υπάρχουν εν τούτοις και μη ντε και σώνει α πριορι αρνητικά προδιατεθειμένα. Γράφε - γράφε, λέγε - λέγε, ο σπόρος μια χαρά μπαίνει στο υποσυνείδητο. Και δοθείσης της αφορμής, η δουλίτσα 90 στις 100 περιπτώσεις γίνεται μια χαρά. Θα κάνει κανένα τσαφ καμιά φορά ο ... ελευθερος x Μπελούτσι και το δηλητήριο με λίγη προσπάθεια θα αρχίσει άφθονο να ρέει μέχρι και κατά της ανιψιάς του Ιβάν, που παντρεύτηκε τον μπουλομιμικο!simba έγραψε:προσπερνωντας το ποσο που "κοστιζει", και ο john belushi με 2 κονταρια διπλα του να κοβουν τα παντα, 10 μυρια θα κοστιζεjohn4serres έγραψε: Και ο Ρέτσος είναι του 1998 και πέρυσι έκανε 34 εμφανίσεις.
Και τώρα κοστίζει πάνω απο 10 εκατομμύρια.![]()
Υ.Γ. Ναβι, εισαι σιγουρος οτι δν ισχυει αυτο με βουκιτς-μπελουσκι?
Και την κυριακη γραφτηκε αυτο
"πήγε στην Ολλανδία μαζί με έναν Σέρβο μάνατζερ, ο οποίος εκπροσωπεί τον Μπελούσκι"
το να κανει δλδ επαφες με τον μανατζερ σημαινει οτι ειναι ο ιθυνων νους οπως λες?
- Παλαιολόγος
ναι έτσι ακριβώς,για αυτό λέω,ανeorptol1 έγραψε:Γιατί ότι λένε οι αρδ το περνουμε σαν δεδομένο, αφού ξέρουμε ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται
δεν έχω πειστεί ότι ενδιαφερθήκαμε ποτέ.
Εαν οντως ο Ιταλος ηταν η "πιεση" για τον Ζαμπρανο,απο τη στιγμη που εδωσαν στους αρδ οτι ο Μπελουσι τελος,σημαινει οτι ο Περουβιανος ερχεται.
Παιδιά, δεν πιστεύω τίποτα που βγαίνει από τους γνωστούς ΑΡΔ.
Τα ονόματα τα βγάζουν όπως ακριβώς και εμείς στον Ξερόλα των μεταγραφών.
Και του Λεβέκ και του Ρέι, μαθεύτηκαν αφού έκλεισαν (άσχετα αν τον Ρεί τον καθυστέρησε η ίδια η ΠΑΕ - ήταν με τις βαλίτσες στο χέρι και περίμενε)
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί οι διοικούντες να σκέφτονται Μπελούτσι. Παίκτη για τον οποίο ενδιαφέρονται μόνον οι τελευταίες των τελευταίων της serie Α' και που έχει ρεκόρ 0,5 κίτρινες/αγώνα. Σε μας θα φτάσει στο νέο ρεκόρ των 0,5 κόκκινων/αγώνα. Ακόμα και ο Σουάρες, σε μας, με την επικρατούσα κατάσταση δεν μπορεί να προσφέρει - πόσο δε ο Μπελούτσι.
Έχω εμπιστοσύνη στο Μίχελ. ΟΛΑ του βγήκαν μέχρι σήμερα. Και αυτό που ακούγεται για Μπρίκιτς, δεν μπορώ να του χρεώσω το φταίξιμο. Τον ανάγκασαν τελευταία στιγμή να κλείσει κάποιον. Δεύτερο έψαχνε, όχι πρώτο. Ελεύθερος ήταν, καλό βιογραφικό, φυσικά προσόντα, δεν μπορούσε να φανταστεί κανένας πόσο χάλιας θα έβγαινε.
Προφανώς και ο δανεισμός του Χαρίση έγινε με το σκεπτικό ότι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα ερχόταν άλλος χάφ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ!
Άρα υπομονή... μένουν ακόμα 44 ημέρες για να λήξει η μεταγραφική περίοδος!
Τα ονόματα τα βγάζουν όπως ακριβώς και εμείς στον Ξερόλα των μεταγραφών.
Και του Λεβέκ και του Ρέι, μαθεύτηκαν αφού έκλεισαν (άσχετα αν τον Ρεί τον καθυστέρησε η ίδια η ΠΑΕ - ήταν με τις βαλίτσες στο χέρι και περίμενε)
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί οι διοικούντες να σκέφτονται Μπελούτσι. Παίκτη για τον οποίο ενδιαφέρονται μόνον οι τελευταίες των τελευταίων της serie Α' και που έχει ρεκόρ 0,5 κίτρινες/αγώνα. Σε μας θα φτάσει στο νέο ρεκόρ των 0,5 κόκκινων/αγώνα. Ακόμα και ο Σουάρες, σε μας, με την επικρατούσα κατάσταση δεν μπορεί να προσφέρει - πόσο δε ο Μπελούτσι.
Έχω εμπιστοσύνη στο Μίχελ. ΟΛΑ του βγήκαν μέχρι σήμερα. Και αυτό που ακούγεται για Μπρίκιτς, δεν μπορώ να του χρεώσω το φταίξιμο. Τον ανάγκασαν τελευταία στιγμή να κλείσει κάποιον. Δεύτερο έψαχνε, όχι πρώτο. Ελεύθερος ήταν, καλό βιογραφικό, φυσικά προσόντα, δεν μπορούσε να φανταστεί κανένας πόσο χάλιας θα έβγαινε.
Προφανώς και ο δανεισμός του Χαρίση έγινε με το σκεπτικό ότι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα ερχόταν άλλος χάφ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ!
Άρα υπομονή... μένουν ακόμα 44 ημέρες για να λήξει η μεταγραφική περίοδος!
Μακαρι,αλλα νομίζω πιο πολυ το κάναν για να σταματήσει να γκρινιάζει ο κοσμοςobanebane έγραψε:Εαν οντως ο Ιταλος ηταν η "πιεση" για τον Ζαμπρανο,απο τη στιγμη που εδωσαν στους αρδ οτι ο Μπελουσι τελος,σημαινει οτι ο Περουβιανος ερχεται.
Ναβι, συμφωνω, οταν θελουν να σπειρουν, οι περισσοτεροι τα παρουσιαζουν επιστημονικα, με υπουλο τροπο..
Αυτο ομως δε σημαινει οτι καθε τι που γραφεται, α πριορι ειναι τετοιο και στοχευει να φαει το μιχελ, επειδη ειμαστε αρνητικα προδιατεθειμενοι. Θελει και λιγο φιλτρο. Αλλιως θα καταληξουμε να απορριπτουμε ο,τι δε μας καθεται καλα, ακομα και κατι που μπορει να ειναι ειδηση (σπανιο μ'αυτους τους αχρηστους
), δαιμονοποιωντας το, κατι που κατ'εμε δεν ειναι και ο,τι πιο γονιμο..
Αυτο ομως δε σημαινει οτι καθε τι που γραφεται, α πριορι ειναι τετοιο και στοχευει να φαει το μιχελ, επειδη ειμαστε αρνητικα προδιατεθειμενοι. Θελει και λιγο φιλτρο. Αλλιως θα καταληξουμε να απορριπτουμε ο,τι δε μας καθεται καλα, ακομα και κατι που μπορει να ειναι ειδηση (σπανιο μ'αυτους τους αχρηστους

- buffalobill4
αυτο με τους αρδ σιμπαρα θα αρχισει πλεον να διδασκεται στις πολιτικες επιστημες. εδω και μονο λογω δημοσιογραφων-συστηματος βγαλανε στην αμερικη τον "αντισυστημικο" τραμπ.
Γμσε τα μπιλτατε, πολυ σωστο το παράδειγμα! Δεν ξέρω και ποιος ειναι ο ορος γι'αυτο..