Βόλλεϋ 2017/18
- Παλαιολόγος
Re: Βόλλεϋ 2017/18
παντως δεν δειχνει να ανεβηκε το μπατζετ,απο τις μεταγραφες που καναμε
διαγωνιο γκομεζ,σαφρανοβιτς,φυγαν καποιοι που ζητουσαν περισσοτερα;ηρθαν αλλοι ελληνες
ο συγκεκριμενος που δεν ειναι διεθνης
δεν εχουμε καλμα,αλλα ελγκετα
πηραμε εναν καλο πασαδορο
και αυτο ηταν ολο
δεν εγινε κατι το φοβερο να δικαιολογει αυξηση μπατζετ
ποιοτικα δεν τους ξερω τους ανθρωπους,μπορει να ειναι φοβεροι,αλλα απο την στιγμη που ο ενας δεν ειναι διεθνης,οι αλλοι ηδη υπηρχαν,δεν συμφωνησαμε ελληνες που ζητουσαν περισσοτερα
πως ανεβηκε το μπατζετ σε σχεση με περσι που ειχαμε νταντε που αλλαξαμε ποσους διαγωνιους και ειχαμε και τους ελληνες που στειλαμε φετος ?
με τον πασαδορο?ειναι δυνατον;
διαγωνιο γκομεζ,σαφρανοβιτς,φυγαν καποιοι που ζητουσαν περισσοτερα;ηρθαν αλλοι ελληνες
ο συγκεκριμενος που δεν ειναι διεθνης
δεν εχουμε καλμα,αλλα ελγκετα
πηραμε εναν καλο πασαδορο
και αυτο ηταν ολο
δεν εγινε κατι το φοβερο να δικαιολογει αυξηση μπατζετ
ποιοτικα δεν τους ξερω τους ανθρωπους,μπορει να ειναι φοβεροι,αλλα απο την στιγμη που ο ενας δεν ειναι διεθνης,οι αλλοι ηδη υπηρχαν,δεν συμφωνησαμε ελληνες που ζητουσαν περισσοτερα
πως ανεβηκε το μπατζετ σε σχεση με περσι που ειχαμε νταντε που αλλαξαμε ποσους διαγωνιους και ειχαμε και τους ελληνες που στειλαμε φετος ?
με τον πασαδορο?ειναι δυνατον;
desperando έγραψε:Εγώ πάλι χάρηκα πάρα πολύ για την ανανέωση του μβπ του τελευταίου παιχνιδιού.
Και εγώ το ίδιο, δίνει και τη ψυχή του ο Τακουριδης,πολύ σημαντικό στον αθλητισμό αυτό.
- PaokPatraG4
Χάρηκα για την ανανέωση του τρελού Τακου αλλά με τον ακραίο ψιλό πάγωσα είναι η αλήθεια....Τεσπα λογικά εάν δεν βγει Δεκεμβρη-Γεναρη θα ψάχνουμε για άλλον....έτσι κ αλλιώς τα πλέυ οφ μας ενδιαφέρουν και εκεί δείχνει κακαλα η ομάδα....
- painkiller4
- john4serres
- Παλαιολόγος
Καταρχήν δεν είναι μεταγραφή για ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ
Επαιζε σε ομάδα που έπεσε α2.
Δεν παίζει στην εθνική Ολλανδίας που πάνω κάτω είναι στο ίδιο επίπεδο μ την Εθνική Ελλάδος.
Που έχει 4 ακραίους ο ενας είναι στον γαύρο ο άλλος Κορέα ο άλλος παίζει στην Γερμανία κ ο τέταρτος στην Ρουμανία.
Να ενημερώσω απλά οτι κ θέση να ανοίξει πρέπει να διώξουμε κάποιον για να πάρουμε διότι έχουμε μόνο ξένους και κανέναν κοινοτικό αν δεν κάνω λάθος. Δείτε ο γαύρος τι εθνικότητες παιχτών έχουν μαζέψει για ν έχουν το δικαίωμα. Εμαθα επίσης οτι απόφαση θ βγεί μεχρι 7 Ιουλίου
Επαιζε σε ομάδα που έπεσε α2.
Δεν παίζει στην εθνική Ολλανδίας που πάνω κάτω είναι στο ίδιο επίπεδο μ την Εθνική Ελλάδος.
Που έχει 4 ακραίους ο ενας είναι στον γαύρο ο άλλος Κορέα ο άλλος παίζει στην Γερμανία κ ο τέταρτος στην Ρουμανία.
Να ενημερώσω απλά οτι κ θέση να ανοίξει πρέπει να διώξουμε κάποιον για να πάρουμε διότι έχουμε μόνο ξένους και κανέναν κοινοτικό αν δεν κάνω λάθος. Δείτε ο γαύρος τι εθνικότητες παιχτών έχουν μαζέψει για ν έχουν το δικαίωμα. Εμαθα επίσης οτι απόφαση θ βγεί μεχρι 7 Ιουλίου
- Παλαιολόγος
εγω δεν εχω καταλαβει απο που προκυπτει η αυξηση μπατζετ
γκομεζ κρατησες,τσεκ
οι ελληνες ζητησα αυξηση εδιωξες καποιους για αυτον τον λογο
πηρες εναν καλο πασαδορο(οχι ομως σαν αυτον του γαυρου)
και ενα μετριο αν οχι ανυπαρκτο ονομα για ακραιο,περσι νταντε!
και σαφρανοβιτς
απο που προκυπτει πως αυξησνα το μπατζετ?
και στον παγκο δεν εχεις καλμα που προφανως ηταν ακριβοτερος του ελγκετα.
γκομεζ κρατησες,τσεκ
οι ελληνες ζητησα αυξηση εδιωξες καποιους για αυτον τον λογο
πηρες εναν καλο πασαδορο(οχι ομως σαν αυτον του γαυρου)
και ενα μετριο αν οχι ανυπαρκτο ονομα για ακραιο,περσι νταντε!
και σαφρανοβιτς
απο που προκυπτει πως αυξησνα το μπατζετ?
και στον παγκο δεν εχεις καλμα που προφανως ηταν ακριβοτερος του ελγκετα.
- PaokPatraG4
Παλαιολόγος έγραψε:ρε σεις απο την β εθνικη τουρκιας τον φερανε??![]()
Μην αρχίζετε την μιρλα πάλι αδέρφια γιατί στα πλευ οφ θα βάλω μέσα Τερζή-Σωτηριου-Σακογλου και Παπαδόπουλο και θα τα πηδήξω πάλι τα γαυρακια....Και εγώ έφαγα ένα ξενερωμα γιατί ασχολούμαι αρκετά με το βόλλεϋ γιατί μου αρέσει σαν άθλημα και δεν τον ξέρω τον παληκαρο αλλά ακόμα και έτσι ΠΑΟΚ είσαι και θα τους.....στην λαχαναγορά του Ρέντη...
- Παλαιολόγος
με αυτην την λογικη θα το σηκωνουμε διακοσια χρονια σερι
αλλα δεν ειναι ετσι
γι αυτο πρεπει να υπαρχει πλανο ορθολογικο,η φανελα δεν θα αρκει μια ζωη.
απο εκει και περα δεν ειναι μιρλα,τους παιχτες δεν τους ξερω,μου ειναι παντελως αγνωστοι και δεν τους κρινω
αυτο που κρινω ειναι η δηλωση περι αυξησης μπατζετ η οποια δεν προκυπτει απο καπου
αλλα δεν ειναι ετσι
απο εκει και περα δεν ειναι μιρλα,τους παιχτες δεν τους ξερω,μου ειναι παντελως αγνωστοι και δεν τους κρινω
αυτο που κρινω ειναι η δηλωση περι αυξησης μπατζετ η οποια δεν προκυπτει απο καπου
Εννοείτε στηρίζουμε και έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη σε όλους όσοι ασχολούνται με την ομάδα αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Απλά σχολιάζουμε. Αλλωστε ήμουν ο πρώτος που έλεγα αλλαγή καλμα κ ότι πίστευα ελκετα οτι θ αλλάξει η ψυχολογία κ οτι θ το σηκώσουμε.
- PaokPatraG4
Παλαιολόγος έγραψε:με αυτην την λογικη θα το σηκωνουμε διακοσια χρονια σερι
αλλα δεν ειναι ετσι
Ο Γκόμεζ με τον τραυματισμό στον ώμο δεν είναι σίγουρο ότι θά είναι ο παλιός εκρηκτικός Γκόμεζ....Παίζει να χρειαστεί διαγώνιος αδερφέ....Ίσως λέω ίσως να περιμένουν Γκόμεζ και στην θέση του να έρθει κάτι δυνατό...Το μεγαλύτερο ποσοστό επιθέσεων το παίρνει ο διαγώνιος και όχι οι ακραίοι....Άλλο που πέρσι έκαναν καταληκτικά πλευ οφ οι ακραίοι σου ο Τακου και ο Τερζής...Για να δούμε την ομάδα στο βόλλεϋ δεν την ξεγράφω ποτέ....
- Παλαιολόγος
Δηλώσεις του νέου αποκτήματος:
Δε ξέρω παιδιά, συμφωνώ ότι το βιογραφικό του δε λέει πολλά αλλά στα βίντεο μου αρέσει πολύ. I Like him!
“Ήταν εύκολη απόφαση το να συνεχίσω στην καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Μου αρέσει να αγωνίζομαι και να κερδίζω, ειδικά σε ομάδες με παθιασμένο κοινό. Έχω δει κάποια βίντεο με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, είναι φανταστικοί. Ήταν αδύνατο να αρνηθώ σε μια τέτοια πρόταση.
Γνώριζα ότι ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα τις τρεις τελευταίες σεζόν. Θέλω να πω ότι το τέταρτο έρχεται.
Σέβομαι όλους τους φιλάθλους, σε όλο τον κόσμο, αλλά οι οπαδοί της ομάδας που αγωνίζομαι είναι κάτι ιδιαίτερο για εμένα. Ανυπομονώ να τους γνωρίσω από κοντά και να έχουμε μια φανταστική χρονιά στο γήπεδο…μαζί!
Οι στοίχοι μας είναι ξεκάθαροι. Το τρεμπλ στην Ελλάδα και να πάμε όσο γίνεται πιο μακριά στο Champions League”.
Δε ξέρω παιδιά, συμφωνώ ότι το βιογραφικό του δε λέει πολλά αλλά στα βίντεο μου αρέσει πολύ. I Like him!