Highlights
[youtube]WLZDJ_MXkME[/youtube]
Π.Α.Ο.Κ.-Π.Γ.Σ.Σ 1-0,MVP- Σχόλια & Παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Π.Γ.Σ.Σ 1-0,MVP- Σχόλια & Παραλειπόμενα
Παιδιά δεν ξέρω ποιος έχει παίξει σε ομάδα αλλά όταν πηγαίνει στο τέλος το ματς τότε αυτός που θέλει να κερδίζει και στην προπόνηση όπως έκανα και εγώ (μπάσκετ έπαιζα) το μυαλό είναι στα κόκκινα λογώ υπερπροσπάθειας. Και με τις μαγκιές μπέν και κάτι αράουτ ένα λεπτό για να εκτελεστούν όπως και κάνα τετράλεπτο που έκανε το μουνόπανο που έφαγε την κόκκινη και δεν έβγαινε παρά τα παρακάλια του διαιτητή και δίνοντας μόνο τέσσερα λεπτά καθυστέρηση και μη κρατόντας παραπάνω λεπτά για την αλλαγή του μασούντ που ενώ είναι εκτός γηπέδου μπαίνει ξανά μέσα και χαλαρά πηγαίνει να βγεί ήρθε το ξέσπασμα του Πέλκα και καλά έκανε. Απλώς δεν κατάλαβα τί ήθελαν μετά οι του νιόνιου και την έπεσαν στον διαιτητή? Και το γκόλ μπαίνει στο 93:58 ούτε καν ένα δευτερόλεπτο παραπάνω από τα τέσσερα λεπτά που έδειξε ο διαιτητής. Δύο δευτερόλεπτα νωρίτερα πριν το τέλος. Ας πάμε τώρα στα ποδοσφαιρικά. Η ομάρα ήταν καλή σε όλο το ματς , σοβαρή και καλύτερη του αντιπάλου. Γιατί μετά από καιρό ήταν τόσο σοβαρή έχει ονοματεπώνυμο. Λέγετε ΚΑΝΙΑΣ. ο ΚΑΝΙΑΣ μου θυμίζει βιτόλο αλλά καλύτερο στο τρανζίσιον από την φάση άμυνας σε επίθεση. Γέμισε το κέντρο και απελευθέρωσε τσίμιροτ και σάκχωφ. Παικταρας και πρέπει να πάρει ο Ίβιτς και ένα ακόμη καθαρό εξάρι για το καλοκαίρι για μπακ απ του ΚΑΝΙΑΣ. Ίσως μα καλή περίπτωση είναι του 23χρονου μιλόσεβιτς εάν δεν κάνω λάθος που έμεινε ελεύθερος απο τουρκία τον ιανουάριο.
- kataramenos5
mpafos4 έγραψε:Οσο για τις ηθικολογιες των χανουμοgayροβαζελων.....να τις βαλουν στον πατο τους!!!
Χορτασαμε ολα αυτα τα χρονια την "ηθικη" σας....ηρθε η ωρα να βλεπετε τα @ρχιδια μας!!!!
Αυτα.
Aπορώ γιατι καποιοι υμνουν τον Σιώπη. Δεν εχει τπτ περισσοτερο απο τον Κατσε.
Ο σιωπης ειναι παικτορα. Ο κατσε ειναι ενα τρεχαντηρι.
- sourmenetes
- Moderator