Π.Α.Ο.Κ-Tenerife 66-63,MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- Μπαρκαρούτσος
Re: Π.Α.Ο.Κ-Tenerife 66-63,MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ούτε εγώ με τον Πειραία το είχαμε αντιληφθεί! Το είδαμε μετά στα στατιστικά στο γήπεδο και δεν το πιστεύαμε..
- Chuck Norris
Πρέπει να έχει παίξει κάτι λιγότερο από 40 λεπτά , γιατι δεν ξεκίνησε βασικός αν θυμάμαι καλά!
- ΑποστόληςΑ
Το εκπληκτικό είναι οι 14/18 βολές. Αν αυτό το ποσοστό (σχεδόν 78%) το είχαμε και σε άλλα παιχνίδια θα είχαμε περισσότερες νίκες παντού.
- Chuck Norris
Ισχυει τωρα βλεπω και στο live που ειχε στην κεντρικη χθες οτι όντως ξεκίνησε
Γενικά πρέπει να έχουν ανέβει λίγο τα νούμερα μας λίγο στις βολές τον τελευταίο καιρό

Γενικά πρέπει να έχουν ανέβει λίγο τα νούμερα μας λίγο στις βολές τον τελευταίο καιρό
Μπράβο στα παιδιά. Σε ένα άθλημα που στις 95/100 κερδίζει ο καλύτερος, με το πάθος και το πείσμα τους διεκδίκησαν και κατάφεραν αυτό το 5%. και εκει μέσα, με άλλο 5% θα παμε και θα πάρουμε τη πρόκριση. (θα βαλει μια κλασσικη 20αρα πόντους ο ΜακΦαντεν, αφου είναι εκτός έδρας
)
Μπράβο και σε όσους -λίγους- ήρθαν, απο κοντά ή μακριά.
Ανέκαθεν ήμουν λιγο...μακρια απο το...παλατάκι
, αλλα μετά τη χθεσινή μου επίσκεψη μπορώ όντως να πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι (και μετά τις παρεμβάσεις σε καθίσματα κτλ) είναι το πιο όμορφο γήπεδο που είχε ποτέ ο ΠΑΟΚ και αξίζει να είναι όσο πιο γεμάτο μπορεί σε κάθε αγώνα.
υγ: και το χθεσινό, χωρίς ενα σημαντικό παίχτη (απο ότι κατάλαβα απο όσα μου λένε τα παιδιά), τον Σάιμπερτ.
υγ2: τσιμπήσαμε και μια επετειακή απο τη μπουτικ. Για ηλικίες 3-5
Μπασκετικιά θα την κανω βρε 

Μπράβο και σε όσους -λίγους- ήρθαν, απο κοντά ή μακριά.
Ανέκαθεν ήμουν λιγο...μακρια απο το...παλατάκι

υγ: και το χθεσινό, χωρίς ενα σημαντικό παίχτη (απο ότι κατάλαβα απο όσα μου λένε τα παιδιά), τον Σάιμπερτ.
υγ2: τσιμπήσαμε και μια επετειακή απο τη μπουτικ. Για ηλικίες 3-5

- Μπαρκαρούτσος
Θα το κλειδώσω το Σάββατο αυτό, άσ'το να υπάρχει να βλέπω το σκορ να χαίρομαι...
Γενικά διαπιστώνω ότι η φετινή ομάδα μ'αρέσει περισσότερο από τη περσινή, σαν σύνολο. Και μπορούμε να τη κρίνουμε με ασφάλεια, καθώς περνάει νομίζω τα ίδια ακριβώς εμπόδια με τη περσινή (παρόμοιας δυναμικότητας αντίπαλοι, τραυματισμοί βασικών κτλ).
Μ'αρέσουν οι φετινοί καθώς είναι περισσότερο συνεπείς στην απόδοσή τους από παιχνίδι σε παιχνίδι, υπάρχει καλύτερο περιθώριο για rotation με το βάθος πάγκου (πέρσι μετά τους βασικούς, το ΧΑ-ΟΣ). Επίσης, οι φετινοί παίζουν πολύ καλή άμυνα και είναι συνεπείς τακτικά. Οκ, όχι κάτι φοβερό man-to-man, αλλά το γεγονός ότι δεν τρώμε δίποντα καθόλου εύκολα, λέει πολλά. Οκ κάποια mid-range θα γίνουν από τον αντίπαλο, κλάην. Και στο 5 έχεις φυσικά τον Keith που δίνει όσα δεν έδινε πέρσι ο ΣΣ15. Το θέμα είναι ότι δεν έχεις 2ο 5άρι, ενώ πέρσι είχες έναν Κώττα που ήξερες ότι μπορεί να παίξει στοιχειωδώς καλά, κι ας προτιμούσε ο Σούλης τον Keith αναπληρωματικό 5άρι.
Αλλά ναι, τους γουστάρω τους φετινούς. Πολύ.
8 του Μάρτη ο επαναληπτικός... Βαριέμαι να ψάξω ώρα.
Μέρα της γυναίκας είναι, κάντε ένα δώρο στη γυναίκα σας και καλά εκδρομή στα Κανάρια και όταν φτάσετε εκεί, πάτε αμέσως γήπεδο!

Γενικά διαπιστώνω ότι η φετινή ομάδα μ'αρέσει περισσότερο από τη περσινή, σαν σύνολο. Και μπορούμε να τη κρίνουμε με ασφάλεια, καθώς περνάει νομίζω τα ίδια ακριβώς εμπόδια με τη περσινή (παρόμοιας δυναμικότητας αντίπαλοι, τραυματισμοί βασικών κτλ).
Μ'αρέσουν οι φετινοί καθώς είναι περισσότερο συνεπείς στην απόδοσή τους από παιχνίδι σε παιχνίδι, υπάρχει καλύτερο περιθώριο για rotation με το βάθος πάγκου (πέρσι μετά τους βασικούς, το ΧΑ-ΟΣ). Επίσης, οι φετινοί παίζουν πολύ καλή άμυνα και είναι συνεπείς τακτικά. Οκ, όχι κάτι φοβερό man-to-man, αλλά το γεγονός ότι δεν τρώμε δίποντα καθόλου εύκολα, λέει πολλά. Οκ κάποια mid-range θα γίνουν από τον αντίπαλο, κλάην. Και στο 5 έχεις φυσικά τον Keith που δίνει όσα δεν έδινε πέρσι ο ΣΣ15. Το θέμα είναι ότι δεν έχεις 2ο 5άρι, ενώ πέρσι είχες έναν Κώττα που ήξερες ότι μπορεί να παίξει στοιχειωδώς καλά, κι ας προτιμούσε ο Σούλης τον Keith αναπληρωματικό 5άρι.
Αλλά ναι, τους γουστάρω τους φετινούς. Πολύ.
8 του Μάρτη ο επαναληπτικός... Βαριέμαι να ψάξω ώρα.
Μέρα της γυναίκας είναι, κάντε ένα δώρο στη γυναίκα σας και καλά εκδρομή στα Κανάρια και όταν φτάσετε εκεί, πάτε αμέσως γήπεδο!

- PAOK_Antarctica
- Μπαρκαρούτσος
Ώρα δηλαδή που θα έχει και ποδοσφαιρικό Champions League...και μαντέψτε τι θα δείχνει στα μαγαζιά...
- ΑποστόληςΑ
Ρε, δώρο στη γυναίκα στα Κανάρια;
Και την γκόμενα που;
SM-G935F
Και την γκόμενα που;
SM-G935F
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
pilotos έγραψε:Ρε, δώρο στη γυναίκα στα Κανάρια;
Και την γκόμενα που;
SM-G935F
Παλατάκι για ξεμονάχιασμα.
- Kostomanolis
Καλα δεν λενε και τιποτα τα Καναρια. Ειδικα το καλοκαιρι ειναι ολο το νησι της Τενεριφης ενα τεραστιο Φαληρακι
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
Τα Κανάρια είναι επτά νησιά. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι η Τενερίφη, το πιο τουριστικά ανεπτυγμένο (και πολύ αξιοποιημένο) νησί όταν πήγα εγώ, πριν από 20 έτη περίπου. Όντως σαν φυσικό τοπίο δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, εκτός από το βουνό - ηφαίστειο στο κέντρο του νησιού, που υπερέβαινε σε ύψος τα 3 χιλιόμετρα (το πιο ψηλό βουνό της Ισπανίας) και είναι επισκέψιμο. To Λαναζαρότε όμως που θυμίζει σεληνιακό τοπίο με τους λόφους - ηφαίστεια που διαθέτει ήταν σαφώς πιο θεαματικό.