Τον κρυφό μεγαλομέτοχο των πουστόγ@υρων λέει...pilotos έγραψε:Τον κουλη τον μετοχο λες;
SM-G935F

Τον κρυφό μεγαλομέτοχο των πουστόγ@υρων λέει...pilotos έγραψε:Τον κουλη τον μετοχο λες;
SM-G935F
Η μονη νορμαλ απαντηση. Ο αλλος ετρεξε παλι να τσιγκλισει χωρις να τ μιλησω "μαλιστα.... Ουτε καν εδω...PAOK_Antarctica έγραψε:Ρε συ Dimg4, εφόσον οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει ίδιο αριθμό τερμάτων μετράει αποκλειστικά και μόνο το ποια ομάδα έβαλε τα περισσότερα εκτός έδρας.
Doomlord4 έγραψε:1-0 στο 1' οπότε οι Σαλκαίοι χαλαρώνουν...
1-1 στο 20' με Πέλκα
1-2 στο 22' με πέναλτι και αποβολή Σαλκαίου
1-3 στο 46' με Μυστακίδη
8 δοκάρια (4 για κάθε ομάδα) μέχρι το 90'
90'.....
10' οι καθυστερήσεις....
Στο 91' με κεφαλιά του Γλύκου το 1-4
Από τα πανηγύρια οι καθυστερήσεις στα 15'
Στο 115' κερδίζει πέναλτι η Σάλκε....
Την συνέχεια θα σας την πω αύριο
Αυτές είναι δύσκολες πληροφορίες,δεν τις έχωnavigator11 έγραψε:Ο Ιβάν είναι στην αρίνα των Σαλκαίων; Αν είναι, ενημέρωσε. Να μπω κατευθείαν κατά τις 21:30 στο παοκμανια να δω απλά το αποτέλεσμα!
Navi μου τα ξέρουμε...θα μπούνε αυτοί ψηλωμένοι θα μπούμε εμείς χαλαροί χωρίς άγχος από το πουθενά τσουπ..0-1..θα πάει το ματς πάνω κάτω και καλά δεν μασάνε αυτοί εμείς θα παίζουμε για να κρατήσουμε το διπλό δεν θα σκεφτόμαστε την πρόκριση και επειδή είναι και σαψάληδες αυτοί και αμπντάληδες λίγο,θα ανοιχτούν κι άλλο και τσουπ...κατά το 75' ο Τζαλμά θα βρει ξαφνικά δίχτυα μετά από 18 προσπάθειες θα βάλει το γκολ της ζωής του την πιο δύσκολη προσπάθεια της βραδιάς εννοείται..και ξαφνικά θα σκεφτόμαστε την πρόκριση αυτοί θα κοιτάνε την κερκίδα μας και θα σκέφτονται άμα γίνει κανά 0-3 ότι θα είναι σαν τον Ντράγκο στο Ροκυ 4 που τις έτρωγε μες την Ρωσία και τι θα γίνει τώρα και τέτοια...και φάγωμα τα νύχια..και σε χαμένη ευκαιρία μας σπάσιμο τηλεοράσεις και λαπ-τοπ και χτύπημα στην διπλανή να δούμε το τελευταίο 5λεπτο και τα γνωστά...ΠΑΟΚ είσαι....navigator11 έγραψε:Όχι, αδερφέ. Δε θα το αντέξω. Να σου πω την αμαρτία μου το σκέφτομαι από την Παρασκευή ήδη αυτό το σενάριο. Ας αποκλειστούμε μια φορά, κρατώντας την ηρεμία μας, δεν είναι κακό!agios έγραψε:Στο 0-2 που θα γίνει κατά το 70' όλοι θα τρώμε τα νύχια μας και μεις κι αυτοί...να με θυμάστε...
Δεν τα ξες καλα τα πραγματα...Dimg4 έγραψε:Βααικα με 1-4 αυτοι περνανεteo4giannitsa έγραψε:Καλά, μηνύματα για 0 - 4 είναι εκτός πραγματικότητας και καλό θα ήταν να αποφεύγονται. 1-4 και πρόκριση με εκτός έδρας γκολ
Doomlord4 έγραψε:Αυτές είναι δύσκολες πληροφορίες,δεν τις έχωnavigator11 έγραψε:Ο Ιβάν είναι στην αρίνα των Σαλκαίων; Αν είναι, ενημέρωσε. Να μπω κατευθείαν κατά τις 21:30 στο παοκμανια να δω απλά το αποτέλεσμα!
![]()
Υ.Γ Κρίμα που την λένε Σάλκε κι όχι Εσαλκε
Ανάποδα θα έκανε μεγαλύτερο θόρυβο με το όνομά της....
Ρε τι ζούμε! Κι έκοψα σήμερα τα νύχια μου το χαϊβάνι ...agios έγραψε:Navi μου τα ξέρουμε...θα μπούνε αυτοί ψηλωμένοι θα μπούμε εμείς χαλαροί χωρίς άγχος από το πουθενά τσουπ..0-1..θα πάει το ματς πάνω κάτω και καλά δεν μασάνε αυτοί εμείς θα παίζουμε για να κρατήσουμε το διπλό δεν θα σκεφτόμαστε την πρόκριση και επειδή είναι και σαψάληδες αυτοί και αμπντάληδες λίγο,θα ανοιχτούν κι άλλο και τσουπ...κατά το 75' ο Τζαλμά θα βρει ξαφνικά δίχτυα μετά από 18 προσπάθειες θα βάλει το γκολ της ζωής του την πιο δύσκολη προσπάθεια της βραδιάς εννοείται..και ξαφνικά θα σκεφτόμαστε την πρόκριση αυτοί θα κοιτάνε την κερκίδα μας και θα σκέφτονται άμα γίνει κανά 0-3 ότι θα είναι σαν τον Ντράγκο στο Ροκυ 4 που τις έτρωγε μες την Ρωσία και τι θα γίνει τώρα και τέτοια...και φάγωμα τα νύχια..και σε χαμένη ευκαιρία μας σπάσιμο τηλεοράσεις και λαπ-τοπ και χτύπημα στην διπλανή να δούμε το τελευταίο 5λεπτο και τα γνωστά...ΠΑΟΚ είσαι....navigator11 έγραψε:Όχι, αδερφέ. Δε θα το αντέξω. Να σου πω την αμαρτία μου το σκέφτομαι από την Παρασκευή ήδη αυτό το σενάριο. Ας αποκλειστούμε μια φορά, κρατώντας την ηρεμία μας, δεν είναι κακό!agios έγραψε:Στο 0-2 που θα γίνει κατά το 70' όλοι θα τρώμε τα νύχια μας και μεις κι αυτοί...να με θυμάστε...