Π.Α.Ο.Κ-Schalke 04, 16/02, 22:05, CosmoteSports

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Re: Π.Α.Ο.Κ-Schalke 04, 16/02, 22:05, CosmoteSports

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Καλημερα..

Μη περιμενετε να δειτε αερα πατριδα αγωνα..
γνησιο ανηψι απτο εστοριλ ο σερβος, θα διαφυλαξει φρεσκους Μπισε κ Κλαους για το 60'-70'..
οι οχτροι γερμανο-σκοπιανοι ειναι μηχανακια, κ δεν ειναι χανοι να μπουν φουλ ατακ..με 0-1 μας τελειωσαν..
ταμπουρι λεει το προγραμμα για μας γιατι κ το 0-0 ειναι ευλογια για 1ο αγωνα..

Ο μονος λογος να μην ισχυσουν τα παραπανω ειναι να προκληθει ''κατηφορα'' απτις ιαχες κ ζησουμε καμια μαγικη στιγμη ημιχρονο-τελικο..
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

cellophan έγραψε:To G/G στο 1.90 νομίζω είναι μια ασφαλής επιλογή.
To στοίχημα είναι ένα.
Anytime σκόρε Κλάους.
Είναι σαν να κλέβεις εκκλησία
Φαντασμα

Δημοσίευση από Φαντασμα »

Το ξαναλέω κι επιμένω κι ας αποδειχτεί λάθος..."Τελειωμένη υπόθεση, περασμένος ΠΑΟΚ"
Ούτε το σύστημα έχει σημασία, ούτε η τακτική, ούτε ποιος θα ξεκινήσει και ποιος θα αντικαστήσει και ποιος θα κάτι τι σε ποιον ποτε κλπ. Αυτα ειναι εργαλεία του κοουτς κι εμείς κοουτς δεν είμαστε. Ακούστε όμως αυτό...ο άνθρωπος έχει σημασία πρώτιστα, όχι οι τακτικές που χρησιμοποιεί....και ανθρωπος που πριν καλά-καλά σιγουρέψει την θέση του στην ομάδα-καρμανιόλα και όντας 9ος (!!!) συγκρούεται ανοιχτά με την πληγή που χε στεριώσει χρόνια πάνω στον ΠΑΟΚ και φτάσανε μέχρι και οι οπαδοί του να την υποστηρίζουν, δεν έχει καμμία διάθεση να το πάει λάου-λάου και να "διαχειριστεί" (οπως οι προηγούμενοι) αλλά είναι άνθρωπος της ρήξης και της σύγκρουσης, φιλόδοξος που κοιτάζει ψηλά. Δεν θα πάει ψηλά ο ΠΑΟΚ παρά μόνο με κάποιον που κοιτάζει ψηλά, σκέφτεται ψηλά, σχεδιάζει ψηλά. Δεν περνάνε οι μικροί στους μεγάλους με διαχείριση αλλά με ρήξη. Με ξύλο. Με κόστος. Θεωρώ ότι ο Ιβιτς τα ξέρει αυτά, τα θέλει αυτά, τα ονειρεύτηκε αυτά. Και θα τα βγάλει στο γήπεδο. Με όποιο τρόπο και σύστημα αποφασίσει. Δεν είναι κυνικός ο Ιβιτς σαν τον Σάντος, ούτε καν πραγματιστής. Γυαλίζει το μάτι του απλά είναι έξυπνο παιδί και το μαζεύει ακόμα. Αυτά που κάνει ο σέρβος στον ΠΑΟΚ πριν καν κλείσει χρόνο δεν τα χουμε ξαναδεί. Η ομάδα αυτή μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έγινε έξυπνη, γρήγορη, ικανή...έγινε ΟΜΑΔΑ. Κι αν όχι φέτος, σίγουρα του χρόνου θα κλ@νει μέντες όποιος σταθεί απέναντί μας. Ενα αμπαλο Φαντασμα όμως πιστεύει ότι από φέτος κιόλας κάποιοι Ούνοι κατσικοσφίχτες και κάποιοι ερυθρόλευκοι τζάμπα μάγκες θα πάρουν το μάθημά τους. Θα γίνει χαμός. Ζήτω ο ΠΑΟΚ γμ την τρέλα μου μέσα! Έτσι...νταηλίκι...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Φαντασμα έγραψε:Το ξαναλέω κι επιμένω κι ας αποδειχτεί λάθος..."Τελειωμένη υπόθεση, περασμένος ΠΑΟΚ"
Ούτε το σύστημα έχει σημασία, ούτε η τακτική, ούτε ποιος θα ξεκινήσει και ποιος θα αντικαστήσει και ποιος θα κάτι τι σε ποιον ποτε κλπ. Αυτα ειναι εργαλεία του κοουτς κι εμείς κοουτς δεν είμαστε. Ακούστε όμως αυτό...ο άνθρωπος έχει σημασία πρώτιστα, όχι οι τακτικές που χρησιμοποιεί....και ανθρωπος που πριν καλά-καλά σιγουρέψει την θέση του στην ομάδα-καρμανιόλα και όντας 9ος (!!!) συγκρούεται ανοιχτά με την πληγή που χε στεριώσει χρόνια πάνω στον ΠΑΟΚ και φτάσανε μέχρι και οι οπαδοί του να την υποστηρίζουν, δεν έχει καμμία διάθεση να το πάει λάου-λάου και να "διαχειριστεί" (οπως οι προηγούμενοι) αλλά είναι άνθρωπος της ρήξης και της σύγκρουσης, φιλόδοξος που κοιτάζει ψηλά. Δεν θα πάει ψηλά ο ΠΑΟΚ παρά μόνο με κάποιον που κοιτάζει ψηλά, σκέφτεται ψηλά, σχεδιάζει ψηλά. Δεν περνάνε οι μικροί στους μεγάλους με διαχείριση αλλά με ρήξη. Με ξύλο. Με κόστος. Θεωρώ ότι ο Ιβιτς τα ξέρει αυτά, τα θέλει αυτά, τα ονειρεύτηκε αυτά. Και θα τα βγάλει στο γήπεδο. Με όποιο τρόπο και σύστημα αποφασίσει. Δεν είναι κυνικός ο Ιβιτς σαν τον Σάντος, ούτε καν πραγματιστής. Γυαλίζει το μάτι του απλά είναι έξυπνο παιδί και το μαζεύει ακόμα. Αυτά που κάνει ο σέρβος στον ΠΑΟΚ πριν καν κλείσει χρόνο δεν τα χουμε ξαναδεί. Η ομάδα αυτή μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έγινε έξυπνη, γρήγορη, ικανή...έγινε ΟΜΑΔΑ. Κι αν όχι φέτος, σίγουρα του χρόνου θα κλ@νει μέντες όποιος σταθεί απέναντί μας. Ενα αμπαλο Φαντασμα όμως πιστεύει ότι από φέτος κιόλας κάποιοι Ούνοι κατσικοσφίχτες και κάποιοι ερυθρόλευκοι τζάμπα μάγκες θα πάρουν το μάθημά τους. Θα γίνει χαμός. Ζήτω ο ΠΑΟΚ γμ την τρέλα μου μέσα! Έτσι...νταηλίκι...
Το ΑΥΤΟ!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε:Uefa mafia ,ΕΠΟ και ΕΣΑΚΕ
σας γραφουμε στα φρυδια μας
το ιδιο και τη Σαλκε.

:opaokara: :opaokara:
Τι κ@λοονομα ρε πστ..
Ναι ρε π@@στη μου, δεν ταιριάζει με τίποτα το γ@μίδι...Οπότε...

-

-

"Της Σάλκε ο Δικέφαλος θα γίνει ο μπαμπάς
γιατί γ@μιούντ' οι γερμ@νοί κι όλος ο Πειραιάς"!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
grg80

Δημοσίευση από grg80 »

φαντασμα βγες απο το μυαλο μου!

εχω τη διαισθηση οτι απο αυτο το ματς θα εδραιωθει η πληρης επιστροφη του ΠΑΟΚ μας!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ρε τι να μασήσουμε εμείς από ομάδα που ο αναγραμματισμός του ονόματος της λέει: Κ Λ Α Σ Ε ...??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Όταν μάλιστα του δικού μας ονόματος είναι: Κ Ο Π Α ...??? :pano: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Άντε γ@μησε τους ρε Π.Α.Ο.Κ.άάάάρρρρααααα!!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Γαμώ την τρέλα μου με κατέβασαν Αθήνα για δουλειά μέχρι το Σάββατο και χάνω Σάλκε έχω χάσει επαφή κι απ το φορουμ γάμα τα... :twisted: Τι γίνεται ρε μάγκες?Βαστάτε γερά κι ορμάτε!!Γκόραν στις επάλξεις κράτα γερά...λείπω...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Άγιε, μην αγχώνεσαι... Θα στην κρατήσω την θέση κι ας είναι άδεια, θα φωνάζει ο διπλανός σου για σένα

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Μια και το έθιξε ο Άγιος...εμείς που ξεμείναμε Αθήνα, θα παίξει καμια μάζωξη συνθηματική για να το δούμε;
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Ειναι καρτακιας και πεναλτακιας ο συμπατριωτης Χαβιερ, θελει προσοχη αυριο
Άβαταρ μέλους
goran 64

agios έγραψε:Γαμώ την τρέλα μου με κατέβασαν Αθήνα για δουλειά μέχρι το Σάββατο και χάνω Σάλκε έχω χάσει επαφή κι απ το φορουμ γάμα τα... :twisted: Τι γίνεται ρε μάγκες?Βαστάτε γερά κι ορμάτε!!Γκόραν στις επάλξεις κράτα γερά...λείπω...
Με τις ευλογίες σου Άγιε μου... :)

Νιώθω ήδη ως άλλος Ακρίτας των συνόρων και θα τα υπερασπιστώ μέχρι τελευταίας ρανίδος... :opaokara: :nairepaok:

:pano:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Διαβασα πως ο ρεφερι του αγωνα ηταν αυτος που σφυριξε το 1-1 φετος με Αγιαξ. Αν θυμαμαι σωστα,δεν τους ειχε δωσει ουτε κουκουτσι τους Ολλανδους και δεν μασησε.

Πολυ θετικο να μην καταλαβαινει απο "φανελες" ο ρεφερι.Αν αξιζουμε το ματσακι,θα το παρουμε

Επισης ωραιο βιντεακι βγαλαν εκει στην ΠΑΕ για τον αγωνα. Ευγε
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ναι ήταν πολύ καλός ο ρέφερι, όπως πρέπει να είναι, οι ποδοσφαιριστές να παίζουν μπάλα όχι αυτός
savic

Δημοσίευση από savic »

Απο αύριο θα ειμαι Θεσσαλονικη με πτηση απο την τανα την αθηνα. Κατευθειαν ξενοδοχειο αφηνω τα πραματα κ μετα μπουγάτσα. Ακολουθει καφεδακι με θεα τη θαλασσα και μετα λαδαδικα για φαι. Στις 5 παλατακι και ΠΑΟΚ - Λαυριο. Την πεμπτη ματσαρα στην Τουμπα ΠΑΟΚ-ΣΑΛΚΕ. Παρασκευη ΚΟΖΑΝΗ να δω το ανιψακι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΘεσσαλονικη Για βολτες ποταρες γυναικαρες αλλα και ΠΑΟΚ-ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΟ βολει. Κυριακη ΠΑΟΚ-ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΛΤΕς ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΑΡΑΛΙΚΙ και επιστροφη στην τανα την αθηνα την τριτη. Παιρνουμε προκριση την τεταρτη και ξανα δουλεια απο πεμπτη. Ολα τα καλα κρατουν λιγο. Θεσσαλονικη=παραδεισος για εμας που ειμαστε 500 χλμ μακρια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”