Π.Α.Ο.Κ-ΠΑΣ Γιάννενα 0-1, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
P.A.O.K AGAINST ALL

Re: Π.Α.Ο.Κ-ΠΑΣ Γιάννενα 0-1, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από P.A.O.K AGAINST ALL »

Και εγω μαζι με μπαρλοου ειμαι..
Και με σικ..
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Εγω,παλι,τετοια ομαδα θελω!!

Και ο λογος που εκραζα για τους βαθμους που χαναμε χωρις να προσπαθουμε ηταν αυτος!....Δυστυχως αυτο ειναι το ποδοσφαιρο!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ Η ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΙ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ!.....

Αυτοι,φιλοι συνοπαδοι δεν χανουν ή δεν εχαναν γιατι υπηρχε παντα ενα κορακι....Εμεις ουτε το ειχαμε,ουτε το θελουμε.Ας παιζαμε ετσι ολη τη χρονια και τοτε θα βλεπαμε που θα ειμασταν βαθμολογικα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Οταν δεν θα είναι ουτε παγκο Αθανασιαδης - Κουλουρης τοτε θα μιλαμε για αλλαγη επιπεδου. Τελειωσε ο χαβαλες και εδω και 8 μερες θα επρεπε να ειναι τριτοτεταρτες επιλογες αν οχι εκτος ομαδας.

Τελος, φινιτο, game over πως το λενε; Δεν υφιστανται πλεον ως εν δυναμη μοναδες που θα στηριχτουμε πανω τους. 0 γκολ ο ενας, 2-3 ο αλλος. Ελεος, ημαρτον δεν παει αλλο! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Το κριτηριο ειναι ενα και αυτο ειναι τα γκολ, πραγμα που το βλεπουν κι αυτοι στο youtube για να θυμουνται τι ειναι. 210 τελικες και να ειναι σε ολες απων; Σε ολες;

Ξεματιαστρα δεν θα φερω γιαυτους, ελεος επιτελους.
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Τι να πεις?Ας περιμενουμε μερικες ωρες και γραφουμε μετα!Δε χρειαζεται να βγαλουμε καρκινο.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

mpafos4 έγραψε:Εγω,παλι,τετοια ομαδα θελω!!

Και ο λογος που εκραζα για τους βαθμους που χαναμε χωρις να προσπαθουμε ηταν αυτος!....Δυστυχως αυτο ειναι το ποδοσφαιρο!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ Η ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ!!!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Mapogo έγραψε:Ναι , ακόμη κ τα παιδάκια στις αλάνες ξέρουνε ότι πρέπει να βάζουνε ΚΑΙ γκολ.
ακόμα και τα παιδάκια στις αλάνες ξέρουν ότι όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. στις αλάνες μεγαλώσαμε άλλωστε, δεν προλάβαμε τα smartphones.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καποιοι μιλατε λες και αυτο που ειδαμε σημερα γινεται για πρωτη φορα φετος...Anyway ειμαι πολυ σκασμενος για συζητησεις σημερα...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Πραγματικά η ομάδα παίζει μπαλαρα αλλά θέλουμε φορ και αντιροντριγκεζ που νά έχουν τό εύκολο γκολ
Είναι κρίμα να χαλάει μία ωραία προσπάθεια το γκολ μας λείπει μόνο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Κυρ 08 Ιαν 2017, 17:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ενταξει θα γινουμε οπαδοι των καβαλιερς. Ας χανουμε απο το καθε χωριο και ας φωναζουμε defense defense και να χειροκροταμε παντα στο τελος αφου τα παιδια προσπαθησαν.
Οχι φιλε αυτο το παραλιγο το ζω μια ζωη. Οποιος ειναι ΠΑΟΚ χρονια σιχαθηκε να ερχεται παντα ενα αντιστοιχο γιαννενο.
Υπαρχει ανικανοτητα και η φανελα αλαφρυνε με παικτες χωρις προσωπικοτητα. Οποιος διαφωνει δικαιωμα του.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πιο πολυ οπως βλεπω την ομαδα να δημιουργει και να αναπτυσεται θελω ο αντι-ροντριγκεζ να μην εχει τοσο το 1με1 αλλά το ΓΚΟΛ. γιατί οι ακραίοι μας (και οι μεσοεπιθετικοί μας γενικότερα), βγάζουν πολλές φάσεις.

υγ: παντως ειναι λες και ολη η ομαδα εχει κολλησει σαλπιγγιτιδα. λες να εριξε ματι ο κοντος; :lol:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Asimos έγραψε:Οταν δεν θα είναι ουτε παγκο Αθανασιαδης - Κουλουρης τοτε θα μιλαμε για αλλαγη επιπεδου. Τελειωσε ο χαβαλες και εδω και 8 μερες θα επρεπε να ειναι τριτοτεταρτες επιλογες αν οχι εκτος ομαδας.

Τελος, φινιτο, game over πως το λενε; Δεν υφιστανται πλεον ως εν δυναμη μοναδες που θα στηριχτουμε πανω τους. 0 γκολ ο ενας, 2-3 ο αλλος. Ελεος, ημαρτον δεν παει αλλο! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Το κριτηριο ειναι ενα και αυτο ειναι τα γκολ, πραγμα που το βλεπουν κι αυτοι στο youtube για να θυμουνται τι ειναι. 210 τελικες και να ειναι σε ολες απων; Σε ολες;

Ξεματιαστρα δεν θα φερω γιαυτους, ελεος επιτελους.
Αυτό.
Στο καλό κι οι δυο

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

mpafos4 έγραψε:Εγω,παλι,τετοια ομαδα θελω!!

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΙ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ!.....

Αυτοι,φιλοι συνοπαδοι δεν χανουν ή δεν εχαναν γιατι υπηρχε παντα ενα κορακι....Εμεις ουτε το ειχαμε,ουτε το θελουμε.Ας παιζαμε ετσι ολη τη χρονια και τοτε θα βλεπαμε που θα ειμασταν βαθμολογικα.
Αυτό ακριβώς!!!

Φέρτε ενα σοβαρό σεντερ φορι και εναν εξτρεμαρο και τα ξαναλέμε
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

eorptol1 έγραψε:Πραγματικά η ομάδα παίζει μπαλαρα αλλά θέλουμε φορ και αντιροντριγκεζ που νά έχουν τό εύκολο γκολ
Είναι κρίμα να χαλάει μία ωραία προσπάθεια το γκολ μας λείπει μόνο
Αυτό μόνο... Τα άλλα όλα είναι π@π@ριές...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

κριμα για τους λιγους που πηγαμε και φαγαμε τα κρυοπαγηματα στην τουμπα...τι ειχες ΠΑΟΚ μου τι ειχα παντα...γνωστες οι παθογενειες της ομαδας και δεν χρειαζονται ιδιαιτερη αναλυση...

ελπιζω μονο τα κενα να καλυφθουν σε αυτη την μεταγραφικη περιοδο...αν και δεν αισιοδοξω ιδιαιτερα ειναι η αληθεια...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

για Κουλουρη διαφωνω καθετα. στην ηλικία των 20 δείχνει αρκετά μεστός για να τον κάψουμε έτσι και δεν βρίσκω κανένα απολύτως λόγο να μην είναι στο ρόστερ σαν 3ος έστω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”