Dimitris_L4 έγραψε:Ειχαμε το καλοκαιρι πεντε χαφ..διωξαμε τα δυο(τζιολη και κατσε)
Για την ακρίβεια ο Τζιόλης τυπικά είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και ανήκει στο ρόστερ. Στη λίστα που δόθηκε στην ΟΥΕΦΑ για τους ευρωπαϊκούς αγώνες, δεν δηλώθηκε.
Dimitris_L4 έγραψε:Ειχαμε το καλοκαιρι πεντε χαφ..διωξαμε τα δυο(τζιολη και κατσε)
Pablito έγραψε:HOOL4IGAN έγραψε:Pablito έγραψε:Προσωπικα η ευρωπη εφοσον δεν ειναι ch.l με ενδιαφερει οσο με ενδιαφερει και β'εθνικη Κενυας..Αυτο που με προβληματιζει, ειναι οτι πλεον δεν δημιουργουμε ουτε φασεις και ειμαστε τελειως ακινδυνοι..Μια μονοδιαστατη επιθετικηα αναπτυξη απ τα πλαγια(συνηθως Ροντριγκεζ) και τιποτα παραπανω. Αν υπολογισουμε οτι σε καθε παιχνιδι απ την αρχη της χρονιας παιζουμε με -1 παιχτη τοτε δε θελει και πολυ..
Αν καταφερουμε και μεινουμε σε μια κοντινη αποσταση με την κορυφη(-5 -6) βαθμους , πρεπει να παρουμε οπωσδηποτε επιθετικο εξτρεμ και 8αρι..
Σόρρυ ΑΔΕΡΦΕ αλλά![]()
![]()
έχεις την άποψή σου έχω την δική μου...
Αν την πεις κιολας!
jb1989 έγραψε:Νομίζω σήμερα είμαστε υπερβολικά αυστηροί με την ομάδα. Προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, να κάνουμε συνδυασμούς αλλά ο αντίπαλος ήταν καλά διαβασμένος. Η Καραμπαγκ είναι ομάδα τουλάχιστον επιπέδου ελληνικών play off. Με καλή κυκλοφορία μπάλας, γρήγορο transition οπότε κίνδυνος-θάνατος στις αντεπιθέσεις. Από εμάς υστέρησε αρκετά ο Γκάρι που καλώς ή κακώς είναι βαρόμετρο στον σημερινό ΠΑΟΚ. Το μόνο μελανό σημείο είναι ότι μετά το γκολ μας πήρε από κάτω και δεν αντιδράσαμε ποτέ. Τέλος πάντων, η ζωή συνεχίζεται! Η ομάδα είναι καλή και θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Δεν θυμάμαι πότε εντεκάδα του ΠΑΟΚ με παίχτες τόσο ποιοτικούς χωρίς κάποιον πραγματικά αδύναμο κρίκο-ίσως με εξαίρεση τον φορ.
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
tzoker έγραψε:ΠΑΟΚΑΡΑ συνεχιζουμε, αντε Γκομεζ-Ανδρεαδη γινετε καλα γρηγορα.
Sick Bastard έγραψε:Κάκιστη αγωνιστική νοοτροπια που έφερε μια κάκιστη εμφάνιση.
Δεν την χρεώνω στον Ίβιτς γιατί αυτό έχει 2 χρόνια που συμβαίνει.
Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί αυτή η ομάδα δεν δείχνει να ''πεινάει'' για επιτυχίες και να κυνηγάει το κάθε τι, ειδικά αυτήν την 5ετια που είναι εύρωστη οικονομικά.
Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.
Sick Bastard έγραψε:Κάκιστη αγωνιστική νοοτροπια που έφερε μια κάκιστη εμφάνιση.
Δεν την χρεώνω στον Ίβιτς γιατί αυτό έχει 2 χρόνια που συμβαίνει.
Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί αυτή η ομάδα δεν δείχνει να ''πεινάει'' για επιτυχίες και να κυνηγάει το κάθε τι, ειδικά αυτήν την 5ετια που είναι εύρωστη οικονομικά.
Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.
jb1989 έγραψε:Νομίζω σήμερα είμαστε υπερβολικά αυστηροί με την ομάδα.
tsou έγραψε:jb1989 έγραψε:Νομίζω σήμερα είμαστε υπερβολικά αυστηροί με την ομάδα.
σε κάθε αποτυχία του ΠΑΟΚ υπάρχει και αυτή η άποψη.
και όσο υπάρχει αυτή η άποψη τόσο σε επανάληψη θα παίζεται το έργο.
μικρές προσδοκίες, μικρές απαιτήσεις και μικρή αγωνιστικά ομάδα.
μαζί πάνε αυτά.
αν ανατρέξει κάποιος και δει ποιες ομάδες έχουν καταφέρει να φτάσουν στους 8 του γιορόπα λιγκ θα καταλάβει πόσο αόρατο όνομα είμαστε στο ευρωπαϊκό στερέωμα.
να θυμίσω ότι στην ευρώπη δεν υπάρχουν εγκληματικές οργανώσεις, έπο, αρετόπουλοι και νουρ1.
tsou έγραψε:jb1989 έγραψε:Νομίζω σήμερα είμαστε υπερβολικά αυστηροί με την ομάδα.
σε κάθε αποτυχία του ΠΑΟΚ υπάρχει και αυτή η άποψη.
και όσο υπάρχει αυτή η άποψη τόσο σε επανάληψη θα παίζεται το έργο.
μικρές προσδοκίες, μικρές απαιτήσεις και μικρή αγωνιστικά ομάδα.
μαζί πάνε αυτά.