ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
5
4%
Μάτος
55
44%
Κρέσπο
5
4%
Μαλεζάς
3
2%
Λέοβατς
1
1%
Κάνιας
12
10%
Τσίμιροτ
16
13%
Σάκχοφ
4
3%
Κάμπος
1
1%
Ροντρίγκεζ
1
1%
Αθανασιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπίσεσβαρ
4
3%
Μυστακίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Περέυρα
17
14%

Σύνολο ψήφων: 124

Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από lamosas »

Ή ομάδα έχει πρόβλημα μέσο επιθετικά και δεν νομίζω πως οι λύσεις απο τον πάγκο θα κάνουν τη διαφορά. Δυστυχώς θέλουμε και φορ και εξτρέμ το Γεναρη. Επίσης καταλαβαίνω τον Ιβιτς στο θέμα Μπισεσβαρ γεγονός που πιστοποιεί πως του χρόνου θέλουμε μεγαλύτερη σύγχρονη ποιότητα στη θέση 10.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

simba έγραψε:Οσο για το θρασυδειλο αρχιδι που πεταξε με στυλο, ελπιζω να εγινε μπλε μαρεν (και στο επομενο ματς να κάτσει στο κεντρο για ευθειες βολες απ'ολους μας)... αν κ δυστυχως, δν το πιστευω (ας μας το επιβεβαιώσουν οσα αδερφια ηταν εκει)
Θελω να πιστευω οτι αυτη η αμοιβαδα ηταν σκουληκι ή γαυρος, δεν το χωραει ο νους μου οτι έχω συνοπαδο τετοιο @..
Καμερες γαμω την καταδικη μου, να υπαρξει μια παραδειγματική τιμωρια και μετα ας τις κλεισουν, κανεις δε θα ξανατολμησει να πετάξει..
εφυγε πολυ ξυλο παντως στο σημειο ψηλα απο οπου πεταξε τη φωτοβολιδα το @...λογικα αυτον τουλουμιαζαν....
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Για τον Σάκχοφ ήταν αδικη η αντίδραση. Αν ήμουν στη θέση Ίβιτς, ακριβώς την ίδια εντεκάδα θα κατέβαζα. Ο Μπίσεσβαρ ήταν κουρασμένος από τα 90 λεπτά της Τετάρτης, όπως και ο Περέιρα. Όμως η 1η αλλαγή έπρεπε να γίνει γρήγορα, αν όχι στο ημίχρονο, μέχρι το 60, και μιλάω για τον Περέιρα. Ο Κλάους ήταν προκλητικά αρνητικός. Ο Περέιρα σε καλή κατάσταση. Αυτή η αλλαγή ήταν κλειδί. Μετά ο Μπίσεσβαρ, που ούτως οι άλλως ο ψηλός κουράζεται στο 60. Η αλλαγή του Μύστα ήταν για 3η. Ο Τζαλμά ήταν ΟΚ, δεν ήταν το πρόβλημα. Ήταν κινητικός, άνοιξε διαδρόμους. Ο Κλάους ήταν ένα τίποτα.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Ίβιτς και ειδικά από την αμυντική μας συνέπεια. Ουσιαστικά το μόνο πρόβλημα είναι ο Κλάους, που καλώς τον ξεκίνησε, μιας που ήταν ξεκούραστος και θεωριτικα ο βασικός της ομάδας μας. Αυτή η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της που δεν πήρε φορ το καλοκαίρι, αλλά προσωπικά τον πιστεύω πολύ τον Περέιρα. Κάνει πολύ έξυπνες κινήσεις κοιτώντας το τέρμα (όχι πλάτη) και τρυπάει - ανοίγει διαδρόμους για συμαίκτες. Παίζει εξαιρετικά δηλ χωρίς τη μπάλα. Μετά δημιουργικά είναι σαν να έχουμε ένα ακόμη δεκάρι μέσα. Τα physical είναι το μεγάλο του μειονέκτημα και ίσως η εργατικότητά του στις προπονήσεις. Δε βλέπω άλλο λόγο να μην είναι βασικός με τα φορ που διαθέτουμε. Έχει και καλά στημένα (διαθέτουμε λίγες επιλογές ως ομάδα εξάλλου).

Θα το επαναλάβω ότι ο Ίβιτς έχει κάνει μια πολύ σοβαρή ομάδα που ξεκίνησε από τα βασικά, δηλαδή τον τρόπο άμυνας. Έχει χτίσει βάσεις για κάτι πολύ μεγάλο. 4 μεταγραφές μείνανε για να γίνουμε σούπερ, εφόσον δεν πουλήσουμε τους παίκτες που κάνουν τη διαφορά, όπως πέρυσι με Μακ. Μία εξτρεμάρα, μια φοράκλα, ένα 8άρι ποιοτικό και ας είναι και 31ετών και ένα αριστερο μπακ, γιατί ο Λέοβατς δυστυχώς πέφτει συνεχώς. Μακάρι αυτό να αλλάξει. Δεν είναι όμως κακός για λύση από τον πάγκο την επόμενη σεζόν, που είναι και η τελευταία του συμβολαίου του. Οι δύο θέσεις μπροστά πάντως θα βοηθήσουν πάρα πολύ τον Ίβιτς να φτιάξει την ομάδα που αξίζει.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Το μόνο λάθος για μένα σήμερα είναι ότι ξεκίνησε Αθαναδιαση αντί περειρα. Με Μπισεσβαρ από την αρχή νομίζω ότι η Αεκ θα είχε διπλάσιες ευκαιρίες για γκολ
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Ο μπισεβαρ σε φάση άμυνας θυμίζει 50χρονο που παίζει 5x5 κάνοντας κίνηση προσποίηση οτι θα κανει άμυνα περπατώντας.
Ο σακχοβ όπως είπε κ ο κοουτς ειναι πολύ καλός τακτικά και βοηθάει κ αμυντικά για να κυριαρχήσεις στο κέντρο.
Όποτε για κατι ποιοτικά 25-35 λεπτά ειναι οτι πρέπει αλλαγή για να φτιάξει φάσεις , και με τίποτα Λεβαδειακους κ Βέροιες για να καίγεται ένας στο κέντρο κ να τρέχουν για αυτόν. .
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Tupac έγραψε:Το μόνο λάθος για μένα σήμερα είναι ότι ξεκίνησε Αθαναδιαση αντί περειρα. Με Μπισεσβαρ από την αρχή νομίζω ότι η Αεκ θα είχε διπλάσιες ευκαιρίες για γκολ
Συμφωνω, σε δυσκολο ματς με ΑΕΚ ο Τζαλμα τακτικα ειναι καλυτερος απο Μυστα παρολο που ο δευτερος ειναι πολυ πιο αποτελεσματικος,ο μετριος Σαχοφ κραταει χωρο, μαρκαρει και βοηθαει αμυντικα ολη την ομαδα σε αντιθεση με τον ικανοτατο οργανωτικα αλλα αδυναμο αμυντικα Μπισε.Η μονη παραφωνια στο Κλαους ο οποιος δειχνει οτι πλεον δεν μπορει, με Λαμπροπουλο και Κολοβετσιο δεν ακουμπησε μπαλα περα απο μια ασσιστ.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μακαρι ρε Σερα ναναι ετσι οπως τα λες..
Να τον παραδωσουν κ στην ΠΑΕ, να υπαρξει παραδειγματικοτατη τιμωρια (μηνυση, ισοβιο αποκλεισμο και να πληρωσει το προστιμο που θα φαμε, αυτος και η οικογενεια του)

Υ.Γ. για μπισε, πολυ υπερβολικους σας κοβω στο θεμα αμυνας, απο 2-3 περιπτώσεις..
Στην τελικη και τα 6αρια πρεπει να κανουν καλυτερη αμυνα (δουλεύοντας κ γι'αυτον, και οταν πεθαινει ο ενας να ξεκουραζεται απτον Χαριση πχ) εφοσον υπαρχει τοσο έλλειμμα δημιουργικοτητας (ειδικα απο κανιας)
αλλα και η αμυντικη γραμμη να ειναι ανεβασμενη πιο ψηλα..

Αλλιως νταξ, να φερουμε 2-3 σαλπιδες, να'μαστε ευχαριστημενοι που σβηστηκε ο νιλς χολγκερσον απτο 10αρι μας, για να δουν και οι τυφλοι.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Η φωτοβολίδα μας πάγωσε το αίμα σήμερα. Αλίμονο αν δεν γίνει κάνει ούτε και τώρα, με τέτοιο μεγαλομέτοχο. Αναρωτιέσαι πραγματικά αν αξίζει να συνεχίσεις να πηγαίνεις στο γήπεδο αν δεν σταματήσουν τέτοια φαινόμενα.

Στα του ματς, πολλοί παίκτες μας σε μέτρια μέρα σήμερα. Ο Αλμέυδα, αν και παλαιμαχίζει αρκετά, ήταν φορ που τον αισθάνεται η άμυνα. Θέλουμε πραγματική υπέρβαση εκεί.

Συνεχίζουμε, στήριξη στην ομάδα και τον προπονητή.

Υ.Γ Σήμερα αγανάκτησα με δυο προπονηταράδες στην πάνω σειρά της κερκίδας. Γκρίνια στοχευμένη από το πρώτο λεπτό. Αρρώστια σκέτη.
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

Δεν μου αρέσει το γύρισμα της μπάλας στο Γλύκο. Πόδι Φραντζέσκου να ειχε, από εκεί με σέντρες δε γ4μησε κανείς.
Επίσης δεν μου αρέσει κάποιοι παίκτες να κρύβονται και να περιμένουν όλη την ομάδα να τους στείλει το λουκούμι στο στομα.

Επειδή δεν θέλω ούτε στα καλά, ούτε στα κακά να είμαι μίζερος, απλά θα πω ότι οι παίκτες που σηκώνουν τη φανέλα στα περισσότερα παιχνίδια, φαίνονται ήδη.

Το θέμα είναι να τους κρατήσεις και να μην τους στέλνεις αλλού, όπως κάτι Στοχ, Νάτχκο, Μακ και Λούκας που άνετα υπάρχει θέση στην αποστολή για τέτοιους παίκτες.

Επειδή η νίκη είναι νίκη αλλά και η σκάφη-σκάφη, ο ΠΑΟΚ έχει να πάρει επιθετικό 5 χρόνια και εκθέτει ένα παλικάρι

Μπαρμπα-Ιβάν, σε έχω χρυσώσει ως τώρα αλλά αν μου δίνεις 60-70 εκατομμύρια για αέρες, μην μου ψωνίζεις παράλληλα στις εκπτώσεις και τέλειωνε με το γηπεδο...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μας χρωστουσε η τυχη μια τετοια νικη.

ο γεγονε γεγονε, συνεχιζουμε.

1) ο μπαγλαμας με τη φωτοβολιδα να πα να μαμηθει, κανονικα επρεπε να τον στειλουν απο πανω απο τα καγκελα καρφι κατω.

2) οποιος (και) σημερα δε κατανοησε το ποσο σημαντική είναι η οξυδέρκεια (και η τακτική παιδεία) του ουκρανού στο να πιέζει η ομάδα ψηλά και να κλέβει μπάλες σε 2ο χρόνο τότε σορρυ, αλλά να δει κανα μπάσκετ... είναι ντροπή αυτό το πραμα που έγινε σήμερα και θεωρώ ότι απο τη στιγμή που ο προπονητής δείχνει ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΕΝΑ ότι για κάποιο μαμημένο λόγο προτιμά τον ουκρανό, να το σεβαστούμε.ε; 8-)

4) Κλάους ρε παλικάρι μου τι φάση; όντως ίσως ειναι καλό να παρει ο Φακουντο ή ο Κουλούρης καποια ματς βασικοί μπας και στανιάρει το πουλεν.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ale έγραψε:Αρρωστήσαμε πάλι απόψε.

Ψόφος στο θρασύδειλο αρχίδι με το στυλό.
Δεν ηταν στυλο.
Φωτοβολιδα στρατιωτικου τυπου που πεφτει με αλεξιπτωτο ηταν
και ριχνεται με πιστολι.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εμετική στοχευμένη επίθεση ΚΑΙ κατά του Σακχοφ σχεδόν παντού. Βέβαια, ο Σέρβος παραέχει γνώση του αντικειμένου και @@, ώστε να κάνει ο,τι κρίνει πιο σωστό για την ομάδα!
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Μπραβο στην ομαδα! Πολυ δυσκολο ματς και αποδειχθηκε!

Κι μενα οταν ειδα την εντεκαδα δεν μου αρεσε το γεγονος οτι παιζαμε στην ουσια με 3 αμυντικογενεις ποδοσφαιριστες στο κεντρο. Ειναι ξεκαθαρο οτι ο Ιβιτς ειδικα σε παιχνιδια "ντερμπι" και με αντιπαλους που μπορουν να σου κανουν την ζημια θελει το μαρκαρισμα απο τον τριτο, πιο προωθημενο χαφ και για αυτο τον λογο δεν βαζει τον Μπισεσβαρ απο την αρχη.

Μιλαμε το γηπεδο μεσα εχει 12.000 προπονητες ευκολα...ασχημο πραγμα απο το 1 δευτερολεπτο να τα χωνεις....

Βρειτε αυτον τον αλητη, να μην ξαναπατησει το ποδι του στο γηπεδο.

Συνεχιζουμε.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Προσωπικά με προβληματίζει το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει γκολ από τα κεντρικά του χαφ. Και δε φαίνεται ότι με το συγκεκριμένο κέντρο θα πάρει και πολλά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μια που ειπαμε για κεντρικά χαφ, σήμερα είδα αρκετές προσπάθειες για 20-30αρες συρτές κάθετες κάτι που ελπίζω να συνεχιστεί.

επίσης, σημαντικό, η σταθερή απόδοση του μαλεζά, μη το παραβλέπουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”