Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, 88-69, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για τις υποχρεώσεις του καλαθοσφαιρικού τμήματος για τη σεζόν 2016/17...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, 5/10, 18:30, Novasports 3

Δημοσίευση από cellophan »

pilotos έγραψε:Αυτός ο μιλιενοβιτς, νομίζω ότι έχει αξία

SM-G935F

Πιλότε διαφωνώ. Δε μου άρεσε -και δε μου αρέσει στα άλλα δύο φιλικά που τον έχω δει, καθόλου μα καθόλου. Καλά να είναι το παιδί, γιατί έφυγε κουτσαίνοντας, αλλά πολύ μέτρια πράγματα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Έκανε κάποια λάθη στο τέλος, αλλά στη αρχή ήταν καλός.

Το τελικό σκορ, σαν ένα σχόλιο δεν δείχνει την εικόνα του αγώνα.
Μέχρι το 32, ήμασταν κοντά

SM-G935F
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Eδώ και χρόνια παρατηρώ ότι σε κάθε σχεδόν παιχνίδι η ομάδα εμφανίζει μικρά ή μεγάλα κενά διαστήματα. Νομίζω έχει να κάνει με την διαχείριση των παικτών και το πόσο έγκαιρα γίνονται διορθωτικές κινήσεις στην εξέλιξη του αγώνα.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

pilotos έγραψε:Έκανε κάποια λάθη στο τέλος, αλλά στη αρχή ήταν καλός.

Το τελικό σκορ, σαν ένα σχόλιο δεν δείχνει την εικόνα του αγώνα.
Μέχρι το 32, ήμασταν κοντά

SM-G935F

Συμφωνώ για την εικόνα του παιχνιδιού. Απλά βλέπω τον Προμηθέα να παζαρεύει τον Σάδα και τρελαίνομαι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Διάστρεμμα ο Σέρβος γκαρντ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Καλός είναι ο Μιλιενοβιτς,άριστος χειριστής και βλέπει γήπεδο. Οι δύο rookies είναι τα φετινά στοιχήματα,αν τους βάλει σύντομα στην ομαδα ο Σουλης θα έχουμε αρκετά καλύτερο σύνολο από πέρυσι.
Ποιος είναι ο Σαδας;
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Παίκτες Τέιλορ και Σάιμπερτ υπάρχουν σε αυτό το επίπεδο;;
σε ένα επίπεδο κάτω;;
παιδιά στα ίσια με όλες τις νεοφώτιστες είμαστε. Καλά θα κάνουμε να το καταλάβουμε.
Έδρα δεν έχεις που θα πάρει παιχνίδια...
ότι θέση και να βγούμε, 5 ως 10, η πίκρα του μικρομεσαίου θα μας κυνηγάει...

η ομάδα μόνο σε λίγες φάσεις άρεσε, είναι καλύτερη της περσινής τραγικής εικόνας αλλά και πάλι δύσκολα θα βγουν οι 4 Αμερικανοί... την τύχη του περσινού ρούλη που βγήκαν όλοι να είχαμε...
το φοβάμαι πολύ για φέτος ότι θα πέσουμε στην κατάταξη, έχει ανέβει πολύ η επαρχία κι έχουν και λεφτά (που βρίσκει η Λευκάδα και όχι ο ΠΑΟΚ δεν το χωράει το μυαλό μου)...
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Εγω εμεινα ικανοποιημενος απο το παιχνιδι μας, ειδικα στις 3 πρωτες περιοδους. Στην 4η περιοδο μειναμε απο δυναμεις και απο καθαρο μυαλο. Ειμαστε νεα ομαδα και οι Αμερικανοι εκτος απο Κλαντον ηρθαν τωρα απο κολλεγιο. Σε ρηχα νερα Κονιαρης, Γλυνιαδακης, αξιοπρεπης Κλαντον, Πεινερς, Μπραιαντ. Λινος και οι υπολοιποι καλα διαστηματα αλλα οχι σε διαρκεια. Ο Σερβος εδειξε και αυτος σε ορισμενα σημεια καλα σημεια. Πιστευω οτι συντομα θα ειμαστε αρκουντως ανταγωνιστικοι.

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Ξερει κανεις αν θα δειχνουν τα ευρωπαικα καποιο καναλι;

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Καλά τα λέμε για απογοητευτικές εικόνες παιχτων και διάφορα άλλα,απέναντι σε ποιον αντίπαλο και σε ποιους παίχτες παίζαμε έχουμε αισθηση;
Η ομάδα ήταν ανταγωνιστική για 33 λεπτά τουλάχιστον.
Ο κολοσσός που μας κέρδισε στο φιλικό και αυτόματα έγινε ίδιου επιπέδου ομάδα με εμάς έχασε 51 πόντους στο σεφ.
Η ομάδα είναι καλή,και με γεμάτο ροστερ,δεν ξέρω αν η 5η θέση είναι το ταβάνι της,η λογική και τα ροστερ των αντιπάλων αυτό λένε, τουλάχιστον να δούμε λίγο καλύτερο μπάσκετ φέτος.
Μήπως ο Άρης και η ΑΕΚ που έχουν πολύ ανώτερα ροστερ από εμάς μπορούν να ελπίζουν σε κάτι στην Ελλάδα;
Ίσως στην Ευρώπη να έχουν κάποιες καλές πιθανότητες αλλά και τα μπάτζετ τους έχουν ξεφύγει.
Όταν και αν βρεθεί κάποιος και για εμάς,που να βάλει πέντε φράγκα παραπάνω,ξανά μιλάμε.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

για τα του ματς θα τα πούμε από αύριο. επί της ουσίας ο βάζελος θα είχε περισσότερο άγχος αν έπαιζε με τον αστέρα ραχούλας. κατάντια ως σύλλογος. ή μάλλον αυτός είναι ο σύλλογος που υποστηρίζουμε, για να λέμε και την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δε μπορώ να καταλάβω όλη αυτή την απαξίωση, τι σας έχει κάνει ο Σύλλογος ρε παλικάρια;
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Το τελικό σκορ αδικεί την προσπάθεια μας . Για 33 λεπτά ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντυ στη ζέλα που έχει φετινό προύπολογισμό πάνω απο 20 μύρια και στοχευει στο ευρωπαϊκό φιναλ φορ. Εκτιμώ ότι έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης στα χέρια του Μαρκόπουλου.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Πραγματικα δεν εχω καταλαβει γιατι εχουμε το δικαιωμα να κρινουμε το μπασκετ. Οσοι ειναι εκει με αυτα τα μεσα που εχουν χωρις καμια βοηθεια περαν καποιες μικρες ανασες απο Σαββιδη προσπαθουν για το καλυτερο και δε νονιζω να μας εχουν απογοητευσει. Ας πανε πρωτα κανα 1000αρικο κοσμος σε κανα ματς που στο παλατακι παει ο ρομαν και 3 ακομα και μετα να μιλησουμε. Νομιζω
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, 88-69, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω (διορθώστε αν κάνω λαθος) είναι ότι οι παλιοί μπασκετικοι που έχουν ζήσει τον μεγάλο ΠΑΟΚ,υπονοούν ότι η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο μικραίνουν τον ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σεζόν 2016-2017”