Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
συγνωμη που χαλαω τις χαρες και τα πανηγυρια σας...
Roman, θα σε παρακαλουσα ειλικρινα να την κανεις τη διαγραφη που λεγαμε..να τελειωνουμε. Να μην το εχω καν στο μυαλο μου και να βγω οριστικα απο την ιδεα να ξαναπερασω απο σαιτ που εχει να κανει με ΠΑΟΚ. Γλυτωσαμε το εγκεφαλικο σημερα 2 λεπτα πριν το ματς, θα προτιμουσα να μειωσω τις πιθανοτητες να μου ξανατυχει.
Αν δε θες να το κανεις απλα γραψε μου πως γινεται..γιατι οσο και να το εψαξα δεν το βρηκα!
Αν δεν το κανεις να ξερεις οτι απλα θα εχεις στο φορουμ εναν ξεκαρφωτο που απλα θα κατεβαζει ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ, σε οποιονδηποτε του γυρναει τα μυαλα, σε καθημερινη βαση. Αρα θα το φαω το μπαν ετσι κ αλλιως. Ηδη υπαρχει ο πρωτος υποψηφιος και εγραψε μια σελιδα πριν για τον Τζαβελα και τον Ιβιτς.
Για το καλο του σαιτ και για το δικο μου καλο, γιατι θα γραφω μηνυσιμα πραγματα....(εστω κ αν θα ειναι προς παοκατζηδες που ειναι για σουτια και μηνυσεις κ που τους επιτρεπονται απο την υπολοιπη μαζα προβατων να δρουν ανεξελεγκτα και να σταζουν το δηλητηριο τους).
ευχαριστω πολυ...ευχομαι να μην χρειαστει να επανελθω με επομενο μηνυμα γιατι θα ειναι προς τον συγκεκριμενο αποδεκτη.
Roman, θα σε παρακαλουσα ειλικρινα να την κανεις τη διαγραφη που λεγαμε..να τελειωνουμε. Να μην το εχω καν στο μυαλο μου και να βγω οριστικα απο την ιδεα να ξαναπερασω απο σαιτ που εχει να κανει με ΠΑΟΚ. Γλυτωσαμε το εγκεφαλικο σημερα 2 λεπτα πριν το ματς, θα προτιμουσα να μειωσω τις πιθανοτητες να μου ξανατυχει.
Αν δε θες να το κανεις απλα γραψε μου πως γινεται..γιατι οσο και να το εψαξα δεν το βρηκα!
Αν δεν το κανεις να ξερεις οτι απλα θα εχεις στο φορουμ εναν ξεκαρφωτο που απλα θα κατεβαζει ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ, σε οποιονδηποτε του γυρναει τα μυαλα, σε καθημερινη βαση. Αρα θα το φαω το μπαν ετσι κ αλλιως. Ηδη υπαρχει ο πρωτος υποψηφιος και εγραψε μια σελιδα πριν για τον Τζαβελα και τον Ιβιτς.
Για το καλο του σαιτ και για το δικο μου καλο, γιατι θα γραφω μηνυσιμα πραγματα....(εστω κ αν θα ειναι προς παοκατζηδες που ειναι για σουτια και μηνυσεις κ που τους επιτρεπονται απο την υπολοιπη μαζα προβατων να δρουν ανεξελεγκτα και να σταζουν το δηλητηριο τους).
ευχαριστω πολυ...ευχομαι να μην χρειαστει να επανελθω με επομενο μηνυμα γιατι θα ειναι προς τον συγκεκριμενο αποδεκτη.
- navigator11
Μπορεί να συμβεί και το αντίστροφο από αυτό που προτείνεις, πάντως. Έτσι; Δε βλέπω λόγο στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν είναι κάποιος να χαιρετήσει, να είσαι εσύ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 11 Σεπ 2016, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Besuch 2 έγραψε:συγνωμη που χαλαω τις χαρες και τα πανηγυρια σας...

Ναιnavigator11 έγραψε:Νοσταλγος ίσως κάποιας ... καμπίσιας νυν ψυχής ο φίλος;;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Besuch 2 έγραψε:συγνωμη που χαλαω τις χαρες και τα πανηγυρια σας...
Σαν μπλε δεν είναι στη δικαιοδοσία μου να διαγράφω λογαριασμούς και δεν ξέρω καν αν οι admins μπορούν να το κάνουν...αφού το θέλεις τόσο πολύ, θα ρωτήσω..
Απλώς σε προτείνω να το ξανασκεφτείς, αύριο θα είσαι πιο ήρεμος.
- Μπαρκαρούτσος
Gpap, έχεις μισή ώρα (ως τις 23:00) να πεις από πού έμαθες ό,τι έμαθες, ή να ανακαλέσεις αυτό που είπες. Κατηγορίες στον αέρα και να 'χαμε να λέγαμε για δημιουργία ίντριγκας και εντυπώσεων, δεν θα μένουν εδώ. Μόνο από εσένα το έχουμε διαβάσει εδώ μέσα αυτό για τον Τζαβέλλα.
Απάντησε, αλλιώς θα φύγει το post και θα έχεις ban.
Απάντησε, αλλιώς θα φύγει το post και θα έχεις ban.
οχι φιλε ναβι. Γιατι ο εκνευρισμος μου που πραγματικα με φοβησε πρωτη φορα για την υγεια μου, και η παρακληση μου δεν ξεκινησε απο τον συγκεκριμενο αυτη τη στιγμη, αλλα απο αυτο που γραφτηκε εδω μεσα οτι συνεβη στο γηπεδο στην προθερμανση αναμεσα σε παιχτη του ΠΑΟΚ και σε «οπαδο». Γραφτηκαν στο φορουμ, ξερει ο Ρομαν.
Αυτος εδω ειναι απλα..μπονους. Εγω σημερα εκλεισα ως «οπαδος»..οχι ως «μελος» εδω. Ζητω απλα λιγη βοηθεια για να μπορεσω να απεξαρτητοποιηθω απο ενα παθος 45 ετων. Και τον εθισμενο για να τον βοηθησεις τον κοβεις καθε προσβαση στη δοση του. αυτο ζητω. με τον συγκεκριμενο βρειτε τα εσεις πως θα ξεμπερδεψετε. Κακο στην ομαδα σας κανει αλλα λες κ ειναι ο μονος...
Αυτος εδω ειναι απλα..μπονους. Εγω σημερα εκλεισα ως «οπαδος»..οχι ως «μελος» εδω. Ζητω απλα λιγη βοηθεια για να μπορεσω να απεξαρτητοποιηθω απο ενα παθος 45 ετων. Και τον εθισμενο για να τον βοηθησεις τον κοβεις καθε προσβαση στη δοση του. αυτο ζητω. με τον συγκεκριμενο βρειτε τα εσεις πως θα ξεμπερδεψετε. Κακο στην ομαδα σας κανει αλλα λες κ ειναι ο μονος...
- The_Stalker
Μπαλάρα κατά διαστήματα, πολλές ευκαιρίες, ένα γκολ ποίημα.
Γκάρι - Μπίσε φο-βε-ροί. Ο Μπίσε βλέπει όλο το γήπεδο.
Κρέσπο εξαιρετικός ΚΑΙ σαν αριστερό μπακ.
Πάρα πολύ καλοί και οι Κλάους, Κάνιας, Τσίμι, Τζαβ, Μάτος.
Ενέργειες σαν του Βαρέλα έχουμε να δούμε από την εποχή Κοντρέρας, ασχέτως της μαλ@κίας στο τέλος.
Ο Κάμπος πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου θα αποδειχθεί πολυτιμότερος από τον Μακ (ο οποίος έβαλε γκολάρα αλά Στοχ σήμερα).
Ο Σάκχοφ ήταν πολύ καλός.
Ο Πέλκας μόνο σωστές ενέργειες είχε όσο έπαιξε.
Ο Φακ πήρε τα πρωτεία από τον Μιτόσεβιτς της γριας για το πιο άχαστο ever. Άτυχος στο φάουλ, πολύ καλός γενικώς αν εξαιρέσουμε την ευκαιρία.
Αν ήθελα να σημειώσω κάτι αρνητικό, θα έλεγα τις πολλές κεφαλιές που μας πήραν στο κέντρο, ειδικά στο πρώτο ημ (η έλλειψη ψηλού στα χαφ που λέγαμε). Επίσης θα ήθελα να σουτάρουμε περισσότερο. Το να μη φοβάσαι να σουτάρει φανερώνει και αυτοπεποίθηση.
Το κοράκι με εξενεύρισε αφάνταστα. Μάλλον ήταν πολύ ψαρωμένος κι έκανε μ@λακίες..
Ο Ουαρντά που ξεχώριζε ποιοτικά απ' όλη την ομάδα του Παναιτωλικού, μετά το γκολ φίλησε το χορτάρι της Τούμπας. Σαν τρελός θέλει να' ρθει..
ΥΓ Ανέχομαι όσους γκρινιάζουν, αρκεί να ανέχονται κι αυτοί τη δική μου γκρίνια για τη γκρίνια τους. Στην τελική όλοι ΠΑΟΚ είμαστε. Δεν ανέχομαι όμως ****** που προσπαθούν να φυτιλιάσουν από το πουθενά. Για να μην πω τπτ χειρότερο..
Οκ, λίγο ήρεμα, ονοματοδότη μου...
Roman
Γκάρι - Μπίσε φο-βε-ροί. Ο Μπίσε βλέπει όλο το γήπεδο.
Κρέσπο εξαιρετικός ΚΑΙ σαν αριστερό μπακ.
Πάρα πολύ καλοί και οι Κλάους, Κάνιας, Τσίμι, Τζαβ, Μάτος.
Ενέργειες σαν του Βαρέλα έχουμε να δούμε από την εποχή Κοντρέρας, ασχέτως της μαλ@κίας στο τέλος.
Ο Κάμπος πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου θα αποδειχθεί πολυτιμότερος από τον Μακ (ο οποίος έβαλε γκολάρα αλά Στοχ σήμερα).
Ο Σάκχοφ ήταν πολύ καλός.
Ο Πέλκας μόνο σωστές ενέργειες είχε όσο έπαιξε.
Ο Φακ πήρε τα πρωτεία από τον Μιτόσεβιτς της γριας για το πιο άχαστο ever. Άτυχος στο φάουλ, πολύ καλός γενικώς αν εξαιρέσουμε την ευκαιρία.
Αν ήθελα να σημειώσω κάτι αρνητικό, θα έλεγα τις πολλές κεφαλιές που μας πήραν στο κέντρο, ειδικά στο πρώτο ημ (η έλλειψη ψηλού στα χαφ που λέγαμε). Επίσης θα ήθελα να σουτάρουμε περισσότερο. Το να μη φοβάσαι να σουτάρει φανερώνει και αυτοπεποίθηση.
Το κοράκι με εξενεύρισε αφάνταστα. Μάλλον ήταν πολύ ψαρωμένος κι έκανε μ@λακίες..
Ο Ουαρντά που ξεχώριζε ποιοτικά απ' όλη την ομάδα του Παναιτωλικού, μετά το γκολ φίλησε το χορτάρι της Τούμπας. Σαν τρελός θέλει να' ρθει..
ΥΓ Ανέχομαι όσους γκρινιάζουν, αρκεί να ανέχονται κι αυτοί τη δική μου γκρίνια για τη γκρίνια τους. Στην τελική όλοι ΠΑΟΚ είμαστε. Δεν ανέχομαι όμως ****** που προσπαθούν να φυτιλιάσουν από το πουθενά. Για να μην πω τπτ χειρότερο..
Οκ, λίγο ήρεμα, ονοματοδότη μου...
Roman
Ρε φίλε τέτοιους βλακες σαν τον οπαδό που πήγε να την πει χωρίς λόγο σε παίκτη του ΠΑΟΚ είχαμε πάντα .....χάρη του κάνεις να κρατήσεις αποστάσεις από αυτό που αγαπάς και κακό στον σύλλογο
- Μπαρκαρούτσος
«Μετά τον Παναιτωλικό, είμαι ΠΑΟΚ!»
Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, που πέτυχε και το γκολ του Παναιτωλικό, μίλησε για τον ΠΑΟΚ και αποκάλυψε ότι παλιότερα είχε μιλήσει με τον ΠΑΟΚ.
"Μετα τον Παναιτωλικό είμαι ΠΑΟΚ! Έχουν παίξει τόσο Αιγύπτιοι εδώ. Παίξαμε ένα παιχνίδι με τη Φιορεντίνα, είναι μια μεγάλη ομάδα, εύχομαι καλή τύχη στον ΠΑΟΚ και να περάσει στην επόμενη φάση", είπε ο παίκτης του Παναιτωλικού, που είχε εμφανιστεί στο PAOK SPORTS ARENA στον τελικό του πρωταθλήματος βόλει, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Φοίνικα Σύρου.
"Ήμασταν κάποια εποχή σε συζήτηση με τον ΠΑΟΚ, δεν προχώρησε. Ποιος δεν θέλει να παίξει σ΄ αυτή τη μεγάλη ομάδα, με αυτόν τον κόσμο", είπε ο Ουάρντα, που ήξερε τον Σικαμπάλα, τον Μαγκντί, τους αδερφούς Χασάν και όλους τους συμπατριώτες του που πέρασαν από την Τούμπα!
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1101 ... eimai-paok
Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, που πέτυχε και το γκολ του Παναιτωλικό, μίλησε για τον ΠΑΟΚ και αποκάλυψε ότι παλιότερα είχε μιλήσει με τον ΠΑΟΚ.
"Μετα τον Παναιτωλικό είμαι ΠΑΟΚ! Έχουν παίξει τόσο Αιγύπτιοι εδώ. Παίξαμε ένα παιχνίδι με τη Φιορεντίνα, είναι μια μεγάλη ομάδα, εύχομαι καλή τύχη στον ΠΑΟΚ και να περάσει στην επόμενη φάση", είπε ο παίκτης του Παναιτωλικού, που είχε εμφανιστεί στο PAOK SPORTS ARENA στον τελικό του πρωταθλήματος βόλει, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Φοίνικα Σύρου.
"Ήμασταν κάποια εποχή σε συζήτηση με τον ΠΑΟΚ, δεν προχώρησε. Ποιος δεν θέλει να παίξει σ΄ αυτή τη μεγάλη ομάδα, με αυτόν τον κόσμο", είπε ο Ουάρντα, που ήξερε τον Σικαμπάλα, τον Μαγκντί, τους αδερφούς Χασάν και όλους τους συμπατριώτες του που πέρασαν από την Τούμπα!
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1101 ... eimai-paok
Ωραία, σε ποιου την θέση;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Besuch 2 έγραψε:οχι φιλε ναβι. Γιατι ο εκνευρισμος μου που πραγματικα με φοβησε πρωτη φορα για την υγεια μου, και η παρακληση μου δεν ξεκινησε απο τον συγκεκριμενο αυτη τη στιγμη, αλλα απο αυτο που γραφτηκε εδω μεσα οτι συνεβη στο γηπεδο στην προθερμανση αναμεσα σε παιχτη του ΠΑΟΚ και σε «οπαδο». Γραφτηκαν στο φορουμ, ξερει ο Ρομαν.
Ειλικρινά, δεν έχω γνώση του τι ακριβώς εννοείς. Δεν πήρα χαμπάρι κάτι σχετικά. Σε αυτό που λες αναμφίβολα δεν μπορώ να διαφωνήσω. Άμα τίθεται θέμα προστασίας της ψυχικής και μη υγείας του οποιουδήποτε εδώ μέσα ή όπου αλλού, ο δρόμος είναι η απεξάρτηση. Εφόσον δεν μπορείς να σταματήσεις απλά να δίνεις σημασία. Αλλά, όταν αγαπάς ειλικρινά κάτι, εν προκειμένω την ομάδα - και ξέρω καλά, διαβάζοντάς σε εδώ μέσα, πως ΣΕΒΕΣΑΙ και ΑΓΑΠΑΣ τον ΠΑΟΚ - καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να ... καταπίνεις και να μην ασχολείσαι.
Το καλό είναι ότι τέτοιες "απόψεις" δεν επηρρεάζουν κανέναν. Μια χαρά έκανε και έβαλε Κρέσπο αριστερά. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε ότι ήταν ένας σημαντικός λόγος που αποκτήθηκε αυτός. Ο Τζαβέλλας είναι ο πιο σταθερός παίκτης της άμυνάς μας και ήταν πολύ σοφό που δε μετακινήθηκε. Αυτή είναι πλέον η θέση του και δε θα του κάνει καλό να μπερδευτεί με τη θέση του μπακ. Ήδη έπαιξε εκεί με την εθνική ένα παιχνίδι. Πρέπει ο Βαρέλα να μάθει το παιχνίδι του Ταβέλλα σε πρώτη φάση, γιατί αυτός είναι η σταθερά στην άμυνά μας. Τόσο απλό είναι.
O Ουαρντα δε ξέρω τι θέση παίζει , αλλά φάνηκε πολύ γρήγορος και τεχνίτης.
Δε τον είχα ξαναδει , σίγουρα αξίζει να δοκιμαστεί με οσα ειδα σημερα
Δε τον είχα ξαναδει , σίγουρα αξίζει να δοκιμαστεί με οσα ειδα σημερα
Και πέρσι ήταν καλός