Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tolis01

Re: Συζήτηση περί στόχων και ανάπτυξης του Π.Α.Ο.Κ μας

Δημοσίευση από tolis01 »

Να πω την αμαρτία μου, μέχρι τα τελευταία χρόνια υποστήριζα πως θα έπρεπε (από τη στιγμή που λογικά στο Γιουρόπα βαρυά βαρυά να πηγαίναμε μέχρι 16) να ακολουθούμε σαν οργανισμός τακτική βάζελου : Τελευταίοι στον όμιλο κ όλες οι δυνάμεις στο πρωκτάθλημα.
Λάθος μου μεγάλο. Πάντα θα σε σφυρίξει κάποιος κομπλεξικός ατιμωρητί κ να μην υπάρχει θεσμοθετημένη παράγκα. Το είδαμε κ το 2009-2010 που με τον ίδιο τρόπ οστην αρχή της σεζόν σου ακυρώθηκαν γκολ από το πουθενά και μετά σα λαός πιαστήκαμε από το παιχνίδι με το σκουλήκι που με βάση την απόδοσή μας εκεί, το πολύ να παίρναμε το Χ.
Εγώ ξέρω πως φέτος αγωνιστικά έχω 4 νίκες κ στη μια ισοπαλία μου αρνήθηκε χερούκλα να! Πως γκένεν αυτό;

@ Tolaros : Αν σε πω πως με τρομάζει πλέον η ¨γεμάτη Τούμπα¨ θα με πιστέψεις;
Μπορώ να έχω τα 1500 μόνο κομάντα που πήγαν στην Τσεχία; Ή τους 100 ¨διαπιστευμένους¨ στο κεκλεισμένων θυρών με κωλόγαυρο; Καλύτερη κερκίδα κα ιμεγαλύτερη ώθηση έδιναν
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Αυτή τη δύσκολη μέρα, κρατάω τα λεγόμενα του αδερφού Μπάρλοου από το τόπικ του αγώνα με γκέι.
barlow4 έγραψε:αν μετα απο αυτο το παιχνιδι η ομαδα συνειδητοποιησει επιτελους οτι ειναι μακραν η καλυτερη ομαδα του πρωταθληματος και δεν βολοδερνει στα χωρια,με την καταλληλη ενισχυση τον ιανουαριο το πρωταθλημα δε χανεται.
και πειτε με τρελο.
εχθες κερδισαμε ΚΑΙ τη διαιτησια.πλακα τους καναμε.κ πλεον το ξερουν κ οι ιδιοι.το εμαθε κ η αεκ το εμαθε κ η ζελα κ ολοι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγω λεω να μη βαζουμε μεγαλες προσδοκιες απ τη στιγμη που η κατασταση παραμενει ιδια κι απαραλλαχτη οσον αφορα Λιγκα ,επο κλπ.Με τετοιες διαιτησιες δεν υπαρχει περιπτωση.Το κορακι σ εσφαξε 3 φορες φετος ,θα χει προβλημα να σφαξει τον μικρο αντιπαλο του γαυρου?Αηττητος θα το παρει αν χρειαστει.
Απ την αλλη μια ομαδα με καλο μεν αλλα απειρο προπονητη ,με 5-6 νεους παικτες στην ενδεκαδα χρειαζεται χρονο για να δειξει ομοιογενεια και σταθεροτητα.Δε γινεται να λες οτι πας για πρωταθλημα τοσο συντομα.Ας κοιταξουμε να μη γκρεμισουμε και φετος αυτο που χτιζεται και με γερα θεμελια ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ και τον ιδιο προπονητη να τους κανουμε πλακα.Γιατι αυτη η ομαδα με 1-2 προσθηκες μπορει.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Συμφωνώ καταραμένε, το ¨πρωτάθλημα¨ αναφέρεται πιο πολύ ως συνώνυμο του ¨επίτευξη στόχων¨.
Η ομάδα γαμεί και δέρνει, ένα ξεμπούκωμα χρειάζεται που θα έρθει, που θα πάει.
Προσωπικά δε θα μπω στη λούπα ¨σφίξαν τα γάλατα, παίζουμε με το πιστόλι στον κρόταφο¨ και λοιπά παπάρια μάντολες.
Ένα κακό παιχνίδι έκανε η ομάδα φέτος, αυτό στο Μπακού. Σε όλα τα άλλα ήταν καταιγιστική. Το γαμημένο κερασάκι στην τούρτα λείπει.
Ως και τους φερόμενους ως ¨υστερήσαντες¨ μόνο για αδιαφορία δεν μπορούμε να τους προσάψουμε.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Ααα, και επειγόντως ένας ΑΓΙΑΣΜΟΣ!

Που φτάσαμε...
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Να με συγχωρέσετε το σεντονάκι που θα ακολουθήσει.
Μετά τον αγώνα με Φιορεντίνα, χάρηκα δε λέω, αλλά έτσι όπως ήρθε και με τις πολλές ευκαιρίες των Ιταλών και με την αμυντική λειτουργία, κάτι με έτρωγε για το τι θα ακολουθήσει.

Τέσσερα(4) γκολ σε 25 λεπτά στην Τούμπα δε θυμάμαι να ξαναέφαγα ποτέ. Μα το Θεό.
Ξεπερνά κατά πολύ τα ¨στραβή μέρα¨ και συναφή. Η απαράδεκτη απόδοση δε φαίνεται μόνο σε συγκεκριμένες φάσεις, αλλά σε όλη τη διάρκεια όπου ¨προσκαλείς¨ τον αντίπαλο να μη φοβάται και να προχωρήσει. Τον ¨αρχηγό¨ (μπλιαχ) από το προπέρσυνο στην Τρίπολη απλά τον ανεχόμουνα. Δε θα δείτε και πουθενά σούπερ θετικό ποστ μου. Ειδικά το ξεσάλωμα πάντα όπυ εμπλεκόταν να πούμε πως τον άφηνε ξεκρέμαστο μια ο τάδε και μια ο δείνα, με ξεπερνούσε πάντα. Σαν κεντρικό αμυντικό τον θεωρώ μέτριο (και λόγω ύψους) και πως γενικά δεν καθοδηγούσε και καλά και με ηρεμία την άμυνα. Ας θυμηθούμε πέρσυ τον Όλσεν που ενώ έπιανε τα άπιαστα (τομεάς ευθύνης τερματοφύλακα) είχε ζόρια σε αυτά που ήταν ναγκαία η συνεργασία με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.. (τροφή προς σκέψιν)

Τι κάνεις;
Κατ΄αρχήν απορώ που η ΠΑΕ δεν έβαλε πρόστιμο σε όλους όσους αγωνίστηκαν. Το να τρως 3 γκολ σε 15 λεπτά δεν μπορεί να είναι ευθύνη προπονητή.
Στηρίζεις προπονητή. Όσο οι παίχτες μπορούσαν, μια χαρά μπαλάρα βλέπαμε.
Μαλεζά θα λέμε και θα κλαίμε, απορώ το βρίσιμο που τρώει. Και αρχηγάρα πραγματική και ΠΑΟΚτσής χωρίς να προσπαθεί να το πουλήσει.
Βαρέλα... Όταν είναι σαν τον Βίτορ στην απόδοση στην καλύτερη και στοιχίζει τα 3πλά τι να λέμε... Εκεί ή δίνεις λίγο παραπάνω κι έχεις Μέλμπεργκ ή με τα ίδια λεφτά 3 Βίτορ ανετότατα.
Κεφάλαιο Κλάους : Έβλεπα το επετειακό από Τότεναμ. Γιατί χάλασες τον εαυτό σου αγορίνα μου και έχασες τη χαρά στο πρόσωπό σου; Είσαι ΠΑΟΚ αλλά προφανώς και βλάκας. Ο προπονητής σε πρόλαβε και συμπαίκτη και σίγουρα ξέρει τι μπορείς να προσφέρεις. Πάρε 2 εβδομάδες άδεια να πας Άγιο Όρος ή σε κανα βουνό να αδιάσει το κεφάλι σου και ξαναέλα έτοιμος. Σοβαρά το λέω.
Ειλικρινά αυτό που με καίει είναι να προχωρήσουμε Ευρώπη. Πρεπει να περάσουμε στους 32, θα μας δώσει ζωή. Στα μετά, ο προπονητης να βρει μια 15-16 άδα ικανή (όποια πιστεύει και να προχωρήσει μέχρι το Φεβρουάριο) αποκλειστικά με αυτούς. Αν πιστεύει πως κάποιοι βαριούνται, η Κ20 να είναι καλά. Και ας έρθει ό'τι είναι να έρθει. Μετά θα είμαστε καλά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

tolis01 έγραψε: Προσωπικά δε θα μπω στη λούπα ¨σφίξαν τα γάλατα, παίζουμε με το πιστόλι στον κρόταφο¨ και λοιπά παπάρια μάντολες.
Ένα κακό παιχνίδι έκανε η ομάδα φέτος, αυτό στο Μπακού. Σε όλα τα άλλα ήταν καταιγιστική.
Aς μην υπερβάλουμε.
Δεν ήταν ουτε στην Τούμπα με τους Καραμπάκ, ούτε στη Σλόβαν, ούτε στη Βέροια, ούτε με την κουλα, ούτε με τον Πανιώνιο.
Καταιγιστική εννοώ.
Εκτός κι αν με τον όρο αυτό εννοούσε κάτι άλλο, πχ, καλύτερη του αντιπάλου που και πάλι σε κάποια απ αυτά τα ματς σηκώνει πολύ νερό
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Με Σλόβαν συμφωνώ, αλλά με Βέρροια μια χαρά το πήρε στο γήπεδο το διπλό.
Τεσπα, αυτά τα έγραφα Οκτώβριο και από τότε γίνανε πολλά.
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

*το βαζω εδω γιατι δεν νομιζω οτι αξιζει να μπει στο τοπικ του παικτη, απλα γιατι κανατε κουβεντα περι αυτου τις προηγουμενες μερες
Ο Χαρίσης καθ΄οδόν για την…στέγη του agent Κουτσολιάκου» αποκάλυπτε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στις 2 Ιουλίου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) και εσχάτως επιβεβαιώνεται πανηγυρικά!

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της στήλης μετά το δέσιμο των χεριών και την προφορική συμφωνία το καλοκαίρι και το διάστημα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας, προ ημερών έπεσαν και οι υπογραφές που «κλειδώνουν» τη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και προσθέτουν τον 21χρονο μέσο στο πελατολόγιο του ομογενούς agent. Πλήρης επιβεβαίωση!
αν ειναι να μπει σε αλλο τοπικ, παρακαλω μετακινηστε το
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Όχι δεν γίνονται αυτά,αποκλείεται και να μην τα γράφεις γιατί κάνουμε κακό στον ΠΑΟΚ και είμαστε συνομοσιωλόγοι.Δεν κάνουν κακό κάποιοι στον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ προστατεύει τον οργανισμό ολόκληρο με τις κινήσεις του και τις άμυνες που βγάζει σ αυτά τα θέματα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

"Όλοι χρησιμοποιούσαμε το γκρουπ για να κάνουμε αστεία, να πειράξουμε ο ένας τον άλλον, να στείλουμε αστεία μηνύματα και φωτογραφίες, πράγματα που μας κάνουν να γελάμε. Πριν από τα παιχνίδια, το χρησιμοποιούσαμε για να στέλνουμε μηνύματα εμψύχωσης και να ευχηθούμε καλή επιτυχία", δήλωσε ο Ντέμερσον Κόστα.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός εξήγησε τι υπήρχε στο επίμαχο μήνυμα, που ίσως ρίξει φως στα αίτια του δυστυχήματος: "Την ημέρα που η ομάδα έφυγε, ενθαρρύναμε ο ένας τον άλλον και αυτοί που δεν πήγαμε, λέγαμε στους άλλους να μας κάνουν υπερήφανους. Το τελευταίο μήνυμα που εστάλη στο γκρουπ ήταν από τον Σίνιο, ο οποίος έκανε πλάκα επειδή ένας από τους παίκτες καθυστερούσε την πτήση από τη Βολιβία, επειδή είχε ξεχάσε να βγάλει το video game από τη βαλίτσα του, πριν τη δώσει. Είπε ότι η πτήση καθυστέρησε, γιατί προσπαθούσαν να το βρουν".

Το βρήκα στα άρθρα για τη Σαπεκοένσε..

Αφού παίχτες του ΠΑΟΚ τα πάτε καλά με τα social media, τουλάχιστον πάρτε παράδειγμα και χρησιμοποιείστε τα σωστά!
Δείτε πως οι ποδοσφαιριστές μιας ομάδας, είναι ΟΜΑΔΑ!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

+ :pano: ... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Parolos έγραψε:"Όλοι χρησιμοποιούσαμε το γκρουπ για να κάνουμε αστεία, να πειράξουμε ο ένας τον άλλον, να στείλουμε αστεία μηνύματα και φωτογραφίες, πράγματα που μας κάνουν να γελάμε. Πριν από τα παιχνίδια, το χρησιμοποιούσαμε για να στέλνουμε μηνύματα εμψύχωσης και να ευχηθούμε καλή επιτυχία", δήλωσε ο Ντέμερσον Κόστα.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός εξήγησε τι υπήρχε στο επίμαχο μήνυμα, που ίσως ρίξει φως στα αίτια του δυστυχήματος: "Την ημέρα που η ομάδα έφυγε, ενθαρρύναμε ο ένας τον άλλον και αυτοί που δεν πήγαμε, λέγαμε στους άλλους να μας κάνουν υπερήφανους. Το τελευταίο μήνυμα που εστάλη στο γκρουπ ήταν από τον Σίνιο, ο οποίος έκανε πλάκα επειδή ένας από τους παίκτες καθυστερούσε την πτήση από τη Βολιβία, επειδή είχε ξεχάσε να βγάλει το video game από τη βαλίτσα του, πριν τη δώσει. Είπε ότι η πτήση καθυστέρησε, γιατί προσπαθούσαν να το βρουν".

Το βρήκα στα άρθρα για τη Σαπεκοένσε..

Αφού παίχτες του ΠΑΟΚ τα πάτε καλά με τα social media, τουλάχιστον πάρτε παράδειγμα και χρησιμοποιείστε τα σωστά!
Δείτε πως οι ποδοσφαιριστές μιας ομάδας, είναι ΟΜΑΔΑ!

την ιδια σκεψη εκανα κι εγω οταν διαβασα αυτο το αρθρο ρε φιλε...
θα μου πεις... οι ανθρωποι εχουν πενθος... αλλα... καθ' ενας με τον πονο του...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πρωτάθλημα, Κύπελλο, όμιλοι C.L. ή έστω οι 8 του E.L., εδώ και τέσσερα χρόνια είναι οι στόχοι του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Οι ίδιοι ήταν και 10 και 20 χρόνια πριν...Μόνο που τότε όλοι λίγο πολύ ξέραμε ότι ήταν ουτοπικοί...

Τώρα πλέον όμως, κάθε χρόνο, με συνεχείς προσπάθειες ενός νέου και φραγκάτου μεγαλομετόχου, ο οποίος λέει ότι δεν υπάρχει ταβάνι στο μπάτζετ της ομάδας μας, αρκεί να έρθουν όσοι-όποιοι χρειάζονται για να επιτευχθούν αυτοί οι παραπάνω μας στόχοι, ξεκινήσαμε να πιστεύουμε ότι η ουτοπία θα χαθεί και τα όνειρα όλων μας θα γίνουν πράξη, έστω και σε κάποιο βάθος χρόνου λογικά!!!!

Μέσα σε τέσσερα χρόνια λοιπόν έχει "πάει κι έρθει" κόσμος και κοσμάκης στον Π.Α.Ο.Κ. μας!!!!

Στελέχη Διοικητικού, προπονητικού και ποδοσφαιρικού δυναμικού...Πρόεδροι, Τεχνικοί διευθυντές, Αθλητικοί διευθυντές, Γενικοί αρχηγοί, σύμβουλοι, παρασύμβουλοι, μυστικοσύμβουλοι, "ξεσκονιστές", "στρατηγοί", γυμναστές μαύροι, άσπροι, κόκκινοι, προπονητές, (φέτος για πρώτη φορά) γιατροί, ποδοσφαιριστές ποιοτικοί ή και όχι τόσο (sic), αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, χτίστες επέκτασης των εγκαταστάσεων στην Μεσήμβρια, Λόλες νοικάρηδες άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων, δήμ@ρχοι Θέρμης τάζοντες απέραντα χωράφια για δημιουργίες νέων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων με την παράλληλη ανέγερση υπέρ-λουξ ξενοδοχείου για να έρχονται εδώ οι Ρώσικες ομάδες για χειμερινή προετοιμασία και όχι μόνο, κ.τ.λ., κ.τ.λ., κ.τ.λ..................

Δεν ξέρω ποιους ή τι άλλο μπορεί να ξεχνάω, αλλά όλες αυτές οι κινήσεις έχουν γίνει για να ξεκινήσει να πετύχει ο Π.Α.Ο.Κ. τους στόχους που αναφέρθηκαν παραπάνω!!!! Αυτούς που μας βεβαίωσε ότι έχει σαν όραμα μέσα στο μυαλό του κι ο επικεφαλής μας, ο νέος μεγαλομέτοχος και νυν πλέον Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ??? "0 εις το πηλίκον"!!!!

Αιτίες για το παραπάνω κοινώς αποδεκτό αποτέλεσμα??? Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω, αλλά μην μπερδεύεστε-βαράτε...Ένας απλός οπαδός είμαι του λόγου μου...
Δεν έχω ούτε την τεχνογνωσία, ούτε την ευφυΐα, αλλά δεν γνωρίζω ούτε καν την μέθοδο, την οποία αν πρότεινα να ακολουθηθεί θα ήμουν βέβαιος για τα θετικά αποτελέσματα της!!!! Μόνο εικασίες μπορώ να κάνω...
Απλός οπαδός είμαι λοιπόν και ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ τα αίτια ούτε μπορώ να βρω-προτείνω τις σίγουρες λύσεις!!!!
Αν τα γνώριζα και μπορούσα να το αποδείξω κιόλας, πιθανά θα ήμουν Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ. κι όχι ενός Ομίλου 70 παιχτών bowling της Θεσσαλονίκης που είμαι σήμερα...

Το κακό βέβαια είναι ότι η Π.Α.Ο.Κ.άρα μου, αυτή που με γέμισε με ελπίδες πριν τέσσερα χρόνια ότι επιτέλους θα έχει αυτό που της αξίζει, ότι επιτέλους θα πετάξει ψηλά, πάνω απ όλους τους αντιπάλους της, παίρνοντας με μαζί της καβάλα στα φτερά της για να αισθανθώ εκείνον τον φρέσκο αέρα της ελευθερίας και της περηφάνειας δίχως κάποιον άλλον από πάνω μου, ακόμα δεν με έχει κάνει το χατίρι...Δεν με δικαίωσε ακόμα, δεν με ξεδίψασε!!!!

Ακόμα χειρότερο όμως είναι το γεγονός ότι δεν μου έχει δώσει καν την ελπίδα ότι αυτό θα γίνει σύντομα!!!!
Ότι έχουν μπει κάποιες βάσεις, τα θεμέλια για να χτιστεί επάνω το τεράστιο οικοδόμημα που ονειρεύομαι...
Γι αυτό απογοητεύομαι περισσότερο και πικραίνομαι ακόμα στον 5ο χρόνο ενός πρόσφυγα στην διοίκηση μας...
Γιατί σαν γόνος προσφύγων ξέρω ότι για να ριζώσεις κάπου γερά, πρέπει πρώτα να ρίξεις τα γερά θεμέλια!!!!
Αυτά λοιπόν δεν τα βλέπω στον Π.Α.Ο.Κ. κι αν υπάρχουν, δείξτε τα μου για να απολογηθώ για την βλακεία μου...

Όσο D.N.A. αντοχής κι αν έχω λοιπόν σαν σπόρος προσφύγων στις κακουχίες, όση δύναμη κι αν έχω σαν Π.Α.Ο.Κ.τσής για να είμαι ένας αέναος αγωνιστής, όσο κι αν σαν ρομαντικός επιμένω να αντιστέκομαι στην αδικία και να ονειρεύομαι με υπομονή και αγάπη για την μεγάλη μου ιδέα, τον Π.Α.Ο.Κ., ε βλέποντας τα ίδια και τα ίδια εδώ και τέσσερα χρόνια, βλέποντας ότι ο Π.Α.Ο.Κ. πηγαίνει σημειωτόν ενώ έχει πλέον όλα τα εφόδια για να τρέχει σαν τρένο τελευταίας τεχνολογίας, μην μπορώντας παράλληλα, όχι εγώ αλλά ΚΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ, τόσο πικραίνομαι και τα μυαλά μου πονάνε καταλήγοντας σε ένα συμπέρασμα:
Ότι όσα και όποια δεν μπορώ να καταλάβω εγώ ότι φταίνε και να προτείνω πως να διορθωθούν, ακριβώς τόσα κι αυτά δεν μπορεί να καταλάβει και να αλλάξει για να τρέξουμε μπροστά και να πετάξουμε ψηλά κι ο μεγάλος...
Οπότε λοιπόν...

Τελικά, μήπως η κεφαλή μας είναι "ένας από εμάς"???

Κι αν ναι, τότε πως γίνεται αυτό να αλλάξει για να πετάξουμε επιτέλους ψηλά, πάνω στα φτερά του Δικέφαλου?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”