Π.Α.Ο.Κ. - Ajax, 3/8, 21.30, NS2 & 2HD & laola1.tv
- Josey Wales
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ajax, 3/8, 21.30, NS2 & 2HD & laola1.tv
Την ερχόμενη εβδομάδα θα είμαι κάπου ανάμεσα σε Ρέθυμνο και Χανιά. Από ότι είδα, και ο γάβρος Τετάρτη παίζει στο Ισραήλ και τα δυο ματς έχουν μισή ώρα διαφορά μεταξύ τους. Αν είναι κάποιος από την περιοχή και ξέρει που μπορούμε να δούμε τη ρεβάνς χωρίς να φάμε στη μάπα το τσίρκο του χοντρού, ας γράψει κάτι στο παρόν τόπικ και θα βρούμε την άκρη για επικοινωνία.
Αυτος ο Αρκαντιους Μιλικ τον Αρκαδοποντιο τι τον εχει?
Σε πιο χωριο θα είσαι ακριβώς?Josey Wales έγραψε:Την ερχόμενη εβδομάδα θα είμαι κάπου ανάμεσα σε Ρέθυμνο και Χανιά. Από ότι είδα, και ο γάβρος Τετάρτη παίζει στο Ισραήλ και τα δυο ματς έχουν μισή ώρα διαφορά μεταξύ τους. Αν είναι κάποιος από την περιοχή και ξέρει που μπορούμε να δούμε τη ρεβάνς χωρίς να φάμε στη μάπα το τσίρκο του χοντρού, ας γράψει κάτι στο παρόν τόπικ και θα βρούμε την άκρη για επικοινωνία.
Σόι με τον Αρκάντιους Μάλαρτζ, παλαιότερο τερματοφύλακα, πρέπει να είναι σίγουρα πάντως...sic-4 έγραψε:Αυτος ο Αρκαντιους Μιλικ τον Αρκαδοποντιο τι τον εχει?

Για τον Αρκαδοπόντιο όμως, "εν κατέω πράμα", που λεν και τα αδέρφια μας οι Κρητικοί...

- sourmenetes
- Moderator
Με 2 σχεδον ανετοιμους δεν ξεκιναμε.το πολυ με κανιαςμTupac έγραψε:Εγώ θέλω το κέντρο να είναι Κανιας Τσιμιροτ και Μπισεβαρ . Και στο 60-70 να μπει ο Τζιολης αλλαγή. Ο Χαρισης είναι πολύ ωραίος αλλά κάνει αρκετά λάθη και χάνουμε συνέχεια την κατοχή της μπάλας
Με 7-7 και δυο χαμένα πέναλτι...MANIAKOS έγραψε:Να δω πως θα μας αποκλείσουν παλι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 28 Ιούλ 2016, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Ο αρκαδοποντιος τον εχει για πρωινο...sic-4 έγραψε:Αυτος ο Αρκαντιους Μιλικ τον Αρκαδοποντιο τι τον εχει?

Τοτε να πουλησουμε Αρκαδοποντιο 40μυρια να παρουμε φορ χασογκολη που θελει ο Μανιακος..
Αντε Μανιακε.. για σενα δουλευω... μ' ενα σμπαρο δυο τρυγωνια.. και πωληση και χασογκολης

Αντε Μανιακε.. για σενα δουλευω... μ' ενα σμπαρο δυο τρυγωνια.. και πωληση και χασογκολης
Θα τον πουλησουμε στο Barcamania (για εκει ειναι ο παικτουρας) και θα παρουμε εναν φορ χασογκολη με 50.000. Οχι ομως για την ομαδα, αλλα για το PAOKMANIA. Θα τον αξιοποιησουμε καπως ρε παιδι μου να γουσταρει ο Μανιακος και με τα 39.950.000 κερναμε φορ στην ΠΑΟΚαρα (σαν τον Ιβαν ενα πραμα, να κανουμε καλυτερη επιλογη ομως)
ΥΓ: Δεν ειμαι off topic ε; Με αφορμη παικτη του αντιπαλου ειναι η συζητηση...
edit:
θα τον κανουμε mod με nick hasogolis
θα τον αβανταρει ο Μανιακ... "banαρε τον παικταρα μου"
Ο αλλος, χασογκολης για, θα πηγαινει για ban και θα παταει αναφορα
ΥΓ: Δεν ειμαι off topic ε; Με αφορμη παικτη του αντιπαλου ειναι η συζητηση...

edit:
θα τον κανουμε mod με nick hasogolis
θα τον αβανταρει ο Μανιακ... "banαρε τον παικταρα μου"
Ο αλλος, χασογκολης για, θα πηγαινει για ban και θα παταει αναφορα
- Josey Wales
Γεωργιούπολη νομίζω το λένε.chrisg4 έγραψε:Σε πιο χωριο θα είσαι ακριβώς?Josey Wales έγραψε:Την ερχόμενη εβδομάδα θα είμαι κάπου ανάμεσα σε Ρέθυμνο και Χανιά. Από ότι είδα, και ο γάβρος Τετάρτη παίζει στο Ισραήλ και τα δυο ματς έχουν μισή ώρα διαφορά μεταξύ τους. Αν είναι κάποιος από την περιοχή και ξέρει που μπορούμε να δούμε τη ρεβάνς χωρίς να φάμε στη μάπα το τσίρκο του χοντρού, ας γράψει κάτι στο παρόν τόπικ και θα βρούμε την άκρη για επικοινωνία.
Αδερφε ψαξε ιντερνετ συνδεσμος ΠΑΟΚ Χανιων. Ειναι και στο φειςμπουκ αν δεν κανω λαθος. Τα αδερφια εκει ειναι σπεσιαλ. Θα κανεις δουλεια