Ajax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP Ajax - Π.Α.Ο.Κ.

Glykos
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Matos
2
2%
Crespo
4
3%
Tzavellas
28
21%
Leovac
1
1%
Charisis
14
11%
Cimirot
14
11%
Shakhov
3
2%
Rodrigues
1
1%
Campos
65
49%
Athanasiadis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Tziolis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Mystakidis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Koulouris
1
1%

Σύνολο ψήφων: 133

Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από john4serres »

Π@@τανες ολλανδεζες αυτην την φορα δεν γλιτωνετε.
lakisscorpio

Δημοσίευση από lakisscorpio »

bravo στην ομαδα.......στο 2ο παιχνιδιθα ειμαστε καλυτεροι
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

simba έγραψε:Να σημειωσω πολυ ωραια η φανελα τελικα, το μπλε δεν ηταν τοσο εντονο οπως φαινοταν στις φωτος..

VS40, Bill, τελικα τα λινκ δουλεψανε?

Δούλεψε στην αρχή, αλλά κολλούσε και επαναλαμβάνονταν σε λούπα οι ίδιες φάσεις. Μετά σε πετούσε πιο μπροστά και έχανες παιχννίδι. Τελικά το είδα από άλλο λινκ. Πάντως είχε καλή ποιότητα και είδα λιγάκι Ολλανδικό pregame.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Εναν μακ στη θεση του κλαους θα ηθελα μονο....τιποτα αλλο. Στο ριπλευ θα τα βλεπαν τα γκολ
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

vs40 έγραψε:
simba έγραψε:Να σημειωσω πολυ ωραια η φανελα τελικα, το μπλε δεν ηταν τοσο εντονο οπως φαινοταν στις φωτος..

VS40, Bill, τελικα τα λινκ δουλεψανε?

Δούλεψε στην αρχή, αλλά κολλούσε και επαναλαμβάνονταν σε λούπα οι ίδιες φάσεις. Μετά σε πετούσε πιο μπροστά και έχανες παιχννίδι. Τελικά το είδα από άλλο λινκ. Πάντως είχε καλή ποιότητα και είδα λιγάκι Ολλανδικό pregame.

:shock:
Και το 19 και το 20 ch?
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Δύο φορές ως τώρα έχουμε πάρει 1-1 εκτός και χάσαμε την πρόκριση στην Τούμπα. Ε, του πούστη, τη τρίτη φορά θα μας κάτσει η καλή, το κέρατο μου μέσα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

1ο ημίχρονο τέλος. Τώρα, είναι ΚΑΙ στο χέρι μας. Τώρα έρχονται Τούμπα.

Τι κριτική να κάνει κανείς... πάντως, φάνηκαν και αδυναμίες (που όμως έχουν γίνει προσθήκες που διορθώνουν ίσως μερικές απο αυτές) αλλά και στοιχεία πολύ ελπιδοφόρα... :roll:

ότι και να λέμε, με τον Αγιαξ μεσα στην Ολλανδία παίζαμε. Μόνο μπράβο στην ομάδα ΑΛΛΆ δεν περάσαμε ακόμα. Αυτό θα το κάνουμε την Τετάρτη.

john4serres έγραψε:Π@@τανες ολλανδεζες αυτην την φορα δεν γλιτωνετε.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Το 19 δούλευε στην αρχή και μετά κόλλησε για 6 λεπτά. Το 20 δούλευε καλύτερα πάντως Simba. Το πρόγραμμα πάντως εντυπωσιακό - μου θύμησε το VLC! Για το ματς ξέχασα να αναφέρω το Χαρίση που έχει γίνει το νέο πουλέν! Κατάπιε τα χιλιόμετρα και κέρδισε φάουλ σε καλές θέσεις. Δικαίωσε και τον κόουτς που τον ξεκίνησε.

Υγ: Ο Άγιαξ δικαίωσε για άλλη μια φορά την αγάπη μου στα wonderkids. Όταν οι παίκτες είναι πραγματικά ταλέντα, όπως ο Ντόλμπεργκ, ανταποκρίνονται ακόμη και στα 18 τους. Φυσικά το φετινό πρότζεκτ του Άγιαξ είναι ακραίο, με τόσους νεαρούς. Είπαμε wonderkids, αλλά αυτοί το παραχέσ@ν :lol: :lol:.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 27 Ιούλ 2016, 00:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Εχοντας δει μερος απο τα φιλικα προετοιμασιας και τον σημερινο αγωνα τα πρωτα μου συμπερασματα ειναι πως:
-Εχουμε φοβερο προβλημα μπροστα απο τα στοπερ........
Εχω την εντυπωση πως ο Βλανταν κανει ενα τεραστιο λαθος που εκανε και ο μεγαλος Φερναντο στις αρχες του.....Το 4-3-3, το παιζει 4-1-2-2-1.......Περαν του οτι θεωρω κακοποιηση του 4-3-3 αυτη την εκδοχη (για το επιπεδο μας),τα καθαρα 6ρια μας ειναι ο Κατσε,ο ανετοιμος Κανιας και ο Τζιολης (Ο Θεος να τον κανει!)......
-Ενα δευτερο συμπερασμα το οποιο μου βγηκε απο το λιγο που ειδα στα φιλικα ειναι πως αμυντικος Κρεσπο δεν υπαρχει......Μακαρι να κανω λαθος,αλλα και λαθος να κανω με αυτα που ειχε δειξει στα φιλικα δεν μπορει να παιζει βασικος σημερα.....Τακτικη δεν εχει το παλικαρι,δυναμικος δεν ειναι,γρηγορος δεν ειναι,στο ψηλο παιχνιδι δεν εχω βγαλει συμπερασμα,τον σωζει λιγακι η τοποθετηση του νομιζω.....Ο Τζαβελλας σημερα επαιζε και γι'αυτον......

Ο Γλυκος φερει μεγαλη ευθυνη για το γκολ....
Ο Χαρισης οτι καλυτερο στον αξονα....Και ο Τζαβελλας στην αμυνα.....
Ας ειναι καλα το τερμα τους που μας εκανε αυτο το δωρο και προηγηθηκαμε με τον Τζαλμα,ο οποιος εκανε φοβερο τελειωμα!!!!

υγ:Να ευχαριστησουμε τον ρεφερι για το πεναλτι που δεν εδωσε στο χερι του Κρεσπο,λιγο μετα το 0-1........

:opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pyrgioths την Τετ 27 Ιούλ 2016, 00:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Είχες δική σου κάμερα και είδες χέρι; ή συμφώνησες με τις φωνές των Ολλανδών; γιατί από τηλεόραση δεν φάνηκε τίποτα

SM-G935F
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Πολυ καλη εμφανιση,σταθηκαμε πολυ καλα και δεν φοβηθηκαμε.Το δυσκολο ομςω ειναι την επομενη εβδομαδα αλλαη η μικρη ολλανδεζα δεν γλυτωνει..Συγχαρητηρια στον προπονητη που τους προετοιμασε ψυχολογικα και στα παιδαι για την εμφανιση.Πολυ καλος Τζαλμα,εξαιρετικος μαχητικος και σχεδον αλανθαστος Χαρης Χαρισης..
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

pilotos έγραψε:Άιντε τώρα να εξηγήσεις γιατί ο Ματος έμενε πίσω και "δεν φάνηκε", όπως νομίζουν κάποιοι και ότι ο Σακχοβ είναι αργός,ενώ ήταν παντού... (παίζει να έτρεξε τα πιο πολλά πάνω κάτω από όλους)

SM-G935F

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Παντως αν αφαιρεσεις απο τους Ολλανδους 7-10 ποντους υψους απο τον καθενα και πεσουν στα δικα μας μετρα υψους 4 θα βαζαμε. Τρομερα κορμια ολοι τους!
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Να ρωτήσω κάτι; Με τον Ίβιτς στον πάγκο έχουμε χάσει ματς;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εξαιρετικό και δίκαιο θα έλεγα το αποτέλεσμα. Νομίζω πως το πιο εύκολο κομμάτι των αναμετρήσεων με τους Ολλανδούς περατώθηκε ιδιαίτερα επιτυχώς. Ακολουθεί ωστόσο ο αγώνας των πραγματικά μεγάλων αποδείξεων!!!

Τακτικά νομίζω πως σταθήκαμε αναμενόμενα καλά, προσωπικά δεν είχα ιδιαίτερες αμφιβολίες. Να κρατούσαμε λίγο περισσότερο το τόπι στην κατοχή μας δε θα έβλαπτε, βέβαια. Αν το κάναμε, πιστεύω πως ένα ακόμα γκολ θα το βάζαμε. Αλλά και η κατοχή των Ολλανδών δεν είδα να απέδωσε και τίποτα τρομερό. Για την εποχή κιόλας μου άρεσε αρκετά η ομάδα. Ιδιαίτερα συγκεντρωμένη και παθιασμένη. Και πλέον δείχνουν να υπάρχουν κάποιοι παίχτες - αναφορές. Ο Κάμπος και ο Μάτος δείχνουν να είναι τέτοιοι. Εκτιμώ πως τέτοιοι είναι κι ο Τσίμιροτ με τον Σάκχοφ. Να πω πως Τζαβέλλας αλλά και Κρέσπο μου άρεσαν επίσης. Γενικώς, η ομάδα δε μάσησε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Αν το έχωνε κι ο Κλάους και γινόταν το 0-2, θα ήταν φοβερά. Ας το βάλει στην Τούμπα να χαλάσει ο κόσμος!!!

Κρίνω πως έχουμε καταστεί φαβορί με ποσοστό 52 - 48 ας πούμε. Τόσο μικρό είναι το προβάδισμά μας!!
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”