Δεν ρώτησα για το τι θα ήθελα εγώ, αλλά για να γνωρίζω τι δυνατότητες πληρωμής (π.χ χρεωστική ή πιστωτική;) υπάρχουν για την επόμενη φορά μην ψάχνομαι τελευταια στιγμήpgetsos έγραψε:Τι άλλο τρόπο θα ήθελες;thanasakiss4 έγραψε:Τελικά η πληρωμή γίνεται μόνο μέσω pay pal ή υπάρχει και άλλος τρόπος πληρωμής;
PAOK TV & PAOK New Media
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Re: Paoktv.gr - Paoktv.com
- fiorentinos
Έτσι πιστεύω και εγώ. Δεν κάνεις μια τόσο μεγάλη νέα πλατφόρμα για τα ευρωπαϊκά και το κύπελλο. Λογικά θα έχει κ το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι έχει την δυνατότητα να αγοράσει εικόνα απο την nova και αν θέλει βάζει δικό μας εκφωνητή. Βέβαια προϋπόθεση είναι να υπάρχει στήριξη από τους οπαδούς για να βγαίνει οικονομικα
Το μεγαλο θεμα για εμενα προσωπικα ειναι τα ευρωπαικα εκτος και μιλαω για ομιλους. Δε ξερω αν μπορεις καν να τα παρεις πχ απο την γηπεδουχο ομαδα, η αν ειναι δεσμευμενα στα δικτια που περνουν τα δικαιωματα του ευροπα λιγκ σε καθε χωρα ακομα και φυσικα αν δεν υπαρχει περιπτωση να δειξουν το ματς.
Δυσκολη περιπτωση.
Δυσκολη περιπτωση.
Λογικά δέν υπάρχει κανένα θέμα για τους αγώνες της ομάδας,μέσα έξω, γιατί απευθύνεται σε κοινό εκτός ελλάδoς και λογικά, σε οποιαδήποτε συμφωνία μπαίνει και όρος για το PAOKTV.
Ελπίζω σε συνέχεια.
Ελπίζω σε συνέχεια.
Jairo η καθε ομαδα κατεχει τα δικαιοματα μονο των εντος εδρας αγωνων τις. Τα εκτος εδρας ματς πρεπει να πας να τα αγορασεις απο την εκει ομαδα.
Αλλα, η υποθεση περιπλεκετε ακομα περισσοτερο χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος. Αυτο ειναι γιατι οταν μιλαμε για ευρωπα λιγκ δηλαδη απο ομιλους και μετα, τα δικαιοματα για αυτο πωλουντε "κεντρικα" οπως και για ΤΣ.Λ. κτλ.
Αρα ΠΧ μπορει να μη γινεται ο ΠΑΟΚ να δηξει ματς του ευρωπα λιγκ ξερω γω στην Σουηδια που ειμαι εγω, αν εχει πχ το Α καναλι στη Σουηδια τα αποκλειστικα δικαιωματα για το Ε.Λ., ασχετα αν δεν υπαρχει περπτωση να δειξει ποτε το ματς του ΠΑΟΚ.
Αρα αυτο σημαινει οτι μπορει να χρειαζεται να πας να αγορασεις τα online δικαιοματα απο το καθε καναλι ξεχωριστα σε καθε χωρα οποτε τρεχα. Απο την αλλη μπορει να μην ειναι τα δικαιωματα αποκλειστικα η να μην περιεχουν οnline.
Αν καποιος ξερει ας μας διαφωτησει, βαριεμε να ψαχνω
Αλλα, η υποθεση περιπλεκετε ακομα περισσοτερο χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος. Αυτο ειναι γιατι οταν μιλαμε για ευρωπα λιγκ δηλαδη απο ομιλους και μετα, τα δικαιοματα για αυτο πωλουντε "κεντρικα" οπως και για ΤΣ.Λ. κτλ.
Αρα ΠΧ μπορει να μη γινεται ο ΠΑΟΚ να δηξει ματς του ευρωπα λιγκ ξερω γω στην Σουηδια που ειμαι εγω, αν εχει πχ το Α καναλι στη Σουηδια τα αποκλειστικα δικαιωματα για το Ε.Λ., ασχετα αν δεν υπαρχει περπτωση να δειξει ποτε το ματς του ΠΑΟΚ.
Αρα αυτο σημαινει οτι μπορει να χρειαζεται να πας να αγορασεις τα online δικαιοματα απο το καθε καναλι ξεχωριστα σε καθε χωρα οποτε τρεχα. Απο την αλλη μπορει να μην ειναι τα δικαιωματα αποκλειστικα η να μην περιεχουν οnline.
Αν καποιος ξερει ας μας διαφωτησει, βαριεμε να ψαχνω

- fiorentinos
Όπως σε αυτόν τον αγώνα εξαιρούνταν η Ουκρανία έτσι όταν θα έχει τα δικαίωματα ενός αγώνα σε κάποια χώρα κάποιο κανάλι δεν θα μπορεί να το δείχνει εκτός αν αγοράσει τα δικαιώματα. Εγώ πιστεύω ότι μόνο για τα εντός θα γίνει η δουλειά. Στα εκτός είναι ασύμφορο
Ναι και το προβλημα ειναι οτι ο αλλος μπορει να σε μπλοκαρει επιδει εχει τα δικαιωματα της διοργανωσης απλα χωρις να δειχνει τον αγωνα.
Για το ΤΣ.Λ. δεν θα υπηρχε ποτε περιπτωση καναλι που εχει τα δικαωματα του ΤΣ.Λ. να αφησει αλλον να δειξει αγωνα Τσ.Λ. την ιδια ωρα.
Για το ΤΣ.Λ. δεν θα υπηρχε ποτε περιπτωση καναλι που εχει τα δικαωματα του ΤΣ.Λ. να αφησει αλλον να δειξει αγωνα Τσ.Λ. την ιδια ωρα.
Σε ρωταω γιατι μαλον δε ξερεις πως δουλευει το PayPalthanasakiss4 έγραψε:Δεν ρώτησα για το τι θα ήθελα εγώ, αλλά για να γνωρίζω τι δυνατότητες πληρωμής (π.χ χρεωστική ή πιστωτική;) υπάρχουν για την επόμενη φορά μην ψάχνομαι τελευταια στιγμήpgetsos έγραψε:Τι άλλο τρόπο θα ήθελες;thanasakiss4 έγραψε:Τελικά η πληρωμή γίνεται μόνο μέσω pay pal ή υπάρχει και άλλος τρόπος πληρωμής;
Ουσιαστικα ειναι ενας μεσάζοντας μεταξυ της εταιρειας και εσενα για εξτρα ασφαλεια στις πληρωμες σου (πχ αγορασες κατι και δεν ηρθε ποτε; Μπορεις να παρεις τα λεφτα σου πισω) και για να πληρωσεις εχεις 3 επιλογες:
1) PayPal balance που μπορει να ελαβες με διαφορους τροπους πχ καποιος στα εστειλε/σε πληρωσε
2) Συνδεση με λογαριασμο τραπεζης και απευθειας τραβηγμα χρηματων
3) Συνδεση με χρεωστικες και πιστωτικες καρτες και πληρωμη μεσω αυτων
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Οντως δεν ήξερα πως λειτουργεί και γι αυτό ρώτησα για άλλους τρόπους που γνωρίζω. Ευχαριστώ 

Επειδή την άλλη Πέμπτη παίζουμε την ίδια ώρα περίπου με βαζελοχάνουμο, εμείς που θα είμαστε νότια Ελλάδα ξέρει κανείς να μου πει αν μπορούμε μέσω VPN να το δούμε από το ΠΑΟΚ TV να δώσουμε και κανα φράγκο στην ΠΑΕ???
pgetsos ειναι αξιοπιστο το συγκεκριμενο για να κανω τη συνδρομη??και δουλευει σιγουρα για ελλαδα? :ugeek:pgetsos έγραψε:https://www.cyberghostvpn.com/en_us
Γενικα σε Free δειτε αυτο. Λειτουργει για ΟΛΗ τη κινηση, οχι μονο του browser, δεν εχει Logs, ειναι απο σοβαρη εταιρεια κτλ κτλ. Στο Free αποσυνδεεται μετα απο 3 ωρες, το Premium εχει 5€/μηνα (τπτ δλδ)
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Για εμάς του εξωτερικού μέσω του παοκτν δωρεάν σε υπολογιστή, ταμπλετ, σμαρττν και κινητό. Οι εντός συνόρων στο γήπεδο ή μέσω βπν
Αξιόπιστο είναι, αλλά αν θες συνδρομή δώσε μου λίγο χρόνο να σου προτείνω Ίσως καλύτερο! Όχι ότι είναι κακό αυτόSera4 έγραψε:pgetsos ειναι αξιοπιστο το συγκεκριμενο για να κανω τη συνδρομη??και δουλευει σιγουρα για ελλαδα? :ugeek:pgetsos έγραψε:https://www.cyberghostvpn.com/en_us
Γενικα σε Free δειτε αυτο. Λειτουργει για ΟΛΗ τη κινηση, οχι μονο του browser, δεν εχει Logs, ειναι απο σοβαρη εταιρεια κτλ κτλ. Στο Free αποσυνδεεται μετα απο 3 ωρες, το Premium εχει 5€/μηνα (τπτ δλδ)
Πρώτο ματς δούλεψε, για παραπάνω φαντάζομαι Ναι Αφού δείχνεις εξωτερικό αλλά μένει να το δούμε στη πράξη