Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Mīngus »

Έρχεται μαζί με Κουαρέσμα.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

O Crespo κανει ξεκαθαρα ανοιγμα προς τον ΠΑΟΚ.Δεν νομιζω καν,να υπαρχει προταση.Μανατζεριλικια....
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

paokovios1974 έγραψε:Ο Πιατι που βρισκετε?
Στα εξωφυλλα γαυροφυλλάδων ...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Kostas_Peraia4 έγραψε:O Crespo κανει ξεκαθαρα ανοιγμα προς τον ΠΑΟΚ.Δεν νομιζω καν,να υπαρχει προταση.Μανατζεριλικια....
Σωστό. Και εμείς δεν διαψευδουμε (ακόμα) όσο μας βολεύει στις διαπραγματεύσεις με άλλους...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

επίσης σε αντίθεση με αρκετούς που διάβασα εδώ, δε με χαλάει και τόσο ο Τόρες σαν εναλλακτική, πχ σαν αντι-Βίτορ, με την προϋπόθεση σαφώς ότι θα έρθει πχ και ο Βαρελάς. Αριστεροπόδαρο μπακ έχουμε μονο το Τζαβέλλα, που παιζει και αριστερο μπακ στην ανάγκη και γενικά με τον Τορες μοιάζουν αρκετά παιχτικά...

Αλλά δεν ξερω αν αυτό θα σημαίνει μεγαλύτερο παραγκωνισμό ΚΑΙ του Γιαννούλη, που μετά τα φετινά εδώ στην πόλη που ζώ, τον πιστεύω τα μάλα... :roll:

Ματέους θα τον ήθελα αλλά αν είναι να παει Κίνα για τα $$$ τότε στο καλό. Και αυτό φυσικά θα σημαίνει πολλά και για το χαρακτήρα του παίχτη, αν και μεταξύ μας μεταξά και η σουπαλιγκα δεν ειναι και πολύ πιο ελκυστική απο το να ταξιδεψεις (και να πάρεις πολλαπλάσια λεφτά) στην Κίνα, γνωρίζοντας και ένα διαφορετικό τρόπο ζωής με την ευκαιρία... ειδικά αν είσαι περασμένα 33 και ξέρεις ότι έχεις άλλα 2-3 χρόνια μπάλα μαξιμουμ... άντε 4.
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

ακομα κ αν δεν καταλαβα το νοημα (πιθανον) το γεγονος οτι περιμενουμε στη γωνια την πρωτη υποψια μεταγραφικης δυστοκιας για να αρχισουμε το αγαπημενο μας χομπι με κανει να μην αφαιρω ουτε τελεια απο οσα γραφω.

Στην τελικη αν δεν σας κανει καποιους ο Σαββιδης, καντε ρεφενε και παρτε τον εσεις ρε μαγκες και μην μας σπατε τα ουμπαλα...
δηλωνει μεγαλους στοχους..τον κραζετε, επειδη δυσκολευεται να τους πετυχει. Αν δηλωσει μικρους (οπως λετε) θα τον κραζατε γιατι δεν μαθατε ετσι τον ΠΑΟΚ και αλλα ονειρα ειχατε για την προεδρια του...Εχει προβληματα στις μεταγραφες και αργει...κραζετε. Κλεινει μιση ενδεκαδα απο 15 Ιουνη οπως φετος..παλι κραζετε στο πρωτο σκαλωμα μιας διαπραγματευσης.

Οσο για τους «συνοπαδους», ελαχιστους εχω γνωρισει στη ζωη μου...οτι καποιος πιθανον δηλωνει ΠΑΟΚ δεν τον κανει αυτοματα συνοπαδο μου. Ειδικα τα «διαρκειας» των ερτζιανων, ουτε ειναι ουτε επιθυμω να τους θεωρησω συνοπαδους..στο συνολο τους μαλιστα. Αποψη μου και δεν θα τη συζητησω κιολας....και δεν παει στο συγκεκριμενο ατομο αυτο, απλα απανταω μιας που το ανεφερες.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Παντως ειναι διαπιστωμενο.
Οποιον παικτη δεν γουσταρει το φορουμ αυτος θελει σαν τρελος να ερθει.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ποιος ειναι παλι αυτος ο Τορες; :shock:
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Μαγκες πολυ σιγουροι ειστε ολοι για τη προταση απο Κινα.... εγω λεω καντε λιγο υπομονη να δουμε αν οντως ειναι η κινα το προβλημα η κατι αλλο..........
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Aυτό που βλέπω στην περίπτωση Ιμπάρμπο, είναι ότι χώθηκε ο γαύρος αμέσως. Έτσι και βγει ένας στόχος αντιπαλου στα ΜΜΕ, πάντα προσπαθεί αυτή η πουστρομάδα να χαλάσει την μεταγραφή ή να σε κάνει να πληρώσεις παραπάνω. Ίσως να είχαμε και κάτι ανάλογο στην περίπτωση Ματέους
Άβαταρ μέλους
Magpies4

WestBlock4 έγραψε:Μαγκες πολυ σιγουροι ειστε ολοι για τη προταση απο Κινα.... εγω λεω καντε λιγο υπομονη να δουμε αν οντως ειναι η κινα το προβλημα η κατι αλλο..........
Κίνα , Πακιστάν, κοντά είναι ....
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

WestBlock4 έγραψε:Μαγκες πολυ σιγουροι ειστε ολοι για τη προταση απο Κινα.... εγω λεω καντε λιγο υπομονη να δουμε αν οντως ειναι η κινα το προβλημα η κατι αλλο..........
Και γω δεν πιστευω οτι υπαρχει προταση απο κινα,οπως και να χει ομως ξενερωσα με την παρτη του και τον ...μεταφραστη.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Παλαιολόγος έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:κύριοι με κλανιές δεν βάφονται αυγά

ο κ. σαββίδης μιλάει για champions league
αν το εννοεί τότε παίρνεις από το πάνω ράφι,ξηλώνεσαι

http://www.transfermarkt.co.uk/eduardo- ... eler/89718

πως να το κανουμε
θες πορειες και πρωταθλητισμους; αυτα δεν ακουγονται;
εμ αμα δεν αγορασεις και 3,4 παιχταραδες να σταξεις ενα 30αρικο τοτε πως;
θα περιμενεις να κηρυξει πτωχευση το μαγαζακι της γειτονιας για να αγορασεις κανενα πουκαμισο χωρις λεκε;
Αν σταξεις 30αρι εχεις κυρηξει εσυ πτωχευση την αλλη μερα.
επισης παικτες που να κανουν την διαφορα δεν υπαρχουν. την διαφορα στις ομαδες την κανουν η καλη χημεια κι ο προπονητης.
Υποτιθεται οτι πηρες περσι τετοιο παικτη αλλα την διαφορα δεν την εκανε ο Μπερμπα την εκανε ο τζαβελας ο μυστακιδης ο Γλυκος κι ο Ροντριγκεζ που τον πηρες απο τα αζητητα. Ουτε καν ο Μεσι ο Ροναλντο κι ο Ζλαταν δεν μπορουν να κανουν την διαφορα. Η μηπως ο λουκας που υποτιθεται τον ζητανε Σεβιλλη παρι κλπ εκανε την διαφορα στην Κορουνια? Σαφως κι ενας καλος παικτης θα σε βοηθησει παραπανω αλλα αυτο θα γινει μονο αν εχει χημεια με τους υπολοιπους και ταιριαζει στο συνολο
Ο Ιβιτς και ο Τουντορ με το ιδιο υλικο ο ενας εκανε πορεια πρωταθλητισμου κι ο αλλος πορεια πλατανια και πανιωνιου
αμα δεν μπορει να πληρωσει για τετοιους παιχτες τπτ δεν γινεται και δεν πρεπει να βαζει τοσο υψηλους στοχους
τα πραγματα ειναι απλα
οι μεγαλοι παιχτες κανουν την μεγαλη ομαδα
τις προηγουμενες χρονιες δεν ειχαμε κορμο και οποιον και αν φερναμε τον καιγαμε
εδω μιλαμε για 26χρονο παιχταρα
με 3,4 τετοιους αλλαζεις επιπεδο
τους προσθετεις σε εναν κορμο που ηδη υπαρχει και προσπαθεις να πραγματοποιησεις τους στοχους που ηδη εθεσες
διαφορετικα βγαινεις και λες δεν γινονται αυτα και ειμαστε οτι κατσει,θα το παλεψουμε κ.λπ απαιτειται ειλικρινεια
διοτι οι ψευδαισθησεις φερνουν την γκρινια,την καταστροφη
Απο αυτα που εταξε ο Σαββιδης υλοποιησε ηδη το κρισιμοτερο τα χρεη. Θεωρω οτι συντομα θα υλοποιησει και το δευτερο πιο σημαντικο το γηπεδο. επισης υλοποιησε την ελευση Μπερμπατοφ (που πολλοι γελαγαν οταν το ανεφερε) ασχετα αν γυαλισε παγκο. Και αν δεν ξενερωσει και φυγει θα τα υλοποιησει ολα οσα ειπε
Απλα ξεχνατε ολοι οτι ακομα κι αν ηθελε να ριξει 500 εκ αυριο το πρωι στη σκαρτη λιγδα μας και να φερει πακετο τον Μεσι και τον νειμαρ δεν θα μπορουσε λογω FFP. Δυσκολο να το καταλαβουμε αυτο

οσο για το 26χρονος παικταρας ειναι δικη σου αποψη. Εγω θεωρω οτι εχω καλυτερο παικτη στην θεση του και στην ιδια ηλικια και ναι τον Κλαους λεω. Αλλα δεν εχει σημασια ουτε η δικη μου αποψη ουτε η δικη σου για το ποιος ειναι παικταρας. Του Ιβιτς του κανει? Μονο η δικη του γνωμη μετραει κι ας αραδιαζουμε ολοι εμεις 150 "παικταραδες" εδω :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Besuch 2 έγραψε:ακομα κ αν δεν καταλαβα το νοημα (πιθανον) το γεγονος οτι περιμενουμε στη γωνια την πρωτη υποψια μεταγραφικης δυστοκιας για να αρχισουμε το αγαπημενο μας χομπι με κανει να μην αφαιρω ουτε τελεια απο οσα γραφω.

Στην τελικη αν δεν σας κανει καποιους ο Σαββιδης, καντε ρεφενε και παρτε τον εσεις ρε μαγκες και μην μας σπατε τα ουμπαλα...
δηλωνει μεγαλους στοχους..τον κραζετε, επειδη δυσκολευεται να τους πετυχει. Αν δηλωσει μικρους (οπως λετε) θα τον κραζατε γιατι δεν μαθατε ετσι τον ΠΑΟΚ και αλλα ονειρα ειχατε για την προεδρια του...Εχει προβληματα στις μεταγραφες και αργει...κραζετε. Κλεινει μιση ενδεκαδα απο 15 Ιουνη οπως φετος..παλι κραζετε στο πρωτο σκαλωμα μιας διαπραγματευσης.

Οσο για τους «συνοπαδους», ελαχιστους εχω γνωρισει στη ζωη μου...οτι καποιος πιθανον δηλωνει ΠΑΟΚ δεν τον κανει αυτοματα συνοπαδο μου. Ειδικα τα «διαρκειας» των ερτζιανων, ουτε ειναι ουτε επιθυμω να τους θεωρησω συνοπαδους..στο συνολο τους μαλιστα. Αποψη μου και δεν θα τη συζητησω κιολας....και δεν παει στο συγκεκριμενο ατομο αυτο, απλα απανταω μιας που το ανεφερες.
Προσωπικά, διαφωνώ με την άποψη του Παλαιολόγου, οπότε το β' πληθυντικό αν με εμπεριέχει δεν το αποδέχομαι. Ωστόσο, τον υπερασπίστηκα διότι απομόνωσες ένα κομμάτι των λεγομένων του, το παρερμήνευσες και τον ειρωνεύτηκες. Για άλλον παίκτη μιλούσε. Αν το θεωρείς τίμιο, οκ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

prist64 έγραψε:Αρχισα να ανησυχω.
Ο Γρηγορης απο χθες το βραδυ......εξαφανιστηκε.
:D :D

Εδώ είμαι πάτερ, μην ανησυχείς...Λείπει ο..............Μάρτης απ την Σαρακοστή??? :lol: :lol:

On topic:

Μόλις διάβασα ότι κάπου σκαλώνει του Ματέους!!!! Τα μπικικίνια είναι το θέμα μας λοιπόν??? :?

Ο.Κ. κύριε Ματέους, είσαι παιχταράς και θέλεις χοντρά γκαφρά...Θεμιτόν...Όμως γιατί δεν με το λεγες απ την αρχή ρε λεβέντη και με τα κάνεις τώρα τα κορδελάκια να ούμε??? :x

Αν νιώθεις εσύ καλά φεύγοντας να πας στα τάρταρα να τρως σκύλους, γάτες και ινγκουάνες για τα φράγκα...στο καλό και βρίσκουμε αντίστοιχο σου και αισθανόμαστε σίγουρα καλύτερα και πολύ τιμιότεροι από σένα!!!! ;)

Όπως και να χει εσύ θα είσαι ο χαμένος γιατί μπορεί στην Κινεζιά να 'κονομήσεις κάτι παραπάνω, αλλά σαν τον Π.Α.Ο.Κ. και σαν................................................... την Χαλκιδική δεν έχει βρε "ώριμε"!!!! :D :opaokara:

Υ.Γ. Ποια Κίίίνααα μμμωωωρρρέέέ??? Μπούφο, ε μπούφο... :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”