Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

If Tepic leaves, we riot.

Πήραν τον κοιλίτσα με το 7, όχι και τον Tepic!!!!!
15.000 κόσμο θα έχει το Παλατάκι στο Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ.!
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Σε ανοιχτή γραμμή βρίσκονται τις τελευταίες ώρες ΠΑΟΚ και Κιθ Κλάντον με τις δύο πλευρές συνεχίζουν τις συζητήσεις τους σχετικά με το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους.

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες το θέμα της παραμονής του Κιθ Κλάντον στον ΠΑΟΚ να φαινόταν ότι θα έχει αρνητική κατάληξη, ωστόσο τα δεδομένα έχουν αλλάξει το τελευταίο 24ωρο.

Ο Αμερικανός σέντερ από την πλευρά του δείχνει να έχει "πέσει" αρκετά όσον αφορά στις οικονομικές του απαιτήσεις και το γεγονός αυτό, όπως είναι φυσικό "αναζωπυρώνει" τις συζητήσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον 26χρονο.

ΠΑΟΚ και Κλάντον θα συνεχίσουν τις επαφές και τις επόμενες ημέρες, με τις δύο πλευρές να φαίνεται ότι είναι κοντά σε συμφωνία, ωστόσο το θέμα δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει πλήρως
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

painkiller4 έγραψε:Kαπου ειδα οτι κοιταζει τον Τepic η κουλα μαλιστα
Θα χασουμε τον παιχταρα μεσα απο τα χερια μας. :o :shock:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Παιχταρας δεν ειναι ενα χρησιμο εργαλειο ειναι αν εχει και τους καταλληλους παικτες διπλα του
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Λογικά τους λείπει ένας playmaker...

Μακάρι να κλείσει ο Clanton, δεν ξέρω (δεν θυμάμαι από όσα διάβασα) αν ο Taylor είναι καλός rebounder, αλλά με Clanton θα έχουμε αρκετές ελπίδες για δεύτερες επιθέσεις από τα rebounds... Πάντως δεν με κάνει τόσο για 5άρι, όσο για 4άρι...αλλά Π.Α.Ο.Κ. είσαι, και ο Markovic έπαιξε 5 εδώ.. Ο Keith τουλάχιστον, ωσάν γνήσιος Αμερικανός μπασκετμπολίστας, έχει γυμνασμένο σώμα.
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Δημοσίευση από McCarthy »

Εγω παλι βλεπω πληρη συγχυση και φετος στον σχεδιασμο. Παλι παιρνουν παιχτες επειδη τους αρεσουν και οχι επειδη τους χρειαζονται. Πηραν το Κωστακη επειδη ετσι, χωρις να εχει σκρινερς (που λεει κι ο Παλοκ) και αθλητικο αμερικανο διπλα του. Πηραν τον Τεπιτς γιατι ειναι παιχτης Ευρωλιγκας και μας τον πλασαραν για ασσο, πηραν και τον Μαρκοβιτς και προσπαθουσαν να τον κανουν 5αρι.
Μια απο τα ιδια το ξεκινανε και φετος. Παιρνουν τον σερβο που καλος χρυσος, αλλα οχι ρε μαγκες και για βασικος. Πηραν τον Τεϊλορ που προσωπικα για 4αρι με τα κορμια της Ευρωπης εμενα δε μου κανει και τωρα θελουν και τον Κλαντον επειδη τον ξερουν για τι? Για βασικο σεντερ? Και θα μου κοτσαρουν και εναν δεινοσαυρο διπλα και θα ειμαστε με τεσσερα 3ο-4αρια και ενα γομαρι παλαιολιθικης εποχης...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εσκασε η κακια πεθερα του φορουμ. :mrgreen:
Πλακιτσα κανω McCarthy,και με την ευκαιρια σου ζηταω συγνωμη για τα χειμωνιατικα ποστ μου.
Ο χειμωνας ηταν βαρυς. :mrgreen:

Υ.Γ Αλλος την ειχε κανει απο το φορουμ εξαιτιας μου,σε μπερδεψα γραψε λαθος.
Δεν ειμαι πιωμενος παντως. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Οχι ρε μη μασας ουτε που θυμαμαι τι ελεγες..Σιγα χαβαλε κανουμε. Ολοι πρεπει να εχουν καποιο ρολο στο φορουμ για να εχει ενδιαφερον. Ε εγω ειμαι ο γκρινιαρης! :-p
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ειμαστε τοσο φτωχοι που αν δεν εξυπηρετησουμε μανατζερ επιπεδου Ραζνατοβιτς θα μας φαει η μαρμαγκα,κατι καλο στο πιο εμπειρο θα μας δωσει ο Σερβος. ;)
Ο παιχτης δεν ειναι κακος παντως.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

McCarthy λογικοί οι προβληματισμοί σου αλλά μην ξεχνάς ότι και ο Μπατίστ σαν τριάρι ξεκίνησε την Ευρωπαική του καριέρα στο Βέλγιο και την Σαρλερουά και κατέληξε να παίζει στον Παναθηναικο σε επίπεδο Ευρωλίγκας πεντάρι!
Επίσης από ότι διαβάζω θέλει ο Σούλης έναν Αμερικανό σκόρερ (combo guard) που να μπορεί να παίζει άνετα και στις 2 θέσεις των γκαρντ και δεν νομίζω να παίζει ο Σέρβος τόσο βασικός όσο γράφεται εδώ (απλά εμείς απαξιώνουμε τους πάντες)!
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Μακάρι. Τον Κλάφτον τι τον θέλουν μπορούν να μας πούν? Ένα καθαρό ψηλό αμερικανό 5άρι χρειαζόμαστε για βασικό, απο τη στιγμή που πήρες τον κοντό στο 4...
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα καθώς και Κλαντον τεσσάρι είναι και μαλιστα πιο καθαρό από τον Τέιλορ!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Βαρυ πολυ τον ειδα παντως για 4αρι τον Κλαντον,δεν ξερω αν ειναι ιδανικη επιλογη για τον Βασικο σεντερ της ομαδας αλλα ποιο πολυ 5αρι ειναι παρα 4αρι.
Δεν εχουμε και αρθρο 99 φετος,θα τσονταρει και κανα ψιλο ο ιβαν θα ανεβει η ομαδα,θα το γεμισουν το ροστερ ο Σταυροπουλος με τον Σουλη,να εχετε πιστη και μη μασατε.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

είναι λίγο basic αυτά που συζητάμε. Αν αποδεχτήκαμε οτι ο Taylor είναι 4 στην Ευρώπη, ε νομίζω είναι ηλίου φαεινότερο οτι ο Clanton είναι 5. ε?

από εκεί και πέρα δεν πρόλαβα να τον δώ Live στο γήπεδο, οπότε εσείς που τον είδατε έχετε την άποψή σας. Εδώ πάντως είναι μια ωραία σύγκριση των 11 καλύτερων senior ψηλών του 13 που πλέον παίζουν στην ευρώπη:

http://www.draftexpress.com/stats.php?y ... sort2=DESC

είναι (ή ήταν καλύτερα) ο πιο δημιουργικός και πιο εύστοχος ψηλός μετά τους Davies-Oriakhi (αντίστοιχα).

PS: αν τον έχουμε πάντως αυτόν βασικό, πάλι μας λείπει ΕΚΡΗΞΗ και άμυνα ψηλά. Mπορούμε να πάρουμε Τον χοντρούλη από τη ρόδο για συμπλήρωμα:

[youtube]1mzRv4ripXI[/youtube]

PS2: o trik ήθελε κάτι τέτοιο?

[youtube]s5A_axtcRE0[/youtube]
dtown

Δημοσίευση από dtown »

O Κλαντον μου αρεσε πολυ σαν λυση μπαλωμα στη μεση της σεζον,αλλα για βασικος σεντερ,δεν ξερω.Το προβλημα ειναι αυτο που λεει ο Palok..με μια πενταδα Taylor,Klanton,Μαργαριτη,Τσαιρελη,Διαμαντακου ας πουμε παλι υπαρχει τεραστιο ελλειμα αθλητικοτητας στη ρακετα.Επισης συμμεριζομαι τον προβληματισμο mccatrhy αν παμε με τον Σερβο ως βασικο πλει μεικερ.Ο τυπος ειναι φανερο οτι ΔΕΝ ειναι Σιναντινοβιτς ας πουμε.Εχει ενα Α βιογραφικο,εχει συμμετοχες σε μικρες εθνικες σερβιας,καλη σεζον στην ομαδα φυτωριο του Ραζνανατοβιτς,κατι θα ειδαν και οι Ισπανοι για να τον παρουν..Απο την αλλη οπως και να το δεις στην Ισπανια δεν επιασε.Επαιξε στην ουραγο του πρωταθληματος και ειχε 5 ποντους με 20% τριποντο και 60% βολες.Ειναι ετοιμος να αναλαβει βασικος πλει μεικερ και να παιζει 30 λεπτα?Τεραστιο ρισκο και φοβαμαι μην ψαχνουμε ξανα το νεο Χατσερ το Φθινοπωρο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”