Πλατανιάς - Π.Α.Ο.Κ,0-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Πλατανιάς - Π.Α.Ο.Κ,0-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Κατάντια είναι να πληρώνεις ενάμιση μυριο για τ.Δ και να παίζεις με κέντρο τους τζιολη κάτσε και τσιμιροτ
Και μετά φταίει Σαββίδης
Αλλά τι μιλάμε εμείς έχουμε μήπως εργαστεί στην Τσέλσι ?
Δυστυχώς όμως για κάποιους το χορτάρι μιλάει και αυτά που λέει δεν είναι καθόλου ωραία για την ομάδα μας
Και μετά φταίει Σαββίδης
Δυστυχώς όμως για κάποιους το χορτάρι μιλάει και αυτά που λέει δεν είναι καθόλου ωραία για την ομάδα μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 18 Απρ 2016, 00:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχεις δίκιο για τα σκαλώματα. Από τότε που έφυγε ο Τούντορ υπάρχει ένα σκάλωμα.Dimg4 έγραψε:Μην το ψαχνεις. Τα σκαλωματα τυφλωνουν. Ας τρωγαμε και γκολ αρκει να μην γινοταν η τζαβελλιαKOSTAS54 έγραψε:Δηλαδή έπρεπε να αφήσει τον Ντίνα να μπει στην περιοχή με κίνδυνο γκολ. Αυτό λέγεται Τζαβελιά. Τι άλλο!Sfinas έγραψε:ο άλλος άρχισε τις tzabelies ,πάει και τρώει κίτρινη στο 88 για να είναι off 2 αγωνιστικές...
Σημ. Ποτέ δεν έγραψα κάτι εναντίον του Τούντορ, αντιθέτως.
Συνήθως όταν πλέον αποκαλύπτεται το εξιλαστήριο θύμα αρχίζουν τα σκαλώματα με τον πραγματικό θύτη... 

Σιγουρα κλαιμε εδω και πολυ καιρο[/quote]Dimg4 έγραψε:[quote="goran 64"
2...Τζακ, Φρανκ και Ίγκορ θα λέμε και θα κλαιμε!!!
Εσυ εισαι ο μονος που δεν κλαιει αυτο ειναι σιγουρο. Πανηγυρι εχεις στήσει μεσα στο φορουμ απο τη στιγμη που εφυγε ο Τουντορ. Γιατι φυσικα αυτο ηταν το προβλημα και ολα τα υπολοιπα ειναι μια χαρα στην ομαδα, στην ΠΑΕ, στο πρωκταθλημα, στην Ελλαδα κτλ
Αλλα χαχαχουχες φυσικα, "εφαγες" το προπονητη και αισθανεσε "μαγκας" τωρα

Ο Σαββιδης δεν ηταν που ηθελε να χτησει ομαδα με ελληναρες? Αυτος δεν νομιζε οτι ειναι ο σαλπι ηγετης της ομαδας και ηθελε να του κανει ισοβιο συμβολαιο? Ας τα λουστει τωρα.desperando έγραψε:Κατάντια είναι να πληρώνεις ενάμιση μυριο για τ.Δ και να παίζεις με κέντρο τους τζιολη κάτσε και τσιμιροτ
Και μετά φτάνει ο Σαββίδης
Δηλαδή άχρηστος και ο άρνεσεν...να έπαιρνε εσένα ή εμένα ή γενικά κάποιον από το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ..desperando έγραψε:Κατάντια είναι να πληρώνεις ενάμιση μυριο για τ.Δ και να παίζεις με κέντρο τους τζιολη κάτσε και τσιμιροτ
Αφού είναι τόσο εύκολο το ποδόσφαιρο ρε παιδιά και όλοι μας εδώ μέσα μπορούμε να κρίνουμε και να τα κάνουμε καλύτερα γιατί δεν γίναμε όλοι προπονητές να βγάλουμε και κάνα φράγκο;

Κορόϊδα πιανόμαστε μάλλον...

- desperando
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω αν είναι άχρηστος ή όχιYupis έγραψε:Δηλαδή άχρηστος και ο άρνεσεν...να έπαιρνε εσένα ή εμένα ή γενικά κάποιον από το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ..desperando έγραψε:Κατάντια είναι να πληρώνεις ενάμιση μυριο για τ.Δ και να παίζεις με κέντρο τους τζιολη κάτσε και τσιμιροτ
Αφού είναι τόσο εύκολο το ποδόσφαιρο ρε παιδιά και όλοι μας εδώ μέσα μπορούμε να κρίνουμε και να τα κάνουμε καλύτερα γιατί δεν γίναμε όλοι προπονητές να βγάλουμε και κάνα φράγκο;
Ξέρω όμως ότι δημιούργησε μια ομάδα χωρίς μέση αρχή και τέλος
Δεν ξέρω αν είναι ο χειρότερος ή ο καλύτερος Τ.Δ αυτό που ξέρω είναι ότι στο χορτάρι φαίνονται όλα
Και αυτό που βλέπουμε στο χορτάρι θέλει πολλά κολληρια
Κάτσε Εσύ Και κανε τον δικηγόρο του κάθε αρνεσεν που πήρε τα εκατομμύρια και κάνει ζώα τα την στιγμή που τα δικά μας μυαλά και μάτια πονάνε
Υγ Αλλά είπαμε ο Σαββίδης φταίει
@Παλαιολόγος
Ειτε θελεις να το ακους ειτε οχι ο ΠΑΟΚ ως τεταρτη φανελα της χωρας λογιζεται φιλε μου.
Στην τεταρτη φανελα το πολυ πολυ να δειξεις εναν καποιο σεβασμο κυριως μες στην εδρα της,το σιγουρο ειναι παντως οτι δεν την φοβασαι.
Τα υπολοιπα τα εχω γραψει ως συμπληρωμα στο ποστ που παρεθεσες,και λιγο πολυ τα γραφεις και εσυ οποτε δεν καταλαβαινω το λογο διαφωνιας.
Τρομο πρεπει να τους προκαλεσουμε για 2-3 χρονια σερι με μια ομαδαρα που θα μοιραζει πονο,για να γινει κατι τετοιο χρειαζονται πολλα λεφτα και οχι μονο.
Καλος χρυσος ο Ιβαν αλλα να τα χωσει χοντρα δεν ειχε ουτε εχει σκοπο.
Χιλιογραμμενα ειναι κακως τα ξαναγραφουμε,σε δουλεια να βρισκομαστε.
Συμπερασμα;
Αν φτιαξουμε ομαδα με αυτον στο τιμονι θα ειναι καθαρα απο τυχη.-
Ειτε θελεις να το ακους ειτε οχι ο ΠΑΟΚ ως τεταρτη φανελα της χωρας λογιζεται φιλε μου.
Στην τεταρτη φανελα το πολυ πολυ να δειξεις εναν καποιο σεβασμο κυριως μες στην εδρα της,το σιγουρο ειναι παντως οτι δεν την φοβασαι.
Τα υπολοιπα τα εχω γραψει ως συμπληρωμα στο ποστ που παρεθεσες,και λιγο πολυ τα γραφεις και εσυ οποτε δεν καταλαβαινω το λογο διαφωνιας.
Τρομο πρεπει να τους προκαλεσουμε για 2-3 χρονια σερι με μια ομαδαρα που θα μοιραζει πονο,για να γινει κατι τετοιο χρειαζονται πολλα λεφτα και οχι μονο.
Καλος χρυσος ο Ιβαν αλλα να τα χωσει χοντρα δεν ειχε ουτε εχει σκοπο.
Χιλιογραμμενα ειναι κακως τα ξαναγραφουμε,σε δουλεια να βρισκομαστε.
Συμπερασμα;
Αν φτιαξουμε ομαδα με αυτον στο τιμονι θα ειναι καθαρα απο τυχη.-
Εσυ εισαι ο μονος που δεν κλαιει αυτο ειναι σιγουρο. Πανηγυρι εχεις στήσει μεσα στο φορουμ απο τη στιγμη που εφυγε ο Τουντορ. Γιατι φυσικα αυτο ηταν το προβλημα και ολα τα υπολοιπα ειναι μια χαρα στην ομαδα, στην ΠΑΕ, στο πρωκταθλημα, στην Ελλαδα κτλCCCP έγραψε:Σιγουρα κλαιμε εδω και πολυ καιροDimg4 έγραψε:[quote="goran 64"
2...Τζακ, Φρανκ και Ίγκορ θα λέμε και θα κλαιμε!!!
Αλλα χαχαχουχες φυσικα, "εφαγες" το προπονητη και αισθανεσε "μαγκας" τωρα

Εφαγα και προπονητη! Μεγαλη η χαρη μου, φυσικα δεν εφταιγε η τραγικη του πορεια. Το φορουμ εφταιγε! Πανηγυρι εστησα φυσικα γιατι εφυγε και ηρθε ο ιβιτς και μαζεψαμε βαθμους. Για αυτο θα χαιροταν ο καθε ΠΑΟΚτσης... η οχι??
Πειθαρχια,πλανο και καλη οργανωση...το τριπτυχο της μεγαλης επιτυχιας σημερα...
Ολοκληρώθηκαν λοιπόν οι 30 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όπου πολλοί περίμεναν για να κάνουν την σούμα της χρονιάς για τον φετινό ΠΑΟΚ. Δυστυχώς και πέρα από όλα τα λάθη που έγιναν μέσα στην χρονιά, αυτός ο ΠΑΟΚ του 15 16 φτιάχτηκε (ξανά) χωρίς άξονα. Οι ομάδες φτιάχνονται από τον άξονα στις θέσεις 1 στόπερ, τα ανασταλικά χάφ, το 10άρι και τον φορ. Ο ΠΑΟΚ, και φέτος δεν είχε τερματοφύλακα εμπιστοσύνης, έπαιξε τα περισσότερα παιχνίδια με τους 2 πορτογάλλους και Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας, με ένα κέντρο το οποίο ναι μεν απαρτίζεται από νεους παίκτες αλλά που (1) όταν τους πιέζεις δεν κρατάνε μπάλα, (2) δεν έχουν την κάθετη, (3) δεν έχουν το γκολ. Στην θέση 9 οι Μπερμπατοφ και Κλαους (ασε που ο πρωτος δεν είναι 9αρι) ήταν σχεδόν μονίμως τραυματίες.
Νομίζω αυτά είναι τα δεδομένα της χρονιάς. Το να σκοράρεις είναι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου και αυτός ο φετινός ΠΑΟΚ δεν είναι δομημένος για να σκοράρει. Δεν έχει σκορερς στο κέντρο, δεν έχει παίκτες που να βγάζουν ασσιστ (πόσες φορές ο Κίτσιου, ή ο Πέλκας, η και ο Μακ θα μπορούσαν να βγάλουν ασσιστ για έτοιμο γκολ;).
Το αντίθετο, ο φετινός ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που έτρωγε γκολ με κυριολεκτικά μισή ευκαιρία του αντιπάλου. Με τραγικά λάθη συνεννόησης τερματοφύλακα και σεντερ μπακ, με πλάγιους που χάνανε μονίμως τους παίκτες τους σε κόντρα επιθέσεις και με κακούς τους 2 πορτογάλλους όσο αγωνίστηκαν. Τα στημένα αποτέλεσαν ταφόπλακα αφου χάσαμε πάνω από 10 βαθμούς από αστείες στημένες φάσεις.
Είναι προφανές τι πρέπει να γίνει το καλοκαίρι. Απλά πιστεύω ότι όταν έρχεται αυτή η περίοδος οι παίκτες που χρειαζόμαστε τελικά δεν αποκτούνται. Οπότε ίσως δούμε και πάλι έναν αργό, άσφαιρο ΠΑΟΚ να περιμένει ένα κόρνερ του αντιπάλου για να φάει ένα αστείο γκολ, ενώ έχει ρεκόρ κατοχής λόγω ανούσιου παράλληλου ποδοσφαίρου.
Νομίζω αυτά είναι τα δεδομένα της χρονιάς. Το να σκοράρεις είναι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου και αυτός ο φετινός ΠΑΟΚ δεν είναι δομημένος για να σκοράρει. Δεν έχει σκορερς στο κέντρο, δεν έχει παίκτες που να βγάζουν ασσιστ (πόσες φορές ο Κίτσιου, ή ο Πέλκας, η και ο Μακ θα μπορούσαν να βγάλουν ασσιστ για έτοιμο γκολ;).
Το αντίθετο, ο φετινός ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που έτρωγε γκολ με κυριολεκτικά μισή ευκαιρία του αντιπάλου. Με τραγικά λάθη συνεννόησης τερματοφύλακα και σεντερ μπακ, με πλάγιους που χάνανε μονίμως τους παίκτες τους σε κόντρα επιθέσεις και με κακούς τους 2 πορτογάλλους όσο αγωνίστηκαν. Τα στημένα αποτέλεσαν ταφόπλακα αφου χάσαμε πάνω από 10 βαθμούς από αστείες στημένες φάσεις.
Είναι προφανές τι πρέπει να γίνει το καλοκαίρι. Απλά πιστεύω ότι όταν έρχεται αυτή η περίοδος οι παίκτες που χρειαζόμαστε τελικά δεν αποκτούνται. Οπότε ίσως δούμε και πάλι έναν αργό, άσφαιρο ΠΑΟΚ να περιμένει ένα κόρνερ του αντιπάλου για να φάει ένα αστείο γκολ, ενώ έχει ρεκόρ κατοχής λόγω ανούσιου παράλληλου ποδοσφαίρου.
- Kostomanolis
Καθε χρονο σε καθε τελευταιο ματς θελουμε 1 η 3 βαθμους για να παρουμε ενα επιπλεον στα πλευ οφ και καθε χρονο το αγνοουμε επιδεικτικα να τον/τους διεκδικησουμε. Η μας τρωει η σιγουρια οτι θα κανουμε το 6 στα 6 στα ΠΟ η πριν απο ολες τις προσθηκες παικτων να παρουμε και ενα μαθηματικο... Και δασκαλος δημοτικου μας κανει....
:Ρ
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
:Ρ
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Η ομάδα ΚΑΙ φέτος είναι πληγωμένη. Για να κερδίσεις μέσα στον Πλατανιά, που είναι μια ισορροπημένη ομάδα (για μένα καλύτερη του ΠΑΣ) και χτύπαγε p.o. μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, πρέπει να:
1. Έχεις κίνητρο
2. Έχεις ψυχολογία νικητή
3. Είσαι σχετικά πλήρης,
Εμείς δεν είχαμε τίποτε από τα παραπάνω.
Στα p.o. ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε Berbatov, Jairo, Μυστακίδη. Πλήγμα βέβαια που δεν θα έχουμε τα ακραία μας μπακ (Leovac, Κων/νιδη).
Ο μεγάλος Γ. Μίνος είπε χθες στην Αθλητική Κυριακή ότι ο Μπακασέτας από 01.07.2016 θα είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης, παρουσία του ίδιου του παίκτη στην εκπομπή, που το αρνήθηκε ευγενικά (δεν μπορούσε βέβαια να πει κάτι άλλο, γιατί το πρωτάθλημα συνεχίζεται και υπάρχει ενδεχόμενο να συμμετέχει ΚΑΙ ο Πανιώνιος).
1. Έχεις κίνητρο
2. Έχεις ψυχολογία νικητή
3. Είσαι σχετικά πλήρης,
Εμείς δεν είχαμε τίποτε από τα παραπάνω.
Στα p.o. ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε Berbatov, Jairo, Μυστακίδη. Πλήγμα βέβαια που δεν θα έχουμε τα ακραία μας μπακ (Leovac, Κων/νιδη).
Ο μεγάλος Γ. Μίνος είπε χθες στην Αθλητική Κυριακή ότι ο Μπακασέτας από 01.07.2016 θα είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης, παρουσία του ίδιου του παίκτη στην εκπομπή, που το αρνήθηκε ευγενικά (δεν μπορούσε βέβαια να πει κάτι άλλο, γιατί το πρωτάθλημα συνεχίζεται και υπάρχει ενδεχόμενο να συμμετέχει ΚΑΙ ο Πανιώνιος).
- ace79grpaok
Ευτυχώς που δεν έχασα 2 ώρες απο την ζωή μου για να δω τον χθεσινό ΠΑΟΚ,όσο υπάρχουν στην ομάδα τζαβελοτζιωλοαθανασιαδηδες αυτά θα γίνονται κάθε χρόνο.Ο ιβιτς καλά το πάει το έργο πάντως ,αν θες να κανεις ομάδα παίρνεις 4 όχι παραπάνω παικταράδες με αλλεργία στην ήττα και διώχνεις τους κλικαδωρους που σε κρατάνε 3 χρονια στάσιμο επειδη το επίπεδο τους δεν είναι για παραπάνω.Πουλα τους ιβαν μπας και δούμε μπαλίτσα,αλλα θα βγουν τα φερέφωνα κολλητάρια τους στα μμε της πόλεως που θα λένε για το ποσο Παοκτεακια είναι και ότι πρέπει να μείνουν.Αν θες να κανεις ομάδα ούτε έναν ελληνα να μην έχεις μέσα κύριε ιβαν.