Είδα (όσο και όπως είδα) ένα παιχνίδι όπου αναίτια χάθηκε το 1ο ημ., με αδυναμίες, με ατυχία αλλά (και αυτό είναι που με τρώει) και με έλλειψη διάθεσης.. Τι θα πει ρε Κλάους "ο Πανιώνιος είχε περισσότερη θέληση"; Τι θα πει γ@μω τον αντίχριστό μου; Εσείς τι διάολο είστε; Τιτίκες, λουλούκες, μπαλαρίνες, τι; Γιατί γ@μω την τρέλα μου εσείς δεν έχετε θέληση; Πού παίζετε ρε πστμ, πού νομίζετε ότι παίζετε και δεν έχετε θέληση;
Κόντρα στην πλειοψηφία, δεν νομίζω ότι έχουμε θέμα ποιότητας. Έχουμε θέμα ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ. Αν δεν αλλάξει αυτό, ο χ Μπακασέτας που θα έρθει αύριο, δεύτερος Γκολάσα θα βγει. Θα συμφωνήσω με το παρακάτω:
giannina4 έγραψε:κοντευουμε να γινουμε κοπερφιλντ φετος απο τις 'μαγικες εικονες'.παρολαυτα, οταν μιλαμε για κατι διαρκες δεν μπορουμε να αναφερομαστε σε συμπτωση.πισω μπαζουμε και μπροστα δε μπορουμε να σκοραρουμε.ουτε μια 'δυναμικη' αμυνα και σημερα, ολα τα μαρκαρισματα σε δημοσιουπαλληλικο στυλ : ΄'κανω το καθηκον μου στον ελαχιστο δυνατο βαθμο, ισα ισα να μη μου καταλογισουν τιποτα και βγαζω την ουρα μου απ'εξω'.εχουμε προβλημα νοοτροπιας πια, οι παιχτες παιζουν σκεπτομενοι το πως θα βγει 'αναιμακτα' για τους εαυτους τους το παιχνιδι, να ληξει και να μην τους θυμαται κανεις.ειναι τοσο νοσηρη η κατασταση που θα φτασουμε στο σημειο τα παιδακια απο τις ακαδημιες να αγχωνονται αν προωθουνται στην α' ομαδα αντι να το ονειρευονται.η φαση στον ΠΑΟΚ ειναι lose/lose.οτι και να κανεις ξερεις οτι θα σε κραξουν.
Και με αυτό:
kataramenos5 έγραψε:
Κανενας Πελκας,κανενας Κλαους δε μπορουν να φανουν σε μια ομαδα που δεν εχει γινει πραγματικα ομαδα με συνοχη, σχεδιο στον αγων. χωρο,πιστη στις δυνατοτητες της και χαρακτηρα.
Με συγχίζει η ομάδα στο σύνολό της, όχι ο Βίτορ, ο Κλάους, ο Τζιόλης, ο Πέλκας. Στην τελική αν δούμε το σύνολο των αγώνων τους, μονό κακούς και άμπαλους δεν τους λες.. Εξαίρεση ο Βελλίδης. Όχι γιατί έφταιγε σε κάποιο γκολ, γιατί μας φόρτωσαν με το έτσι θέλω έναν ακόμα μέτριο τερματοφύλακα που τη διαφορά δεν θα την κάνει ΠΟΤΕ. Πρώτη μεταγραφή σοβαρός, ψηλός και @άτος άσος. Τα υπόλοιπα έπονται..