Π.Α.Ο.Κ. - Γ.Σ. Λαυρίου 69-75,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Γ.Σ. Λαυρίου 69-75,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ρε η ομάδα έχει όλους κι όλους 4 παίκτες και δε σου κάνει ο Τέπιτς; το φιλαράκι μου; :) :) :D
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΚαλαμαρΓιάννη, συντάσσομαι.

Και εννοείται σε Παλατάκι - όχι γεμάτο - με 4000-5000 οπαδούς, δεν χάναμε ούτε από το Λαύριο, ούτε από την Oldenburg, ούτε από τον γαύρο, ούτε από κάτι άλλες Σάρες και Μάρες και άρες μάρες κουκουνάρες που χάσαμε...
Και με τον Άρη βέβαια γεμάτο ήταν, αλλά εκεί καλύτερα να ήμασταν εμείς και εμείς...και μετά την διακοπή, πάλι οι ίδιοι μείναμε στο γήπεδο και χειροκροτήσαμε...

Πάντως πλάκα πλάκα ο Tepic χθες στην αρχή τουλάχιστον, ήταν ο μόνος που έπαιζε...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

palok έγραψε:Ντροπη είναι να μην έχουμε υπογράψει ακόμα τον Tepic για του χρόνου :oops: :D

Έχουμε υπογράψει τον Μάρκοβιτς. Κάτι είναι κ αυτό.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

:o Πότε;;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Σέρβο καλαθοσφαιριστή Nikola Markovic για τα δύο επόμενα χρόνια. Πρόκειται για την πρώτη μεταγραφική κίνηση ενίσχυσης της front line της ομάδας μας, που ισχυροποιείται με την παρουσία ενός πολύ αξιόλογου καλαθοσφαιριστή.

http://www.paokbc.gr/news/news/4391

:mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Μάλιστα.. Πόσο πάει να τον πουλήσουμε;; 8-)
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Άμα δώσουμε καμιά 25.000,παίζει να τον σπρώξουμε κάπου.. :D
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Καλά, αν κανονίσουμε από εδώ μέσα ένα ματσάκι, θα τον πω να έρθει...
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Πλακα πλακα δεν κανονιζουμε κανενα μονο στο ποσειδωνιο να σας μαθω τα βασικα του αθληματος?! χαχαχαχαχα
Palok θα σε δω εκει πως θα μαρκαρεις και τι επιθεσεις θα κανεις που την λες στον φιλο μου τον Μιλενκο με καθε ευκαιρια......
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Εγώ εννοείται ότι είμαι μέσα! Έχω προτείνει και για μπασκετικό συναπάντημα, αλλά..
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Επειδή δουλεύω εκτός Θεσνικης μπορώ μόνο ΣΚ...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μόνο R E S P E C T σε @ KalamarGiannis και @ BigBaby!!!

Με καμιά 30.000 "κομμάτια"-οπαδούς σαν εσάς παιδιά, ο Π.Α.Ο.Κ. μπορεί σε όλα τα αθλήματα να τραβάει άφοβα τον ανήφορο όντας σίγουρος ότι θα κατακτήσει κάποια στιγμή την κορυφή και θα την κρατήσει για πάντα!!!

Μπράβο και πάλι μπράβο σας ρε παιδιά!!! Είναι τιμή μου να ανακαλύπτω τέτοιους συνοπαδούς, ακόμα και πίσω απ το πληκτρολόγιο!!!
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

KalamarGiannis έγραψε:φίλε μου και συνοπαδέ..
έχω γράψει πολλά χρόνια πριν γιατί πηγαίνω: αυτό μου λέει η καρδιά μου...
περιμένω τα ματς εντός με αγωνία...μετράω τις μέρες...παρακαλάω το Θεό να πάρουμε κάνα καλό παίκτη...
ονειρεύομαι ότι πιάνω το Τζόκερ και φτιάχνω ομαδάρα...και εν τέλει η ομάδα τόσα έχει τόσο μπορεί...
δεν έγινα ΠΑΟΚ για να είμαι μόνιμος πρωταθλητής...αλλά για να αγωνίζομαι ενάντια σε κοράκια και δαίμονες...
έχω διαρκείας περίπου μια δεκαετία και τις περισσότερες φορές βγαίνοντας από το γήπεδο είμαι τόσο πικραμένος που από τη φάτσα μου όταν μπαίνω σπίτι ξέρει η γυναίκα μου και δεν με μιλάει...ναι, η πλειοψηφία είναι πίκρες, κι ας χαρήκαμε τα χρόνια αυτά πολλές χαρές, είδαμε Κλιφ, Φράνκι Κιγκ, Μπάνε, Κόρφα, Μούλα, Πέτζα και τελειωμό δεν έχει η λίστα...
ΤΩΡΑ όμως ζούμε στο σήμερα. Το παρελθόν είναι πίσω και το μέλλον μπροστά. Ζούμε εδώ και τώρα. Και το τώρα έχει δυστυχώς μια ομάδα μόνη της, εγκατελειμένη από το λαό της, φτωχή πλην τίμια, που όχι δεν πουλάει αγώνες και συγνώμη για χτες που μετέφερα με ευκολία μια μαλακία που άκουσα στην κερκίδα. Το ματς το χάσαμε καθαρά και ξάστερα. Στο ινμποξ μου οι αρειανοί μου γράφουν ότι κάναμε προσπάθεια να τους διαλέξουμε. Δεν είναι έτσι. Γιατί φέτος με τον τωρινό συσχετισμό και το πλεονέκτημα έδρας στο παλέ το ξέρουμε ότι πολύ δύσκολα τους περνάμε...
anyway κούρασα κι εγώ, τα πράγματα είναι απλά: με Ντιαρά και Κούβελα και Ράιτ και Πέτγουει και διάφορα άλλα φυντάνια, όποιος φοράει τη φανέλα παίζει για την ομάδα ΜΟΥ κι εγώ θα είμαι εκεί κοντά να τον στηρίζω...
να φωνάζω μπράβο σε κάθε άμυνα, στον κάθε Τέπιτς και Τσόχλα κι ας τον βρίζει το (ΠΑΟΚτσήδικο) σύμπαν...
βἐβαια, προφανώς και σχεδόν όλοι οι άλλοι έχετε αντίθετη άποψη, έτσι είναι αυτά, με το ζόρι αγάπη στην καρδιά δε μπορείς να βάλεις ούτε για την γκομενότερη ποπουδάτη πιπίνα του κόσμου...

Είσαι ωραίος!
Γενικώς, άλλη «πάστα» οι μπασκετικοί του ΠΑΟΚ. Με κριτική στο μέγιστο βαθμό. Και ακόμη περισσότερη αγάπη.
DV_L9

Δημοσίευση από DV_L9 »

stephanos έγραψε:
KalamarGiannis έγραψε:φίλε μου και συνοπαδέ..
έχω γράψει πολλά χρόνια πριν γιατί πηγαίνω: αυτό μου λέει η καρδιά μου...
περιμένω τα ματς εντός με αγωνία...μετράω τις μέρες...παρακαλάω το Θεό να πάρουμε κάνα καλό παίκτη...
ονειρεύομαι ότι πιάνω το Τζόκερ και φτιάχνω ομαδάρα...και εν τέλει η ομάδα τόσα έχει τόσο μπορεί...
δεν έγινα ΠΑΟΚ για να είμαι μόνιμος πρωταθλητής...αλλά για να αγωνίζομαι ενάντια σε κοράκια και δαίμονες...
έχω διαρκείας περίπου μια δεκαετία και τις περισσότερες φορές βγαίνοντας από το γήπεδο είμαι τόσο πικραμένος που από τη φάτσα μου όταν μπαίνω σπίτι ξέρει η γυναίκα μου και δεν με μιλάει...ναι, η πλειοψηφία είναι πίκρες, κι ας χαρήκαμε τα χρόνια αυτά πολλές χαρές, είδαμε Κλιφ, Φράνκι Κιγκ, Μπάνε, Κόρφα, Μούλα, Πέτζα και τελειωμό δεν έχει η λίστα...
ΤΩΡΑ όμως ζούμε στο σήμερα. Το παρελθόν είναι πίσω και το μέλλον μπροστά. Ζούμε εδώ και τώρα. Και το τώρα έχει δυστυχώς μια ομάδα μόνη της, εγκατελειμένη από το λαό της, φτωχή πλην τίμια, που όχι δεν πουλάει αγώνες και συγνώμη για χτες που μετέφερα με ευκολία μια μαλακία που άκουσα στην κερκίδα. Το ματς το χάσαμε καθαρά και ξάστερα. Στο ινμποξ μου οι αρειανοί μου γράφουν ότι κάναμε προσπάθεια να τους διαλέξουμε. Δεν είναι έτσι. Γιατί φέτος με τον τωρινό συσχετισμό και το πλεονέκτημα έδρας στο παλέ το ξέρουμε ότι πολύ δύσκολα τους περνάμε...
anyway κούρασα κι εγώ, τα πράγματα είναι απλά: με Ντιαρά και Κούβελα και Ράιτ και Πέτγουει και διάφορα άλλα φυντάνια, όποιος φοράει τη φανέλα παίζει για την ομάδα ΜΟΥ κι εγώ θα είμαι εκεί κοντά να τον στηρίζω...
να φωνάζω μπράβο σε κάθε άμυνα, στον κάθε Τέπιτς και Τσόχλα κι ας τον βρίζει το (ΠΑΟΚτσήδικο) σύμπαν...
βἐβαια, προφανώς και σχεδόν όλοι οι άλλοι έχετε αντίθετη άποψη, έτσι είναι αυτά, με το ζόρι αγάπη στην καρδιά δε μπορείς να βάλεις ούτε για την γκομενότερη ποπουδάτη πιπίνα του κόσμου...

Είσαι ωραίος!
Γενικώς, άλλη «πάστα» οι μπασκετικοί του ΠΑΟΚ. Με κριτική στο μέγιστο βαθμό. Και ακόμη περισσότερη αγάπη.

Το μπάσκετ είναι το άθλημα που θα έπρεπε να στηρίζει ο κόσμος μας. Ειδικότερα από την εποχή Σούλη κ έπειτα. Το τμήμα επέστρεψε σε ανταγωνιστικά μονοπάτια, κάθε χρόνο έκανε υπέρβαση στις δυνατότητες του και χτύπαγε το ταβάνι του. Είναι το μόνο τμήμα επίσης που η συζητηση του μπορεί να περιοριστεί σε καθαρά αγωνιστικά πλαίσια χωρίς την γ@@@@η μιζέρια του ποδοσφαίρικου τμήματος. Εχώ ξενερώσει πολλές φορές φέτος με αποτελέσματα και με ήττες που ήταν ομολογουμένως ντροπιαστικές. Όμως σε καμμία δεν έχασα τη περηφάνεια μου για την προσπάθεια των αθλητών της ομαδας μου. Αν έμενα Θεσσ/κη σίγουρα θα είχα διαρκείας του μπάσκετ γιατί είναι το άθλημα που έχει κερδίσει την αγάπη μου με το σπαθί του και μονο.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

δε χρειἀζονται μπράβο για την αγἀπη μας προς την ομάδα, νομίζω όλοι εδώ μέσα την έχουμε...
οι πράξεις διαφέρουν, αλλά κι εκεί δε μπορείς να ξέρεις τι ζόρια τραβάει ο καθένας...
έχω μετανιώσει που τη βγήκα τόσο με κόκκινο στον συνοπαδό προχθες, και πιστεύω ότι όποιος θέλει να φοράει παντελόνια πρέπει να ξέρει και να ζητάει συγνώμη... μια συγνώμη λοιπόν φίλε και συνεχίζουμε τις κουβέντες...(με έστειλες αδιάβαστο πάντως με το κόσμιο της απάντησής σου).

ΥΓ Μόνο να ακούγατε από καμιά μεριά πόσα καντάρια μπάσκετ ξέρουν ο BigBaby και ο Dennis...όταν σχολιάζουν live τον αγώνα τις περισσότερες φορές λένε πράγματα που δεν έχω καν αντιληφθεί...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”