Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-3, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Απάντηση

MVP

Βελλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λέοβατς
7
7%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζαβέλας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βίτορ
23
23%
Τζιόλης
2
2%
Κάτσε
2
2%
Χαρίσης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μυστακίδης
2
2%
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κλάους
60
60%
Κοροβέσης
1
1%
Μαλεζάς
2
2%
Δημητριάδης
1
1%

Σύνολο ψήφων: 100

Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-3, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

DimitrisS έγραψε:Ρε σεις ειναι λαθος να ανοιξει η συζητηση σε φαση "Τουντοροσκυλα δειτε την διαφορα και σας τα λεγαμε" και αλλες τετοιες χαζομαρες. Οσοι στηριζαν Τουντορ δεν το εκαναν επειδη αγαπουσαν τον Τουντορ αλλα γιατι πιστευουν οτι πρεπει να στηριχτει ενας ανθρωπος ειτε αυτος λεγεται Τουντορ ειτε Ιβιτς ειτε....Μουρινιο. Εκανε λαθη ο Τουντορ προφανως. Ολοι κανουν. ΟΛΟΙ.

Ας αφησουμε πισω μας λιγο αυτο το θεμα. Γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει και λογος να χαλιομαστε μεταξυ μας με εκφρασεις τυπου αμπαλοι οσοι πιστευαν στον Τουντορ και αλλα τετοια που διαβαζω.

Απλα καταλαβετε οτι κανεις δεν ειναι Τουντορ, Αγγελος, Σαντος. ΠΑΟΚ ειμαστε.

Αυτο....

Μπραβο στην ομαδα και στον ιβιτς! :pano:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

stelyk έγραψε:
pilotos έγραψε:
stelyk έγραψε:Οι δηλωσεις πολλων παιχτων δεν με αρεσαν καθολου σημερα, μου φαινετε πως βαλαν τον εαυτο τους πανω απο την ομαδα! Να τελειωσει ομαλα η σαιζον και ελπιζω να τελειωσουν ομαλα και μερικοι παιχτες!
το πρόσεξα και γω...αλλά λέω άστο να πάει στα κομμάτια............................
Καλυτερα να το πουμε τωρα, μη μας πουν και γκρινιαρηδες στις ηττες, μερικοι... ;)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

stelyk έγραψε:πιλοτε ελπιζω και γω, αλλη χρονια σαν την φετινη δεν ξερω αν θα την βγαλω, βλεποντας ΠΑΟΚ ολοκληρη!

ξέρεις πόσες φορές το προσπάθησα γιατί "δεν πήγαινε άλλο" έβγαζα τα νεύρα μου στο σπίτι κλπ κλπ, αλλά...όταν ερχόταν η ώρα έτρεχα να δω από όπου κι αν ήμουν;
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Ρε σεις, ας ευχαριστηθούμε την στιγμή, ας κάνουμε όνειρα ότι θα συνεχίσουμε έτσι και καλύτερα και ας αφήσουμε τις διαφωνίες! Ο παλιός προπονητής ΈΦΥΓΕ / ΤΕΛΟΣ / ΚΑΠΟΥΤ, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να το συζητάμε καν! (και γω στο live έκανα μαλακία που τον ανέφερα, αχρείαστο) Πάμε παρακάτω με στήριξη στον Ίβιτς και όπου μας βγάλει!
Θα συμφωνήσω με τον τίτλο της κεντρικής σελίδας στο πρώτο τόπικ μετά την νίκη που έλεγε : Επιτέλους ΠΑΟΚ!!!
Δεν ξέρω αν φταίει η αύρα του προπονητή, δεν ξέρω αν φταίει ότι έτσι γίνεται παγκοσμίως για 10 μέρες μετά την αλλαγή προπονητή, δεν ξέρω αν φταίει ο ανάδρομος ... με νοιάζει που η αλλαγή αυτή έγινε με τον Ίβιτς στον ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με όμορφο/ορθολογικό ποδόσφαιρο που είχαμε ξεχάσει τι σημαίνει!
Πάμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ παρακάτω και τα καλύτερα έρχονται μάγκες!!
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

καλα νταξει αρρωστακια με τον ΠΑΟΚ ειμαστε, κουφια λογια λεω... :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

stelyk έγραψε:@pgetsos στην κεντρικη αδερφε εχει μερικες δηλωσεις με πολυ δεικτικους τιτλους, τι να σε πω.
Δεν έχω δει, θα μπω σε λίγο που θα βρω λίγο χρόνο...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Από thessports.gr: Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς δεν ξεχνάει την ομάδα αλλά ούτε και τον πρώην συμπαίκτη του Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος σήμερα έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του "Δικεφάλου του Βορρά" και πήρε μια πολύ εύκολη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Βόσνιος επιθετικός έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook τα εξής: "Μπράβο Βλάνταν!!Πολύ καλή δουλειά αδερφέ".

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΑΝΙ ... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

hasio_john έγραψε:Ρε σεις, ας ευχαριστηθούμε την στιγμή, ας κάνουμε όνειρα ότι θα συνεχίσουμε έτσι και καλύτερα και ας αφήσουμε τις διαφωνίες! Ο παλιός προπονητής ΈΦΥΓΕ / ΤΕΛΟΣ / ΚΑΠΟΥΤ, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να το συζητάμε καν! (και γω στο live έκανα μαλακία που τον ανέφερα, αχρείαστο) Πάμε παρακάτω με στήριξη στον Ίβιτς και όπου μας βγάλει!
Ποιος προπονητης ,το εγω μας μετραει περισσοτερο..
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Αδερφέ Κατ, ΜΟΝΟ ο ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο..., κανένα εγώ, κανένα εσύ, κανένα τι και πως!
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ! Προπονητές θα έρθουν και θα φύγουν, παίχτες θα έρθουν και θα φύγουν, πρόεδροι θα έρθουν και θα φύγουν! Στο τέλος όμως θα μείνει ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΕΙΣ!
Ας αφήσουμε τα εγώ στην άκρη.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

kataramenos5 έγραψε: Ποιος προπονητης ,το εγω μας μετραει περισσοτερο..
Ειδικα αυτων που το(εγω) εχουν........μεγαλυτερο.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

hasio_john έγραψε:Αδερφέ Κατ, ΜΟΝΟ ο ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο..., κανένα εγώ, κανένα εσύ, κανένα τι και πως!
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ! Προπονητές θα έρθουν και θα φύγουν, παίχτες θα έρθουν και θα φύγουν, πρόεδροι θα έρθουν και θα φύγουν! Στο τέλος όμως θα μείνει ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΕΙΣ!
Ας αφήσουμε τα εγώ στην άκρη.
Τουλαχιστον καταλαβες οτι το μπουρλοτο ξεκινησε απο παρτυ σου και ζητησες συγνωμη.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Βαριεμαι να διαβασω τις 7 ολοκληρες σελιδες.
Κραταω τους 3 σημαντικους βαθμους.
Οι παικτες με το τεχνικο τιμ , να κατσουν να μιλησουν και να πράξουν για ενα δυνατο finish.
Δεν εχουμε κακο ροστερ. Εχουμε μετριοκαλό ροστερ.

ΠΑΟΚ ΞΕΡΩ ΓΩ ΞΕΡΩ ΓΩ ΕΝΤΑΞΕΙ
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Ωραία μπαλίτσα για ενα ημιχρονο. Συγχαρητήρια στην ομαδα.
Πολύ καλή διαιτησία δεν εμπόδισε τον ρυθμό. Και επιτέλους σχολιαστής που σχολιάζει ολες τις φασεις και τα ριπλει οπως ειναι.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

ΚΑΝΕΝΑ μπουρλότο φίλε prist! Είπα αυτό που ένιωσα εκείνη την στιγμή. (άκομψα το παραδέχτηκα)
Όπως είδες οι περισσότεροι (στα σχόλια ΜΕΤΑ το τέλος του αγώνα) ανακουφίστηκαν και είπαν το ίδιο με μένα, απλά πιο ήπια! Δες πόσοι ξεκίνησαν τα σχόλια τους με την λέξη ""επιτέλους ...""
Μέχρι και οι διαχειριστές του site έγραψαν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

hasio_john έγραψε:ΚΑΝΕΝΑ μπουρλότο φίλε prist! Είπα αυτό που ένιωσα εκείνη την στιγμή. (άκομψα το παραδέχτηκα)
Όπως είδες οι περισσότεροι (στα σχόλια ΜΕΤΑ το τέλος του αγώνα) ανακουφίστηκαν και είπαν το ίδιο με μένα, απλά πιο ήπια! Δες πόσοι ξεκίνησαν τα σχόλια τους με την λέξη ""επιτέλους ...""
Μέχρι και οι διαχειριστές του site έγραψαν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΟΚ!
Τζον μπερδευεις το "επιτελους" με το "Στεναχωρηθηκαν οι αμπαλοι σημερα" μαλλον.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”