Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
sporos123

Re: Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017

Δημοσίευση από sporos123 »

Ετσι οπως το θετεις συμφωνω vs..Παντως ο ανθρωπος ειναι δασκαλος και μεγαλη προσωπικοτητα..
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Εχει κλειδωσει το θεμα προπονητής παιδια.(προσωπικη εκτιμηση)

Σαντος με βοηθο ιβιτς,με τον γκαρσια να προβιβαζεται στην κ-20 με τον σναουτσερ βοηθο.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Αν έπρεπε να επιλέξω τώρα για μένα ο Σάντος είναι η ενδεδειγμένη κίνηση ξέρω τι έχει προσφέρει και την ανάγκη για δημιουργίας επιτέλους ΟΜΑΔΑΣ με κεφαλαία γράμματα έχοντας αρχή μεση καιτέλος . Ξέρω ότι θα έχω την ασφάλεια αμυντικά και δεν θα με γλεντάνε τα κάθε χωριά για πλάκα με 2 ή 3 γκολ σχεδόν όποτε βγάλουν φάσεις.Και ναι προτιμώ αυτό το αμυντικό σύστημα που για μένα δεν ισχύει, αλλά θα μου παρέχει την ανάγκη για την απολυτη συγκομιδή βαθμών σε ένα πρωταθλημα που πρέπει να είσαι κυνικός με τους πόντους.
Και επειδή για μένα είναι μεγάλος δάσκαλος ο Φερνάντο θα αξιοποιηθούν όλοι οι παίκτες που αξίζουν και ναι εγώ θέλω παίκτες που θα μπορέσω να πάρω τίτλο και όχι μια ζωή τα αιώνια ταλέντα και τα δικά μας αγαπημένα παιδιά .Εγώ πάντως μετά την εποχή Σάντος και ειδικά τώρα το τελευταίο καιρό αδυνατώ να καταλάβω τι στυλ ποδοσφαίρου θέλουμε να παίξουμε .
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Είναι πολύ καλή λύση ο Σάντος αυτήν την στιγμή αλλά πρέπει να κλείσει τώρα (εννοείται να μην ανακοινωθεί) για να ενεργεί σαν προπονητής της ομάδας κρυφά και να παρακολουθεί την ομάδα για να την ετοιμάσει για την επόμενη σεζόν είτε από πλευράς ανάγνωσης του υπάρχοντος έμψυχου υλικού (παίχτες που θα παραμείνουν και αποδεσμεύσεις αλλά και από άποψη μεταγραφικής ενίσχυσης και στελέχωση του τεχνικού του επιτελείου1
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μέσα απ το παρόν topic φαίνεται τουλάχιστον πολύ καθαρά ότι είναι πολλοί αυτοί που δεν έχουν δει-γνωρίσει την Τουμπάρα να γέρνει (μέχρι ανατροπής των καθιμένων στα τσιμέντα), σε διαφορετική μάλιστα μεριά σε κάθε ημίχρονο!!!

Γι αυτό άλλωστε κάποτε 45.000 λαός βλέπαμε ολόκληρους αγώνες.......................................όρθιοι!!!

Υ.Γ. Αυτά είναι όπως λέμε: "Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα...................................να κλαις!!! :cry:
Τώρα πια "φτιάξε πρώτα ομάδα και μετά μίλα για διαιτησία" κι άλλα τέτοια που μας φυτέψανε στο μυαλό οι συνεχόμενες-ατελείωτες προπαγάνδες-πλύσεις εγκεφάλου των χαβουζοπουστολιμ@νίσιων κατεστημένων!!! Θαρρεί κανείς ότι όταν είχαμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα κι απ τις καλύτερες της Ευρώπης ακόμα για δέκα ολόκληρα χρόνια, η διαιτησία δεν μας έκλεβε ποτέ!!! :oops: & :( Πόσο κρίμα Θεέ μου, πόσο κρίμα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 12 Μαρ 2016, 15:51, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

DC έγραψε:Θεωρώ λάθος της ΠΑΕ να μην έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση μέχρι τώρα, που να ξεκαθαριζει το ο Βλάνταν είναι υπηρεσιακός προπονητής και όχι προπονητής του "βλέπουμε πως θα πάει και αναλόγως κάνουμε". Εκτός αν έβγαλε και δεν την είδα.
.
δηλαδη εσυ με λιγα λογια ζητας απο την διοικηση να μηδενιση την οποια επιρροη του προπονητη μεσα στα αποδητηρια προς τους ποδοσφαιριστες του,με τον πιο επισημο τροπο... δια στοματος παε...μονο και μονο γιατι θες να ικανοποιησεις την αναγκη σου για (υπερ)πληροφοριση για τα της ομαδας

ευτυχως ακομα δεν εφτασε η παε σε σημειο τοσο μεγαλης αστοχιας

οσο για τον σαντος μαγκες μην κανετε ονειρα...δεν ερχετε πλεον στο χωριο μας να καψει τα μεγαλα ταλεντα τσουλακους,τσουκαλαδες,σκεμπιδες,μωυσιαδιδες,πεχλιβανιδες,κουρδακιδες κ.α
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Και εγω αν και ειμαι υπερ της επιστροφης Σαντος, δεν νομιζω οτι προκειται να επιστρεψει.

Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Ο σαντος σε δυο χρονια θα ειναι στο μουντιαλ με εθνικη πορτογαλιας και μερικοι πιστευετε οτι θα ερθει αντ αυτου να παιξει ντερμπυ λιγδας με λεβαδειακο και πανθραξ αν και αυτοι θα πεσουν μονο απο ιτ πηραν βαθμους πρωταθλητισμου

Προπονητης του χρονου η θα ειναι ο ιβιτς με βοηθο σναουτσερ η παμε για νεο ξεκινημα παλι οπως καθε χρονο με καποιον που δεν ξερουμε η περιμενουμε

Βεβαια εγω παντα θα επιμενω οτι θα επρεπε να φερουν το σερτζιο με παραστασεις γνωση τι ειναι ΠΑΟΚ και μεγαλο ποδοσφαιρικο μυαλο συν δνα ΠΑΟΚ συν οτι προερχεται απο μεγαλη σχολη προπονητων την πορτογαλικη που εχει δειξει οτι ειναι τακτικα τοπ κλας
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

Εάν υπήρχε μια περίπτωση να γυρίσει ο μηχανικός, αυτή ήταν πέρσι.Δυστυχώς (προσωπική άποψη ) η επιλογή ήταν τελικά διαφορετική.Και ίσως αυτή να αποδειχθεί ιστορικά ως η χαμένη "χρυσή" ευκαιρία. Στη δεδομένη χρονική στιγμή το θεωρώ απίθανο να ασχοληθεί με το Ελλληνικό πρωτάθλημα, λαμβάνοντας υπόψη ό,τι έχω καταλάβει από τον τρόπο σκέψης του.

Σε ό,τι αφορά το topic, ίσως το καλύτερο να ήταν αφού θα πορευτεί με το Βλάνταν κι αν τα αποτελέσματα βοηθήσουν να του δώθει η ευκαιρία να αναλάβει για την επόμενη χρονιά.Χωρίς φυσικά (προσωπική άποψη κι αυτό) να απαιτούνται από αυτόν πρωτάθλημα -κύπελλο-Ch.L χωρίς την απαραίτητη ενίσχυση στο πραγματικά γυμνό από προσωπικότητες ποδοσφαιρικό τμήμα (κι όχι μόνο την ομάδα).
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Ταξίδι στην Πορτογαλία για Σάντος μετά την απόλυση Τούντορ
Μετά το διαζύγιο με τον Κροάτη τεχνικό, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» ασκούν πίεση στον Φερνάντο Σάντος για συμφωνία
Η πίεση που ασκεί ο ΠΑΟΚ στον Φερνάντο Σάντος, όσο περνάνε οι μέρες εντείνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, μετά την απόλυση Τούντορ, οι άνθρωποι του Δικεφάλου εξέφρασαν πιο ανοιχτά το ενδιαφέρον (αφού μέχρι τότε γινόταν απλά βολιδοσκόπηση) για συνεργασία στον Πορτογάλο τεχνικό.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Ιβάν Σαββίδης στέλνει ανοιχτά το μήνυμα στον 62χρονο τεχνικό ότι θέλει να επενδύσει στην εμπειρία του και τις γνώσεις του, για να χτίσει τον ΠΑΟΚ της επόμενης μέρας.

Κι αυτό προσπαθεί να το κάνει με κάθε τρόπο. Μάλιστα, υπάρχει σοβαρή σκέψη, μέσα στο επόμενο διάστημα να γίνει και ταξίδι ανθρώπου της ομάδας στην Πορτογαλία.
metrosport.gr
Όχι παίζουμε αυτός που το γράψε θα πάρει και Πούλιτζερ δημοσιογραφιας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος painkiller4 την Κυρ 13 Μαρ 2016, 03:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ρεπορτάζ, όχι αστεία.

Τραγικό timing, το τόπικ πρέπει να κλείσει, έχουμε τεράστιο αγώνα για να μπούμε playoff.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ρε τι μαλακες αυτοί του βοθροσπορτ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

goran 64 έγραψε:
pilotos έγραψε:Ποπ κορν
Απόλαυση!!!

SM-G920F
Πόσες σελίδες το "κόβεις";;;

Προσωπικά γύρω στις 250...

Υ.Γ. Γνώμη μου είναι άμεσα κλειστό τριετές στον Βλάντο!!!

Δεν θεωρώ καθόλου λάθος, ειδικά τώρα που έχουμε ένα πολύ νεανικό και ταλαντούχο ρόστερ και που ο ίδιος έχει αποδείξει ότι ξέρει πολύ καλά να (δια)χειρίζεται νεαρούς ποδοσφαιριστές και να τους καθοδηγεί στα δικά του (ποδοσφαιρικά) επαγγελματικά πρότυπα, να ακολουθήσουμε το παράδειγμα Μπάρτσα-Πεπ!!!

Ας διώξουμε όλοι πλέον την φοβία-μεγαλομανία μας κι ας πιστέψουμε ότι θα γίνουμε κάποτε μεγάλη ομάδα βασιζόμενοι και σε δικά μας ταλαντούχα μέλη!!!

Υ.Γ. 2...Λάθος το topic και κατά την δική μου άποψη...Κουτσομπολίστικο και ανώφελο, sorry κιόλας, γι αυτό στο εν λόγω topic (αν διατηρηθεί και μακροημερεύσει) θα μου επιτρέψετε μονάχα να τρολλάρω... ;)
11 Μαρτίου 2016, ώρα...πρώτη πρωινή το εν λόγω post!!! Άιντε Π.Α.Ο.Κ.άρα μου!!! Βλάντο, χώσε ρε "μπρατ" και μην μασάς λογοπρό!!! :nairepaok:

Μακάρι εσύ στο τιμόνι του Π.Α.Ο.Κ. για 10 χρόνια κι όχι ο καρπουζάς ούτε για...1... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. Πρόσεχε πολύ με τα "νιάου" του Π.Α.Ο.Κ.!!! "Εμβολίασε τα" λλλέέέμμμεεε για να αποδώσουν!!! :pano: είσαι λλλέέέμμμεεε ρε φίλεεεεε!!!
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Μερικα άρθρα για τους αγγλομαθείς σχετικα με το κατα ποσο η αλλαγη προπονητη επηρεάζει την πορεια μιας ομαδας δεν ειναι για ποδοσφαιρο απαραίτητα αλλα δε νομιζω οτι εχει τοσο μεγαλη σημασία αυτο:
http://ftw.usatoday.com/2013/12/nhl-coa ... ng-results
Για τα βραχυπρόθεσμα αποτελεσματα αλλα και:
http://freakonomics.com/2012/12/21/is-c ... he-answer/
Και
http://www.colorado.edu/news/features/n ... ng-changes

Για τα μακροπρόθεσμα.
Ολα αυτα βεβαια μιλάνε για μέσους όρους γιατι υπαρχει και πογετ αλλα υπαρχει και στραπάτσονι
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

prist64 έγραψε:Δεν ειχα σκοπο να το γραψω,αλλά δεν μπορω πλεον
γιατι "αιωρουνται" διαφορες........................... "ειδησεις"

Την προηγουμενη εβδομαδα παρελαβα αεροπορικα εισητηρια,
απο πνευματικο μου τεκνο που ειναι ιδιοκτητης γνωστου cafe της Λισαβωνα.
Μπαινοντας στο καφε ενας σεβιτορος με βγαζει εξω και με βαζει απο την πισω εισοδο.
Μεχρι να καταλαβω τι γινεται ερχεται ο Αλεξιος και με καλωσοριζει.
-Καλως ηλθατε πατερ.
-Καλως σε βρηκα τέκνο μου.
Προς τι αυτη η ανακατωσουρα?
-Πατερ κατι σοβαρο συμβαινει.
-Χρεοκωπησε η χωρα μεχρι να προσγειωθω?
Ριξανε -30 στον Π.Α.Ο.Κ. και 20 αγωνιστικες κεκλεισμενων των θυρων?
-Οχι,οχι πατερ.
-Μηπως ο Ιβιτς ζητησε τον "κοντο" για τις μεταγραφες?
-Οχι,ειναι εδω ο αντιπροεδρος και περιμενει καποιον.
Και επειδη υποπτευομαι ποιον περιμενει,θελω να κατσεις στο διπλανο τραπεζι
και να στησεις αυτι.
-Μα τεκνο μου,θα καταλαβουν απο τα ρασα οτι ειμαι Ελληνας ή οτι
ομιλω την Ελληνικη γλωσσα.
-Πατερ σε παρακαλω,βγαλε τα ρασα και φορεσε ενα τζην κι ενα πουκαμισο
και δεν θα καταλαβουν τιποτε.

Για να μην πολυλογω,κατοπιν επανειλημμενων παρακλησεων του Αλεξιου δεχθηκα.
Με το που καθησα και μου φερανε τον καφε,ηρθε και καθισε στο διπλανο τραπεζι
ενας μεσηλικας γκριζομαλης με καφε δερματινο.
-Γεια σου κόουτς,μιά χαρα σε βρισκω.
-Γεια χαραντάν Μακη,τι νεα απο την πατριδα(την δευτερη οπως εχει πει)?
-Ζορικα τα πραγματα,ο αμπαλος Κροατης μας πηγαινε για φουντο
αλλά ο Ιβαν τον εστειλε αδιαβαστο.Τα δικα σου νεα?
-Πολυ ζοριζομαι τελευταια και δεν ξερω που θα με βγαλει.
-Παλι ερχισε τις μ@λακιες ο Ροναλντο?
-Μπα,το γατακι ξερει οτι άμα αρχισει γκουκ και μουκ
θα τον στειλω και θα βαλω αρχηγο τον Αντελινο.
-Τοτε τι ειναι τοσο σοβαρο και χαθηκε το χαμογελο απο τα χειλη σου? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-Βρεχει συνεχεια και δεν μπορω να φυτεψω το μποστανι.
-Το μποστανι?
-Τα καρπουζια ρε Μακη,τι δεν καταλαβαινεις?
-Μα καλα,δεν ειναι νωρις για φυτεια?
-Τι νωρις ρε Μακη?Πρωιμα τα βαζω για να παρω καλη τιμη.
Αμα βγουν μαζι με των άλλων,ισα ισα τα εργατικα θα βγαλω.

Αυτα και άλλα πολλα ειπωθηκαν μεταξυ τους,αλλά για τον Π.Α.Ο.Κ........κουβεντα.
Επειδη συνεχιζει να αιωρειται η................Σαντολογια

παραθετω το ΑΛΗΘΙΝΟπεριστατικο
στο οποιο ημουν αυτήκοος :roll: μαρτυς
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”