Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ποσο μα ποσο θελω να ειδε καλο ονειρο ο ιτ και να κανουμε επιτελους μια ματσαρα να μας χαμογελασει λιγο και η πτανα η τυχη και να εχουμε ενα τριμπαλο σε καθε ημιχρονο
.... έτσι!!! Μια καλή εμφάνιση σήμερα με πολλά τεμάχια, ας αποτελέσει μια καλή βάση για την συνέχεια!
Οι σιχαμόγριες χρειάζονται μια καλή φάπα για αν ηρεμήσουν λίγο όπως και τα κατακάθια που μπούκαραν χθες στη Μίκρα.
Μακάρι πάλι το ματς με τις κομπλεξάρες να σηματοδότησει τη νέα εποχή του ΠΑΟΚ, όπως το γκολ του Βλανταν ήταν η αγωνιστική αρχή της ομαδαρας του Σαντος κ το ντορτι πριν χρόνια της ομαδαρας του Ντούσαν.
Μακάρι να λέμε ότι από αυτό το ματς κ μετά πήρε μπρος η ομαδάρα του Τούντορ. Δύσκολο ματς μακάρι εύκολη νίκη ενόψει βαζέλας
αυτό το γκολ δε θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου για τον εξής λόγο
τους έχουμε σε όλο το ματς στην πίεση, σφυροκοπάμε και δε μπορούμε να βάλουμε γκολ
οι γριές πέφτουν κάθε 4 λεπτά κάτω και κάνουν καθυστερήσεις
το γήπεδο πίτα, έχουμε σκάσει όλοι, τα μάτια όλων γουρλωμένα και αφρίζουμε
με το που μπαίνει το γκολ, είμαι στην 4, γίνεται της πουτάνας γύρω, βρίσκονται άλλοι 3 σειρές κάτω, άλλοι 4 σειρές πάνω, χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα
εγώ έχω καθήσει στο καρεκλάκι και πιάνω το κεφάλι μου, που κουδουνάει και πάει να σπάσει
πονούσε το κεφάλι, η καρδιά, τα πάντα. είπα "τέλος, θα πεθάνω εδώ".
πραγματικά ένιωσα ότι δε θα σηκωθώ
τέτοια ένταση δε μου έχει βγάλει άλλο γκολ