Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Είμαι αντίθετος στην μη χρησιμοποίηση Olsen τόσο στον πρώτο αγώνα, στη Μυτιλήνη, όσο και σ' αυτόν. Δεν ξέρω τι ακριβώς προσδοκά ο προπονητής μ' αυτή του τη ν κίνηση. Εμένα ο Μελίσσας δεν μου γεμίζει το μάτι, τον θεωρώ τον χειρότερο από τους τρεις και αν ήμουν εγώ προπονητής θα έπαιρνα Olsen και Σιαμπάνη στην 18άδα.
Επίσης, όπως προανέφερα δεν θα άφηνα παίκτες με μακρά αγωνιστική απραξία όπως τους Kace και Sabo.
Τεσπα.
Από την άλλη έχουμε να δώσουμε ανά τρεις ημέρες κάποιον αγώνα, οπότε εύχομαι να χρησιμοποιηθούν όλοι και να μην ψοφήσουν πάλι οι ίδιοι, με τους άλλους να κάθονται άπρακτοι και αχρηστευόμενοι.
Ειναι προφανες παντως πως αν ο Μπερμπα μονιμοποιηθει σε ρολο αναπληρωματικου,στην καλυτερη για μενα θα αποχωρησει,στην χειροτερη θα κατσει στο συμβολαιο του,θα κοστισει κανα 3 και βαλε μυρια στο ταμειο και δεν θα εχουμε παρει τιποτα,ψιλο lose lose situation,οποτα ας ελπισουμε να βρουν μια λυση.
Τι πιο φυσικό να βάλει την ίδια ενδεκάδα που κέρδισε σχετικά άνετα το γιάννενο προχθές;
Δεν έχουν μείνει και πολλοί στόχοι στην ομάδα. Ένα κύπελο και μια 2η θέση.
Το ίδιο σχήμα με αλλαγή του Μπερμπάτοφ αντί Κλαους δεν αλλάζει την επιτυχημένη συνταγή της Κυριακής. Ίσα ίσα που σταματάς να ξενερώνεις τον Μπερμπάτοφ.
Τέλος πάντων για να ειναι δίκαιος ο Τουντορ πρέπει με Καλλονή και με Βέροια να μοιράσει τον χρόνο στους δυο ισάξια.
Ένας σήμερα ένας την Κυριακή.