Μαμημενη θετικη ενεργεια λεμε (αλλα και αλλαγες

joshua έγραψε:Το θεμα ειναι ποιος θα δειξει περισσοτερα και με ποιο τροπο θα επιλεγει; Παιρνεις πχ επιτελικο παικταρα,αυτοματα αυξανονται οι παικτες στην γραμμη και μενει μια ακομα λιγοτερη θεση για ενα μεγαλο αριθμο παικτων.Εχει βγαλει κανεις συμπερασμα για το ποια θα ειναι η ιεραρχια τοτε; Πως να αποφασισει οταν πλην του Τζιολη εχουν αγωνιστει 7-8 παικτες στον αξονα χωρις να εχει βγει το παραμικρο συμπερασμα,καθως ολοι λιγο πολυ κυμαινονται στην ιδια μετριοτητα;Το εχω ξαναγραψει,δεν υπαρχει ομαδα στον πλανητη με 20-25 ισαξιους ποδοσφαιριστες.MANIAKOS έγραψε:Συνφωνω με Τζος ιςως με εναν παίκτη σε καθε γραμμή αλλα υψηλού επιπεδου να δείξουν περισσότερα
να δω να κανουν συναυλια στην Τουμπα η Ταμτα με τον Σαρμπελ ,να το παθω το καρδιακο απο τωραK_geo έγραψε:Μη σου πω για χορηγό αμιτα μοτιον...
παοκαρα23 έγραψε:να δω να κανουν συναυλια στην Τουμπα η Ταμτα με τον Σαρμπελ ,να το παθω το καρδιακο απο τωραK_geo έγραψε:Μη σου πω για χορηγό αμιτα μοτιον...
Αυτό που αποδεικνύεται σίγουρα είναι ότι οι περυσινοί παίχτες είναι ένα μέτριο υλικό.joshua έγραψε:Εμενα αυτο που με στενοχωρει ειναι πως σε καθε παιχνιδι αποδυκνειεται πως για αλλη μια χρονια και παρα τις 11 μεταγραφες εχουμε ενα μετριο υλικο.Φτασαμε στην 12 αγωνιστικη και σημερα συζηταμε αν πρεπει να παρει φανελα βασικου ο Μυστακιδης,αν πρεπει να ξαναπαρει ο Γκολασα αυτη που στο τελευταιο παιχνιδι επρεπε να ειχε παρει ο Σαμπο και και και και.Πιστευει κανεις οτι ο Μυστακιδης η ο Γκολασα εχουν ταβανι που φτανει πρωταθλητισμο; Δεν το νομιζω,το μονο που βλεπω για αλλη μια φορα ειναι πως εχουμε ενα μεγαλο ροστερ γεματο απο μετριοτητες που αδυνατουν να βγαλουν σταθερες υψηλου επιπεδου.
σωστη κινηση απο τους χανιωτεςtzelas έγραψε:Μιας και δεν άνοιξε ακόμη το επόμενο το βάζω εδώ:
ΑΠΟΧΗ ΜΕ ΠΑΟΚ :
http://www.footballleaguenews.gr/xania/ ... CE%BA.html
Γιατί ?εσύ δεν μουρμουρας με τα παραπάνω ?Sabri32 έγραψε:Αυτό που αποδεικνύεται σίγουρα είναι ότι οι περυσινοί παίχτες είναι ένα μέτριο υλικό.joshua έγραψε:Εμενα αυτο που με στενοχωρει ειναι πως σε καθε παιχνιδι αποδυκνειεται πως για αλλη μια χρονια και παρα τις 11 μεταγραφες εχουμε ενα μετριο υλικο.Φτασαμε στην 12 αγωνιστικη και σημερα συζηταμε αν πρεπει να παρει φανελα βασικου ο Μυστακιδης,αν πρεπει να ξαναπαρει ο Γκολασα αυτη που στο τελευταιο παιχνιδι επρεπε να ειχε παρει ο Σαμπο και και και και.Πιστευει κανεις οτι ο Μυστακιδης η ο Γκολασα εχουν ταβανι που φτανει πρωταθλητισμο; Δεν το νομιζω,το μονο που βλεπω για αλλη μια φορα ειναι πως εχουμε ενα μεγαλο ροστερ γεματο απο μετριοτητες που αδυνατουν να βγαλουν σταθερες υψηλου επιπεδου.
Οι μεταγραφές δεν παίζουν.. Οπότε πως τους κρίνουμε?
Εγώ πιστεύω ακόμη ότι είναι πολύ καλοί παίχτες..
Με Ζάιρο, Ροντρίγκες, Σάμπο ρίξαμε τριάρα στον παναθηναικό που είναι ο κύριος αντίπαλος για την δεύτερη θέση.
Και ήταν πρωταγωνιστές και οι τρεις.
Υπάρχει και ο Τσίμιροτ που έχει πάρει 20 λεπτά συμμετοχής..
Το ότι ο Τούντορ δεν στηρίζει τις μεταγραφές Άρνεσεν εμένα δεν μου λέει ότι δεν είναι καλοί παίχτες.
Εγώ από αυτά που έχω δει
έχω πολυ μεγαλες προσδοκίες από Σάμπο που τα αθλητικά του προσόντα απλά δεν υπάρχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και έκανε και παιχνιδάρα με Καμπάλα,
είμαι πολύ ικανοποιημένος με Ροντρίγκες και μάλλον είναι στα δυο τρία καλύτρ=ερα εξτρέμ του πρωταθλήματος,
πιστεύω ότι ο Τούντορ δεν δίνει τις ευκαιρίες που αξίζει στον Ζαιρο(παραμιλούσαν οι Αθηναιοι στο ματς με παναθηναικο)
και περιμένω τον Τσίμιροτ να δικαιώσει την φήμη του ως ένα απο τα μεγάλα ταλέντα της Βοσνίας.
Απλά αυτοί οι παίχτες δεν στηρίχτηκαν όσο έπρεπε και από τον προπονητή και από τον κόσμο που προσπαθεί να βρει το λάθος για να αρχίσει τη μουρμούρα.
Όντως, τι 20 ευρώ ρε, εμείς με BVB το φθηνό μας το είχαμε 15... Σιγά να 'ούμε, Π.Α.Ο.Κ. θα δούνε...john4serres έγραψε:σωστη κινηση απο τους χανιωτεςtzelas έγραψε:Μιας και δεν άνοιξε ακόμη το επόμενο το βάζω εδώ:
ΑΠΟΧΗ ΜΕ ΠΑΟΚ :
Για μενα δεν πρεπει να φορτωνουμε ευθυνες περισσοτερες απο οτι αναλογουν σε παικτες νεαρους οπως πχ ο πελκας ο μυστακιδης τη δεδομενη στιγμη, οταν ουσιαστικα φετος καταφερνουν να αγωνιστουν για πρωτη φορα σε υψηλο επιπεδο στην καριερα τους γιατι αυτο που θα καταφερεις ειναι μονο να τους καψεις πιο ευκολα.Εννοω οτι αλλιως αναδειχτηκε πχ ο μαλεζας οταν ειχε διπλα του την εμπειρια και την καθοδηγηση ενος κοντρερας ετσι δημιουργουνται οι παραστασεις στους πιτσιρικαδες για να ανεβουν αγωνιστικα, αρκει βεβαια να εχουν το ταλεντο και να το δουλευουν καθημερινα.Οι προσδοκιες μας δεν πρεπει να ξεπερνανε το νεαρο της ηλικιας σε παικτες που τωρα προσπαθουν να καθιερωθουν.Επιβαλεται να γινει ποιοτικη ενισχυση για μενα σε ολες τις γραμμες οπως στην αμυνα αλλα κυριοτερα στο δημιουργικο κομματι με παικτες που θα μπορουν να αλλαξουν τη ροη του αγωνα με προσωπικες ενεργειες κτλ.Γιατι σε οσες ομαδες σχεδον παντα που παιρνουν τροπαια εκτος απο τα πρωτα βιολια τους παικτες ηγετες διπλα τους υπαρχουν και αυτοι που ειναι χρησιμα εργαλεια και βοηθουν στο ρολο που τους αναλογει και μαλιστα με καθοριστικο τροπο πολλες φορεςjoshua έγραψε:Εμενα αυτο που με στενοχωρει ειναι πως σε καθε παιχνιδι αποδυκνειεται πως για αλλη μια χρονια και παρα τις 11 μεταγραφες εχουμε ενα μετριο υλικο.Φτασαμε στην 12 αγωνιστικη και σημερα συζηταμε αν πρεπει να παρει φανελα βασικου ο Μυστακιδης,αν πρεπει να ξαναπαρει ο Γκολασα αυτη που στο τελευταιο παιχνιδι επρεπε να ειχε παρει ο Σαμπο και και και και.Πιστευει κανεις οτι ο Μυστακιδης η ο Γκολασα εχουν ταβανι που φτανει πρωταθλητισμο; Δεν το νομιζω,το μονο που βλεπω για αλλη μια φορα ειναι πως εχουμε ενα μεγαλο ροστερ γεματο απο μετριοτητες που αδυνατουν να βγαλουν σταθερες υψηλου επιπεδου.
Βλέπω και την υπογραφή σου Roman και κάνω και τους υπολογισμούς:RoMaN έγραψε:Όντως, τι 20 ευρώ ρε, εμείς με BVB το φθηνό μας το είχαμε 15... Σιγά να 'ούμε, Π.Α.Ο.Κ. θα δούνε...john4serres έγραψε:σωστη κινηση απο τους χανιωτεςtzelas έγραψε:Μιας και δεν άνοιξε ακόμη το επόμενο το βάζω εδώ:
ΑΠΟΧΗ ΜΕ ΠΑΟΚ :
Σωστό και εγώ μουρμουράω..K_geo έγραψε:Γιατί ?εσύ δεν μουρμουρας με τα παραπάνω ?Sabri32 έγραψε:Αυτό που αποδεικνύεται σίγουρα είναι ότι οι περυσινοί παίχτες είναι ένα μέτριο υλικό.joshua έγραψε:Εμενα αυτο που με στενοχωρει ειναι πως σε καθε παιχνιδι αποδυκνειεται πως για αλλη μια χρονια και παρα τις 11 μεταγραφες εχουμε ενα μετριο υλικο.Φτασαμε στην 12 αγωνιστικη και σημερα συζηταμε αν πρεπει να παρει φανελα βασικου ο Μυστακιδης,αν πρεπει να ξαναπαρει ο Γκολασα αυτη που στο τελευταιο παιχνιδι επρεπε να ειχε παρει ο Σαμπο και και και και.Πιστευει κανεις οτι ο Μυστακιδης η ο Γκολασα εχουν ταβανι που φτανει πρωταθλητισμο; Δεν το νομιζω,το μονο που βλεπω για αλλη μια φορα ειναι πως εχουμε ενα μεγαλο ροστερ γεματο απο μετριοτητες που αδυνατουν να βγαλουν σταθερες υψηλου επιπεδου.
Οι μεταγραφές δεν παίζουν.. Οπότε πως τους κρίνουμε?
Εγώ πιστεύω ακόμη ότι είναι πολύ καλοί παίχτες..
Με Ζάιρο, Ροντρίγκες, Σάμπο ρίξαμε τριάρα στον παναθηναικό που είναι ο κύριος αντίπαλος για την δεύτερη θέση.
Και ήταν πρωταγωνιστές και οι τρεις.
Υπάρχει και ο Τσίμιροτ που έχει πάρει 20 λεπτά συμμετοχής..
Το ότι ο Τούντορ δεν στηρίζει τις μεταγραφές Άρνεσεν εμένα δεν μου λέει ότι δεν είναι καλοί παίχτες.
Εγώ από αυτά που έχω δει
έχω πολυ μεγαλες προσδοκίες από Σάμπο που τα αθλητικά του προσόντα απλά δεν υπάρχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και έκανε και παιχνιδάρα με Καμπάλα,
είμαι πολύ ικανοποιημένος με Ροντρίγκες και μάλλον είναι στα δυο τρία καλύτρ=ερα εξτρέμ του πρωταθλήματος,
πιστεύω ότι ο Τούντορ δεν δίνει τις ευκαιρίες που αξίζει στον Ζαιρο(παραμιλούσαν οι Αθηναιοι στο ματς με παναθηναικο)
και περιμένω τον Τσίμιροτ να δικαιώσει την φήμη του ως ένα απο τα μεγάλα ταλέντα της Βοσνίας.
Απλά αυτοί οι παίχτες δεν στηρίχτηκαν όσο έπρεπε και από τον προπονητή και από τον κόσμο που προσπαθεί να βρει το λάθος για να αρχίσει τη μουρμούρα.![]()
Από την άλλη κανείς μπορεί να πει ότι είδε και αποειδε με την αντιμετώπιση που είχαν μερικές κακές.εμφανίσεις μερικών και τους προστατεύει περιμένοντας την ομάδα να ξαναπαρει φόρμα για να μπουν με λιγοτερο "άγχος " ?![]()