Π.Α.Ο.Κ - Παναιτωλικός 0-0, MVP, Σχόλια και Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
10
12%
Μαλεζάς
6
7%
Τζιόλης
9
11%
Σκόνδρας
3
4%
Κίτσιου
2
2%
Γκολάσα
21
25%
Κάτσε
1
1%
Ροντρίγκεζ
3
4%
Μπερμπάτοφ
14
17%
Μακ
2
2%
Κλάους
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πέλκας
6
7%
Μυστακίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζάιρο
6
7%

Σύνολο ψήφων: 83

Άβαταρ μέλους
Indio

Re: Π.Α.Ο.Κ - Παναιτωλικός 0-0, MVP, Σχόλια και Παραλειπόμεν

Δημοσίευση από Indio »

Αυτα μας φαγαν goran 64...αυτα ακριβως που λες.Να στεκεσαι στο λεπτομερειες για να πεις τι????Οτι εσυ αγαπας την ομαδα παραπανω απο μενα η απο καποιον αλλο?Ολοι το ίδιο την αγαπαμε φιλε να το ξερεις αυτο και κυριως την ποναμε.
Ειδικα στο συγκεκριμενο θέμα οσο περιεργο και αν σου φαινεται ειμαι απο αυτους που θεωρω οτι το Π.Α.Ο.Κ. πρεπει να γραφεται παντα στα ελληνικα παντα με κεφαλαια και παντα με τελειες γιατι κατι αντιπροσωπευουν αυτα τα γραμματα.Τωρα μετα απο μια στεναχωρια και σε ενα μεγαλυτερο κειμενο απο αυτα που συνηθιζω το εγραψα λαθος.Επισης δεν τιθεται θεμα σεβασμου ακομα και πανω στη βιασυνη μου γιατι γραφτηκε με κεφαλαιο το αρχικο.
Αλλα πραγματικα δεν απολογουμαι για να μη με συνετισουν οι mods απλως επι τη ευκαιρια του σχολιου σου στεκομαι στη λανθασμενη νοοτροπια αποδοχης των ηττων αλλα και μιας καποιας κριτικης στην ομαδα.
Εαν ακομα και σε αυτο το forum που η τρελα για αυτη την ομαδα ξεχυλιζει βγαινουν τα Π.Α.Ο.Κ.ΟΜΕΤΡΑ και αντι να σταθεις σε αυτα που εγραψα ασχοληθηκες με τα foul μου τι να πω...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Goran η ποιότητα μου είναι πολύ μεγαλύτερη απο αυτήν που νομίζεις και ότι δεν μπαίνω στα καλούπι που έχεις εσύ για το πως πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚτσης ειναι δικό σου πρόβλημα όχι δικό μου .Παντως οι βρυζοζαγορακιδες έφυγαν ο άγγελος έφυγε πλέον στην ομάδα μόνο κάποιοι παίκτες μείναν και μάλλον αυτοί ειναι η πηγή του προβλήματος μάλλον δεν υπάρχουν άλλοι "κακοί" Κλάους μου σελφιε μου μλονο εσείς μείνατε απο το παρελθόν ίσως πρέπει να φυγευτε και εσείς για αλλάξουμε σελίδα ολοκληρωτικα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ace τελικα το ειδες το ματς;
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Το παιχνίδι δεν το ειδα οπότε δεν μπορώ να το κρίνω. Συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα, που αναπόφευκτα ρίχνουν την ψυχολογία της ομάδας και του κόσμου. Ο Τούντορ τα έχωσε χοντρά στην συνέντευξη. Συμφωνώ στα περισσότερα απο όσα είπε αν και θα προτιμούσα να τους τα έλεγε κατ΄ ιδίαν στα αποδυτύρια. Ίσως ο Τουντορ να μην είναι αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, έχω τη γνώμη όμως ότι δεν χρειάζεσαι το Μουρίνιο για να κερδίσεις στην Τούμπα δυο απο τις πλεον αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος.
Χρειαζόμαστε επειγόντως καλά αποτελέσματα έστω και με κακές εμφανίσεις.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

K_geo έγραψε:ace τελικα το ειδες το ματς;
Ναι και χαλάστηκα κγεο
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εγώ ξέρω πως άλλη μια Κυριακή είμαστε με κ@λοτρυπίδα ψυχολογία!
Που θα πάει αυτό ρε παιδιά? Αρρωστήσαμε... :|
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Θα κερδίσουν ρε συ την Καμπαλα
Για να ελαφρύνουμε το κλίμα φύγαν οι Πορτογάλοι και ο Τζαβέλας και κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Βέβαια παραλίγο να μας το χαλάσει ο Παναγιώτης αλλά έκανε γατισια απόκρουση!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τελείως τυχερό το μηδέν στην άμυνα..Πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να φάμε γκολ σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Γι'αυτό γράφω να αλαφρυνουμε το κλίμα όντι
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Καλα χασιο έχεις δίκιο αλλά πλέον προσωπικά αποφάσισα να περιορίσω το χάλασμα που τρώω απο τον ΠΑΟΚ πλέον αφου δεν χαλάει τους ίδιους τους παίκτες εγώ γιατί να χαλαστω περισσότερο?εγώ αν εξερεσεις τον ΠΑΟΚ πέρασα ένα γαματο σαββατοκύριακο και το ίδιο εύχομαι να περάσατε ολοι εδώ μέσα με ελάχιστες εξαιρεσεις.Το γαμωτο της υπόθεσης οτι δεν απαιτούμε νίκη σε κάθε αγώνα απλά να τα δίνουν ολα στον αγώνα αλλά αυτοί ούτε αυτό να μας προσφέρουν δεν μπορούν ,χάσαμε απο την ζελα 0-1 και αισθανόμουν οτι κερδίσαμε γιατί ομαδα τα είχε δώσει ΟΛΑ και πιστευω οτι οι περισσότεροι εδω μέσα αυτό θέλουν .
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ace79grpaok έγραψε:
K_geo έγραψε:ace τελικα το ειδες το ματς;
Ναι και χαλάστηκα κγεο
ε μην βλεπεις τοτε ρε συ
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Indio έγραψε:]Μερικοι οπαδοι(και στο forum αλλα και εκτος) εχουν πολυ θρασος.
Ακομα και τωρα λενε οτι φταιει ο κοσμος.Αυτα μονο στον ΠΑΟΚ ακουγονται εστω και για πλακα.
Τους οπαδους και δεν μιλαω για την 4 μονο,ακομα και τους χειροτερους μιρλες της 5 πρεπει να τους χτισουν ενα τεραστιο αγαλμα προς τιμην τους εξω απο τη Τουμπα που ασχολουνται ακομα και πιστευουν σε ενα συνολο ανθρωπων που συμπεριφερεται λες και προσπαθει να μας οδηγησει καθε φορα σε κατι ολο και πιο ντροπιαστικο και εκνευριστικο και δε πιστευω λογω δολου αλλα λογω ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ.
Οποιος αναλυσει αυτο το παιχνιδι για μενα ειναι τουλαχιστον αφελης.Αυτο και το προηγουμενο παιχνιδι μπαινεις και ειναι 3-0 στο ημιχρονο αν θες να λεγεσαι σοβαρη ομαδα και αυτο π λεω δεν ειναι ουτε νεοπλουτισμος ουτε ''δεν εχεις παιξει μπαλλα για να ξερεις'' γιατι θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε.
Για μενα οι υπευθυνοι ειναι 2.Αρνεσεν και κυριως Τουντορ που αδικει τον εαυτο του που ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ προδιαθεση για στηριξη που υπαρχει ,σπανιως για τον ΠΑΟΚ την πετανε στα σκουπιδια.
ΥΓ.Και προλαβαινω μερικους ΟΧΙ δε θελω να φυγουν αλλα απαιτω να σωσουν την παρτιδα εστω και τελευταια στιγμη με τη διακοπη των Χριστουγεννων.Ειναι ντροπη για τον ΠΑΟΚ με επενδυτη και χωρις αντυπαλους να πηγαινει χειροτερα απο εποχες φτωχειας.
Indio αυτό καταλάβες οτι φταιει ο κόσμος απο αυτα που εγραψα. Εχει τις ευθύνες του για μένα , εχω αιρετική άποψη οτι η Τουμπα πρέπει να είναι γεμάτη σε όλα τα παιχνιδια για πολλούς λογους ,παίζει δεν παιζει η ομάδα μπάλα. Να βοηθάει την ομάδα ,να βγάζει την τρέλα που αγάπησα και εγινα Π.Α.Ο.Κ ,γιατι ρε μάγκα ειμαστε κατι διαφορετικό...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τι να πεις και τι ν αφησεις .Ολη τη βδομαδα περιμενεις πως και πως να ρθει αυτο το διωρο κι οταν τελειωνει το ματς δεν εχεις το κουραγιο να σηκωθεις να πας σπιτι σου.Γυρναγα καμια ωρα στα στενα της Τουμπας σα το χαμενο.Αι στα διαλα ρε.

Εγραψα εσβησα ξαναγραψα δε βγαινει ,δεν εχει νοημα.Μη μας γ@@@@@τε κι αλλο τη ζωή ρε .
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

panpangr77 δεν το εγραψα προσωπικα για σενα φιλε.Γενικα συμφωνω με την αποψη σου και ειδικα για τον Π.Α.Ο.Κ. δε θα επρεπε να ειναι αιρετικη.Για παραδειγμα την αποψη αυτη εχω και γω ειδικα για το μπασκετ.Γιατι προσφερει με ελαχιστα μεσα και πρεπει να εχει ενα minimum κοσμο σε ολα τα ματς,και εμεις απεχουμε απο αυτο το minimum δυστυχως.
Απλως ειδικα για το ποδοσφαιρο και για να μη παρεξηγηθω δε λεω να γυρισουμε τη πλατη σε εναν Ιβαν που εχει δωσει και δινει πολλα ο ανθρωπος αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι αυτη η κατασταση που συνεχιζεται απο περυσι το γεναρη ειναι πραγματικα εξωπραγματικη και απιστευτα αρρωστη καταληγω εγω προσωπικα ΠΛΕΟΝ δικαιολογω και κατανοω ΑΠΟΛΥΤΑ τον κοσμο που δεν αντεχει να ερθει στην Τουμπα ή αδυνατει να στηριξει οπως πρεπει και τελος παντων εχουμε ΤΟΣΑ προβληματα να λυσουμε που ο κοσμος ειναι αυτο με την απειροελαχιστη ευθυνη και σημασια.
Απλως το ανεφερα γιατι πολλοι πιστευουν οτι ο κοσμος φταει που ορισμενοι παικτες χορευουν μπαλετο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”