Π.Α.Ο.Κ. - οσφπ, 99-104, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Kostomanolis
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Σ.Φ.Π. 02/11 18:00 (Novasports 3)
Ο μ@λ@κ@ς ο Σφαιροπουλος πηρε ταιμ αουτ!!! Ημαρτον ρε Σφαιροπουλε!
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
για να σιγουρεψει διαφορα για το δευτερο γυρο 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKpanta την Δευ 02 Νοέμ 2015, 20:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- potamda
- Bet Guru 2023
Δε νομίζω ρε παιδιά, 9΄ και 4 πόντοι γυρνάει. Δεν είναι υπερβολικό το τάιμ-άουτ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
0/4... Το χειρότερο ξεκίνημα ever
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Αν φας καλάθι παίρνεις τάιμ άουτ, για να πας την μπάλα στο κέντρο.potamda έγραψε:Δε νομίζω ρε παιδιά, 9΄ και 4 πόντοι γυρνάει. Δεν είναι υπερβολικό το τάιμ-άουτ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 02 Νοέμ 2015, 20:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostomanolis
Re: Π.Α.Ο.Κ. - οσφπ, 99-104, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Τελικο σκορ 99-104, αιντε να δουμε πως θα παιξουμε στην Ρωσια... Ποσο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ο Σφαιροπουλος, πηγε για παραπονα στον διαιτητη... Εισαι για λυπηση...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
- potamda
- Bet Guru 2023
και γιατί να ρισκάρεις να φας καλάθι; ο δικός μας πήρε τάιμ-αουτ αφού οι άλλοι κάναν 10-0! Τέλος πάντων...pilotos έγραψε:Αν φας καλάθι παίρνεις τάιμ άουτpotamda έγραψε:Δε νομίζω ρε παιδιά, 9΄ και 4 πόντοι γυρνάει. Δεν είναι υπερβολικό το τάιμ-άουτ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
- Kostomanolis
Με κατοχη δικη σου τι να το κανει ρε potamda? Μιλαμε για ομαδα Ευρωλιγκας.
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
- PAOK_Antarctica
Κριμα, κριμα, κριμα....
Αλλα και ενα μεγαλο μπραβο για την υπερπροσπαθεια κοντρα στους σιχαμενους!

Αλλα και ενα μεγαλο μπραβο για την υπερπροσπαθεια κοντρα στους σιχαμενους!
τι συζηταμε τωρα το ματς χαθηκε στην τελευταια επιθεση των γαυρων που δεν κανουμε φαουλ και στα κορακια που καθε φορα που πηγαινε να ξεφυγει το σκορ σφυριζαν μονοπατα και ανακαλυπταν νεες ποινες στο μπασκετικο ποινολογιο οπως το φαουλ σε κοιταγμα...
ο βασιλειαδης ηταν ο μοιραιος του αγωνα δυστυχως...
μπραβο στην ομαδα που σημερα επαιξε πολυ πανω απο τις ικανοτητες της, της βγηκαν και τα σουτ και το κοντραρε το ματς μεχρι το τελος...θελαμε να πιστεψουμε μηπως εχουμε και φετος μια επαναληψη του περσινου ματς με το βαζελο αλλα δυστυχως δεν εκατσε...
συνεχιζουμε με προσπαθεια να μαζεψουμε βαθμους και για να μην βρεθουμε καταρχην προ εκπληξεων στο τελος χωρις να το καταλαβουμε αλλα κυριως για να μπουμε ξεκουραστα στην 8αδα και να παλεψουμε για το 5-8 (και με μπολικη τυχη γιατι οχι και για το 4)...
ο βασιλειαδης ηταν ο μοιραιος του αγωνα δυστυχως...
μπραβο στην ομαδα που σημερα επαιξε πολυ πανω απο τις ικανοτητες της, της βγηκαν και τα σουτ και το κοντραρε το ματς μεχρι το τελος...θελαμε να πιστεψουμε μηπως εχουμε και φετος μια επαναληψη του περσινου ματς με το βαζελο αλλα δυστυχως δεν εκατσε...
συνεχιζουμε με προσπαθεια να μαζεψουμε βαθμους και για να μην βρεθουμε καταρχην προ εκπληξεων στο τελος χωρις να το καταλαβουμε αλλα κυριως για να μπουμε ξεκουραστα στην 8αδα και να παλεψουμε για το 5-8 (και με μπολικη τυχη γιατι οχι και για το 4)...
Χεστηκαμε πανω μας στο τελος,αυτη ειναι η ωμη αληθεια..στο 78-69 σταματησαμε να παιζουμε λες και ειχαμε απεναντι το λαυριο..μπορουμε να το ριξουμε σε καταρες αλλα οσο καλα παιξαμε για 35 λεπτα αλλο τοσο καταρευσαμε στο τελος
αλλη μια ηρωικη ηττα, αντι για μια ηρωικη νικη
συνηθισαμε και δε μας καιγεται καρφι πλεον
α ρε ΠΑΟΚαρα...
συνηθισαμε και δε μας καιγεται καρφι πλεον
α ρε ΠΑΟΚαρα...