Π.Α.Ο.Κ. - gay, 0-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Όλσεν
2
1%
Τζαβέλλας
17
12%
Βίτορ
4
3%
Κόστα
5
4%
Κωνσταντινίδης
1
1%
Κίτσιου
1
1%
Κάτσε
2
1%
Τζιόλης
11
8%
Ροντρίγκες
64
47%
Πέλκας
1
1%
Μακ
2
1%
Αθανασιάδης
2
1%
Μπερμπάτοφ
23
17%
Ζάιρο
2
1%

Σύνολο ψήφων: 137

Άβαταρ μέλους
chrisg4

Re: Π.Α.Ο.Κ. - gay, 0-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από chrisg4 »

Caballo Viejo έγραψε:Κακά τα ψέματα. Πάμε για 3-4 θέση στην καλύτερη περίπτωση και για ό,τι μπορούμε να πάρουμε σε πλέι - οφ και κύπελο. Βέβαια το πάλεψε πολύ η ομάδα στο β΄ημίχρονο, αλλά μέχρι εκεί μπορούσε. Όσο για τον gay, ποιος τον μ@μεί. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς...
Εγω μ αυτά που εχω δει μεχρι τώρα και απο τους άλλους πιστεύω με μια δυο καλές προσθήκες τον Γενάρη που εμεις μπορούμε να κάνουνε ενώ οι άλλοι όχι την έχουμε την δευτερη θέση. Αλλα ακομα κι αν δε κάνουμε πάλι μπορούμε...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Καλυτερος ο γαυρος;;; Σορρυ μαγκες αλλα αλλο παιχνιδι ειδαμε..απλα κωλοφαρδος..ο γαυρος **************************

Ήρεμα Χλέμπουρα, σε παρακαλώ.

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Καλά γράψτε οτι θελετε , κάντε αναλύσεις , ποιος φταίει ποιος οχι, καλος ο ενας κακος ο αλλος!
Σημερα στο παιχνιδι έγιναν 3 πραγματα!
1ον αυτοι εκαναν την μια φαση τους 2 γκολ
2ον εμεις απλα δεν την βάζαμε με τπτ
3ον βγάλαμε τρελα γουστα απο αλλες εποχες στην κερκιδα!
Τωρα εσεις καθίστε να σκάσετε και να βγάλετε τζάμπα νεύρα!
ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ....ΤΙΣ Γ@ΑΜΟΥΣΑΝΕΕΕΕΕ ΚΑΤΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΨΩΜΙ!!!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Δεν είδα κανεις να λέει πως η ομάδα αρέσει τώρα. Απεναντίας πιστεύω πως ούτε στον Τούντορ και στον Άρνεσεν αρέσει.
Το θέμα είναι πως μετά από πολλά χρόνια υπάρχει λογική σε αυτά που γίνονται. Με λάθη? Ναι φυσικά. Με μεταγραφές που δεν θα βγούν? Αδύνατον να σου κάτσουν όλες.

Το να λέμε όμως πως βαδίζουμε λάθος επειδή δεν κατάφέρουμε να κερδίσουμε τη Ντόρτμουντ, ή επειδή χάσαμε από τον γαύρο είναι ισοπεδωτικό. Πέρσι πήραμε διπλό κάτω με Σάλπι μπακ, Τζιόλη πίσω και ΑΑ στον πάγκο. Τι σημαίνει αυτό? Πως φέτος πάμε λάθος?
Η ουσία είναι να κάνεις το σωστό και να ακολουθείς τη λογική. Το πότε θα έρθουν τα αποτελέσματα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Πιο τυχερός ο γκέι, και πιο κυνικός στο τελείωμα. Η εικόνα του ματς δεν ήταν για 0-2, βέβαια δεν ήταν και για να κερδίσουμε.
Ανεβήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και ο γκέι κάθησε πίσω έχοντας την ασφάλεια του σκορ, οπότε ήταν δεδομένο πως θα κάναμε κάποιες φάσεις.
Πικρή ήττα αλλά κάτι πολύ όμορφο στήνεται. Συνεχίζουμε. Διακοπή, που σίγουρα θα βοηθήσει πολύ, και... τοπικό ντέρμπυ από τα παλιά.

Στο ύψος της στάθηκε μόνο η 4. Οι περιστάσεις με έφεραν μετά από χρόνια στην 6. Εγώ όταν βλέπω ματς μόνος μου στο σπίτι μου πιο πολύ φωνάζω από αυτούς. Δουλειά έτσι δε γίνεται.
Άβαταρ μέλους
gkey

Δημοσίευση από gkey »

Πάλι δεν υπάρχει φως στο τούνελ και φέτος. Ίδια ομάδα, ίδια λάθη, ίδια νοοτροπία. Η ομάδα τις επόμενες 2 μεταγραφικές περιόδους θέλει σαρωτικές αλλαγές.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Δευτερη φορα στην Τουμπα σε δυο χρονια, ανευρη ομαδα κουρασμενη, ανευρος και ο κοσμος. :cry:
Παρολα αυτα ΥΠΟΜΟΝΗ, ΣΤΗΡΙΞΗ ;)
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Άδικο το 0-2.. Άνευρα μπήκε η ομάδα και το πλήρωσε.

Από εκεί και πέρα ένα να έμπαινε από που έχασαν Πέλκας,Μακ,Κλάους στο 1ο ή Μπέρμπα,Κλάους,Τζιόλης,Βίτορ στο β πιστεύω θα βάζαμε και δεύτερο..

Τι σου είναι η μπάλα όμως..Ο Ρομπέρτο κάνει 2 εξόδους στα πουλιά (μία στην φάση του Κλάους στο πρώτο μέρος και μια στη φάση που βγάζουν πάνω στην γραμμή στο β) και βγαίνει MVP και ο Όλσεν βγάζει τόσα, κάνει ένα λάθος με την Ντόρτμουντ και το αναλύουμε 3 μέρες..

Τραγικός Κάτσε..Πραγματικά πάρα πολύ κακός.

Συνεχίζουμε..
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

@PAOK_Antarctica
Είχες μαλλον καιρό να πας γήπεδο. Δεν το λέω για να σε προσβάλω, αλλά τα τελευταία τρια χρόνια έτσι είναι. Στο "ισιάδι" δεν φωνάζει κανείς. Λες και φοβούνται να μην ξυπνήσουν τα μωρά.
Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί (μαζί και εγώ) έχουν επιστρέψει στην 4.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Τρως τόσα γκολ απο στημένα και απορώ γιατί δεν βάζει τον μαλεζα να καθαριζει τα ψηλά και κρατάει συνέχεια έναν κοστα που είναι ανύπαρκτος.Η ομαδα θέλει ένα 10αρι και έναν κοφτη νταμάρι για να δούμε κάτι καλύτερο ο πελκας ειναι λίγος και μόλις έκανε ένα καλό παιχνίδι την είδε μέσο και κάνει την μια μαλάκια πίσω απο την άλλη και ο κάτσε καλος χρυσός αλλά θέλεις ένα νταμάρι εκεί να μην τσαρτσαρετε και κάτι ακόμα σημερα είδαμε πως ο τερματας σε χαρίζει βαθμούς με την εμφάνιση του και την πέμπτη πως ο τερματας ο δικός σου σε κόβει μια μεγάλη νίκη μμς τους Γερμανούς.Οτι έγινε έγινε συνεχιζουμε
thief

Δημοσίευση από thief »

Δυστυχώς χάσαμε και μάλιστα καθαρά...Η ομάδα δεν είχε καθόλου ενέργεια και δυστυχώς χάσαμε από έναν αντίπαλο που αν τον πετυχαίναμε πχ μετά τη διακοπή πρωταθλήματος θα βλέπαμε παντελώς άλλο παιχνίδι. Κακά τα ψέμματα παιδιά η ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη να δίνει εντός μόλις 3 ημερών δύο τέτοια παιχνίδια. Εδώ εμείς οι οπαδοί και ακόμη να συνέλθουμε από την υπερένταση της Πέμπτης όχι οι παίχτες μας... Σίγουρα θα μπορούσαμε να παραταχθούμε διαφορετικά αφήνοντας πίσω το 3-5-2 ή 3-4-3 (που θέλει γερά πνευμόνια) και να πάμε σε ένα πιο συντηρητικό μας και πιο διαχειρίσιμο αλλά μετά Χριστόν προφήτες είναι εύκολο να γίνεις. Το μεγάλο ατού του ΠΑΟΚ που είναι τα τρεξίματα του και οι συνδυασμοί του σήμερα δεν μπορούσαν να εφαρμοστούν αποκλειστικά λόγω κούρασης. Η ομάδα φαίνεται ότι είναι κάτι σαν ακατέργαστο υλικό με πολλές δυνατότητες. Μια ομάδα μια ξεχνάμε ολοκληρωτικά διαλυμένη πριν το καλοκαίρι. Το θέμα είναι να φανούμε δυνατοί και με υπομονή γιατί φέτος και άλλες τέτοιες σφαλιάρες θα έχουμε. Εγώ αυτό που θα ήθελα να καταφέρουμε φέτος είναι να φανούμε επιτέλους δυνατοί την άνοιξη, να πάμε για το καλύτερο εκεί που θα κριθούν οι 2 μας σημαντικοί στόχοι που είναι τα Play-off και το κύπελλο Ελλάδας. Φέτος είναι η πρώτη φορά από την έλευση Σαββίδη που αξίζουμε να κάνουμε υπομονή. Ο κόσμος που πηγαίνει στο γήπεδο έδειξε, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, εμπιστοσύνη στην ομάδα. Αυτός είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ που θα κρίνει και όχι οι ίδιοι ανακυκλώσιμοι γραφικοί των κωλοραδιοφώνων της πόλης.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. :pano:
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Asimos έγραψε: Έργκις, τι έγινε παλικάρι μου;

Αμ έτσι είναι τα παληκάρια; :lol:
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

gkey έγραψε:Πάλι δεν υπάρχει φως στο τούνελ και φέτος. Ίδια ομάδα, ίδια λάθη, ίδια νοοτροπία. Η ομάδα τις επόμενες 2 μεταγραφικές περιόδους θέλει σαρωτικές αλλαγές.
ευτυχως πλεον στην ομαδα μου εχω Αρνεσσεν, και δεν τσιμπαει απο τετοια ισωπεδωτικα. Αν εσυ βλεπεις σκοταδι, ή ανοιξε τα ματια...ή μιλας γα αλλη ομαδα (καθολου απιθανο)

Μπηκα απλα (αγαπημενη συνηθεια για να βλεπω με ποιον εχω να κανω κ να μην αδικω κανεναν) στα προσφατα ποστ μελους και σταματησα μετα τα τελευταια 25...ΟΛΑ αναθεματα! Τουντορ, Τζιωλη..καλα εσυ το εχεις τερματισει.........

δες αλογακι να δεις χαρά ρε ανθρωπε μου κι ευχαριστησου καφεδακια στην ταχυδρομειου............τι παιδευεσαι;!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

georgedoulk2008 έγραψε:@PAOK_Antarctica
Είχες μαλλον καιρό να πας γήπεδο. Δεν το λέω για να σε προσβάλω, αλλά τα τελευταία τρια χρόνια έτσι είναι. Στο "ισιάδι" δεν φωνάζει κανείς. Λες και φοβούνται να μην ξυπνήσουν τα μωρά.
Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί (μαζί και εγώ) έχουν επιστρέψει στην 4.
Όχι φίλε μου, πάω κάθε Κυριακή εδώ και πολλά χρόνια :D Απλά πάω στην 4. Ήξερα ότι είναι κοιμήσιδες εκεί αλλά όταν το είδα με τα μάτια μου δεν το πίστευα.
Φωνάξτε ρε, ο ΠΑΟΚ παίζει.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Απίστευτα πράγματα διαβάζω.
Απλά απίστευτα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”