4.Marin Leovac

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
παοκαρα23

Re: 4.Marin Leovac

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

εχουμε Κιτσιου,Κωνσταντινιδη εκει δεν μασαμε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

μεριοτητα προς το παρον...υπεβολικο το ποσο για την αποκτηση του..
βρε μηπως μας πιασαν κοτσο?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μια χαρα μπακ ειναι.

και εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. :)

κατ εμε, το ...καλό το μπακ-χαφ είναι... μέτριο σε όλα και γρήγορος. δλδ και να πασαρει σχετικα καλα μπορει, να μαρκαρει το ιδιο,κεφαλια, σεντρα, σουτ. ολα να τα κανει ΟΧΙ κακα. και να ειναι γρηγορος με αντοχές. εργάτης. χαμάλης. ακούραστος. δεν ειναι τυχαίο ότι ο Λιχτσαϊνερ (υπερβάλλων παράδειγμα πάντα!) κατάφερε και καπάρωσε το ρόλο στα δεξιά της Γιούβε. ;)

εμενα μεχρι στιγμής απο αυτά που έχω δει (και είναι πολύ λίγα για να εχω ξεκάθαρη άποψη ;) ) είναι ότι μάλλον μου ταιριάζει στο πως θέλω το μπακ-χαφ να είναι... :roll:
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Ξέρουμε αν τραυματίστηκε ?
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Συμφωνω με Κγεο.Εμενα με εχεια φησει ικανοποιημενο μεχριο στιγμης.Ουτε εντυπωσιοακος,αλλα δεν εκτεθηκε και καθολου,Ισορροπημενος και κοντρολαρισμενος..Ελπιζω να μην εχει κατι

1) Γιατι ειναι κριμα να μετακινηθει ο Κιτσιου απο δεξια
2) Ο Τουντορ δεν δειχνει να πολυ πιστευει στον Κοροβεση.Ελπιζω να κανω λαθος,καθως ο Κροατης δειχνει δικαιος.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Εγω ελπιζω παντως να ειναι θεμα ελλειψης χημειας με τους διπλα του και οχι ποιοτητας,
οσον αφορα στις περιπτωσηεις που δεν επαιξε στους σωστους χρονους ή εκανε λαθος ενεργεια και χαλουσε η φαση απο αριστερα, με αποτελεσμα να παιζουμε μετα μονο απο δεξια...

Ελπιζω να μην εχει θεματακι μυικο και οσο περναει ο καιρος να δενει με τους γυρω του!
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο παίκτης είναι εξαιρετικός αν παίξουμε με 4 στην άμυνα και είναι αρ.μπακ, μιας που είναι πολύ καλός στην άμυνα. Έχει μέτρια προς καλή ταχύτητα, μέτρια προς κακή ντρίπλα και κοντρόλ, έχει όμως πολύ αντοχή και φοβερά αμυντικά προσόντα (+τάκλιν). Είναι ο Σνάουτσερ με κανονικά όμως χαρακτηριστικά καθώς επιτίθεται. Φουλ μπακ είναι οι Κίτσιου και Κωσταντινίδης στα δεξιά.

Σε 3-5-2, προτιμώ σε ρόλο αριστερού φουλ μπακ τον Μακ και αλλαγή του τον Ροντρίγκεζ. Να παίζουν με ανάποδο πόδι και να γίνονται ο έξτρα παίκτης στην επίθεση (ειδικά στα μικρά παιχνίδια). Ουσιαστικά το ασύμμετρο 3-5-2 που δοκιμάσαμε το καλοκαίρι μου κάνει κλικ, ειδικά όταν θα γίνει επιθετικό δίδυμο το Κλάους - Μπερμπάτοφ. Εκεί κάπου θα πρέπει να μπει και ο Μακ γιατί το αξίζει.

Φυσικά είναι ακόμη νωρίς για αξιολόγηση του Λέοβατς. Ελπίζω να μην έχει τραυματιστεί και να προσφέρει. Με τίποτα μέχρι τώρα δεν ήταν αρνητικός ---> απλά δεν εντυπωσίασε.
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
θα ήθελα να δώ λέοβατς σαν αντι-τζαβέλα σε μερικά μάτς γιατί είναι γρήγορος και γίνεται πιο φίτ η άμυνα
υγ: και ο τζαβέλας πάντως είναι καλός φέτος στο ασύμετρο 3-4-1-2
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Αντιγράφω από ινπαοκ

Ο Μαρίν Λέοβατς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα με την Βέροια, αντικαταστάθηκε από τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, με την αλλαγή του αριστερού μπακ του Δικεφάλου να γίνεται για προληπτικούς λόγους.

Συγκεκριμένα ο 27χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, αισθάνθηκε μια μικρή ενόχληση στον δικέφαλο, και γι΄αυτό κρίθηκε σκόπιμο από τον Ίγκορ Τούντορ να αντικατασταθεί για προληπτικούς λόγους.

Η κατάσταση του Κροάτη μπακ εκ πρώτης δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο αύριο θα υπάρχει μια πιο σαφής εικόνα για το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν μου αρεσε ιδιαιτερα σημερα,μετριος.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

μπορει να μην εντυπωσιαζει αλλα ειναι σταθερος
σωστα κοντρολ και σωστες πασες , δεν κανει τσαπατσουλιες
επισης κανει φοβερα ανεβασματα πισω απο την πλατη του αντιπαλου και αυτο θα βοηθησει πολυ παραπανω αφου δεσει η ομαδα και οι παικτες βρουν χημεια μεταξυ τους.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αν τον ταΐζουν σωστά την ώρα που τους έχει βάλει στην πλάτη... Θα μας δείξει πολλά.
Αλλά μέχρι στιγμής τα χαφ έχουν θέμα στην προώθηση της μπάλας.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μέχρι στιγμής είναι σταθερός και χωρίς γκάφες. Δεν έχει κάνει το κάτι παραπάνω όμως, που να δικαιολογεί τη φήμη του ως διεθνή και το κόστος κτήσης του. Νομίζω ότι του ταιριάζει να παίζει αριστερό μπακ και όχι αριστερό full-back σε 3-5-2, γιατί η θέση αυτή έχει αυξημένες επιθετικές απαιτήσεις και ο Μαρίν, μέχρι τώρα, δεν τις έχει δείξει. Ίδωμεν.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

4-5 Βδομαδες εξω :evil: :evil: :evil:

μ'αρεσει που δεν ειχε κατι σοβαρο :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα επανέλθει λοιπόν μαζί με Cimirot, προς το τέλος Οκτώβρη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”