Ακριβώς έτσι μου φάνηκε και μένα, στη φάση που ο άλλος τον περνάει, ο Στελάκης φαίνεται να σπριντάρει, αλλά πάει πιο αργά κι από τον Τζαβέλα στην Τρίπολη. Τόσο αργός δεν ήταν ποτέ, οπότε μάλλον θέλει λίγο χρόνο να «λυθεί».prist64 έγραψε:Γρηγορος δεν ηταν ποτε.kataramenos5 έγραψε:Λιγο αργός?
Πιο πολυ πιασμενος φαινοταν.
13.Στέλιος Μαλεζάς
Re: 13.Στέλιος Μαλεζάς
Tι να λυθει ρε μαγκες. Πατε να χρυσωσετε το χαπι.
Ενταξει, τον αγαπαμε, ειναι καλο παιδι, δεν εχει δημιουργησει το παραμικρο προβλημα με τον χαρακτηρα που εχει, αλλα για εναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστη πολυ απλα δεν κανει.
Για εναλλακτικη λυση βεβαια ουτε κουβεντα, καλοδεχουμενος.
Καλως ή κακως το καλυτερο μας στοπερ, με την περισσοτερη εμπειρια και παραστασεις και απο Ευρωπη, ειναι ο Ρικαρντο, που παρα την περυσινη μετρια παρουσια του, σιγα σιγα βλεπω ανεβαινει....
ΥΓ : Πειτε μου ΕΝΑΝ στοπερ που εχετε δει (ή εστω θυμαστε απο παλια) με τον σωματοτυπο του Μαλεζα.
Ετσι οπως εχει γινει το ποδοσφαιρο στα χρονια μας, θες στοπερ ΝΤΑΜΑΡΙ. ΤΕΛΟΣ....
Ενταξει, τον αγαπαμε, ειναι καλο παιδι, δεν εχει δημιουργησει το παραμικρο προβλημα με τον χαρακτηρα που εχει, αλλα για εναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστη πολυ απλα δεν κανει.
Για εναλλακτικη λυση βεβαια ουτε κουβεντα, καλοδεχουμενος.
Καλως ή κακως το καλυτερο μας στοπερ, με την περισσοτερη εμπειρια και παραστασεις και απο Ευρωπη, ειναι ο Ρικαρντο, που παρα την περυσινη μετρια παρουσια του, σιγα σιγα βλεπω ανεβαινει....
ΥΓ : Πειτε μου ΕΝΑΝ στοπερ που εχετε δει (ή εστω θυμαστε απο παλια) με τον σωματοτυπο του Μαλεζα.
Ετσι οπως εχει γινει το ποδοσφαιρο στα χρονια μας, θες στοπερ ΝΤΑΜΑΡΙ. ΤΕΛΟΣ....
πολλά στόπερ υπάρχουν με το σωματότυπο του μαλεζά και μάλιστα είναι κορυφαίοι στο 352, μπονούτσι, ρανοκια για παράδειγμα. όπως πάντα σε υπερθετικό βαθμό.
επίσης, το παμε οφ τοπικ, αλλά εν συντομία, δεν θελω πια σεντερ μπακ νταμαρι, αλα γρηγορο, δεξιποδαρο, σχετικα καλο με τη μπαλα και τσακαλακι κοντα στα 25-26 ωστε να δεσει και καλα ηλικιακα η αμυνα.
επίσης, το παμε οφ τοπικ, αλλά εν συντομία, δεν θελω πια σεντερ μπακ νταμαρι, αλα γρηγορο, δεξιποδαρο, σχετικα καλο με τη μπαλα και τσακαλακι κοντα στα 25-26 ωστε να δεσει και καλα ηλικιακα η αμυνα.
- john4serres
Θα τον στρώσει με σπριντακια ο Αρτικο. Να πω την αλήθεια βέβαια θα ήθελα Φυτανιδη αντί του Μαλεζα αλλά εντάξει. Συνεχίζουμε
τι τρεχει με δαυτον και ειναι δευτερη φορα εκτος αποστολης? θεμα φυσικης καταστασης ή εμπιστοσυνης του τουντορα? 

- desperando
- Επικοινωνία:
πιστευω οτι ο τουντορ βλεπει οτι ο μαλε δεν ειναι ακομα 100% ετοιμος σωματικα και δεν θελει να ρισκαρει.
βεβαια το παραπανω ειναι περισσοτερο ελπιδα
βεβαια το παραπανω ειναι περισσοτερο ελπιδα
στο ματς που επαιξε μια χαρα ητανε, και παντως χειροτερος απο Κοστα και Βιτορ που εχουμε αγανακτησει δεν ειναι...
ας πουμε οτι ειναι β επιλογη και τα αποτελεσματα θα κρινουν ποιος ειχε δικαιο..
ας πουμε οτι ειναι β επιλογη και τα αποτελεσματα θα κρινουν ποιος ειχε δικαιο..
Μυστήριο ... Μακαρι να ναι ανέτοιμος αλλα δε νομιζω ...ΚΤ παιζει η δεν τον πιστευει τοςο λογω ταχύτητας
Πλακα κανω τι εμμεση πιεση;
Δε ξερω τι συμβαινει,και εμενα μου κανει εντυπωση.

Δε ξερω τι συμβαινει,και εμενα μου κανει εντυπωση.
- Panos Fanfaras
Κρίμα αν δεν τον πιστεύει γιατί είναι πολύ ανώτερος από τους τρεις που παίζουν βασικοί...
- sourmenetes
- Moderator