Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 0-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 0-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
λίγο αυτά με τα iq αν γίνεται να μην το συνεχισουμε. Στην τελική υπάρχουν διάφορα τεστ στο διαδίκτυο. Να προτείνουμε υποχρεωτικό πέρασμα αν θελετε.

desperando έγραψε:nikolasf έγραψε:Μια κουβέντα ρε Οντιν... Εμένα που κάθε χρόνο - με εξαίρεση εκείνον του Γιδιού, έχω την απαίτηση ο προπονητής που αρχίζει να τελειώνει και τη χρονιά και να μην πειραματιζόμαστε εν όψη πλει οχ πού με συγκαταλέγεις
αν ο προπονητης ειναι ο φυρρος τοτε εισαι απλα απικινδυνα αδρανης
Ρε Ντέσπε εξαιρουμένου του Γιδιου όλοι οι άλλοι (Μπόλονι, Χουμπ, ΑΑ) μου άφησαν απορία για το ποια θα ήταν η τελική κατάληξη αν έμεναν (καλύτερη ή χειρότερη) και σε όλους υπήρχε κοινός παρονομαστής - διαφορές και μη στήριξη από τη διοίκηση, με συμμετοχή των αποδυτηρίων στους δύο τελευταίους)!
Ποιος Φυρός και πράσινα άλογα.... Απόψε ο Νιόμπλιας μας νίκησε

- desperando
- Επικοινωνία:
σορρυ αλλα δεν μπορει να μπαινουν στην ιδια παρενθεση ο μπολονι, ο στεφενς και ο αγγελαρας.
η καθε σοβαρη ομαδα θα πρεπει να αφηνει τον προπονητη της ναδουλεψει για τουλαχιστον 2 χρονια.αλλα να ειναι πραγματικος προπονητης και οχι ταχαμου και δηθεν.
δεν μπορεις να εχεις τον αγγελο για προπονητη και να μιλας ηια πλανα τριετιας και διετιας.
αν για παραδειγα ο αρνενεσεν αυριο τρελαθει και φερει τον καραγεωργιου για προπονητη δεν θα πω ποτε καθηστε να τον κρινουμε σε 2 χρονια.
θα πω την ιδια στιγμη σουταρετε τον και φερτε εναν κανονικο προπονητη με περγαμηνες
η καθε σοβαρη ομαδα θα πρεπει να αφηνει τον προπονητη της ναδουλεψει για τουλαχιστον 2 χρονια.αλλα να ειναι πραγματικος προπονητης και οχι ταχαμου και δηθεν.
δεν μπορεις να εχεις τον αγγελο για προπονητη και να μιλας ηια πλανα τριετιας και διετιας.
αν για παραδειγα ο αρνενεσεν αυριο τρελαθει και φερει τον καραγεωργιου για προπονητη δεν θα πω ποτε καθηστε να τον κρινουμε σε 2 χρονια.
θα πω την ιδια στιγμη σουταρετε τον και φερτε εναν κανονικο προπονητη με περγαμηνες
Η ομάδα έτσι όπως την άφησε ο Σαββίδης το καλοκαίρι ήταν καθαρά για τριτοτέταρτη, απλά αυτό επιβεβαιώθηκε με σημαντική καθυστέρηση και μετά από έναν πρώτο γύρο που η ομάδα έπαιξε πάνω από τις δυνατότητές της. Ο Σαββίδης λοιπόν είναι ο κύριος υπεύθυνος για το φετινό χάλι, τόσο στις επιλογές προπονητή, τεχνικού διευθυντή και διάθεσης χρημάτων για μεταγραφές..
Το καλό βέβαια είναι ότι με την αποπληρωμή των χρεών θα δούμε πραγματικά από το καλοκαίρι και έπειτα τι βλέψεις έχει για τον ΠΑΟΚ και τα πρώτα δείγματα είναι καλα. Είναι αρκετά οδυνυρό να βλέπουμε την ομάδα σε τέτοιο χάλι αλλά ευτυχώς τα χειρότερα πέρασαν.
Το καλό βέβαια είναι ότι με την αποπληρωμή των χρεών θα δούμε πραγματικά από το καλοκαίρι και έπειτα τι βλέψεις έχει για τον ΠΑΟΚ και τα πρώτα δείγματα είναι καλα. Είναι αρκετά οδυνυρό να βλέπουμε την ομάδα σε τέτοιο χάλι αλλά ευτυχώς τα χειρότερα πέρασαν.
- Μπαρκαρούτσος
Έφυγε και ο NS21 και δεν έχουμε να ψηφίσουμε MVP...
Απορία (δημόσια) προς συμπλέ και κόκκινους: Γιατί να έχουμε ψηφοφορία για MVP σε όλα τα κλαρίνα του Π.Α.Ο.Κ. στα play-offs της S.L., αλλά στο μπάσκετ που ήταν φέτος αξιοπρεπέστατο, όχι; Κι ας έχει 5 ψήφους, δεν πειράζει...
Απορία (δημόσια) προς συμπλέ και κόκκινους: Γιατί να έχουμε ψηφοφορία για MVP σε όλα τα κλαρίνα του Π.Α.Ο.Κ. στα play-offs της S.L., αλλά στο μπάσκετ που ήταν φέτος αξιοπρεπέστατο, όχι; Κι ας έχει 5 ψήφους, δεν πειράζει...
Εγω το βλέπω απ τη θετική του πλευρά το πράμα κ θεωρώ τη φετεινή χρονιά πολύ επιτυχημένη.
1. Τελειώσαμε με ΑΑ.
2. Τελειώσαμε με ΖΒ.
3. Τελειώσαμε με ΓΧ.
4. Τελειώσαμε με τα χρέη.
5. Τελειώσαμε με τα χρέη.
...............................
99. Τελειώσαμε με τα χρέη.
100. Ηρθε ο Φρανκ. Αρα ήρθε μια τεχνοκρατική προσέγγιση κ ελπίζω να τελειώσουν κάτι γραφικότητες για ΠΑΟΚαρκες κ ΠΑΟΚτσακια που νοιώθουν κλπ κλπ .
Βέβαια δεν τελειώσαμε με τα Αγγελόσκυλα , αλλά ας μην τα θέλουμε κ όλα δικά μας...
1. Τελειώσαμε με ΑΑ.
2. Τελειώσαμε με ΖΒ.
3. Τελειώσαμε με ΓΧ.
4. Τελειώσαμε με τα χρέη.
5. Τελειώσαμε με τα χρέη.
...............................
99. Τελειώσαμε με τα χρέη.
100. Ηρθε ο Φρανκ. Αρα ήρθε μια τεχνοκρατική προσέγγιση κ ελπίζω να τελειώσουν κάτι γραφικότητες για ΠΑΟΚαρκες κ ΠΑΟΚτσακια που νοιώθουν κλπ κλπ .
Βέβαια δεν τελειώσαμε με τα Αγγελόσκυλα , αλλά ας μην τα θέλουμε κ όλα δικά μας...
nikolasf έγραψε:Μια κουβέντα ρε Οντιν... Εμένα που κάθε χρόνο - με εξαίρεση εκείνον του Γιδιού, έχω την απαίτηση ο προπονητής που αρχίζει να τελειώνει και τη χρονιά και να μην πειραματιζόμαστε εν όψη πλει οχ πού με συγκαταλέγεις
Ρε Νικόλα, λες να αμφιβάλλει κανείς στο forum ως προς το αν είσαι παοκτσής ή όχι? Η στάση σου προφανώς είναι και η ενδεδειγμένη. Αναγνωρίζω και τιμώ πάντα την αγνή πρόθεση. Εξάλλου κι εγώ ήμουν υπέρ της παραμονής του Άγγελου στα p.o. όχι μόνον για τον λόγο που αναφέρεις κι εσύ, αλλά και για να μην διαβάσω-ακούσω αστειότητες περί μη ευθύνης του. Απλά, αντιτίθεμαι στο να τεθεί οποιοσδήποτε πάνω από την ομάδα. Και ο Άγγελος έχει αδικαιολόγητα το πιο αρρωστημένο "εγώ" στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όταν λοιπόν κάποιος συμπλέει μαζί του ως αγγελόσκυλο και όχι ως υποστηρικτής μιας πάγιας θέσης "να βγάζει πάση θυσία ο προπονητής την χρονιά", είτε είναι αφελής και δεν καταλαβαίνει ότι άλλο το συμφέρον του ΠΑΟΚ και άλλο του Άγγελου, είτε δεν είναι παοκτσής, αφού προτάσσει εσκεμμένα το συμφέρον κάποιου ατόμου πάνω από αυτό του ΠΑΟΚ.
spyretto έγραψε:Η ομάδα έτσι όπως την άφησε ο Σαββίδης το καλοκαίρι ήταν καθαρά για τριτοτέταρτη, απλά αυτό επιβεβαιώθηκε με σημαντική καθυστέρηση και μετά από έναν πρώτο γύρο που η ομάδα έπαιξε πάνω από τις δυνατότητές της. Ο Σαββίδης λοιπόν είναι ο κύριος υπεύθυνος για το φετινό χάλι, τόσο στις επιλογές προπονητή, τεχνικού διευθυντή και διάθεσης χρημάτων για μεταγραφές..
Και ξαναρωτάω, όταν τέλη Αυγούστου έφαγε πέσιμο γιατί είπε πως ο ίδιος ζήτησε τις απαραίτητες μεταγραφές και ο ΑΑ τον καθησύχαζε πως τον Μαιο θα μαστε καλά;
desperando έγραψε:σορρυ αλλα δεν μπορει να μπαινουν στην ιδια παρενθεση ο μπολονι, ο στεφενς και ο αγγελαρας.
Σόρρυ ρε Ντέσπε αλλά αν το πει ο Άρνεσεν ... τότε εγώ θα κάνω τουμπεκί... Εκτός αν μου έχω τα κάκαλα, ττην εμπειρία και τις γνώσεις να κάτσω στη θέση του. Κάπου πρέπει να σταματάμε!!!

Υ.Γ Οντιν με κάλυψες!!!
Τα τελευταία χρόνια από το 2008 και μετά δε χάνω ούτε 1 αγωνιστικό λεπτό του ΠΑΟΚ και έχω δει τόσους αγώνες ξανά και ξανά. Αν και έχω Νόβα σπίτι είδα στα πλέι οφ 2 μόλις παιχνίδια και αυτά μόλις 30 λεπτά. Το μόνο καλό είναι ότι όλοι ξεκωλήσαμε από παλιά ονόματα και είμαστε έτοιμοι να δούμε μόνο το μέλλον. Εγώ συνεχίζω να αγαπώ τον Άγγελο, αλλά φέτος όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος απέτυχε και έχει τελειώσει οριστικά για το μέλλον του ΠΑΟΚ των υψηλών στόχων. Φυσικά θα ήταν καλύτερα να τελειώναμε με ΆΑ για πολλούς λόγους, και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ των 2. Θυμόμαστε πάντως τον Άγγελο που έφερε το κύπελο, για τις νίκες με Άρσεναλ, την πορεία τότε, και την 3η θέση το 2003 με σαρδέλες. Ο ΓΧ πρόσφερε σαν παίκτης. Τώρα εκλεισε η σελίδα του οριστικά επιτέλους. Μπράβο στον Κλάους για τις δηλώσεις. Δυστυχώς όταν σε μια ομάδα επικρατήσουν τα σκουλίκια πρέπει να ξεριζωθεί όλη η αρρώστια και πρέπει να φαγωθούν και μερικοί που ίσως αξίζουν. Θυμάμαι που αυτή τη σκουλικοαρρώστια είχε ο αρούλης, που ενώ είχε κάποιο υλικό, κάθε χρονιά τελείωνε με Μιχαλίτσιο προπονητή μέσα στη μιζέρια.. Δυστυχώς η ομάδα έχει να αντιμετωπίσει πλέον μια σκουλικοκατάσταση από τους δημοσιοργάφους, τους μάνατζερ, μέχρι τους άμεσα εμπλεκόμενους. Ελπίζω να μη φτάσουμε και εμείς να γίνουμε σκουλικοοπαδοί και χάσουμε την ταυτότητά μας μέσα σε αυτή τη σαπίλα. Μάλλον πρέπει να φύγουν ΟΛΟΙ. Ο Σαββίδης άργησε να ενεργήσει, αλλά ποτέ δεν είναι αργά.
Ελπίζω να γίνει το θαύμα και να πάρουμε το διπλό στην Τρίπολη που μπορεί να μας δώσει μέχρι και την 2η θέση εφόσον ο Ατρόμητος δεν νίκησει το βάζελο. Είναι κρίμα να την πληρώσουν τη νύφη οι νεαποκτηθέντες και οι σημερινοί τουρίστες να κάνουν διακοπές, μιας που η πλειοψηφία τους θα πάρει πούλο.
Υγ1: Μεγάλη πληγή αυτός ο Τζαβέλας. Η διοίκηση έκανε έγκλημα που δεν έκανε διακοπή συμβολαίου όταν δημόσια αποκάλεσε τον Άγγελο ότι έχει μικρό μυαλουδάκι και το "να δούμε ποιος θα φύγει από τον ΠΑΟΚ τελικά". Σε αυτόν τον ΠΑΟΚ δικαιώθηκε ο Τζαβέλας, που με το που φάγανε τον προπονητή, ήρθε ο ΓΧ για να τον βάλει βασικό με την μία. Προκλητική η φετινή σαπίλα και ο ΓΧ. Ντροπή σου που δεν παραιτήθηκες μετά την ήττα στην Τούμπα από βάζελο και έκαψες κάθε στόχο αυτής της ομάδας. Ντροπή
Υγ2: Να προσθέσω γιατί μόλις διάβασα ποστ που εξυμνούν τον Στέφενς και τον βάζουν στη λίστα με Σάντος και Μπόλονι. Ο Στέφενς είχε το μεγαλύτερο budget της ιστορίας του ΠΑΟΚ και έχασε τη 2η θέση από τον ανύπαρκτο και καταχρεωμένο βάζελο. Το σημαντικότερο δεν ήταν το μεγαλύτερο budget ever, αλλά το γεγονός ότι τον προσλάβαμε νωρίς και ο Σαββίδης του είπε πες μου ποιον παίκτη εσύ θέλεις να σου τον φέρω. Ο Ντούσαν μας είχε φέρει Μπορμπόκη, Οκκά, Εγκωμίτη και μερικούς που φυσικά δε βγήκαν. Ποιον έφερε ο τεράστιος Στέφενς που είχε και υποτίθεται κονέ στην Ευρώπη? Ο Μπόλονι είχε πει ότι αν μου δώσετε 3-5 μύρια θα σας φέρω τον Μποκανί που τον ανέδειξα εγώ και 2-3 ακόμη που ξεχνώ. Δε θεωρώ ιδιαίτερα πετυχημένο στον ΠΑΟΚ τον Μπόλονι και κακώς τον βάζετε δίπλα στον Σάντος, όμως δε μπορώ να μην του αναγνωρίσω το γεγονός ότι ήταν μανούλα στο να βγάζει νέους παίκτες (Σταφυλίδη) και ότι μπορούσε και ήθελε να μας φέρει παικταράδες στον ΠΑΟΚ, αλλά αντίθετα αντιμετώπισε τα γνωστά οικονομικά προβλήματα του συλλόγου. Η δική μου αξιολόγηση των προπονητών που προσφέραν κάτι στον σύλλογο από το 1997 και μετά είναι: Σαντος > Μπάγιεβιτς > Άγγελος > Μπόλονι > Χάβος. Όσο για τους υπόλοιπους 13 δεν ξέρω ποιος ήταν χειρότερος του άλλου - ήταν πραγματικά ένα χάλι τουλάχιστον σε εμάς (ΓΔ, ΓΧ, Χάαν, Αρχοντίδης, Μπλαχίν, Φρίγκερ, Καραγεωργίου, Κωστίκος, Ντιμιτρέσκου, Βούκοτιτς, Παράσχος, Μπερέτα, Στέφενς των 2εκ, Δερμητζάκης). Φυσικά πολλοί από αυτούς στην παρένθεση το παλέψανε, αλλά το αποτέλεσμα για διάφορους λόγους ήταν αρνητικό ή όχι θετικό. Το ότι δεν πέτυχαν στον ΠΑΟΚ δε σημαίνει ότι πχ οι Στέφενς, Μπλαχίν ήταν κακοί προπονητές χωρίς αξιόλογο βιογραφικό.
Ελπίζω να γίνει το θαύμα και να πάρουμε το διπλό στην Τρίπολη που μπορεί να μας δώσει μέχρι και την 2η θέση εφόσον ο Ατρόμητος δεν νίκησει το βάζελο. Είναι κρίμα να την πληρώσουν τη νύφη οι νεαποκτηθέντες και οι σημερινοί τουρίστες να κάνουν διακοπές, μιας που η πλειοψηφία τους θα πάρει πούλο.
Υγ1: Μεγάλη πληγή αυτός ο Τζαβέλας. Η διοίκηση έκανε έγκλημα που δεν έκανε διακοπή συμβολαίου όταν δημόσια αποκάλεσε τον Άγγελο ότι έχει μικρό μυαλουδάκι και το "να δούμε ποιος θα φύγει από τον ΠΑΟΚ τελικά". Σε αυτόν τον ΠΑΟΚ δικαιώθηκε ο Τζαβέλας, που με το που φάγανε τον προπονητή, ήρθε ο ΓΧ για να τον βάλει βασικό με την μία. Προκλητική η φετινή σαπίλα και ο ΓΧ. Ντροπή σου που δεν παραιτήθηκες μετά την ήττα στην Τούμπα από βάζελο και έκαψες κάθε στόχο αυτής της ομάδας. Ντροπή
Υγ2: Να προσθέσω γιατί μόλις διάβασα ποστ που εξυμνούν τον Στέφενς και τον βάζουν στη λίστα με Σάντος και Μπόλονι. Ο Στέφενς είχε το μεγαλύτερο budget της ιστορίας του ΠΑΟΚ και έχασε τη 2η θέση από τον ανύπαρκτο και καταχρεωμένο βάζελο. Το σημαντικότερο δεν ήταν το μεγαλύτερο budget ever, αλλά το γεγονός ότι τον προσλάβαμε νωρίς και ο Σαββίδης του είπε πες μου ποιον παίκτη εσύ θέλεις να σου τον φέρω. Ο Ντούσαν μας είχε φέρει Μπορμπόκη, Οκκά, Εγκωμίτη και μερικούς που φυσικά δε βγήκαν. Ποιον έφερε ο τεράστιος Στέφενς που είχε και υποτίθεται κονέ στην Ευρώπη? Ο Μπόλονι είχε πει ότι αν μου δώσετε 3-5 μύρια θα σας φέρω τον Μποκανί που τον ανέδειξα εγώ και 2-3 ακόμη που ξεχνώ. Δε θεωρώ ιδιαίτερα πετυχημένο στον ΠΑΟΚ τον Μπόλονι και κακώς τον βάζετε δίπλα στον Σάντος, όμως δε μπορώ να μην του αναγνωρίσω το γεγονός ότι ήταν μανούλα στο να βγάζει νέους παίκτες (Σταφυλίδη) και ότι μπορούσε και ήθελε να μας φέρει παικταράδες στον ΠΑΟΚ, αλλά αντίθετα αντιμετώπισε τα γνωστά οικονομικά προβλήματα του συλλόγου. Η δική μου αξιολόγηση των προπονητών που προσφέραν κάτι στον σύλλογο από το 1997 και μετά είναι: Σαντος > Μπάγιεβιτς > Άγγελος > Μπόλονι > Χάβος. Όσο για τους υπόλοιπους 13 δεν ξέρω ποιος ήταν χειρότερος του άλλου - ήταν πραγματικά ένα χάλι τουλάχιστον σε εμάς (ΓΔ, ΓΧ, Χάαν, Αρχοντίδης, Μπλαχίν, Φρίγκερ, Καραγεωργίου, Κωστίκος, Ντιμιτρέσκου, Βούκοτιτς, Παράσχος, Μπερέτα, Στέφενς των 2εκ, Δερμητζάκης). Φυσικά πολλοί από αυτούς στην παρένθεση το παλέψανε, αλλά το αποτέλεσμα για διάφορους λόγους ήταν αρνητικό ή όχι θετικό. Το ότι δεν πέτυχαν στον ΠΑΟΚ δε σημαίνει ότι πχ οι Στέφενς, Μπλαχίν ήταν κακοί προπονητές χωρίς αξιόλογο βιογραφικό.
Οι αλλαγες που επρεπε να γινουν εχουν γινει ηδη,η φετινη χρονια ειναι απο τις πιο ντροπιαστικες αλλα οχι η πιο ντροπιαστικη οπως διαβαζω εδω μεσα....
Το οτι εχουμε ηδη αλλαξει προεδρο που οπως ολα δειχνουν ειναι κλασεις ανωτερος απο οποιονδηποτε εχει περασει ποτε απο την ομαδα το οτι ο τεχνικος διευθυντης που ηρθε ειναι αναμεσα στους 10 κορυφαιους κ οτι επιτελους απαλλαχτηκαμε απο τον βραχνα των χρεων ειναι οι βασεις για την δημιουργια ενος οικοδομηματος ισχυρου.
Στα του παιχνιδιου νομιζω οτι το Χ θα ηταν το λογικο αποτελεσμα δυστυχως για εμας το γκολ δεν ηρθε ποτε......
Προπονητης δεν υπαρχει κ επιτελους πρεπει να τελειωσει αυτο το τσιρκο με τον γχ στειλτε τον στον αιγινιακο να ηρεμησουμε......
Το οτι εχουμε ηδη αλλαξει προεδρο που οπως ολα δειχνουν ειναι κλασεις ανωτερος απο οποιονδηποτε εχει περασει ποτε απο την ομαδα το οτι ο τεχνικος διευθυντης που ηρθε ειναι αναμεσα στους 10 κορυφαιους κ οτι επιτελους απαλλαχτηκαμε απο τον βραχνα των χρεων ειναι οι βασεις για την δημιουργια ενος οικοδομηματος ισχυρου.
Στα του παιχνιδιου νομιζω οτι το Χ θα ηταν το λογικο αποτελεσμα δυστυχως για εμας το γκολ δεν ηρθε ποτε......
Προπονητης δεν υπαρχει κ επιτελους πρεπει να τελειωσει αυτο το τσιρκο με τον γχ στειλτε τον στον αιγινιακο να ηρεμησουμε......
- kataramenos5
desperando έγραψε:αν για παραδειγα ο αρνενεσεν αυριο τρελαθει και φερει τον καραγεωργιου για προπονητη δεν θα πω ποτε καθηστε να τον κρινουμε σε 2 χρονια.
Αν φερει καποιον που δε συμφωνούμε θα είναι τρελός δηλαδη γιατι εμεις ξερουμε καλύτερα κι απ τον Αρνεσεν.
Δεν υπαρχει ελπιδα.
Η ομάδα είναι σοκαριστικά κακή απ όλες τις απόψεις που μπορεί να είναι κακή μία ομάδα.
Καμένη γη, τελείως.
Το μείζων θέμα είναι αν προλαβαίνει να φτιαχτεί κάτι σωστό και με διάρκεια.
Αν ο Άρνεσεν φέρει Καραγεωργίου θα είναι τελείως τρελός γιατί στην προκειμένη περίπτωση εμείς ξέρουμε καλύτερα απ αυτόν τι εστί Καραγεωρφγίου.
Καμένη γη, τελείως.
Το μείζων θέμα είναι αν προλαβαίνει να φτιαχτεί κάτι σωστό και με διάρκεια.
Αν ο Άρνεσεν φέρει Καραγεωργίου θα είναι τελείως τρελός γιατί στην προκειμένη περίπτωση εμείς ξέρουμε καλύτερα απ αυτόν τι εστί Καραγεωρφγίου.