Τελ. Κυπέλλου,ΑΕΚ- Π.Α.Ο.Κ.,27-29, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Τελ. Κυπέλλου,ΑΕΚ- Π.Α.Ο.Κ.,29/3/15,15:00,ΝΕΡΙΤ plus
Θα ξαναρχίσει το ματς με μόνο δικούς μας μέσα
Η μεγαλύτερη μαγκιά θα ήταν να γινόταν αυτό χωρίς να έχουμε και μεις συμμετοχή στα έκτροπα
Και άσε τα χανούμια να σκούζουν
υ.γ. γαμώ το american football

Η μεγαλύτερη μαγκιά θα ήταν να γινόταν αυτό χωρίς να έχουμε και μεις συμμετοχή στα έκτροπα
Και άσε τα χανούμια να σκούζουν
υ.γ. γαμώ το american football
giapas έγραψε:το έχετε μπερδέψει... εκτός αν απο τη τηλεόραση μας κάνουν μοντάζ
εγώ είδα χανούμια με το που μπήκαν να πετάνε με στυλο. Χανούμια που υποτίθεται πέρασαν απο έλεγχο. Το έλεγχο τον έκανε επίσημος κρατικός φορέας που πληρώνεται από τους φόρους μας και εγγυήθηκε την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού. Ο ίδιος φορέας που ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ , δεν επιτρέπει να περάσει ούτε πασατέμπο μέσα.
Κάτι χάνω στη μετάφραση μάλλον...
Πλακα κανεις ετσι; Μια ερωτηση μονο γιατι επρεπε να εχουν τα φυντανια μας μαζι τους φωτοβολιδες;
Σε κλειστο γηπεδο κιολας; Οχι φιλε μου δεν μπορω να τους δικαιολογησω,
γιατι πρεπει να φοβαμαι να παω γηπεδο με τον μικρο μου αδελφο μηπως μου ερθει καμια φωτοβολιδα κατακεφαλα;
Τετοιου ειδους βια δεν δικαιολογηται λογικα.....
Δεν διαφωνω η Αστυνομια δεν εκανε καλα την δουλεια της,αλλα απο τη αλλη δεν μπορω παντα να δικαιολογω αυτην την συμπεριφορα.....
16:41Οι άνθρωποι της ΑΕΚ συμφωνούν να γίνει ο τελικός μόνο με οπαδούς του ΠΑΟΚ και είναι εξαιρετικά πιθανό να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας
Ούτε οι δικοί τους δεν τους θέλουν
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Ούτε οι δικοί τους δεν τους θέλουν
Την πρωτη φωτοβολίδα την πεταξαν χανούμια με το μπήκαν. Ο τρόπος που μπήκαν φανερώνει παντελή έλλειψη ελέγχου! Η ώρα είναι 16:42. Τα χανούμια έχουν ήδη φύγει, οι δικοί μας παραμένουν στο πέταλο (κάποιοι έχουν βγει), και περιμένουμε την τελική απόφαση. Η εκτίμησή μου είναι πως το ματς ίσως συνεχιστεί
sourmenetes έγραψε:Μαγκες χαλαρωστε λιγο ολοι....
Η αληθεια μαλλον βρισκεται στη μεση..Οση ωρα δεν προκληθηκε κανεις το ματς ηταν σε ακρως αθλητικη ατμοσφαιρα.Μετα βεβαια ανταποδωσαμε.
Εκει ο καθενας το ερμηνευει με το δικο του τροπο.Δεν ειναι ολοι μ@λ@κες εκει αλλα ουτε ολοι αγιοι..
συμφωνω σουρμε.αυτο που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να γινει ειναι οσοι συμετειχαν στα επεισοδια να μην ξαναπατησουν γηπεδο..οι ιδιοι και οι ομοιοι τους θα συνεχιζουν να ζημιωνουν τον ΠΑΟΚ στη μπαλα,στο μπασκετ κτλπ
- sourmenetes
- Moderator
- Kostas_Peraia4
Την πρωτη φωτοβολίδα την πεταξαν χανούμια με το μπήκαν. Ο τρόπος που μπήκαν φανερώνει παντελή έλλειψη ελέγχου! Η ώρα είναι 16:42. Τα χανούμια έχουν ήδη φύγει, οι δικοί μας παραμένουν στο πέταλο (κάποιοι έχουν βγει), και περιμένουμε την τελική απόφαση. Η εκτίμησή μου είναι πως το ματς ίσως συνεχιστεί
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο ίδιος ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, έδωσε εντολή για οριστική διακοπή... Αυτό, ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου και για αυτό σας το μεταφέραμε...
Απο κοντρα
Εχει κι αλλο
Ωστόσο, στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν! Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ζήτησαν από τον ίδιο τον Υπουργό να συνεχιστεί το παιχνίδι, γιατί δεν θεωρούν ότι φέρουν ευθύνη για όσα έγιναν
Απο κοντρα
Εχει κι αλλο
Ωστόσο, στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν! Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ζήτησαν από τον ίδιο τον Υπουργό να συνεχιστεί το παιχνίδι, γιατί δεν θεωρούν ότι φέρουν ευθύνη για όσα έγιναν
δεν ευΧομαι για συνοπαδους μου ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΖΩΑ!!!!
Κι λυπαμαι για οποιον βαζει τον εαυτο του παρεα σε αυτη την κατηγορια. Αλλα κατΙ παραπανω θα ξερει γΙα να το κανει....οποτε αφου αυτο-κατηγοριοποιειαι εκει..τον κατηγοριοποιω κι εγω εκει που ανηκει....πισω απο μπαρες.
υγ Πιλοτε...ι παραγοντες της ΑΕΚ, δεν συμφωνουν επειδη δεν αντεχουν τους δικους τους....αλλα επειδη ξερουν και αυτοι, οτι οριστικη διακοπη σημερα, σημαινει ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ και για τις 2 ομαδες! Και στην αλεξανδρουπολη να τις ελεγες και τις 2 ομαδες να παρουν αυτη τη στιγμη το ΚΤΕΛ¨και να πανε να παιξουν...θα το εκαναν χωρις δευτερη σκεψη. Αν και παλι...δεν αλλαζουν πολλα....τα προστιμα που θα πεσουν τα κλεινουν τα μαγαζια.
Κι λυπαμαι για οποιον βαζει τον εαυτο του παρεα σε αυτη την κατηγορια. Αλλα κατΙ παραπανω θα ξερει γΙα να το κανει....οποτε αφου αυτο-κατηγοριοποιειαι εκει..τον κατηγοριοποιω κι εγω εκει που ανηκει....πισω απο μπαρες.
υγ Πιλοτε...ι παραγοντες της ΑΕΚ, δεν συμφωνουν επειδη δεν αντεχουν τους δικους τους....αλλα επειδη ξερουν και αυτοι, οτι οριστικη διακοπη σημερα, σημαινει ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ και για τις 2 ομαδες! Και στην αλεξανδρουπολη να τις ελεγες και τις 2 ομαδες να παρουν αυτη τη στιγμη το ΚΤΕΛ¨και να πανε να παιξουν...θα το εκαναν χωρις δευτερη σκεψη. Αν και παλι...δεν αλλαζουν πολλα....τα προστιμα που θα πεσουν τα κλεινουν τα μαγαζια.
Τον προπονητή τους τον άκουσες;
Είδες κανέναν να ασχολείται με την κερκίδα μας;
Επειδή έφυγε μια φωτοβολίδα από το δικό μας πέταλο, δε σημαίνει ότι φταίνε όλοι όσοι ήταν εκεί.
Είδες κανέναν να ασχολείται με την κερκίδα μας;
Επειδή έφυγε μια φωτοβολίδα από το δικό μας πέταλο, δε σημαίνει ότι φταίνε όλοι όσοι ήταν εκεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Κυρ 29 Μαρ 2015, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Besuch δεν μπορεις να κατηρεις εμενα τον αλλον επειδη παω στο γηπεδο κι βρισκομαι μαζι με 10 20 μαλακες διπλα...σε αυτο το σημειο με βρισκεις αντιθετο.δεν μπορεις ολους να τους λες ζωα επειδη καποιοι τρομπαρουν.
sourmenetes έγραψε:Besuch δεν μπορεις να κατηρεις εμενα τον αλλον επειδη παω στο γηπεδο κι βρισκομαι μαζι με 10 20 μαλακες διπλα...σε αυτο το σημειο με βρισκεις αντιθετο.δεν μπορεις ολους να τους λες ζωα επειδη καποιοι τρομπαρουν.
Εχεις δικιο,προφανως δεν φταινε ολοι, αλλα αυτοι που φταινε,αυτοι που εχουν και ριχνουν τις φωτοβολιδες πρεπει καποια στιγμη να τιμωρηθουν και οχι να προστατευθουν.....
δεν κατηγορω ΕΣΕΝΑ...ουτε αυτους που ειναι σημερα διπλα τους.
ΑΥΤΟΥΣ και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ κατηγορω!!
(Και μαζι φυσικα και αυτους που τους υπερασπιζονται!)
Αυτους ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ θελω να δω να σαπιζουν πισω απο σιδερα...
ΑΥΤΟΥΣ και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ κατηγορω!!
(Και μαζι φυσικα και αυτους που τους υπερασπιζονται!)
Αυτους ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ θελω να δω να σαπιζουν πισω απο σιδερα...