Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από Karelias »

Μάλιστα, από 33% λοιπόν, χοντρικά.
Εντάξει.
Δεν ισχύει βέβαια, ούτε για πλάκα, αλλά επιτέλους καταλαβαίνω από που έρχεσαι.
Πάντως, η κριτική που ασκείς στο υπόλοιπο 66% της εξίσωσης, δεν είναι ανάλογη της κριτικής που ασκείς για 33% του κόσμου.

Στο προκείμενο τώρα, ο πιτσιρικάς Σαββίδης, καλό για τον ΠΑΟΚ θα ήταν να συνέλθει, να αφήσει το μπλαμπλα και τις γραφικότητες και να αρχίσει να παράγει έργο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παραποιείς. υπάρχει λόγος που το αγωνιστικό έχει 10% παραπάνω. αλλά δεν μπλέκω πάλι σε συζήτηση περι ποσοστών.

και μια χαρά κριτική γίνεται σε όλους, ανάλογα την ευθύνη τους. απο την άλλη πάντα θα πρέπει να κατανοούμε τι σημαίνει εποικοδομητική κριτική και τί τυφλή κριτική. και ακόμα περισσότερο δεν είναι ΕΧΘΡΙΚΟΙ τομείς ώστε να μπορεί κάποιος να πει γιατί κρίνεις αυτόν και όχι αυτόν; είναι ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ τομείς.

είναι πολύ σημαντικό κομμάτι σε όλη αυτή τη κουβέντα είναι το ότι αυτά τα τρία μέλη είναι αλληλένδετα. δλδ η διοίκηση δημιουργεί, το αγωνιστικό εκτελεί και οι οπαδοί δίνουν την ψυχολογία όταν χρειάζεται.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Karelias έγραψε:Μάλιστα, από 33% λοιπόν, χοντρικά.
Εντάξει.
Δεν ισχύει βέβαια, ούτε για πλάκα, αλλά επιτέλους καταλαβαίνω από που έρχεσαι.
Πάντως, η κριτική που ασκείς στο υπόλοιπο 66% της εξίσωσης, δεν είναι ανάλογη της κριτικής που ασκείς για 33% του κόσμου.

Στο προκείμενο τώρα, ο πιτσιρικάς Σαββίδης, καλό για τον ΠΑΟΚ θα ήταν να συνέλθει, να αφήσει το μπλαμπλα και τις γραφικότητες και να αρχίσει να παράγει έργο.
Αν θες να παρουμε την συνολικη κριτικη που γινετε στο φορουμ για ολους....
Μαζεψε ποσες σελιδες εχει το θεμα του Ιβαν...προπονητων...τεχνικων διευθυντων...παικτων...που το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι για γιουχα και γκρινια και οχι για ''μπραβο''...αν το κανεις αυτο θα μασεις κοντα στις 2-3 χιλιαδες σελιδες... Σε αντιδιαστολη στην κριτικη που γινετε για τους οπαδους μας μεσα σε μερικα ποστακια...μαλλον θα καταλαβεις οτι ειναι στο ''απυροβλητο'' ο κοσμος...

υ.γ. Νομιζω δεν εχει νοημα το τοσο εμφατικο σου κειμενο με εντονα και μεγαλα γραμματα μια σελιδα πριν...μολις 1 βδομαδα μετα την αποπληρωμη των χρεων....και να ζητας επιτακτικα να κανει ''δουλεια'' ο υιος Σαββιδη....οταν ξερεις οτι τα προβληματα του ΠΑΟΚ δεν λυνονται σε μια βδομαδα και ουτε λυνονται σε αυτο το συγκεκριμενο χρονικο σημειο..
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ο κόσμος για να στηρίξει μια ομαδα πρεπει να δεθει μαζί της. Να την αγαπήσει όπως εκανε με την ομαδα του Σαντος. Εκείνη η ομαδα δε πήρε κανέναν τίτλο αλλα ο κόσμος τη γούσταρε γιατι έβγαζε πάθος, έβγαζε υγεία ειχε παιχτες που ο Παοκτσης ταυτίστηκε. Οταν ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο αλλάζει προπονητη και παιχτες και κάθε χρόνο μένει εκτός στόχων με πια ομαδα να δεθει ο κόσμος και για πιο λόγο κι όλας. Νομίζω το καλοκαίρι ειναι η πιο σημαντική περίοδος για το αν θα δέσει η ομαδα με τον κόσμο. Δηλαδή να πάρουμε έναν σοβαρο προπονητη που μαζί με τη διοίκηση θα κάνουνε ενα πλάνο τριετίας με ρεαλιστικούς για κάθε χρονια στόχους, να κάνουμε 3-4 πολυ καλές μεταγραφές που θα παρουσιαστούν και αναλόγως. Και οσο εξελίσσεται η ομαδα τοσο θα κολλάει με την ομαδα και ο κόσμος. Εννοείτε οτι, οτι εχει κανει σε οικονομικό επίπεδο ο Σαββιδης αξίζουν και την ευγνωμοσύνη και την στήριξη μας αλλα κακά τα ψέματα αυτά στο ποδοσφαιρο σήμερα γίνονται αύριο ξεχνιούνται. Αυτο που μένει ειναι τι κανει η ομαδα μέσα στο γιπεδο. Πάντως για να φτιάξει το κλίμα δε βοηθάνε ουτε οι απειλές ουτε η εικόνα του προέδρου να κατεβαίνει την ωρα του αγωνα στον πάγκο....

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

άστο psykoman δεν καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε και βαριέμαι να εξηγώ για πολλοστή φορά.
Σόρρυ φίλε, αλλά δεν μπορώ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

για τι μιλάμε; μια χαρά τα είπε ο psykoman.

εκτός αν το πας επι προσωπικού, οπότε θα σε παρακαλούσα πριν εκφράσεις άποψη/με κατηγοριοποιήσεις ορμώμενος απο ένα μικρό έως απειροελάχιστο ποσοστό των δημοσιεύσεων μου, να διαβάσεις το σύνολο των ποστ μου. λίγα είναι. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εγω θελω να ρωτησω τους παραπανω και ιδιαιτερα τον καρελια να μου πουν ποιο ειναι το προβλημα του ΠΑΟΚ κατα την αποψη τους και γιατι
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι ΜΟΝΟ ο λαος του στην θεσσαλονικη.
και ξερετε γιατι γιατι ΠΑΟΚ δεν γιναμε απο τους τιτλους αλλιως θα ειμασταν γαυροι γιναμε για τον ΛΑΟ ΤΟΥ
ο ΠΑΟΚ ποτε δεν θα ειναι η ομαδα που θα παιρνει καθε χρονο το πρωταθλημα, και πλεον δεν θα βγαζει νεους οπαδους γιατι πολυ απλα δεν εχει αυτο που εκανε το 99% να γινουν ΠΑΟΚ τον τεραστιο λαο του. και δεν τον εχει λογο θεσσαλονικης
ξεκαθαρα
και ολα αυτα περι ανεργιας φτωχιας και φβ γυναικων αγγελου τδ βρυζα σαββιδη γκαρσια και δεν ξερω εγω τι αλλο ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ. ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ
δεν δεχομαι με τιποτα την δικαιολογια της φτωχιας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ
εγω ανεργος ειμαι αλλα καθε χρονο και φανελα παιρνω ασχετα αν με αρεσει η οχι για να βοηθησω τον συλλογο ασχετα αν εχει λεφτα ο προεδρος(ο νεος γουμενος για πολλους) και πηγαινω σε 3 ματς με γαυρο,βαζελο,παλια(αεκ,αρη) φετος με γκινκαμπ εμενα ξερετε ποσο με βγαινει καθε ταξιδι απο την καστορια που ερχομαι 30 ευρω εισιτηρια κτελ 15 εισιτηριο 4 = 45 ευρω χ3 =135 και δεν βαζωτα επιπλεον για φαγητο κλπ βαζω μονο αυτα 135 ειναι ενα διαρκειας ειμαι ανεργος αλλα εγω το 1 ευρω δεν θα το παρω μπυρα η τσιγαρα η φραπε σε καφετερια θα το κρατησω γιατι εγω στον ναο περναω καλα οχι στην καφετερια
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Εγώ όπως εχω πει πολλές φορές πιστεύω οτι το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι οτι οταν ανέλαβε ο Σαββιδης την ομαδα νόμιζε οτι πήρε μια ομαδα οργανωμένη και στρωμένη που το μοναδικό της προβλημα ήταν η έλλειψη χρημάτων. Δε κατάλαβε οτι πήρε μια ομαδα που διοικητικά ήταν μπουρδελο χωρις καμια οργάνωση και οτι επρεπε να τη διαλύσει και να τη χτίσει απο την αρχή. Το προβλημα λοιπόν του ΠΑΟΚ, έχοντας λυθεί το οικονομικό, ειναι κυρίως διοικητικό...

Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

κανονικά κάποτε υπήρξε ένα τέτοιο τόπικ που μάλλον ειναι κλειδωμένο πλέον. :roll: :roll:

αλλά απο την άλλη, νομίζω θα είχε ενδιαφέρον να γίνει μια τέτοια κουβέντα σε ΑΥΤΟ το τόπικ για διάφορους λόγους. οπότε δεν θα τα θεωρήσω οφ τοπικ.

μόνο λίγο πιο συνετά σε μερικές μας εκφράσεις παίδες παρακαλώ. όσο να ναι, είναι ευαίσθητο ζήτημα και δεν θέλω να σβήνω και να επιλύω μανούρες. παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

τα ψεματα τελειωσαν για την κατρακιλα του ΠΑΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ακομα και στο βολλευ αμα δεν ερχοταν ο λαος απο την επαρχια ουτε το παλατακι δεν θα γεμιζε

αδελφέ το είπαμε μια, το είπαμε δύο, νομίζω δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις! K_geo.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

desperando έγραψε:εγω θελω να ρωτησω τους παραπανω και ιδιαιτερα τον καρελια να μου πουν ποιο ειναι το προβλημα του ΠΑΟΚ κατα την αποψη τους και γιατι
Despe να σου πω εγώ ποιο πιστεύω ποιο είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ?
Η απουσία τίτλου ή επιτυχίας γενικά.
Εάν με τα ίδια πραγματα που κάναμε στην εποχή Σαββίδη (ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ), πέρναμε ένα κύπελλο πέρσι και βγαίναμε πρωτοι στα πλει όφ πέρσι η φέτος τότε δεν θα είχαμε πρόβλημα.
Απλά τώρα που δεν τα έχουμε, βγαίνουν στο προσκήνιο οι πάντες και κράζουν για τα πάντα.
Για παρεάκια μαρεάκια και το κακό συναπάντημα.
Μηδενισμός των πάντων, εξυπνακισμός αλλά η πάρτη μας στο απυρόβλητο.
Εάν έπαιρνα τίτλο μια χαρά θα αγαπούσα και τον Τζαβέλλα ακόμη και τον Σαλπιγγίδη και τον Άγγελο.
Με την κατά συρροή αποτυχία βγαίνουν πάντα τα αρνητικά στην φόρα επειδή δεν υπάρχει ισορροπία στο μυαλό κανενός.
Η στήριξη είναι στην χαρά και μόνο.
Έτσι είναι όλοι δεν είμαστε μόνο εμείς σας λαός ΠΑΟΚ.
Για αυτό ο ηγέτης (Σαββίδης στην προκειμένη) πρέπει να κλείσει τα αυτιά του να δουλέψει και να μην αφουγκραστεί επιτέλους κανέναν παπαρολόγο.
Μπορέι να το κάνει? Εγώ πιστεύω μπορεί!
Όταν με το καλό επιτύχει, η στήριξη θα έρθει μόνη της.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Η απουσία τίτλου ή επιτυχίας γενικά
το 90 ποσους πηραμε το 2000 ποσους το 80 ποσους το 2008 πηραμε το 09 πηραμε το 10 πηραμε?
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από chrisg4 »

Δηλαδή αν τον παμε τον ΠΑΟΚ στη Βεροια ετσι όπως ειναι παίρνει πρωταθλημα ; :D:D:D:D

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Δευ 25 Μάιος 2015, 15:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

chrisg4 έγραψε:Εγώ όπως εχω πει πολλές φορές πιστεύω οτι το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι οτι οταν ανέλαβε ο Σαββιδης την ομαδα νόμιζε οτι πήρε μια ομαδα οργανωμένη και στρωμένη που το μοναδικό της προβλημα ήταν η έλλειψη χρημάτων. Δε κατάλαβε οτι πήρε μια ομαδα που διοικητικά ήταν μπουρδελο χωρις καμια οργάνωση και οτι επρεπε να τη διαλύσει και να τη χτίσει απο την αρχή. Το προβλημα λοιπόν του ΠΑΟΚ, έχοντας λυθεί το οικονομικό, ειναι κυρίως διοικητικό...

δηλαφη ηταν τοσο μπορδελο η ομαδα οταν ανελαβε ο ιβαν?
πρεπει να εγινε τοτε θαυμα που δυο χρονια πριν ο ΠΑΟΚ κατεκτησε το πρωταθλημα ενω η ομαδα ηταν ενα απεραντο μπουρδελο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”